Xtra-PC Anmeldelse

Mange bytter ut PC alt for ofte, noe som er unødvendig dyrt. Hva hvis du enkelt kunne friske opp maskinen du allerede har? I denne Xtra-PC review forteller vi deg hvordan Xtra-PC kan spare deg for tusenvis av kroner.

Kjøp nå
Få din gamle PC til å kjøre raskt igjen med Xtra-PC!

Xtra-PC er den perfekte løsningen for å gjøre din gamle og trege datamaskin utrolig rask igjen på få minutter.

Artikkelen oppdatert på: 15. mai 2022

Problemet med eldre PCer

De fleste har opplevd at PCen blir tregere, får mindre batterikapasitet og generelt blir dårligere med tiden. Typisk begynner dette å skje om lag to år etter at PCen var ny. Dette har fått mange til å se etter Xtra-PC review.

Xtra-PC

De fleste PC-produsenter er ikke fans av review Xtra-PC og det er ikke så rart: For noen få hundrelapper slipper du å kjøpe en ny PC. Dette bidrar til sparte penger for deg og mindre salgsinntekter for de store PC-produsentene.

Kjøp nå

Hva er Xtra PC og hvordan fungerer det?

I denne Xtra PC USB anmeldelse viser vi deg hvordan du kan løse problemet, uten å bruke massevis av penger på en ny PC.

Xtra-PC

Xtra-PC review er et program som enkelt løser hastighets- og lagringsproblemer på din datamaskin. Programmet er lagret på en USB-pinne. Som vi vil vise i denne Xtra PC review erstatter review Xtra-PC det gamle operativsystemet ditt med et langt mer funksjonelt Linux operativsystem. Dette er raskere, og enklere å bruke!

Hva trenger du for å bruke Xtra PC?

Xtra-PC USB reviews blir enkelt og greit levert som en USB. Du plugger denne enkelt inn i din egen PC, og trenger ikke gjøre noe mer. Det er ingen HDMI-kabler eller lignende som må omkobles, og ingen batterier som må byttes ofte eller spesialbestilles. Xtra-PC review er en liten USB som tar lite plass og veier minimalt. USB-en er slitesterk og laget i solide materialer, og vil holde lenge.

Hvordan bruke Xtra PC

Å bruke Xtra PC USB er ekstremt enkelt. Ettersom Xtra-PC review finnes på en USB trenger du ikke gjøre annet enn å sette USB-en inn i PC-en din og la programmet kjøre.

Xtra PC USB

Du trenger ikke tenke på at din eksisterende PC eller desktop endres, og du trenger heller ikke å gi Xtra-PC review tilgang til gamle filer.

Fordeler og ulemper

Fordeler

 • Xtra-PC review er enkelt, billig og tar liten plass
 • Du trenger ikke å gi tilgang til gamle filer og kan beskytte eget personvern.
 • Det er billig: Prisene starter på 35$ (ca. 350 norske kroner). Til sammenligning må du minimum betale 3000 norske kroner for en ny datamaskin.
 • Programmet er kompatibelt med alle datamaskiner og operativsystemer, både Windows og Mac (iOS).
 • Du trenger bare å opprette programmet ved første bruk. Deretter kan du bruke programmet når du starter opp datamaskinen.
 • Det er mulig å bruke Xtra PC på flere enheter.

Ulemper

 • Xtra-PC review fungerer best med nyere maskiner som har nyere operativsystemer. Dersom du har en gammel PC som er eldre enn 2008 kan dette være vanskelig. Dette fordi maskiner produsert før 2008 enten ikke har en USB-inngang eller ikke tillater programmer å kjøre via USB. Tilsvarende vil problemet kunne oppstå med Apple produkter som er produsert før 2011.
 • PC-en du skal bruke Xtra PC med må ha en USB-inngang. Ikke alle PCer eller Macer har det.

Kjøp nå

Xtra-PC fungerer på de fleste PCer

Review Xtra-PC fungerer på de aller fleste datamaskiner, operativsystemer og nettbrett (med USB-tilgang) som er laget i 2008 eller senere. Siden Xtra PC kjører fra en USB er det viktigste kriteriet at dataen din har en USB-inngang og tillater programmer å kjøre via USB. Dette gjelder for de fleste maskiner produsert etter 2008.

Brukeranmeldelser

I tillegg til at det er dyrt tar det tid å sette opp en ny maskin og flytte over de filene man trenger. Med Xtra PC slipper du denne overgangen. Jeg har bedt faren min prøve denne dingsen, og her er hva han synes om Xtra-PC.

Jeg er veldig fornøyd med Xtra-PC. Jeg har spart penger og tid på et enkelt produkt. Det fikk virkelig den gamle bærbare datamaskinen til å løpe raskere enn den var før. Jeg vil absolutt anbefale å bruke denne Xtra-PC.
Faren min

Xtra-PC Anmeldelse

Det er også mange brukere som rapporterer om lenger levetid for produkter de egentlig hadde tenkt å skrote. En bruker forteller blant annet om en gammel Toshiba laptop som fikk et nytt liv etter å ha fått installert Xtra PC. Det lønner seg å finne svar på hva er Xtra PC.

Priser og penger tilbake-garanti

Det finnes tre forskjellige versjoner av Xtra PC-pris: Xtra-PC Turbo 16, Xtra-PC Turbo 32 og Xtra-PC Pro. Alle versjonene er enkle å bruke, lette og nette og i god kvalitet.

Xtra-PC Turbo 16 er den billigste versjonen av Xtra PC USB. Denne og mest kompakte av hva er Xtra PC. Den er perfekt for bærbære PCer. Denne Xtra PC har 16 GB lagringsplass.

Xtra-PC Turbo 32 gir deg atter mer hastighet og lagringsplass, med hele 32 GB minne. Denne Xtra-PC er like kompakt som Xtra-PC Turbo 16, men har dobbelt så stort minne.

Xtra PC-pris

Xtra-PC Pro har hele 64 GB minne. Med dette er den enda raskere og har større lagringskapasitet enn de litt mindre billigere utgavene. Her får du mye for pengene. Sammen med høyere hastighet og større lagringskapasitet får du også FileRez software inkludert i prisen. Med FileRez software kan du sikkerhetskopiere, finne og gjenhente filer fra din gamle PC – selv om den skulle kræsje. Du vil med andre ord sikre alle dataene dine dersom det verste skulle skje.

Fordi Xtra-PC er opptatt av at du som kunde skal være fornøyd, tilbyr de også en fornøydgaranti. Du kan teste produktet i 60 dager – risikofritt. Dersom du ikke er fornøyd får du pengene tilbake.

Kjøp nå

Konklusjon

I denne Xtra PC anmeldelse har du fått en innføring i hva er Xtra PC og hvordan du kan bruke review Xtra-PC til å fornye og forbedre din datamaskin. Fordelene med Xtra PC USB er mange: Det er enkelt, det er billig og du får brukt datamaskinen din over lenger tid. Mange brukere forteller at de har funnet nye bruksområder for datamaskiner de ellers hadde parkert. 

Fordelene til Xtra PC er mange, men brukervennligheten og den lave prisen står særlig sterkt.

9.2 TOTAL POENGSUM
Xtra-PC Anmeldelse: Utmerket!

Egenskaper
10
Valuta for pengene
9
Hastighet og ytelse
10
Personvern og sikkerhet
9
Brukervennlighet
8
FORDELER
 • Forsterke din gamle pc
 • Rimelig
 • Kompatibel med både Windows og Mac (iOS).
ULEMPER
 • Begrensning på USB-inngang på noen gamle datamaskiner
 • FileRez er bare tilgjengelig i pro versjonen

Jeg er en skikkelig internettfreak! Og det er derfor jeg er i gode hender på dette nettstedet. Jeg vil vite alt om alle forhold knyttet til Internett. For meg er det en glede å gå inn i teknisk dybde - jo mer komplisert, jo bedre. Som tidligere hacker kjenner jeg ikke bare bitene og bytene ekstremt godt, men har også en tendens til å være veldig kreative.

Jeg vil gjerne høre fra deg.

Legg igjen et svar

PersonvernPåNettet.no