Om oss

Oppdrag

Oppdraget til Personvernpanettet er å gi deg all informasjonen og verktøyene du trenger for å få personvernet ditt på nettet, sikre dine elektroniske enheter og holde deg trygg på nettet.

Alt som publiseres på denne siden er ærlig, gratis og åpent for alle. Absolutt alt er tilgjengelig for alle, og man trenger ikke å betale noe som helst eller gå igjennom e-post registering.

Møt Personvernpanettet teamet

Vår virksomhet består av et lite team med likesinnede personvern- og sikkerhetsentusiaster.

Prinsipp

Et av målene med Personvernpanettet er å publisere gratis guider og artikler.

Personvern og sikkerhet på nett trenger ikke å være altfor komplisert. Unødvendig kompleksitet kan også være en barriere for personer som er interessert i å gjenopprette privatlivet. For å hjelpe med denne prosessen, og for å nå et større publikum, er veiledningene på Personvernpanettet skrevet i en enkel, men likevel informativ stil. Uavhengig av dine tekniske ferdigheter, bør du være i stand til å implementere løsningene som tilbys på denne nettsiden for din unike situasjon.

Ingen reklame

Personvernpanettet er ikke eier for noen annonser, og vi aksepterer ikke betaling for annonsering. Akkurat som med betalte anmeldelser, vil betalt annonsering skape ujenve og en åpenbar interessekonflikt. Hvis dette nettstedet var avhengig av inntekter fra betalt annonsering, og vi fant problemer med annonsørens produkt, hva er sjansene for at denne informasjonen blir publisert?

Et annet problem med annonser, generelt sett, er at de krenker personvernet ditt og kan også utgjøre en sikkerhetsrisiko.

Ingen sponsing eller betalte anmeldelser

Personvernpanettet godtar ingen sponsing eller betalinger for å markedsføre produkter eller tjenester. Produkter og tjenester anbefales kun basert på våre egne testresultater og forskning.

Med Personvernpanettet blir alle produkter/tjenester vurdert uavhengig og vi får aldri betalt for å gjennomføre en gjennomgang eller teste tjenesten. Til slutt vil vi aldri bli betalt for å endre eller modifisere noen anmeldelse.

Ingen betalte rangeringer, betalt innhold eller betalte koblingsordninger

Personvernpanettet blir og vil aldri bli betalt for å rangere/anbefale visse produkter eller tjenester fremfor andre. Vi vil heller aldri publisere betalt innhold eller gjøre «sponsede» innlegg. Selv om nettstedet fremhever en rekke forskjellige sikkerhets  og personvernverktøy, blir vi aldri betalt for å gjøre det.

Ingen sporing

Personvernpanettet bruker ikke Google Analyser eller annen sporingsprogramvare. I stedet bruker nettstedet Clicky, som anonymiserer besøkendes IP-adresser, er fullstendig i samsvar med GDPR datavernforskriftene og er offisielt sertifisert av Privacy Shield for overholdelse av databeskyttelse.

Fullstendig uavhengighet

En annen urovekkende trend du kan se i nettmedier er tendensen til at anmeldelsesnettstedet og produktene som vurderes eies av samme enhet.

Det er forskjellige rapporter som flyter rundt om VPN selskaper som lager eller kjøper ut anmeldelsesnettsteder. Det er også eksempler på VPN anmeldelsessider som har direkte eierskap til VPNer som de anbefaler til sine lesere. Dette er også tilfelle med forskjellige «personvern» nettsteder.

I tillegg eies ikke Personvernpanettet av noen VPN tjenester, digitalt medieselskap eller noen annen enhet. I stedet eies og drives Personvernpanettet av en enkelt personvernaktivist og innlemmet som en enkeltmedlem LLC, uten eksterne eiere eller eksterne økonomiske interesser

Å dele informasjon og å holde meg oppdatert om ny teknologi er både en hobby og en lidenskap for oss. Vi ønsker å bli en av de beste anmeldelsessidene for VPN-tjenester og teknologiens, slik at vi alltid kan dele siste nytt i detalj her med deg. Vi ønsker å være din kilde til nyheter og detaljer om hva som skjer i teknologiens verden.

Kontoer for sosiale medier

Den eneste sosiale mediekontoen som brukes av personvernpanettet er den offisielle Facebook  og Youtube kontoene. Alt annet er falske kontoer!

Hvordan betaler Personvernpanettet utgiftene?

Fra begynnelsen har vi hatt donasjonsmuligheter for våre lesere for å støtte denne siden og dekke kostnadene. Dessverre fikk vi etter hvert oppleve at ingen donerer til et nettsted som tilbyr gratis informasjon. Det er rett og slett ikke mulig å dekke kostnadene for å drive nettsiden med bare  donasjoner.

For å fortsette å drifte nettstedet og dekke alle kostnader, har Personvernpanettet noen få utvalgte tilknyttede selskaper som er i tråd med våre mål. Hvis du kjøper et VPN abonnement via en lenke på denne siden, kan vi tjene en liten provisjon uten ekstra kostnad for deg. Som hovedregel nekter vi å samarbeide med selskaper som har dårlige resultater og/eller uærlig.

Støtt Personvernpanettet

Det er fire ting du kan gjøre for å støtte Personvernpanettet og vårt oppdrag om å gi deg høykvalitetsinformasjon om personvern og sikkerhetsemner.

  • Del informasjon fra denne siden med andre, spre ordet.
  • Link til Personvernpanettet artikler og guider.
  • Kjøp produkter/tjenester gjennom lenker på siden. (Vi kan tjene en liten provisjon hvis du velger å kjøpe, uten ekstra kostnad for deg.)
  • Doner til Personvernpanettet.

Ta kontakt

Vi kan kontaktes via her.

PersonvernPåNettet.no