Om oss

Velkommen til Personvernpanettet! Vi er din pålitelige nettdestinasjon for alt som omhandler personvern. Engasjert i å beskytte dine personopplysninger og styrke deg med kunnskap, gir vår plattform ekspertinnsikt, praktiske tips og de nyeste oppdateringene om databeskyttelse.

Misjon

Vår misjon på Personvernpanettet er å gi deg all informasjon og verktøy du trenger for å beskytte personvernet ditt online, sikre elektroniske enheter og opprettholde trygghet på nettet.

Alt som blir publisert på nettstedet vårt er ærlig, gratis og åpent for alle. Absolutt alt er tilgjengelig for alle, og du trenger ikke betale noe eller registrere deg med e-postadressen din.

Gjennomsiktighet er vår kjerneverdi, og vi er dedikert til å tilby ærlig, verdifullt innhold som hjelper deg med å beskytte personvernet ditt og sikre elektroniske enheter på en effektiv måte.

Opprettelse og Tidlige Dager

PersonvernPåNettet.no har en reise verdt å dele, som begynte med et klart formål da det ble grunnlagt 27. september 2018. Nettstedet oppsto med visjonen om å ha en positiv innvirkning på sitt område og har vokst betydelig siden tidlige dager.

I begynnelsen møtte PersonvernPåNettet.no utfordringer med å etablere en sterk posisjon. Teamet jobbet utrettelig med å kuratere relevant og verdifullt innhold samtidig som de bygde tillit blant publikum. Deres urokkelige besluttsomhet førte likevel til opprettelsen av et solid fundament for fremtidig vekst.

Med tiden utviklet PersonvernPåNettet.no seg på bemerkelsesverdige måter. Det utvidet innholdskategoriene, beriket ressursene med innsiktsfulle artikler, interaktive verktøy og tilbakemeldinger fra brukere. Denne utviklingen ble markert av milepæler og prestasjoner, som ytterligere etablerte nettstedets autoritet innenfor sitt felt.

Den virkelige styrken til PersonvernPåNettet.no ligger i det samfunnet som er bygget gjennom årene. Et mangfoldig og engasjert leserskap oppstod, delte kunnskap, erfaringer og strategier. Nettstedets innvirkning på lesernes liv har vært dyp, og det har gitt dem vellykkede inntjeningsstrategier og verdifulle innsikter.

Veksten og suksessen til PersonvernPåNettet.no ville ikke vært mulig uten bidraget fra dets bidragsytere og teammedlemmer. Deres harde arbeid og engasjement har spilt en viktig rolle i å forme nettstedets vei og sikre dets fortsatte suksess.

Oppsummert er PersonvernPåNettet.no’s historie et bevis på en formål-drevet reise som har utviklet seg til et blomstrende samfunn, og som har hatt en positiv innvirkning på livene til både lesere og bidragsytere.

Møt Personvernpanettet teamet

Møt vårt team av eksperter innen online og internett på Personvernpanettet! Med omfattende erfaring innen cybersikkerhet er de dedikert til å gi deg førsteklasses innsikt og tips for å sikre din digitale trygghet.

Prinsipp

Et av målene med Personvernpanettet er å publisere gratis guider og artikler.

Personvern og sikkerhet på nett trenger ikke å være altfor komplisert. Unødvendig kompleksitet kan også være en barriere for personer som er interessert i å gjenopprette privatlivet.

For å hjelpe med denne prosessen, og for å nå et større publikum, er veiledningene på Personvernpanettet skrevet i en enkel, men likevel informativ stil. Uavhengig av dine tekniske ferdigheter, bør du være i stand til å implementere løsningene som tilbys på denne nettsiden for din unike situasjon.

Ingen reklame

På Personvernpanettet er vi stolte av å være reklamefrie og uavhengige. Vi støtter ikke eller mottar betaling for reklame. Vår forpliktelse til upartiske omtaler og informasjon er urokkelig. Dette sikrer åpenhet og eliminerer enhver interessekonflikt.

Videre mener vi at reklamer kan true personvernet ditt og utgjøre sikkerhetsrisikoer. Ved å avstå fra reklame prioriterer vi din trygghet og beskytter dine personlige opplysninger. Vårt eneste fokus er å gi deg pålitelig og verdifullt innhold for å sikre din online opplevelse.

Ingen sponsing eller betalte anmeldelser

På Personvernpanettet følger vi strengt upartiske praksiser. Vi aksepterer ikke sponsing eller betalinger for å promotere produkter eller tjenester.

Hver enkelt produkt-/tjeneste vurderes uavhengig, uten påvirkning fra noen form for kompensasjon. Vår forpliktelse til integritet sikrer at vi utfører omtaler og tester basert kun på våre egne resultater og forskning.

Vurderingskriterier:

Våre anbefalinger baserer seg utelukkende på grundige evalueringer etter forhåndsdefinerte kriterier: personvern- og sikkerhetsfunksjoner, funksjonalitet, hastighet, ytelse, kundestøtte-responsivitet, kostnadseffektivitet og generell brukervennlighet.

Du kan være trygg på at vi aldri vil endre eller tilpasse en omtale for økonomisk vinning. Åpenhet og pålitelighet er grunnsteinene i vår omtaleprosess.

Ingen betalte rangeringer, betalt innhold eller betalte koblingsordninger

På Personvernpanettet tar vi sterkt avstand fra enhver form for betalte rangeringer, innhold eller lenkesystemer. Våre prinsipper fastslår klart at vi aldri vil akseptere kompensasjon for å favorisere ett produkt eller en tjeneste over andre.

Vi sverger også å aldri publisere sponset innhold eller betalt materiale. Til tross for at vi presenterer ulike sikkerhets- og personvernsverktøy, kan du være trygg på at ingen betaling påvirker våre anbefalinger. Vårt løfte om å være gjennomsiktige og upartiske står fast.

Ingen sporing

Personvernpanettet bruker ikke Google Analyser eller annen sporingsprogramvare. I stedet bruker nettstedet Clicky, som anonymiserer besøkendes IP-adresser, er fullstendig i samsvar med GDPR datavernforskriftene og er offisielt sertifisert av Privacy Shield for overholdelse av databeskyttelse.

Fullstendig uavhengighet

I motsetning til bekymringsfulle trender i online medier, der omtalesider ofte deler eierskap med produktene de anmelder, opprettholder Personvernpanettet fullstendig uavhengighet.

Vi er ikke eid av noen VPN-tjeneste, digitalt medieselskap eller ekstern enhet. Som et enkeltpersonforetak driftet av en dedikert personvernsaktivist, prioriterer vi å være åpne og gi upartiske omtaler.

Kontoer for sosiale medier

Deling av informasjon og å holde oss oppdatert med den nyeste teknologien er ikke bare vår lidenskap, men også vårt løfte.

Vårt mål er å stige som en ledende omtaleside for VPN-tjenester og teknologi, og sørge for grundig og oppdatert dekning. Stol på oss som din pålitelige kanal til den stadig skiftende teknologiverden.

Hold kontakten med oss gjennom våre offisielle sosiale mediekontoer på Facebook og YouTube. Vi verdsetter våre lesere og oppfordrer deg til å bli med i vår autentiske sosiale medie-fellesskap i dag!

Hvordan betaler Personvernpanettet utgiftene?

Fra begynnelsen har vi hatt donasjonsmuligheter for våre lesere for å støtte denne siden og dekke kostnadene. Dessverre fikk vi etter hvert oppleve at ingen donerer til et nettsted som tilbyr gratis informasjon. Det er rett og slett ikke mulig å dekke kostnadene for å drive nettsiden med bare  donasjoner.

For å fortsette å drifte nettstedet og dekke alle kostnader, har Personvernpanettet noen få utvalgte tilknyttede selskaper som er i tråd med våre mål.

Hvis du kjøper et VPN abonnement via en lenke på denne siden, kan vi tjene en liten provisjon uten ekstra kostnad for deg. Som hovedregel nekter vi å samarbeide med selskaper som har dårlige resultater og/eller uærlig.

Støtt Personvernpanettet

Det er fire ting du kan gjøre for å støtte Personvernpanettet og vårt oppdrag om å gi deg høykvalitetsinformasjon om personvern og sikkerhetsemner.

Bli med i vårt fellesskap når vi navigerer i det stadig skiftende landskapet av personvern i den digitale tidsalderen.

  • Del informasjon fra denne siden med andre, spre ordet.
  • Link til Personvernpanettet artikler og guider.
  • Kjøp produkter/tjenester gjennom lenker på siden. (Vi kan tjene en liten provisjon hvis du velger å kjøpe, uten ekstra kostnad for deg.)
  • Doner til Personvernpanettet.

Ta kontakt

Vi elsker å høre fra våre lesere! Du kan kontakte oss via vårt praktiske kontaktskjema eller direkte via e-post. Dine tilbakemeldinger, forslag og henvendelser er uvurderlige for oss. La oss holde kontakten!

PersonvernPåNettet.no