Hvordan se BBC iPlayer i Norge 2024

Would you like to have the opportunity to watch BBC iPlayer in Norway? We have the answer for you! In this article, we will walk you through how to watch BBC from anywhere. We have made sure that the steps to watch BBC iPlayer are simple.
Norwegian (Bokmål): Har du lyst til å ha muligheten til å se på BBC iPlayer Norge? Vi har svaret på det! I denne artikkelen skal vi nettopp gå igjennom hvordan se BBC overalt. Vi har sørget for at stegene for å se BBC iPlayer er enkle.

Prøv nå
Fjern blokkeringen av BBC iPlayer med ExpressVPN - OPP TIL 49% RABATT

Vurderer du å skaffe deg ExpressVPN? ExpressVPN lar deg omgå BBC iPlayer sine geo-restriksjoner! Nå tilbyr de 30 dager pengene tilbake garanti og spesialtilbud: 12 måneder + 3 måneder GRATIS

Artikkelen oppdatert på: 9. juni 2024

Streaming tilgjengelig

BBC one Norge er en gratis strømmetjeneste som tilbyr live og opptak TV fra alle BBCs kanaler. Dette inkluderer BBC One, BBC Two, BBC Three, BBC Four, cBBC, BBC News og Radio 1. BBC iPlayer er eksklusivt tilgjengelig for innbyggere i Storbritannia.

Hvis du prøver å få tilgang til BBC iPlayer utenfor Storbritannia, vil du se denne meldingen «BBC iPlayer TV-programmer er kun tilgjengelig for å spille i Storbritannia.» Det er fordi den populære britiske streamingkanalen er geoblokkert i utlandet inkludert BBC one Norge. Vi skal forklare deg hvordan du kan komme forbi dette snart.

Hvorfor blokkerer de innhold i noen land?

Den vanligste årsaken til geoblokkering av BBC iPlayer Norge er lisensiering eller opphavsrett. For å lovlig distribuere et bestemt innhold i din region, må en tjeneste eie distribusjonsrettighetene til det spesifikke markedet. For mange programmer er det vanlig at en strømmetjeneste har distribusjonsrettighetene til noen markeder, men ikke andre.

En annen grunn til at geoblokkering skjer, er å segmentere forskjellige markeder. Noen markeder kan ha forskjellige priser, språk og foretrukket innhold, så en strømmetjeneste vil skreddersy en opplevelse til et bestemt område. Det er også grunnen til at enkelte tjenester ikke er tilgjengelige i enkelte land. For eksempel har mange land i Asia lokale strømmetjenester som ikke er tilgjengelige i Norge.

BBC Norge

Vi vet at det er frustrerende å ha BBC one Norge begrenset, spesielt hvis du har gått tom for ting å se på. Heldigvis er det noen måter du kan komme deg rundt med geoblokkering på BBC one Norge.

Den vanligste løsningen er å bruke en VPN eller «virtuelt privat nettverk» for å komme seg frobi og se på BBC one Norge. Det er en tjeneste som omdirigerer internetttrafikken din gjennom en annen tredjeparts IP-adresse i et annet land.

Hvis du for eksempel kobler til en server i Japan, vil du plutselig få tilgang til Netflix Japan. Denne metoden fungerer ikke for alle enheter eller strømmetjenester (noen vil prøve å blokkere VPNen din), men det er en fin måte å utvide strømmebiblioteket ditt på hos BBC iPlayer Norge

Gå til ExpressVPN
Eksklusivt tilbud til slutten av juni 2024

Hvordan se BBC i Norge med en VPN

  1. Abonner på en VPN tjeneste av høy kvalitet for å se BBC i Norge. Vår anbefaling nummer en er ExpressVPN.
  2. Last ned og installer VPN applikasjonen på enheten din.
  3. Velg en britisk server og koble til den.
  4. Gå til BBC iPlayer og logg på kontoen din.
  5. Du bør ha tilgang til BBC one Norge nå.
Test ut ExpressVPN gratis 

ExpressVPN tilbyr en standard gratis prøveversjon for Android- og iOS-smarttelefoner som du kan se BBC streaming Norge med. Den gratis prøveversjonen varer i 7 dager, og etter at du er ferdig med å teste appen, vil du bli belastet etter 7 dagers slutt. Som nevnt ovenfor er det en 7-dagers gratis prøveversjon for Android- og iOS-smarttelefoner. Det er imidlertid ingen garanti for at ExpressVPN 7 dagers gratis prøveversjon er pålitelig. For dette kan du fortsatt hacke en 30- dagers gratis prøveversjon for alle enhetene dine.

I løpet av disse 30 dagene med testing av VPN, får du premium tilgang til alle funksjonene. Alt du trenger å gjøre er å kansellere og benytte deg av refusjonen før 30 dager. Det inkluderer tilgang til flere strømmetjenester, som du forresten kan bruke på flere enheter på en gang fordi ExpressVPN lar deg koble til opptil 5 enheter per abonnement.

Beste VPNene for BBC iPlayer

Det finnes mange VPN leverandører der ute som er perfekt for BBC one norge, men det er spesielt en som skiller seg positivt ut. Det er nemlig ExpressVPN. Vi anbefaler denne VPNen siden den tilbyr mange forskjellige funksjoner, har lynrask fart og mange servere slik at du kan se på innhold rundt om i hele verden spesielt hos BBC iPlayer Norge.

Best Alle Rundt 1 ExpressVPN: Anmeldelse 2024
9.8
2 CyberGhost: Anmeldelse 2024
9.5
3 Private Internet Access VPN: Anmeldelse 2024
9.3
4 IPVanish: Anmeldelse 2024
9
5 NordVPN: Anmeldelse 2024
8.8

Fordelene med en VPN

Anonymitet er enten en av Internetts største prinsipper eller et av dens største problemer, avhengig av hvem du spør. Men faktum er at når identiteten din blir avslørt, vil noen eller noe komme for å utnytte deg og dataene dine. Videre er det visse nettaktiviteter som vi rett og slett ikke ønsker skal spores tilbake til oss (vi overlater detaljene til fantasien din).

Ved å bruke en VPN kan du få tilgang til nettapplikasjoner og nettsteder samtidig som du beholder total anonymitet. Det gjør en VPN langt mer fordelaktig enn inkognitomoduser og nettproxyer, som ikke fullstendig beskytter identiteten din eller dataene dine når du ser på BBC Norge. Noen steder rundt om i verden er internettsensur en reell ting inkludert BBC i Norge, og det kan bety at noen mer eller mindre kontrollerer brukerens verdensbilde.

BBC one Norge

Det er derfor flere og flere mennesker bruker VPNer, som kan omgå blokkerte nettsteder og Internett-filtre. Få makten tilbake i hendene med BBC Norge. Den ultimate grunnen til å bruke en VPN er også den mest åpenbare: større online sikkerhet.

Husk at du kan bruke det krypterte nettverket eksternt, og det betyr at du holder ting som IP-adressen din, plassering, passord og data trygt fra potensielle hackere eller store teknologiselskaper eller andre som prøver å utnytte deg.

Ikke engang ISP (Internet Service Provider) vil se hva du holder på med, alt de får er kryptert statistikk fra VPN-serveren når du f.eks. ser på BBC i Norge. Hvis du er interessert i rugby kan du sjekke ut denne artikkelen, og hvis du liker fotball kan du sjekke ut denne.

Konklusjon

Et vanlig spørsmål er om man kan bruke iPlayer utenlands. Den dårlige nyheten er at dette ikke går: Det er ikke mulig å bruke BBC iPlayer (BBC i Norge) når du er utenfor Storbritannia. For å låse opp innholdet må du bruke en VPN

Skal du se BBC iPlayer i Norge med VPN, så er det best å gå for en løsning. Disse er uansett såpass rimelige at det neppe vil være et problem for ditt budsjett. Dessuten er det verdt å merke seg at BBC iPlayer er gratis dersom en har en britisk IP adresse. Vår anbefaling nummer en er ExpressVPN. Vi håper at vi forklarte alt godt og simpelt nok slik at du kan se på BBC i Norge uten problemer!

andreas

Andreas, en programvareingeniør og selverklært internettentusiast, føler seg helt hjemme på dette nettstedet. Å dykke ned i tekniske detaljer gir ham stor glede - jo mer komplekst, desto bedre. Med en tidligere bakgrunn som hacker, har Andreas ikke bare en grundig forståelse av biter og bytes, men han har også en kreativ tilnærming. For eventuelle spørsmål eller samarbeidsmuligheter kan du kontakte Andreas via e-post på andreas@personvernpanettet.no.

Jeg vil gjerne høre fra deg.

Legg igjen et svar

PersonvernPåNettet.no