Hvordan få amerikansk Netflix? Se amerikansk Netflix i 2022

Netflix trenger ingen videre forklaring. Det amerikanske selskapet har vært den ledende on-demand strømmetjenesten i flere år allerede. Film- og seriebibliotetet til Netflix er enormt og de tilbyr både høy kvalitet og originalt innhold. Blant sistnevnte kan nevnes House of Cards, Narcos og Orange is the New Black – for å nevne noen. Du har tilgang til Netflix fra 190 ulike land, og hvert land har sitt eget bibliotek eller utvalg. Dersom du ønsker tilgang til amerikansk Netflix gratis fra Storbritannia eller et annet europeisk land, har du kommet til riktig sted. Denne artikkelen vil ta for seg temaet «hvordan få amerikansk Netflix».

SKAFF DEG ExpressVPN
ExpressVPN: Den beste VPN

Denne tjenesten yter fantastisk strømmehastighet, har et stort antall tilgjengelige servere og er veldig brukervennlig.

Avblokker US Netflix for å få tilgang til begrenset innhold

Netflixabonnementet ditt tillater kun at du får tilgang til utvalget for landet du befinner deg. Dette skyldes at Netflix tilbyr en form for ”globalt abbonement”. Det eneste utvalget du får tilgang til, er for det landet hvor du er i det du logger deg inn. Det hele er et spørsmål om rettigheter for akjsonærene for TV-programmene og filmene. På denne bakgrunn har Netflix måttet begrense noe av sitt innhold etter ditt land og din IP-adresse.

Dette er grunnen til at du ikke får tilgang til amerikansk Netflix gratis når du er i Storbritannia, eller det britiske Netflix når du er andre steder. Akkurat dette er virkelig kjedelig, for Netflix US tilbyr mange flere serier enn hva man får tilgang til gjennom de europeiske utvalgene. Det finnes imidlertid en måte å lure seg inn til det amerikanske utvalget. Vi vil nå forklare deg hvordan få amerikansk Netflix innhold fra hvor som helst i verden.

Hvordan få amerikansk Netflix? Her er løsningen!

Vi får ofte spørsmål om hvordan man kan få tilgang til amerikanske Netflix. Her er du på rett spor! Trikset for å avblokkere amerikansk Netflix og få tilgang til innholdet er å bruke en VPN-tilgang. Det er faktisk så enkelt, selv om Netflix ikke liker det i det hele tatt.

VPN står for virtuelt privat nettverk, og er en software som tillater deg å late som at du er i et annet land. VPN-tilgangen din får dermed Netflix til å tro at du er i USA, selv om du egentlig sitter på den andre siden av jorden.

Når Netflix tror at du befinner deg i USA, vil du få tilgang til alt innholdet i det amerikanske Netflixbiblioteket.

how to watch us netflix with a vpn

Takket være VPN-softwaren, vil det være som om du befant deg i et annet land. For det første skaper VPN-tilgangen en tunnel mellom din datamaskin og en VPN-server plassert i landet du later som at du er i. Serveren knytter seg deretter til Netflix på dine vegne og sender innholdet tilbake til deg.

Det finnes mange VPN-tilganger på markedet for å se amerikansk Netflix. Noen av disse virker imidlertid ikke med Netflix. Dette skyldes rettighetene til programmer og filmer som Netflix distribuerer, som forklart over. Du bør derfor bruke tid på å finne frem til den VPN-tilgangen som passer best for deg. Nå som Netflix dessuten blokkerer ut en del VPN-tilganger, er det bare å følge anbefalningene på denne siden for å finne en god VPN-tilgang for å se amerikansk Netflix gratis.

Det finnes også flere gratis VPN-tilganger. Her bør du imidlertid alltid være forsiktig. Det beste utfallet med en gratis VPN-tilgang er at den ikke virker ordentlig med Netflix. Dersom du vil ha en god VPN-tilgang som fungerer med Netflix bør du gå for et av abonnement som koster mellom 50 og 80kr i måneden, og som faktisk fungerer.

Gå til ExpressVPN
30-dagers pengene-tilbake-garanti

Netflix-krigen: VPN-tilgangene slår tilbake

Det pågår en stadig kamp mellom Netflix og VPN-tilgangene. Netflix fortsetter å blokkere VPN-servere som er i USA, Storbritannia, Australia og så videre, ved å blokkere for IP-adressene deres.

How to watch American Netflix
VPN-selskaper må være listige for å komme seg forbi blokkeringen, og fornyer stadig IP-adressene til sine servere. Ellers kunne du ikke se amerikansk Netflix gratis utenfor USA.
Det finnes flere uventede ofre i denne kampen: Amerikanske internettbrukere som bor i USA og som bruker VPN-tilganger av sikkerhetsmessige årsaker. Disse personene må i flere tilfeller skru av VPN-tilgangene sine for å få tilgang til Netflix i sitt eget land. Ellers ville Netflix holdt dem ute i tro om at de er ikke-amerikanere som bruker en VPN-tilgang for å få tilgang utenfor USA.

Hvilke VPN-tilganger lar deg se amerikansk Netflix?

Dette er det store spørsmålet. Du vil vite hvordan få amerikansk Netflix. Netflix Inc sparer ikke på noenting for å holde oversikt over VPN-tilganger og blokkere dem så fort som mulig.

Netflix-ansatte besøker jevnlig nettsider som denne for å holde seg oppdatert med hva VPN-tilbydere gjør som virker med Netflix. Selvfølgelig er denne siden bare en av mange lignende kilder til denne typen informasjon.

Noen ”mindre” VPN-selskaper har allerede spurt om at vi ikke nevner deres tjenester, selv om deres software vil la deg se amerikansk Netflix gratis. Grunnen til dette er at de ikke kan kjempe tilbake mot blokkeringen og endre IP-adressene til sine servere raskt nok til ikke å stenges ute. Du vil derfor ikke finne mange små VPN-tilganger i topp 5-listen for VPN for Netflix nedenfor.

De beste VPN-tilgangene for å se amerikansk Netflix

Dette utvalget baserer seg på tre kriterier:

  • Brukeropplevelse: Noen VPN-tilganger er bedre enn andre…
  • VPN-tilgangens hastighet: Dette er svært viktig med tanke på at du skal bruke VPN-tilgangen til å strømme videoer, og se amerikansk Netflix
  • Hvorvidt VPN-tilgangen blokkeres: Aldri, noen ganger, eller ofte

Som du kanskje skjønner, vil topplisten endre seg til enhver tid. Noen VPN-tilganger vil vinne eller tape sin plassering. Men alle VPN-tjenestene i denne listen vil avblokkere amerikanske Netflix for deg.

Hvordan få amerikansk Netflix

Dersom du lurer på hvordan få amerikansk Netflix er det bare å fortsette å lese. Dette er en kort steg for steg-guide som forklarer deg hvordan du får tilgang til amerikansk Netflix gratis. Ettersom den er noe generell bør du kunne anvende samme steg der du skal bruke VPN-tilgangen til andre, lignende prosesser.

  1. Velg en VPN fra listen over
  2. Klikk på den orange knappen for å få tilgang til VPN-hjemmesiden og de siste tilbudene
  3. Opprett en konto og abonner på tjenesten
  4. Last ned, installer og kjør softwaren (dette er veldig enkelt)
  5. I softwaren velger du en server som er plassert i USA – dette er veldig viktig!
  6. Klikk ”connect”
  7. Gå til Netflix eller last inn siden på nytt, og du har tilgang til amerikansk Netflix.

Det er det! Du vet nå hemmeligheten til hvordan få amerikansk Netflix. Du kan se på alle de siste episodene uten noen begrensninger. Bare velg en av de beste VPN-tilgangene for å se på amerikansk Netflix gratis fra vår liste, og du er klar!

Jeg er en skikkelig internettfreak! Og det er derfor jeg er i gode hender på dette nettstedet. Jeg vil vite alt om alle forhold knyttet til Internett. For meg er det en glede å gå inn i teknisk dybde - jo mer komplisert, jo bedre. Som tidligere hacker kjenner jeg ikke bare bitene og bytene ekstremt godt, men har også en tendens til å være veldig kreative.

Jeg vil gjerne høre fra deg.

Legg igjen et svar

PersonvernPåNettet.no