Hvordan få amerikansk Netflix i 2024 ?

Netflix trenger ingen videre forklaring. Det amerikanske selskapet har vært den ledende on-demand strømmetjenesten i flere år allerede. Film- og seriebibliotetet til Netflix er enormt og de tilbyr både høy kvalitet og originalt innhold. Blant sistnevnte kan nevnes House of Cards, Narcos og Orange is the New Black – for å nevne noen. Dersom du ønsker tilgang til se amerikansk netflix fra Storbritannia eller et annet europeisk land, har du kommet til riktig sted. Denne artikkelen vil ta for seg temaet «hvordan få amerikansk Netflix«.

Få ExpressVPN nå
Fjern blokkering av USA Netflix med ExpressVPN - Spar 49 %

ExpressVPN gjør det mulig å oppheve blokkeringen av Netflix America overalt. Prøv nå med spesialtilbud: 12 måneder + 3 måneder GRATIS med 30 dagers pengene-tilbake-garanti!

Artikkelen oppdatert på: 14. juli 2024

Tilgjengelighet – Se amerikansk Netflix på nett

Netflixabonnementet ditt tillater kun at du får tilgang til utvalget for landet du befinner deg. Dette skyldes at Netflix tilbyr en form for ”globalt abbonement”. Det eneste utvalget du får tilgang til, er for det landet hvor du er i det du logger deg inn.

Det hele er et spørsmål om rettigheter for akjsonærene for TV-programmene og filmene. På denne bakgrunn har Netflix måttet begrense noe av sitt innhold etter ditt land og din IP-adresse slik at du ikke få sett Netflix Amerikansk.

Dette er grunnen til at du ikke får tilgang til netflix usa når du er i USA, eller det britiske Netflix når du er andre steder. Akkurat dette er virkelig kjedelig, for Netflix US tilbyr mange flere serier enn hva man får tilgang til gjennom de europeiske utvalgene.

Det finnes imidlertid en måte å lure seg inn til det amerikanske utvalget. Vi vil nå forklare deg hvordan få amerikansk Netflix innhold fra hvor som helst i verden.

Gå til ExpressVPN
Eksklusivt tilbud til slutten av juli 2024

Netflix amerikansk: Streaming geo-restriksjoner utenfor tilgjengelighetssonen

Det pågår en stadig kamp mellom Netflix og VPN-tilgangene. Netflix fortsetter å blokkere VPN-servere som er i USA, Storbritannia, Australia og så videre, ved å blokkere for IP-adressene deres.

VPN-selskaper må være listige for å komme seg forbi blokkeringen, og fornyer stadig IP-adressene til sine servere. Ellers kunne du ikke se netflix amerikansk gratis utenfor USA.

Det finnes flere uventede ofre i denne kampen: Amerikanske internettbrukere som bor i USA og som bruker VPN-tilganger av sikkerhetsmessige årsaker.

Disse personene må i flere tilfeller skru av VPN-tilgangene sine for å få tilgang til Netflix i sitt eget land. Ellers ville Netflix holdt dem ute i tro om at de er ikke-amerikanere som bruker en VPN-tilgang for å få tilgang utenfor USA.

Nå som Netflix dessuten blokkerer ut en del VPN-tilganger, er det bare å følge anbefalningene på denne siden for å finne en god VPN-tilgang for å se amerikansk netflix vs norsk.

Det finnes også flere gratis VPN-tilganger. Her bør du imidlertid alltid være forsiktig. Det beste utfallet med en gratis VPN-tilgang er at den ikke virker ordentlig med Netflix.

Gå til ExpressVPN
Eksklusivt tilbud til slutten av juli 2024

Hvordan få amerikansk Netflix

Hvordan se Amerikansk Netflix og hvordan funker det? Når Netflix tror at du befinner deg i USA, vil du få tilgang til alt innholdet i det amerikanske Netflixbiblioteket.

Takket være VPN-softwaren, vil det være som om du befant deg i et annet land som gjør at du får svaret på hvordan se Amerikansk Netflix.

For det første skaper VPN-tilgangen en tunnel mellom din datamaskin og en VPN-server plassert i landet du later som at du er i. Serveren knytter seg deretter til Netflix på dine vegne og sender innholdet tilbake til deg.

Dersom du lurer på hvordan få amerikansk Netflix er det bare å fortsette å lese. Dette er en kort steg for steg-guide som forklarer deg hvordan du får tilgang til amerikansk Netflix gratis og svarer på hvordan se Amerikansk Netflix. Ettersom den er noe generell bør du kunne anvende samme steg der du skal bruke VPN-tilgangen til andre, lignende prosesser.

  1. Velg en VPN fra listen over
  2. Klikk på den orange knappen for å få tilgang til VPN-hjemmesiden og de siste tilbudene
  3. Opprett en konto og abonner på tjenesten
  4. Last ned, installer og kjør softwaren (dette er veldig enkelt)
  5. I softwaren velger du en server som er plassert i USA – dette er veldig viktig!
  6. Klikk ”connect”
  7. Gå til Netflix eller last inn siden på nytt, og du har tilgang til amerikansk Netflix.

De beste VPN-tilgangene for å se netflix amerikansk

Som du kanskje skjønner, vil topplisten endre seg til enhver tid. Noen VPN-tilganger vil vinne eller tape sin plassering. Men alle beste VPN-tjenestene i denne listen vil avblokkere amerikanske Netflix for deg  og som faktisk fungerer til hvordan se Amerikansk Netflix.

Dette utvalget baserer seg på tre kriterier:

  • Brukeropplevelse: Noen VPN-tilganger er bedre enn andre…
  • VPN-tilgangens hastighet: Dette er svært viktig med tanke på at du skal bruke VPN-tilgangen til å strømme videoer, og se netflix amerikansk
  • Hvorvidt VPN-tilgangen blokkeres: Aldri, noen ganger, eller ofte
Best Alle Rundt 1 ExpressVPN: Anmeldelse 2024
9.8
2 CyberGhost: Anmeldelse 2024
9.5
3 Private Internet Access VPN: Anmeldelse 2024
9.3
4 IPVanish: Anmeldelse 2024
9
5 NordVPN: Anmeldelse 2024
8.8

Dette er det store spørsmålet på hvordan se amerikansk Netflix. Du vil vite er nok hvordan få amerikansk Netflix. Netflix Inc sparer ikke på noenting for å holde oversikt over VPN-tilganger og blokkere dem så fort som mulig.

Netflix-ansatte besøker jevnlig nettsider som denne for å holde seg oppdatert med hva VPN-tilbydere gjør som virker med Netflix. Selvfølgelig er denne siden bare en av mange lignende kilder til denne typen informasjon.

Noen ”mindre” VPN-selskaper har allerede spurt om at vi ikke nevner deres tjenester, selv om deres software vil la deg se netflix amerikansk gratis.

Grunnen til dette er at de ikke kan kjempe tilbake mot blokkeringen og endre IP-adressene til sine servere raskt nok til ikke å stenges ute. Du vil derfor ikke finne mange små VPN-tilganger i topp 5-listen for VPN for Netflix ovenfor.

Gratis VPNer er farlig for hvordan se Amerikansk Netflix

Hvis du vil være trygg, trenger du en solid selvforsvarsplan. Dette gjelder både den virkelige verden og våre digitale liv. En av de beste måtene å holde seg trygg på nettet er å bruke en VPN eller et virtuelt privat nettverk. Som en rask oppsummering er en VPN et cybersikkerhetsverktøy du laster ned til enhetene dine.

Du kan skjule IP-adressen din, kryptere internetttrafikk og beskytte nettleserloggen din. VPN-er hjelper deg til og med omgå geoblokkering, som refererer til innholdsbarrierer basert på hvor du er i verden.

hvordan få amerikansk netflix

Mange premium VPN-er gjør faktisk det de skal gjøre. Andre, som ExpressVPN, går utover for å gi deg en trygg og sikker nettleseropplevelse. Du trenger bare å være på vakt mot de gratis, siden de ikke er verdt bryet oftere enn ikke.

Big Tech-selskaper skal trygt håndtere våre personlige nettdata, men nå begynner de å gå inn i det politiske spillet. Kim ønsker ikke å være en del av det, og det bør du heller ikke. Det er derfor hun stoler på og bruker ExpressVPN.

Disse Big Tech-selskapene matcher internettaktiviteten din til din identitet eller plassering ved å bruke din offentlige IP-adresse, men med ExpressVPN kan ingen se IP-adressen din. Ingen. Prøv nå med 30 dagers pengene-tilbake-garanti!

Fordelene med en VPN

Fordelene med en VPN er mange. VPN-fordeler starter med cybersikkerhet og fortsetter til forbedret brukeropplevelse. Noen lesere lurer kanskje på: Er det trygt å ikke bruke en VPN? Det avhenger helt av plasseringen din, digitale aktiviteter, behov for sikkerhet og avhengighet av ubeskyttede offentlige Wi-Fi-tilkoblinger.

Noen land begrenser din mulighet til fritt å utforske internett og få tilgang til informasjon. Sensur oppstår oftest på nasjonalt nivå, men kan også oppstå ved tilknytning til en bedrift eller skolenettverk.

netflix amerikansk

Vi trenger alle å hoppe på et usikret offentlig Wi-Fi-nettverk fra tid til annen. Enten vi er på farten på en kafé eller kobler til det ikke så avanserte Wi-Fi-nettverket på vårt lokale bibliotek eller andre offentlige rom, gjør en VPN tilkobling til et Wi-Fi-nettverk trygg. Når du stiller deg spørsmålet, «hvordan se amerikansk netflix?» Er det selvfølgelig viktig å tenke på sikkerheten.

Din ISP, eller internettleverandør, sporer din nettaktivitet og kan dele disse dataene med annonsører, offentlige organer og andre tredjeparter uten din viten eller samtykke. De gjør dette av flere grunner, ikke alle ufarlige, men det er likevel en invasjon av personvernet.

Noen land krever at Internett-leverandører lagrer dine digitale aktivitetsdata, mens andre land, som USA, åpent tillater Internett-leverandører å selge nettleserdataene dine til annonsører og datameglere.

Hvis det ikke er nok grunn til å bruke en VPN for å blokkere sporing av Internett-leverandører, husk at de også har tilgang til passordene dine, sosiale mediedata og fysisk plassering.

Gå til ExpressVPN
Eksklusivt tilbud til slutten av juli 2024

FAQ

Hvordan kan jeg se Netflix overalt? 

Ja, svaret på dette er bruk av en VPN, som omgår sensurproblemet ved å gi deg enkel tilgang til det innholdet du vil, fra hvor som helst i verden. Hvis du ønsker svaret på det, kan du lese denne artikkelen.

Finnes det noen gratis VPNer for Netflix?

Ja det gjør det! Sjekk ut denne artikkelen om det.

Konklusjon

Det er det! Du vet nå hemmeligheten til hvordan få amerikansk Netflix. Du kan se på alle de siste episodene uten noen begrensninger. Bare velg en av de beste VPN-tilgangene eller ExpressVPN for å se på amerikansk Netflix, Norsk Netflix og andre Netflix serier rundt om i verden fra vår liste, og du er klar!

Det finnes mange VPN-tilganger på markedet for å se netflix amerikansk. Noen av disse virker imidlertid ikke med Netflix. Dette skyldes rettighetene til programmer og filmer som Netflix distribuerer, som forklart over. Du bør derfor bruke tid på å finne frem til den VPN-tilgangen som passer best for deg.

andreas

Andreas, en programvareingeniør og selverklært internettentusiast, føler seg helt hjemme på dette nettstedet. Å dykke ned i tekniske detaljer gir ham stor glede - jo mer komplekst, desto bedre. Med en tidligere bakgrunn som hacker, har Andreas ikke bare en grundig forståelse av biter og bytes, men han har også en kreativ tilnærming. For eventuelle spørsmål eller samarbeidsmuligheter kan du kontakte Andreas via e-post på andreas@personvernpanettet.no.

Jeg vil gjerne høre fra deg.

Legg igjen et svar

PersonvernPåNettet.no