Om meg

Kjære leser.

Først og fremst vil jeg ønske deg velkommen til nettsiden min. Mitt navn er Andreas, og de siste 12 årene har jeg reist over hele verden i forbindelse med jobb. Jeg vil gjerne få presisert at jeg jobber innen IT, og ikke for et sikkerhets- eller et VPN-selskap. Jeg har reist langt og jeg har reist mye – tidvis over lange perioder av gangen. Å være på reise innebærer en rekke sikkerhetsutfordringer: Hvordan kan du være sikker på at du til enhver tid har sikker og trygg tilgang til dine data? Hvordan kan man fritt surfe på nettet fra hvor som helst i verden? Hvordan kan du få tilgang til favorittseriene dine eller få mulighet til å se den siste kampen favorittlaget ditt har spilt? Alle disse spørsmålene (og flere enn det!) stilte jeg meg selv hver gang jeg stod overfor en utfordring i forbindelse med nettrafikken min. Til slutt var jeg rett og slett nødt til å finne svarene selv!

I dagens hypertilkoblede verden er datasikkerhet noe alle bør prioritere. Dette vet du dersom du allerede er på denne nettsiden, og om du ikke vet det er du i ferd med å lære mer om det. Av hensyn til datasikkerhet har VPN-tjenester, eller virtual private networks som det står for, blitt en nødvendighet for sånne som meg: Folk som jobber i multinasjonale selskaper med kontorer over hele verden, og som følgelig er nødt til å reise mye rundt med jobben. Jeg har hatt muligheten til å teste ut flere VPN-tjenester og har bestemt meg for å dele denne kunnskapen med deg på denne nettsiden.

Få siste nytt om verdens VPN-tjenester

Å dele informasjon og å holde meg oppdatert om ny teknologi er både en hobby og en lidenskap for meg. Jeg ønsker å bli en av de beste anmeldelsessidene for VPN-tjenester, slik at jeg alltid kan dele siste nytt i detalj her med deg. Jeg ønsker å være din kilde til nyheter og detaljer om hva som skjer i VPN-teknologiens verden.

Les mine anmeldelser om de beste VPN-tilbyderne

Jeg er stolt av å kunne utføre faktiske og grundige tester av hver enkelt VPN jeg skriver detaljerte og ikke-biasede anmeldelser om: ShareYouVPN, IPVanish, ExpressVPN, NordVPN, Total VPN, IronSocket og så videre. I mine anmeldelser vil du selvsagt finne tekniske spesifikasjoner og forklaringer, men jeg gir også detaljerte beskrivelser av hvordan du kan bruke tjenestene og hvordan du kan bruke de sammen med dine favorittnettsider og -strømmetjenester. Uten å måtte bekymre deg for restriksjoner eller forbud. Jeg hjelper deg med å velge rett VPN for deg, slik at du kan nyte full frihet og sikkerhet online.

Lær tips og triks i forbindelse med VPN-tjenester og sikkerhet på nett

I min tips og triks-seksjon vil du kunne lære hvordan du kan nyte full frihet på nettet og hvordan du best bør beskytte personvernet ditt. Slik kan du enkelt ha tilgang til dine favorittprogram på Netflix, sosiale media, alle favorittene dine blant nyhetskanalene, og så videre. Jeg mottar ofte e-poster fra andre brukere som bor utenlands og setter stor pris på å kunne utveksle synspunkter, forslag og måter å surfe på – hele veien med sikte på å bedre beskytte eget personvern.

Spar penger på spesialrabatter på VPN-tjenester

Hold deg oppdatert for de beste tilbudene og kupongene. Jeg leter alltid etter de beste og mest tilgjengelige VPN-tjenestene, og når jeg finner en skriver jeg om den med en gang – med tilbud på prisen.

PersonvernPåNettet.no