VPN Rabatt 2024: Beste Deals og Eksklusive Rabatter

vpn rabatt

Jeg bruker VPN fordi jeg vet at laptopen min da blir sikret godt mot hackere. Hjemme bruker jeg Wi-Fi tilkobling, og jeg har faktisk flere bekjente som har vært uheldige med datatroll som har hacket seg inn på PC-en sin. Det har alltid endt opp med at de har mistet alt de hadde lagret der inne. Og for meg er verdien som ligger på laptopen min altfor stor til at jeg vil risikere å miste den. Om du også vil beskytte dataene dine, bør du absolutt vurdere å skaffe deg VPN kode. Og her har jeg gjort den jobben litt enklere for deg ved å samle opp VPN rabatt 2024 fra ulike tilbydere. Så kan du velge helt selv!

Eksklusivt for lesere av Personvernpanettet.no

Ekstra Spesielle Rabattkoder for gode VPN tilbud

Før jeg går videre og deler disse eksklusive tilbudene med dere, vil jeg gjerne takke alle leserne av denne bloggen. Takket være dere har jeg kommet langt på vei til å bli en av de mest populære norske sidene for alt om nettsikkerhet og VPN. Derfor har noen de største VPN-tilbyderne sagt seg villige til å smelle til med en knalldeal og et skikkelig bra VPN tilbud.

Her vil du finne de beste VPN tilbudene på nettet! Hver uke er jeg innom for å oppdatere de beste VPN tilbudene for å sikre at de fungerer slik at du kan spare penger når du skal investere i en kode VPN. Få det tryggeste og beste personvernet med topp sikkerhet fra de beste VPN-leverandørene. Jeg har forsøkt dem alle, så her får du min ektefølte erfaring.

ExpressVPN kupong: 49%

ExpressVPN er en utmerket VPN-tjeneste i 2024, som kan skryte av et enormt globalt fotavtrykk og utmerket personvernpraksis for å beskytte informasjonen din. En visuell oppdatering av ExpressVPN har revitalisert appene sine. Spar opptil 49% % Betal bare 6,22€ i måneden i stedet for 12,07€ i måneden. Les vår anmeldelse.
49% RABATT
 • 3 000 servere i 94 land.
 • Lightway, OpenVPN (UDP/TCP), L2TP-IPsec, SSTP, PPTP Protokoller
 • 5 samtidige tilkoblinger
 • 30 dager pengene tilbake garanti

NordVPN-kupong: 66%

NordVPN er et konkurransedyktig valg i 2024 for en høyhastighets og pålitelig VPN. Tjenesten lar deg koble til opptil seks enheter. Spar opptil 66% % Betal bare 3,49€ i måneden i stedet for heftige 10,49€ i måneden. Les vår anmeldelse.
nordvpn
66% RABATT
 • 5 601 servere i 60 land.
 • WireGuard, OpenVPN (UDP/TCP), IKEv2/Ipsec Protokoller
 • 6 samtidige tilkoblinger
 • 30 dager pengene tilbake garanti

Surfshark VPN kupong: 82%

Surfshark er en god og pålitelig VPN i 2024. Testresultatene våre var imponerende – Surfshark VPN fjerner blokkeringen av de fleste strømmetjenester, gir et utvalg av utrolig sikker kryptering og høyhastighets tunnelprotokoller og fører ingen logger. Spar opptil 82% % Betal bare 2,49€ i måneden i stedet for 12,95€ i måneden. Les vår anmeldelse.
surfshark
82% RABATT
 • 3 200 servere i 100 land.
 • WireGuard, IKEv2, OpenVPN Protokoller
 • samtidige tilkoblinger
 • 30 dager pengene tilbake garanti

Atlas VPN kupong: 81%

AtlasVPN i 2024 veldig rimelige, noe som gjør dette til en utmerket budsjettvennlig VPN. Er den basert i USA og bruker neste generasjons WireGuard-tunnelprotokoll. Videre spar opptil 81% % Betal bare 1,75€ i måneden i stedet for heftige 9,69€ i måneden. Les vår anmeldelse.
atlas-vpn
81% RABATT
 • 750 servere i 45 land.
 • WireGuard, IKEv2/IPSec Protokoller
 • samtidige tilkoblinger
 • 30 dager pengene tilbake garanti

PrivateVPN kupong: 79%

PrivateVPN i 2024 er en av de aller beste VPN-ene for streaming. Det fungerer med strømmetjenester. VPN-tjenesten er et veldig godt valg for P2P-fildeling. Spar opptil 79% % Betal bare 2,08€ i måneden i stedet for heftige 10,39€ i måneden. Les vår anmeldelse.
privatevpn
79% RABATT
 • 200 servere i 63 land.
 • OpenVPN, PPTP, L2TP, IKEv2, IPSec Protokoller
 • 10 samtidige tilkoblinger
 • 30 dager pengene tilbake garanti

Hvordan får jeg tilgang til de beste VPN rabattene?

VPN-tilbydere tilbyr generelt bedre rabatter jo lenger du abonnerer på tjenesten deres, så å velge en 3-års eller 2-års plan vil vanligvis spare deg mest penger. De fleste tjenestene har pengene-tilbake-garanti, så du kan prøve appene på enhetene dine og kansellere abonnementet ditt hvis det ikke fungerer for deg. Så finn det VPN tilbudet som passer deg best. Husk å lese vilkårene når du registrerer deg.

Noen få VPN-tjenester og VPN koder har gratis planer, men disse er vanligvis begrenset når det kommer til bredbånd. Det kan imidlertid være en nyttig måte å bli kjent med VPN-løsningen uten å inngå noen økonomisk forpliktelse. Når det er sagt, så vil det være konsekvenser for personvernet med helt gratis tjenester. Hvis du ikke betaler for produktet sitt, må tilbyderne tjene pengene tilbake fra et sted, så sørg for å ta en grundig titt på personvernerklæringen for slike tjenester, slik at du vet hva du registrerer deg til når du benytter en VPN kode.

Listen over de beste VPN rabattene og VPN tilbudene holder jeg oppdatert med de siste tilbudene fra de mest anerkjente VPN-leverandørene, så husk å bokmerke den og sjekk inn igjen når du er på leting etter en ny VPN-tjeneste. Hvis du er usikker på hva du skal velge, har jeg også satt sammen en omfattende guide om de beste VPN-tjenestene i 2024. Jeg har også en egen oversikt som fremhever de beste gratis VPN -tilbudene som du kanskje vil sjekke ut.

Se opp for tredjeparts nettsider som tilbyr VPN koder!

Det er mange falske annonser for VPN tilbudskoder du bør unngå. Vi ser et økende antall nettsteder som annonserer falske VPN-koder som faktisk ikke eksisterer. På denne siden har jeg testet og bekreftet at alle VPN-tilbud fungerer akkurat nå. Og hvis du merker noen problemer, så finnes det et kommentarskjema nedenfor der du kan varsle kollegene mine om eventuelle problemer.

vpn kode

Jeg anbefaler vanligvis ikke å bruke noen tredjeparts nettsider siden disse ofte er forbundet med svindel. Det er bedre å kjøpe VPN-abonnementet ditt fra trygge nettsteder som du vet er autentiske. I tillegg forbyr de fleste VPN-er kontodeling eller salg av konto-opplysninger, som er de samme retningslinjene for Netflix og andre abonnementstjenester. Til syvende og sist er det beste alternativet å kjøpe et abonnement direkte fra selve VPN-en som du finner oversikt over på denne siden.

Hvorfor det er viktig at du kan stole på din VPN tilbyder?

Ikke alle VPN-leverandører er verdt din tillit. Noen logger flittig tilkoblingstidene, datoene og IP-adressene dine i tillegg til at de holder oversikt over hvor lenge du er tilkoblet. Og noen holder til og med øye med hvilke typer trafikk du sender gjennom nettverkene deres mens du er logget inn. De vil fortelle deg at det er for å sikre at du ikke gjør noe ulovlig, eller noe som kan skade nettverket deres, men det nivået av snoking går liksom imot hele hensikten med en VPN, ikke sant?

De beste beholder så få logger som mulig, og er ikke interessert i hva du gjør mens du er koblet til i det hele tatt. Noen sporer ikke engang når du logger inn eller ut, og selv om de trenger å beholde noen logger, så renser de dem med jevne mellomrom for å beskytte personvernet ditt. Tross alt er grunnen til at du betaler for et VPN at du får et godt personvern og bra sikkerhet, og hvis de beholder sine egne data så vil de være det svake leddet i den kjeden.

FAQ – Ofte Stilte Spørsmål om VPN Rabatt

Hva er VPN og hvorfor trenger jeg det?

VPN står for Virtual Private Network. En VPN gjør internetten din sikrere. Den skjuler rett og slett internettaktiviteten din anonymt og hindrer deg i å bli sporet på nettet. Du slipper å bli vist reklame og annonser du ikke er interessert i, du unngår at trafikken din blir fanget opp og du får styrt unna nettsteder som prøver å hacke deg. En VPN kode er også bra hvis du vil ha tilgang til innhold som er blokkert i regionen du bor i. Med VPN kan du få IP-adressen til å tro at du er i et annet land. Du kan også lese mer om hva VPN er ved å trykke deg videre her.

Du kan kjøre en VPN på alt fra datamaskinen eller telefonen, både IOS og Android, til enheter som smart-TV, Wi-Fi-ruter, spillkonsoll og mer. Ettersom du vil finne flere alternativer for trygge VPN tjenester du kan bruke her, så kommer du sannsynligvis til å finne en god VPN rabatt eller VPN kode slik at du får en fin fordel når du registrerer deg.

Hvordan vet jeg hvem som har det beste vpn tilbud fra leverandør?

Det er mye å vurdere når det kommer til å velge riktig VPN-leverandør for dine behov. For det første er det viktig at du kan bruke VPN-en på alle enhetene dine, men du bør også tenke på ting som hastighet, pålitelighet, servere (både i antall og fysisk plassering), hvilke data som logges (hvis noen) , krypteringens styrke, samt kvaliteten på kundestøtten ved eventuelle problemer. På toppen av alt dette kan prisen også være en stor faktor når du skal ta beslutningen. Derfor er det viktig at du benytter et riktig VPN tilbud.

Hvorfor er det viktig at jeg bruker VPN?

Som med mange andre ting i livet, hfår man ofte det man betaler for. Det gjelder også VPN-er. De fleste VPN-tjenester tilbyr en gratis prøveversjon eller pengene tilbake-garanti, slik at du kan prøve den uten å risikere penger og se hvordan den fungerer for deg. Vi har samlet de beste VPN -tilbudene ovenfor med den mest relevante informasjonen for å hjelpe deg med å ta et trygt og informativt valg.

Er disse VPN tilbudene og VPN kupongene oppdatert og gyldige?

Ja, om du finner en VPN kode på denne siden skal være både oppdaterte og fungere fint. Vi sjekker regelmessig innom for å sjekke at tilbudene vi har ute fortsatt gjelder for deg.

kode vpn

Du kan også kontakte VPN direkte for å kontrollere om det er andre salg, rabatter eller kuponger tilgjengelig. Noen VPN-er tilbyr av og til salg rundt høytider og Black Friday hvert år.

Hvordan bruker jeg rabatt VPN og hvor kan jeg finne de?

Det er såre enkelt. Du trenger ikke å klippe eller lime noe som helst. Du får tilgang til alle VPN tilbud ved simpelthen å klikke på en av lenkene. Du vil komme frem til tilbyderens nettside, og der vil kupongen automatisk gi deg avslag på kjøpet ditt.

Kan jeg bruke VPN rabatt koder på et eksisterende abonnement?

Nei. Det er kun mulig å bruke VPN kode når du registrerer deg for første gang. Du kan imidlertid velge det lengste abonnementet og bruke rabatten for å spare penger.

Kan jeg bruke mer enn en VPN rabatt for å spare penger på mitt eksisterende VPN abonnement?

I de fleste tilfeller er det bare lov å legge inn en VPN kode ved kassen. Dette betyr at du bare kan bruke en av disse kupongene for å få en lavere pris for en VPN. For å spare mer på VPN -abonnementet ditt, kan du velge en lengre plan. Disse drar vanligvis fordel av de høyeste rabattene.

Hva er så konklusjonen om disse VPN rabattene?

Selv om alle disse rabattene er ganske fantastiske, er den beste kombinasjonen av pris og ytelse definitivt ExpressVPN. Med den tjenesten får du en stor rabatt på 49% samtidig som du får en VPN som er rask og som fungerer med de store strømmetjenestene som Netflix og HBO. I tillegg holder den deg trygg og sikker og hindrer deg i å bli utsatt for hackere.

Vi gjør vårt beste for å oppdatere denne siden daglig. Vi vil aldri legge ut falske kupong-koder bare for å lure deg til å klikke på en som virker for god til å være sann.

PersonvernPåNettet.no