Ta sikkerhetskopi av bilder og videoer med ThePhotoStick for PC

Er ikke du lei av å importere, organisere og sikkerhetskopiere alle bildene og videoene dine? Dette er jo som du vet både kjedelig og tidkrevende, men det er bare noe som må gjøres. Du vil ikke at alle de gode minnene dine skal bli tapt i tilfelle datamaskinen din krasjer. Du ønsker selvsagt heller ikke å bli et offer for advarselen om at «Storage is full» på smarttelefonen din.

Heldigvis for deg, lever vi i en tid der en liten nyttig duppedings kan gjøre denne jobben for deg på et øyeblikk: Hils på ThePhotoStick. Ta sikkerhetskopi av bilder og videoer på et øyeblikk. Photo Stick Norge er et revolusjonerende apparat som tar vare på dine dyrebare øyeblikk. Les videre om ThePhotostick anmeldelse nedenfor.

Få den nå
Ta sikkerhetskopi av bilder og videoer med ThePhotostick Norge!

Ta farvel med “Storage is full” feil. Bruk Photo Stick Norge, tilgjengelig for PC.

Hva er ThePhotoStick Norge?

La oss starte denne ThePhotoStick anmeldelse med en rask presentasjon. ThePhotoStick Norge er en liten USB-flash-enhet som umiddelbart tar sikkerhetskopi av alle dine bilder, videoer og mediefiler med bare ett eneste klikk. Nei, det er ikke behov for å velge, kopiere eller lime inn noe som helst. Alt du trenger å gjøre er å installere gratis-appen og klikke på en knapp. Denne lille duppedingsen gjør nemlig hele denne den kjedelige, tidkrevende jobben for deg.

Det fine med denne enheten er at den også fungerer som en organisator. Normalt må du finne, sortere og søke etter duplikater blant bildene dine, men nå er det slutt på dette. ThePhotoStick Norge tar nemlig automatisk sikkerhetskopi av alle mediefiler og filtrerer duplikater.

Så nå finnes det ikke flere unnskyldninger for å unngå å sikkerhetskopiere bildene dine. Dette, fordi alt du trenger å gjøre er å klikke på ‘GO’, lene deg godt tilbake og bare vente til denne geniale lagringsenheten lagrer og organiserer alle filene dine for deg.

ThePhotostick Anmeldelse

Du kan velge mellom flere modeller med ulik kapasitet, og den er kompatibel med Mac- og Windows-datamaskiner.

Få den nå

Folk er så imponerte over funksjonene at den har blitt omtalt i en rekke publikasjoner. Dette inkluderer Market Watch, Chicago Business Journal, ADVFN, San Francisco Business Times og CBS.

Grensesnitt Thephotostick-app

thephotostick anmeldelse

Til slutt, hvis du kjenner til alt bryderiet med å finne den perfekte flash-stasjonen til pc din, kan dette være løsningen du har letet etter.

Hvilke funksjoner har ThePhotoStick Norge?

Dette ville ikke være en verdig ThePhotoStick anmeldelse hvis jeg ikke hadde prøvd den selv, så det var nettopp hva jeg gjorde. Her er de funksjonene jeg liker aller best.

Photo Stick Norge: Backup med kun ett klikk

I motsetning til sikkerhetskopiering av filene dine via lagring i nettskyen, kreves det ikke her at du må opprette en konto. Alt du trenger å gjøre er å koble flash-enheten til USB-porten, klikke på ‘GO’ -knappen og vente til den er ferdig med sikkerhetskopieringen. Du kan til og med ta deg en kopp kaffe og være produktiv mens du venter.

Alle timene du har avsatt til å sortere og organisere alle filene dine, ville vært mye mer produktiv hvis du istedet gjorde andre oppgaver. Unngå å bruke timevis på filorganisering ved å bruke ThePhotoStick Norge.

Photo Stick Norge: Kompatibel med alle medieformater

Enten det er JPEG, PNG, JPG eller MP3, vil denne duppedingsen lagre alle bildene og videoene dine. Ja, til og med inkludert bildene du brente på CD-er som sannsynligvis ligger og samler støvmidd et eller annet sted. Du kan istedet lagre alle dine nye og gamle bilder på en liten minnepinne og få enkel tilgang til dem.

Photo Stick Norge: Rask og automatisk

Uten denne smarte foto-backupen, må du sitte foran datamaskinen og manuelt velge hvilke bilder du vil beholde. Det betyr at du må opprette en masse mapper og merke dem. Slikt bry trenger du ikke, vel?

Å bruke denne lagringsenheten tar imidlertid ikke for mye tid. Du kan dermed trygt forlate datamaskinen din og fremdeles utføre andre oppgaver. Minnepinnen har nemlig en innebygd programvare som er ekstremt brukervennlig. Så selv de som ikke er så teknologiske av seg, kan enkelt også bruke den.

Få den nå

Photo Stick Norge: Ivareta bildene dine

Unngå savnet og frustrasjonen ved å miste dine dyrebare bilder bare fordi du ikke klarte å sikkerhetskopiere dem alle. Hold deg trygg mot datakrasj eller defekte filer ved å gjøre kontinuerlig foto-backup ved hjelp av denne minnepinnen.

Photo Stick Norge: Ingen internett kreves

Har du ikke tilgang til internett? Ikke noe problem!

Du kan sikkerhetskopiere filene dine når som helst, hvor som helst, selv uten internettforbindelse. Dette fungerer nemlig ikke som lagring i nettskyen som ikke fungerer med mindre du er koblet til internett. Denne modulen fungerer akkurat som en harddisk, bortsett fra at den er mer mobil og spesialdesignet for bilder og videoer.

Photo Stick Norge: Ingen månedlige utgifter

Med denne fotolagringspinnen unngår du å måtte betale månedlige avgifter for lagring i nettskyen. Du betaler bare en engangssum når du kjøper modulen, og det er det hele. Hvis du derimot bruker nettskylagring, unngår du å måtte betale for den ekstra lagringsplassen som bildene dine ville ha tatt opp. I stedet kan du bruke den til andre, viktigere filer.

ThePhotoStick Anmeldelse: La oss avlive mytene om ThePhotoStick

Er du fremdeles ikke overbevist om at du burde skrote de klumpete eksterne stasjonene og melde deg av abonnementet på cloud backup-kontoen din? I denne delen av anmeldelsen av ThePhotoStick Norge, svarer vi på noen av de vanligste innvendingene og vil forhåpentligvis kaste lys over dine problemer med foto- og videolagring.

thephotostick norge

«Jeg kan bare ta sikkerhetskopien selv, så jeg trenger den ikke.»

Selvsagt kan du det. Men det vil ta mye mer tid å gå gjennom hver eneste fil og overføre dem til en sikkerhetskopienhet. Det kan også bli forvirrende, og du kan gå glipp av et viktig bilde eller en video på grunn av det enorme antallet filer du må sortere gjennom.

Du kan også komme til duplisere noen filer som vil ta litt unødvendig plass. Og hva hvis datamaskinen din krasjer? Da vil du risikere å miste all fremgangen din og måtte gå tilbake dit du startet, noe som er veldig lite produktivt og dessuten meget tidkrevende.

Essensen av Photo Stick Norge er at den gjør skittjobben for deg slik at du kan bruke tiden til andre viktigere ting.

Få den nå

«Den ser jo ut som en vanlig USB minnepinne. Hva gjør den så effektiv?»

På utsiden ser Photo Stick Norge ut som en hvilken som helst annen minnepinne for USB, men ikke døm den for raskt. Selv om den ser ut som en vanlig flash-enhet, er den drevet av en sofistikert, innebygget programvare.

Photo Stick Norge bruker en programvare som lar deg raskt søke, lagre og organisere alle bildene og videoene dine. Det kreves heller ikke at du oppretter et systemoppsett før du laster opp bilder og videoer. På grunn av enkelheten og bekvemmeligheten, regnes den som den beste flash-stasjonen for PC.

«Jeg kan bare bruke sky backup, så jeg trenger ikke å ha en fysisk enhet.»

Det er sant, men lagringsplass i nettskyen vil koste mer. Det er nemlig ikke gratis hvis du vil ha en stor lagringskapasitet, så du må i så fall regne med å måtte betale en månedlig eller årlig avgift. I tillegg, trenger du en internettforbindelse når du skal ta sikkerhetskopi av bilder og videoer.

En annen ulempe med lagring i nettskyen er hvor mye ressurser som kreves når du laster opp filer. Hvis du overfører et stort volum av bilder og videoer, kan det dermed ta lang tid. Du må også velge filene du vil lastes opp manuelt.

Med Photo Stick Norge betaler du bare en engangssum for enheten. Det er også problemfritt fordi du kan sikkerhetskopiere filene dine med bare ett eneste klikk og det kreves ikke innlogging.

«Er det dyrt?»

Med tanke på dens praktiske funksjonalitet, er den vel verdt å bruke penger på og koster mindre enn de fleste vanlige flash-stasjoner.

ThePhotoStick Anmeldelse: PC-versjon (Windows, Mac)

Den kommer med tre forskjellige lagringskapasiteter, slik at du kan velge hvilken som passer best til dine behov: 8 GB, 64 GB eller 128 GB-pinnen. Hvis du bruker denne lenken, disse tilbudene gjelder utelukkende for våre lesere.

ThePhotoStick Anmeldelse: Smartphone Version (Android, iOS)

Den laveste prisen for ThePhotoStick Norge for Mobil -med vår eksklusive rabatt. Prisene varierer avhengig av minnekapasitet og hvor mye du ønsker. Hvis du kjøper en 2-pack eller en 3-pack, sparer du enda mer penger. Les hele anmeldelsen her.

ThePhotoStick Anmeldelse: Konklusjon

Hvis du vil ha bekvemmelighet, overkommelighet og sikkerhet, alt presset inn i en liten duppeditt, er ThePhotoStick Norge tingen for deg. Jeg likte den best fordi den frigjør mye nødvendig plass i enhetene mine og lagring i nettskyen. I tillegg, har sikkerhetskopiering av bilder aldri tidligere vært så enkelt! Jeg trenger ikke lengre å sortere gjennom alt før jeg overfører dem til et annet sted.

ThePhotoStick Norge gjør hele jobben for meg. Totalt sett gir jeg den mine varmeste anbefalinger

Likte du denne anmeldelsen av ThePhotoStick Norge? Følg oss på sosiale medier for å få med deg de aller siste nyhetene, tipsene og opplæringsprogrammene! Hvem vet, i fremtiden kan vi kanskje skrive en oppdatert anmeldelse på ThePhotoStick Norge. Følg med!

ThePhotoStick
9.4 TOTAL POENGSUM
ThePhotoStick Anmeldelse: Utmerket

Sikkerhet
9
Funksjoner
10
Ytelse
9
Verdi for pengene
10
Brukervennlighet
9
FORDELER
  • Kompatibel med Windows og macOS
  • Automatisk og rask
  • Filtrerer ut duplikater
  • Portabel
  • Enkel i bruk
ULEMPER
  • Kun offline backup
  • Risiko for å miste enheten

Jeg er en skikkelig internettfreak! Og det er derfor jeg er i gode hender på dette nettstedet. Jeg vil vite alt om alle forhold knyttet til Internett. For meg er det en glede å gå inn i teknisk dybde - jo mer komplisert, jo bedre. Som tidligere hacker kjenner jeg ikke bare bitene og bytene ekstremt godt, men har også en tendens til å være veldig kreative.

Jeg vil gjerne høre fra deg.

Legg igjen et svar

PersonvernPåNettet.no