ThePhotoStick Mobile Anmeldelse: Enkelt kan Backe Opp Dine Data

Ser du etter et produkt som sikkert, raskt og enkelt kan backe opp dine data? Er du lei av å knote med mobiltelefon og PC, og sortere store mengder data? Det finnes en enkel løsning på markedet. I denne anmeldelsen skal vi ta en titt på en av de mest populære enhetene, nemlig ThePhotoStick Mobile.

Få det nå
Ta sikkerhetskopi av bilder og videoer med ThePhotostick Mobile!

Ta farvel med “Storage is full” feil. Bruk ThePhotostick, tilgjengelig for Smartphone.

ThePhotoStick Mobile Presentasjon 

Se for deg at et god venn av deg er i ferd med å kysse bruden eller brudgommen. Se for deg at at barnet ditt er i ferd med å blåse ut lysene på bursdagskaka. Eller se for deg at du simpelthen er i en posisjon til å ta tidenes beste selfie. Det er bare å finne frem mobilen, og gripe dagen.. inntil noe går galt.

Vi har nok alle opplevd følgende: Du vil ta et bilde på mobilen for å udødeliggjøre et viktig øyeblikk. Men, istedet for å få opp kamera, får du opp en frustrerende melding. Det er ikke mer lagringsplass!

thephotostick

ThePhotostick Mobile

Det perfekte bildet du ville ta, blir det ikke noe av. Øyeblikket forsvinner, og kommer aldri igjen. For oss som liker å dokumentere nåtiden, og samle uforglemmelige minner for fremtiden, er det verste marerittet at kameraet ikke fungerer når det skal.

Det er ofte upraktisk og tidkrevende å fri opp lagringsplass på mobilen. Noen ganger er det uaktuelt å slette noe som helst. Det ville vært mye enklere å simpelthen kunne overføre alle bildene og videoene til en sikker enhet, fleksibelt, enkelt og uten lange ventetider.

Alle som har opplevd en korrupt eller ødelagt harddisk, eller som har opplevd at datamaskinen har konket etter et uheldig møte med et glass vann, kjenner viktigheten av å alltid ha en backup av viktige data. Enten det er snakk om tekniske problemer eller uhell, er statistikkenes tale klar: 40% av databrukere opplever på et eller annet tidspunkt at harddriven konker.

Heldigivs finnes det nå teknologi som lar deg lagre og backe opp dine data mens du er på farta, uten ekstra stress og hodebry. Les videre for en forklaring.

Få den nå

Hva er ThePhotoStick Mobile?

ThePhotostick Mobile minner om en vanlig USB-pinne. Den eneste forskjellen er at den har USB-tilkobling på en side, og en standardisert mobiltelefontilkobling på den andre. Du plugger den inn i telefonen din, laster ned en enkel tilhørig app, og voila, du kan nå lagre og sikre data med et enkelt klikk.

Det beste av alt er at prosessen går så raskt som mulig med dagens teknologi, samt at The Photo Stick Mobile sorterer bildene dine automatisk, slik at du lett finner dem igjen.

Du kan tømme telefonen din for flere gigabyte med data lynraskt, og fylle opp telefonen din med flere uvurderlige minner og kjære øyeblikk.

På et par minutter kan ThePhotoStick Mobile skanne gjennom og sortere tusenvis av bilder. The PhotoStick Mobile vil til og med slette duplikater, og spare deg ekstra lagringsplass.

thephotostick mobile

Uansett hvilket operativsystem mobilen din har, finnes det en Photo Stick Mobile versjon for deg. Du kan få tak i både Photo Stick Mobile iPhone og PhotoStick Mobile Android. Produktet er kompatibelt med alle typer mobiltelefon!

Det samme gjelder dersom du vil bruke Photo Stick Mobile på Mac eller PC. Du kobler simpelthen til og følger et par enkle steg. Med ThePhotoStick Mobile kan du enkelt forflytte store mengder data mellom ulike telefoner og/eller datamaskiner. Det har ingenting å si hva slags datamaskin eller OS du bruker, alt datamaskinen din trenger er en USB-port for å være kompatibel.

Få den nå

The PhotoStick Mobile Utseende

ThePhotoStick et svært enkelt produkt, teknisk sett. Det er lite som kan gå galt. Du kan være i gang med å bruke produktet innen få minutter etter at du har det i hende. I form er The Photostick Mobile identisk med en USB-flashdrive for telefoner.

Den ende enden er en vanlig USB-tilkobling, den andre enden vil passe inn i ladeporten på en Android eller iOS- telefon. Vær obs på å bestille riktig versjon! Du bør enkelt kunne koble ThePhotoStick Mobile-enheten til ladeporten i bunnen av telefonen.

ThePhotostick Mobile

the photo stick mobile 64gb

Det vil si at du enkelt og kabelløst kan koble enheten mellom datamaskin og telefon. I praksis tilbyr  en rekke fiffige ekstrafunksjoner som gjør livet enklere. Ekstrafunksjonene får du tilgang til ved hjelp av en gratis app.

Som nevnt overfor trenger datamaskinen din bare en USB-port for å kunne ta imot The PhotoStick Mobile. Alle moderne datamaskiner har en USB-port. Er du usikker på hva en USB-port er, kan jeg fortelle deg at en USB-port  er der du vanligvis kobler til mus og tastatur.

På den andre siden av pinnen finner du enten en Android eller iOS-kompatibel tiolkbling, alt etter hva du bestilte.

Enheten kommuniserer med en gratis applikasjon dersom du bruker den på telefonen. Når du har applikasjonen lastet ned, gjenstår det bare å koble til The Photo Stick (iOS versjon eller Android versjon) til telefonen og kontrollere hva du vil backe opp ved hjelp av appen.

Få den nå

ThePhotostick Mobile Fordeler: 

Varighet. Du vil neppe investere i et produkt som ikke tåler tidens tann. Produktskaperne tar varighet på alvor. The Photo Stick Mobile er et robust produkt som garantert vil sikre dine data en årrekke.

Hastighet. I mange tilfeller kan du risikere å kaste bort dyrebar tid med å overføre flere gigabyte data. Med en tradisjonell flash drive overføres data langsomt, og det tar ofte tid å sortere og klikke gjennom alt innholdet. Photo Stick er designet for optimal hastighet og vil overføre dine data mellom enheter lynraskt. I tillegg blir bildene dine sortert automatisk, slik at du lettere finner dem igjen.

Kapasitet. Er du en av dem som trenger mye plass til alle dine data? Frykt ikke, The PhotoStick Mobile har løsninger for enhver smak. Det finnes produktversjoner som kan holde mellom 8GB-128GB, alt etter hvor mye du trenger

Garanterer Sikkerhet. Du vil nødig kompromittere på sikkerhet i disse dager. Jeg ville ikke inkludert denne produktanmeldelsen dersom jeg ikke var 100% sikker på at dine data er sikre med The PhotoStick Mobile. Vær trygg på at dine data er i gode hender.

Enklere og sikrere enn lagring i skyen. Vil du lagre data i en «sky» som f eks «iCloud», tar det tid og energi å sortere og lade opp bilder. Dessuten logger man som oftest inn i sky-servicen med en epostadresse eller en brukerkonto. Dette er mindre sikkert enn å ha dataene sikkert lagret på en fysisk enhet, hvor du til enhver tid har kontroll på hvor dataene befinner seg.

The Photostick Mobile Brukeranmeldelser

Du vil knapt finne mange negative brukeranmeldelser av ThePhotoStick. Kjøpere hyller brukervennligheten, den komfortable størrelsen og de fiffige ekstrafunksjonene. Er du for eksempel av dem som liker lange utfarter eller campingturer?

Da er Photo Stick Mobile liv laga for deg. Den lille minnepinnen tar så lite plass at du enkelt får plass til den i lomma. Du trenger nesten ikke gjøre noen ting. the photostick mobile scanner lynraskt gjennom telefonen din og finner absolutt alt du har av bilder og videoer og laster det ned på the photostick mobile-enheten, fullstendig automatisk. Forflytt enorme mengder data på en enhet som er på størrelse med en tommel!

The Photostick Mobile Pris 

The Photo Stick Mobile kommer i tre varianter. Alt etter hvor mye lagringsplass du trenger, kan du kjøpe en versjon i 32, 64 eller 128 GB.

ThePhotostick Pris

photo stick mobile pris

Få den nå

Konklusjon 

ThePhotoStick Mobile er en «must-have» for alle foto- og videoentusiaster. Du vil aldri trenge å bekymre deg for fatale feilmeldinger om lite lagringsplass igjen. Når du vil forevige et øyeblikk – eller tusen – vil du alltid være i stand til å gjøre det, uansett hvor du er! Du trenger bare investere i Photo Stick Mobile én gang, og dermed har du et sikkert sted å lagre dine data i all overskuelig fremtid, ingen forpliktelse.

En av mine stor forurettelser med skylagring er at du ofte betaler månedlig for at store selskaper med tvilsomme rykter hva gjelder personvern skal ta vare på dine data. Det har skjedd et par ganger for ofte at data som ikke burde vært lekket til tredjeparter, er blitt det.

Jeg kan anbefale dette produktet på det varmeste, selv om det er en noe dyrere løsning enn en tradisjonell flashdrive. I det lange løp vil investeringen spare deg en hel del hodebry og viktigst av alt – tid.

ThePhotoStick Mobile
9.3 TOTAL POENGSUM
ThePhotoStick Mobile Anmeldelse

Egenskaper
10
Valuta for pengene
9
Brukervennlighet
9
FORDELER
  • Lett å bruke
  • Rask
  • Fungerer på både iOS og Android
ULEMPER
  • Frakoblet sikkerhetskopi

Jeg er en skikkelig internettfreak! Og det er derfor jeg er i gode hender på dette nettstedet. Jeg vil vite alt om alle forhold knyttet til Internett. For meg er det en glede å gå inn i teknisk dybde - jo mer komplisert, jo bedre. Som tidligere hacker kjenner jeg ikke bare bitene og bytene ekstremt godt, men har også en tendens til å være veldig kreative.

Jeg vil gjerne høre fra deg.

Legg igjen et svar

PersonvernPåNettet.no