Hvordan få Hulu i Norge 2024

Hulu er en strømmeinnholdstjeneste som startet som en plattform for nylig sendte TV-serier, men som siden har vokst til en massiv tjeneste med fulle filmer, original programmering og direkte TV-alternativer. Men hvordan kan du se Hulu Norge innhold som bare en tilgjengelig i USA? Det skal vi svare på i denne artikkelen!

Prøv ExpressVPN
Nyt Hulu i Norge og overalt med ExpressVPN - 49% rabatt

ExpressVPN er den beste VPN-en for HULU for å omgå Hulu geo-restriksjoner! Få hele 3 måneder gratis ved kjøp av ExpressVPN og 30 dagers pengene tilbake garantien

Artikkelen oppdatert på: 14. april 2024

Streaming tilgjengelig

Plattformen fokuserer kun på amerikanske brukere, så du kan ikke se tjenesten fra Norge eller andre land utenfor USA. Hulu er betal-TV på Internett, for å bruke tjenesten må vi kjøpe et abonnement.

Det er over 75 direktesendte og kanaler å velge mellom hos Hulu, inkludert: Populære underholdningskanaler som BET, Bravo, Comedy Central, E!, Freeform, Lifetime, MTV, OWN, TBS, TNT, VH1 og USA. Familievennlig kanaler som Cartoon Network, Disney Channel, Nickelodeon, Nick Jr., Universal Kids og Boomerang.

Det er enkelt å se Hulu på telefonen, nettbrettet eller datamaskinen din. Alle Android og Apple smarttelefoner og nettbrett er kompatible med Hulu-appen. Hvis du er en Fire Tablet bruker, fungerer det også med appen. For å begynne å se på den bærbare enhet, besøk App Store eller Google Play for å laste ned Hulu appen.

Stream Hulu utenfor tilgjenlighets sonen

I et nøtteskall er geoblokkering når innhold ikke er tilgjengelig på grunn av din geografiske plassering hos Hulu Norge, men det blir litt mer komplisert enn som så. Det er ganske vanlig at innholdsprodusenter begrenser tilgangen til et bestemt sted, hovedsakelig på grunn av lisensiering, opphavsrett, prisdiskriminering eller blokkerer ulovlig innhold.

hulu i norge

Mange organisasjoner bruker geoblokkering for å kategorisere og dele verden inn i en rekke markedssegmenter. Underholdningsselskaper som Amazon, Netflix og Hulu gjør innholdsplasseringsspesifikke. Bruk av en VPN vil hjelpe deg å runde enhver geoblokkering.

En VPN lar oss endre IP-adressen vår. Denne tjenesten lar deg koble til Internett ved å velge praktisk talt hvilken som helst server som er tilgjengelig rundt om i verden. Følgelig kan vi velge en amerikansk IP og se Hulu fra hvor som helst. Alt er ekstremt enkelt og krever ingen kunnskap om oss.

Gå til ExpressVPN
Eksklusivt tilbud til slutten av april 2024

Hvordan få Hulu VPN i Norge

 1. Last ned en pålitelig VPN til din PC. Vi anbefaler ExpressVPN.
 2. Når VPN er installert.
 3. Registrer deg hos Hulu ved å bruke amerikansk legitimasjon (se vanlige spørsmål nedenfor)
 4. Velg en amerikansk server.
 5. Gå til Hulu nettstedet og logg på eller opprett en konto.
 6. Finn serien eller filmen du ønsker  hos Hulu i Norge, og nyt!
Prøv ExpressVPN gratis

ExpressVPNs 7-dagers gratis prøveversjon gir deg tilgang til alle funksjonene – men den er bare tilgjengelig for mobil. Så du kan teste hastighetene, strømmeevnene og sikkerheten ved å bruke iOS- eller Android-telefonen eller -nettbrettet, men ikke med datamaskinen eller andre enheter.

Heldigvis tilbyr den også en 30-dagers pengene-tilbake-garanti, slik at du kan teste den med 5 enheter av ditt valg uten risiko. Med dette alternativet må du betale for et abonnement på forhånd, men hvis du ikke er fornøyd med det har du ingen problemer med å kreve refusjon. Når abonnementet ditt er aktivert, kan du prøve det på opptil 5 enheter samtidig og streame, spill, torrent og surfe med bransjeledende sikkerhet.

Beste VPNen til å streame med Hulu i Norge

Når man skal velge en VPN Hulu, er det mye man må se etter. Vi har gjort dette for deg! Etter å gå gått igjennom flere tester, er vi sikre på at vi anbefaler de beste VPNene som er på markedet per dags dato. Nedenfor kan du se de beste VPNene for Hulu Norge rangert.

Best Alle Rundt 1 ExpressVPN: Anmeldelse 2024
9.8
2 CyberGhost: Anmeldelse 2024
9.5
3 Private Internet Access VPN: Anmeldelse 2024
9.3
4 IPVanish: Anmeldelse 2024
9
5 NordVPN: Anmeldelse 2024
8.8

Kriteriene for den beste VPNen for Hulu

Som jeg nevnte ovenfor er det mye man må se etter. Nedenfor skal du få lese akkurat hva vi så etter.

Global serverdekning

For det første er det veldig viktig å vurdere servernettverket og sørge for at det globalt er både godt distribuert og tett nok til å gi deg den dekningen du ønsker og som du trenger.

For Hulu er det enkelt, du må koble deg til USA. Det er derfor viktig at leverandøren din har flere servere i USA. Men hvis det bare var amerikanske servere, ville det heller ikke vært nok. Det er hele nettverket som støtter stabiliteten. Antall servere og antall land som dekkes har virkelig betydning.

Tilkoblingshastighet

Det er da essensielt at du får gode tilkoblingshastigheter og ikke bare på nærliggende servere siden du sannsynligvis vil fjerne blokkeringen av en amerikansk tjeneste fra Norge. Dette er grunnen til at jeg tester alle Hulu VPN-er med nærliggende servere og fjernservere for å være sikker på at ytelsen er den samme uavhengig av avstanden.

Hvorfor er hastighet viktig? Kvaliteten på sendingen avhenger av det, men også muligheten til å bufre den streamede videoen. Hvis denne kapasiteten ikke er optimal, risikerer du uopphørlige kutt. Vi ser etter den beste hastigheten, så hvis en VPN for Hulu begrenser hastigheten: løp unna, vil den gjøre jobben sin dårlig.

VPN hulu

Personvern

Personvernerklæringen er et dokument som er tilgjengelig på alle nettsteder. Det er obligatorisk. I den grad et nettsted kan samle inn dataene dine, bør det spesifisere hva det gjør med det. For Hulu VPN-er er det ikke vanskelig, du leter etter en policy uten logg for best mulig å garantere personvernet ditt. Når ingenting er bevart, er det ingen spørsmål å stille.

Du vet, selv om det kan virke veldig motstridende for programvare som fremfor alt er sikkerhetsverktøy, nøler mange selskaper ikke med å videreselge dataene dine til høystbydende. Du må vite hvordan du leser de små linjene for å avsløre dem. Mitt valg er garantert 100 % konfidensiell VPN for Hulu.

Kundeservice

La oss si at du har noen spørsmål til ExpressVPN personalet, enten det er et problem eller et generelt spørsmål. Ingen grunn til bekymring, kundeserviceteamet deres er der for å hjelpe deg 24/7. Denne trinnvise guiden hjelper deg å nå dem uten problemer tid – det er tre alternativer for å kontakte kundestøtte, som vi vil detaljere i sin helhet nå.

Prisen

ExpressVPN er et utmerket valg for Hulu Norge. Hvis prisen ikke er en stor bekymring, vil du ikke finne en bedre all-around VPN. ExpressVPN yter godt på alle fronter, inkludert hastighet, sikkerhet, oppheving av blokkering av regionlåste nettsteder, unndragelse av sensur og kundestøtte.

Gå til ExpressVPN
Eksklusivt tilbud til slutten av april 2024

Fordeler med en VPN

En VPN Hulu er flott for alle som bruker offentlig, ubeskyttet Wi-Fi, for eksempel det som tilbys på flyplasser, barer eller kaffebarer. VPNen din beskytter den sensitive informasjonen din fra arbeidsprosjektene dine til påloggingsinformasjon for bankkontoen fra å bli sett av skadelige personer aktører som tråler offentlige Wi-Fi-nettverk.

Bedre tilgang til underholdning eller omgåelse av sensur på Internett er ikke alt, selvfølgelig. Hovedantakelsen til VPN-nettverket er å øke vår sikkerhet og personvern på Internett.

Ved å koble til via VPN oppnår vi anonymitet, vår virkelige IP-adresse er usynlig fordi vi tar IP-adressen til den valgte VPN-serveren. Forbindelsen er i tillegg kryptert, takket være at aktiviteten vår i nettverket ikke overvåkes av noen.

Du får også tilgang på VPN Hulu og andre streamingsider. Hvis du ønsker å se Amerikansk Netflix, kan du lese denne artikkelen. Interessert i Amerikansk fortball? Kan du lese denne og denne artikkelen.

hulu VPN

FAQ

Funker Hulu i Norge?

Ja, det kan man med en VPN.

Kommer Hulu til Norge?

Mest sannsynlig ikke. Bruk en Hulu VPN, deretter kan du lage en bruker.

Hvordan oppretter jeg en konto hos Hulu utenfor USA?

Du trenger et amerikansk kredittkort for å registrere kontoen din. Hvis du ikke har en, kan du registrere deg med American PayPal. Følg disse instruksjonene:

 1. Sørg for at VPN-tilkoblingen din er aktiv og bruker en amerikansk server. Dette er det viktigste under hele prosessen.
 2. Registrer en ny PayPal-konto. Og skriv:
  2.1 Dine påloggingsdetaljer (e-post og passord);
  2.2 Korrekt personlig informasjon fra USA. Disse opplysningene trenger ikke å være identiske med de du har på kredittkortet ditt. Du kan opprette en adresse på myusaaddress.ca gratis (ikke nødvendig med kredittkort). Du kan også oppgi et amerikansk telefonnummer som du får på Fake Number.
 3. Legg til et kredittkort på den nye kontoen din. Et triks må brukes når det kommer til faktureringsadressen. Jeg vil beskrive det nedenfor:
  3.1 Gate : Skriv inn en gjeldende adresse knyttet til kredittkortet ditt.
  3.2 Postnummer : Bruk postnummeret ditt.
  3.3 By og stat : Gå til USAs postnummer for å finne ut hvor postnummeret ditt er. For eksempel, hvis du bor i Warka, skriv inn 05660. Den aktuelle byen er Moretown og staten er VT (Vermont).
 4. Bekreft skjemaet og opprett din amerikanske konto på PayPal.
 5. Registrer deg for Hulu (og andre amerikanske strømmetjenester) hvor som helst i verden!

Konklusjon

Hulu er en ledende strømmeplattform internasjonalt. Derfor gjør det vondt jo mer du ikke kan se programmer fra Norge.

Hulu begrenser tilgangen til innholdet sitt ved hjelp av såkalte geo blocks. Disse fungerer ved at man kun får tilgang til nettsiden og innholdet der hvis man har en IP-adresse fra et forhåndsgodkjent land eller geografisk område.

I Hulus tilfelle, skjer dette ved at man må ha en amerikansk IP-adresse for å få tilgang til innholdet deres. Dersom du da ønsker å få tilgang til Hulu eller Hulu Plus Norge, vil geoblokkeringen holde deg ute ettersom IP-adressen din er norsk, og ikke amerikansk.

Heldigvis trenger du ikke gå glipp av dine favoritt Hulu show når du reiser eller bor i Norge. Du trenger bare å følge forslagene våres angående VPN hulu vi anbefaler ExpressVPN, så kan du se hulu i Norge uten problemer!

andreas

Andreas, en programvareingeniør og selverklært internettentusiast, føler seg helt hjemme på dette nettstedet. Å dykke ned i tekniske detaljer gir ham stor glede - jo mer komplekst, desto bedre. Med en tidligere bakgrunn som hacker, har Andreas ikke bare en grundig forståelse av biter og bytes, men han har også en kreativ tilnærming. For eventuelle spørsmål eller samarbeidsmuligheter kan du kontakte Andreas via e-post på andreas@personvernpanettet.no.

Jeg vil gjerne høre fra deg.

Legg igjen et svar

PersonvernPåNettet.no