Hvordan se på BBC iPlayer utenlands? Følg guiden

Noen kaller det BBC Media Player, andre BBC iPlayer eller bare iPlayer. Det dreier seg uansett om BBCs strømmetjeneste, som for øvrig er ganske god. Det er mulig å se på alle BBCs programmer på en hvilken som helst enhet, være seg en PC, en smarttelefon, et nettbrett eller en smart-TV. Og dette uten reklame! Det er imidlertid kun de med britiske IP-adresser som har tilgang til BBC-program. Les denne guiden for å vite hvordan du kan bruke BBC iPlayer Norge eller utenfor Storbritannia.

SKAFF DEG ExpressVPN
ExpressVPN: Den beste VPN

Denne tjenesten yter fantastisk strømmehastighet, har et stort antall tilgjengelige servere og er veldig brukervennlig.

BBC iplayer Norge: Er det mulig å bruke BBC iPlyaer utenlands?

Et vanlig spørsmål er om man kan bruke iPlayer utenlands (BBC Norge). Den dårlige nyheten er at dette ikke går: Det er ikke mulig å bruke BBC iPlayer (BBC Norge) når du er utenfor Storbritannia. Dersom du for eksempel er i Frankrike på jobb eller ferie og ønsker å se den siste episoden av Doctor Who på iPlayer, vil du kun få opp følgende melding: ”BBC iPlayer virker bare i Storbritannia”.

bbc iplayer norge

hvordan se bbc i norge

BBC har en (god) grunn for dette: Det handler om rettigheter. De britiske lisensbetalerne betaler for alle produksjoner i regi av BBC TV. Rettighetsavtaler er så inngått med tredjeparter. Uten denne typen avtaler blir det heller ingen TV-produksjon.

Men her er de gode nyhetene: Ved å bruke VPN BBC iplayer kan du på 100% lovlig vis benytte BBC iPlayer Norge eller utenfor Storbritannia. Du trenger ikke engang tenke på ulovlig strømming eller anklager om såkalt ”piracy”. Med denne løsningen kan du se på alle dine favorittprogrammer direkte på BBC iPlayers nettside eller app. Les mer om hvordan se bbc i norge.

Gå til ExpressVPN
30-dagers pengene-tilbake-garanti

Hvordan opphever man blokkeringen på BBC iPlayer? BBC Norge VPN er svaret

Denne nettsidens domenenavn gir deg allerede et hint. Du kan streame BBC iPlayer utenfor Storbritannias grenser enkelt ved å abonnere på en VPN (BBC iplayer Norge). Hva er en VPN? Det er en software som styrer trafikken så datatrafikken går gjennom VPN-serveren istedenfor gjennom ditt eget ISP-nettverk.

Hva er poenget? Vel, saken er at du kan velge VPN-server alt ettersom hvor du selv befinner deg. Derfor kan du knytte deg til en britisk server, og all datatrafikken din vil dermed stamme fra Storbritannia. Selv om du befinner deg i Frankrike, vil BBC tro at du er en bruker i Storbritannia og gi deg tilgang på alt innholdet deres. Det er det hvordan se bbc i norge! Nå kan du se bbc i norge selv når du ikke er i Storbritannia.

BBC Norge: Hva annet kan en VPN gjøre for meg?

Den første regelen i VPN-klubben er å alltid bruke en VPN når du surfer på nettet, uavhengig av hvilken enhet du bruker. En VPN forbedrer både personvernet ditt og sikkerheten din, ved å lage en kryptert tunnel mellom enheten din og serveren. På denne måten er datatrafikken din trygg mot oppmerksomhet fra uvedkommede, som ISP, hackere, eller diverse myndigheter.

IP-adressen din gjemmes og erstattes av IP-adressen til serveren. Samtidig er ikke nettsiden i stand til å oppdage at du besøker den. Nettsiden svarer fremdeles på forespørslene dine, men kan ikke knytte disse forespørslene til din enhet. På denne måten kan du surfe anonymt.

Sist, men ikke minst, kan du bruke en BBC Norge VPN for å komme forbi sensur og få tilgang til geo-begrenset innhold. På samme måten som du kan få tilgang til BBC-programmer (BBC Norge) utenfor Storbritannia, kan du bruke en VPN til å få tilgang til Facebook når du er i Kina, eller å se amerikansk Netflix mens du er i Norge. De fleste VPN-tilbydere har servere på hvert eneste kontinent. På denne måten er det alltid mulig å knytte seg til en server som tillater deg adgang til ønsket innhold. Så svaret på spørsmålet ditt (hvordan se bbc i norge), er at JA, du kan se bbc i norge eller utenfor Storbritannia.

BBC iplayer Norge: Er VPN-tjenester virkelig trygge?

Ja, det er de. Dataene dine vil også være trygge dersom du bruker en av VPN-tjenestene som er anbefalt på denne siden. Disse VPN-tjenestene vil aldri lagre dataen din i henhold til deres retningslinjer om ikke-lagring. De fleste VPN-tjenester er laget med det formål å kjempe mot myndighetskontroll og uhjemlet makt- og myndighetsutøvelse samt sensur på nett. Ditt personvern og din sikkerhet er førsteprioritet, og ivaretatt.

Du skal imidlertid være forsiktig med å benytte deg av en gratis VPN-tjeneste, ettersom muligheten for datalagring er reell. Du har kanskje hørt uttrykket ”om du ikke betaler for det, blir du selv produktet”. Ettersom datatrafikk og informasjon om navigeringen vår på nett er svært verdifull informasjon for selskaper og markedsførere. Noen skruppelløse selskaper kunne brukt denne informasjonen i kommersiell sammenheng, eller

BBC Norge: Hvor mye koster en VPN?

Med en gratis VPN-tjeneste har du ingen garantier for om informasjon om din datatrafikk er sikret eller ei. Videre er de gratis VPN-tjenestene sjelden gode nok til å avblokkere strømmetjenester som Netflix eller BBC iPlayer Norge. Ofte er de dessuten for trege for at du får en god strømmeopplevelse.

En god VPN er ikke gratis, men billig. Unn deg selv en god VPN-tjeneste, og du kan lene deg tilbake med god og rask HD-strømming. Dersom du er av typen som skyr unna forpliktelser, trenger du heller ikke å bekymre deg. Du kan abonnere for en måned av gangen. Det er veldig enkelt og trygt. Kos deg med å se BBC i Norge.

De fleste VPN-tjenester tilbyr en månedlig abonnementsordning for 50 til 100,-. Dersom du abonnerer fra seks måneder opp til to år, kan du antageligvis finne bedre tilbud, eksempelvis med 70% avslag.

Hvilken VPN er best for å se BBC iPlayer Norge, utenfor Storbritannia?

Det er flere ting du bør vurdere for å finne frem til den beste VPN-tjenesten for å avblokkere BBC iPlayer Norge eller utenfor Storbritannia. For det første bør du vurdere enkelheten. Ikke alle er IT-eksperter, og det er ofte ønskelig å bare finne en software som er enkel å installere uten å tenke så mye mer over.

Det andre du bør vurdere ved valg av VPN-tjeneste er fart. Dette er for de fleste minst like viktig som at det er enkelt å bruke. Flesteparten benytter VPN-tjenester for bedre strømmeopplevelser, og det er da viktig med høy fart på softwaren.

Det tredje du bør ta med i vurderingen er hva du får for pengene. Forskjellene mellom to forskjellige VPN-tjenester med månedsabonnement er mindre enn 50,-. Mer trenger du ikke for å sikre at VPN-tjenesten din gjør jobben skikkelig.

Hvordan avblokkere BBC Norge, utenfor Storbritannia – steg for steg

Opplæringsprogrammer: Hvordan Se BBC i Norge (BBC Norge)

  1. Velg en BBC iPlayer VPN-software i listen over (de er alle til å stole på)
  2. Klipp på ”Go to…”-knappen for å få tilgang til den offisielle VPN-nettsiden
  3. Opprett en konto og abonner på tjenesten
  4. Last ned, installer og kjør softwaren
  5. I VPN klient velger du en server i Storbritannia
  6. Klikk på ”Connect”-knappen
  7. Gå tilbake til BBCs nettside eller app, og last inn siden på nytt.

Det er det! Nå kan du se BBC i Norge, utenfor Storbritannia.

unblock bbc iplayer with a vpn

Jeg er en skikkelig internettfreak! Og det er derfor jeg er i gode hender på dette nettstedet. Jeg vil vite alt om alle forhold knyttet til Internett. For meg er det en glede å gå inn i teknisk dybde - jo mer komplisert, jo bedre. Som tidligere hacker kjenner jeg ikke bare bitene og bytene ekstremt godt, men har også en tendens til å være veldig kreative.

Jeg vil gjerne høre fra deg.

Legg igjen et svar

PersonvernPåNettet.no