Dashlane vs. 1Password 2024

Dashlane og 1Password er to av de mest populære appene for passordbehandling. Disse verktøyene gjør livene våre enklere. Så vi ikke ender opp i en alfabetsuppe av glemte passord, Captchaer, tofaktorautentiseringer og prøver å huske mormorens pikenavn. Begge tilbyr kjernefunksjonene enhver god passordbehandler bør ha, pluss unike funksjoner for seg selv, alt for lite eller ingen penger. Når man skal velge en passordbehandler, er det veldig mye å velge mellom. Dette kan føre til at du ender opp med å slite med å finne den rette passordbehandleren for deg. Heldigvis har vi laget denne artikkelen nettopp for dette! I løpet av denne artikkelen skal du få lese om 1password vs dashlane, og vi skal si litt om hver av de og til slutt konkludere hvem av 1password vs dashlane som er best.

Få Dashlane her
Sjekk ut1Password her

Glemmer du ofte passordene dine? Da anbefaler vi deg å sjekke ut 1Password! Bruk deres 30-dagers pengene-tilbake-garanti for å få full refusjon hvis du ikke er fornøyd.

Artikkelen oppdatert på: 12. mai 2024

Sammenligningstabell av one password vs dashlane

Hvis du er en av de som ikke liker å lese, og skrolle ned for å finne informasjon. Har vi laget denne tabellen for deg. Tabellen skal si litt om hvem av dashlane vs 1password som er vinneren eller taperen på forskjellige punkter. Dette inkluderer, opptreden, funksjoner, sikkerhet og personvern, kundeservice og pris.

Dashlane 1Password
Opptreden Vinn Tap
Funksjoner Vinn Tap
Sikkerhet og personvern Vinn Tap
Kundeservice Uavgjort Uavgjort
Pris Tap Vinn

Kort presentasjon av dashlane v 1password

Nedenfor vil du få en kort forklaring av dashlane vs one password og hva de tilbyr. Vi skal også sammenligne funksjoner og se hvorfor den ene 1password vs dashlane er bedre enn den andre.

Dashlane

Å bruke et sterkt, unikt passord for hvert nettsted minimerer muligheten for å bli hacket, men ingen kan huske alle disse legitimasjonene, ikke uten hjelp fra en passordbehandler. Derfor er det viktig å lese denne 1password vs dashlane artikkelen! Dashlane utfører alle de grunnleggende og avanserte oppgavene vi forventer av denne typen programvare, samler en VPN, beholder en logg over påloggingene dine og skanner kontoene dine for svake og kompromitterte passord. Sjekk ut denne artikkelen for mer informasjon.

dashlane vs 1password

Gå til 1Password

1Password

1Password, en gang favorittpassordbehandleren til Apple-brukere, har forbedret brukeropplevelsen på andre plattformer. Funksjonsoppdateringer inkludert i 1Passwords nylig lanserte Linux-app ble rullet ut for Windows-brukere høsten 2021, og bringer disse plattformene opp til paritet med Mac-appen, som selv snart vil gjennomgå en makeover. Når det gjelder funksjoner, viser 1Password en sterk fremvisning, med mange måter å organisere og dele hvelvene dine på. Det er også en unik reisemodus som lar deg midlertidig skjule pålogginger fra nysgjerrige øyne ved internasjonale grenser. 1password vs dashlane er alene blant de beste passordbehandlerne ved ikke å tilby et gratis nivå, selv om nylige begrensninger på gratisplaner fra Keeper, LastPass og Dashlane har redusert dette gapet.

1password vs dashlane

Dashlane 1password Sikkerhet

Når det kommer til sikkerhet er Dashlane soleklart vinneren når det gjelder 1password vs dashlane. Grunnen for dette får du svaret på under.

Kryptering

Dashlane bruker AES-256-kryptering for å sikre dataene dine, og informasjonen din låses opp på din lokale enhet bare når du skriver inn hovedpassordet og eventuelle aktiverte tofaktorautentiseringsmetoder. Det betyr at Dashlane-ansatte aldri har tilgang til hvelvene dine, og hackere kan ikke se dataene dine selv om de klarer å få tilgang til Dashlanes servere.

Som de fleste av sine store konkurrenter, bruker 1Password AES-256-kryptering for å sikre dataene dine på enhetene dine og på serverne. Bare du kan låse opp hvelvet ditt lokalt ved å bruke hovedpassordet ditt. 1Password legger til et ekstra lag med sikkerhet med din hemmelige nøkkel på 34 tegn, som opprettes og lagres på enheten din og forhindrer hackere i å få tilgang til dataene dine utenfor datamaskinen, nettbrettet eller telefonen. Du trenger ikke å huske eller skrive inn den hemmelige nøkkelen for å komme inn i passordhvelvet ditt, men du kan (og bør) lagre det i nødsettet. 1Password er også SOC 2 Type 2-sertifisert av Association of International Certified Professional Accountants (AICPA) for å sikkert administrere forbrukerdata og sikre personvern.

Nullkunnskapsarkitektur

For tjenester som håndterer svært sensitive data, for eksempel passordbehandlere eller andre sikkerhetsverktøy, må autentiseringen være annerledes. Dashlane er bygget opp rundt ett kjerneprinsipp: en null-kunnskapsarkitektur. Dashlane har ikke tilgang til noen brukerdata på serverne, og en brukers hovedpassord brukes, ikke bare for å gi tilgang, men for å chiffere dataene lokalt på en brukers enhet. Ingen hovedpassord sendes til serverne eller lagres noe sted av Dashlane.

dashlane 1password

Tofaktorautentisering

Tofaktorautentisering er tilgjengelig for alle Dashlane-kontoer, gratis eller betalte, selv om gratisbrukere bør være forsiktige med å aktivere eller deaktivere 2FA med den enkelt enheten de bruker for Dashlane, da dette på en sekundær enhet vil kryptere kontoen din på nytt og du vil miste dataene dine. Ellers må 2FA settes opp (for nå) på skrivebordet ditt, selv om du bør kunne aktivere det i nettappen i fremtiden når overgangen er fullført. Dashlane fungerer med tidsbaserte engangspassord (TOTP)-apper som Authy, Google Authenticator og FreeOTP. Med overgangen fra skrivebordsappen til nettappen støtter ikke lenger Dashlane U2F-maskinvare som YubiKey for 2FA, selv om du fortsatt kan bruke en sikkerhetsnøkkel i stedet for hovedpassordet ditt.

Tofaktorautentisering på 1password vs dashlane er tilgjengelig ved å bruke en autentiseringsapp som Authy eller Microsoft Authenticator, eller med en U2F-maskinvarenøkkel som YubiKey eller Google Titan.

Biometrisk autentisering hos dashlane vs 1password

Med biometrisk autentisering kan Dashlane lese biometrien din og logge deg på nettappen og utvidelsen i stedet for å be deg om å skrive inn hovedpassordet ditt. Hvis du logger ut manuelt, vil du bli bedt om å skrive inn hovedpassordet ditt for å logge på Dashlane-kontoen din, og du må aktivere funksjonen på nytt.

Gå til 1Password

1password dashlane Brukervennlighet

Dashlane vs 1password er en intuitiv og brukervennlig passordbehandling, som gir brukere enkle og effektive måter å legge til passord og organisere informasjon på. Innledende kontooppsett er raskt og enkelt, slik at brukere kan begynne å administrere passord på få minutter. Etter å ha opprettet en konto, kan brukere importere data, både fra lagrede passord i en valgt nettleser, samt eksporter fra andre passordbehandlere. Nye passord kan legges til ved innlogging på nye nettsteder. 1password er dessverre ikke like enkelt.

dashlane vs one password

Kompatibilitet

Dashlane er tilgjengelig på Windows, Mac, iOS og Android-plattformer og støtter nettlesere Internet Explorer, Chrome, Firefox og Safari. Vi jobber aktivt med å støtte et Linux-miljø, og vil støtte Edge så snart utvidelser tillates.

Pris for dashlane vs 1password

Dashlane vs 1password er blant de beste passordbehandlerne ved ikke å tilby et gratis nivå. Selv om nylige begrensninger på gratisplaner fra Keeper, LastPass og Dashlane har redusert dette gapet. 1Password har konkurransedyktig priser.

Gå til 1Password

Pengene tilbake garanti

Hvis du føler at du ikke er fornøyd med tjenestene du mottar fra dashlane vs 1password, kan du få refusjon innen 30 dager.

Funksjoner

Dashlane vs 1password har aldri hatt et sikkerhetsbrudd på de over 10 årene vi har vært i virksomhet. Dashlane brukes av 20 000+ selskaper og 15+ millioner brukere som har gitt oss 125 000+ 5-stjerners anmeldelser i Apple App Store og Google Play Store.

Kundeservice

dashlane vs 1password kundestøtte er en annen grunn til at den skiller seg ut fra andre passordbehandlere, og tilbyr et live chat-alternativ i løpet av uken. Livechatten er veldig responsiv, og gir støtte raskt, profesjonelt og med liten eller ingen venting. Hvis du trenger støtte utenom live chat-tidene, har Dashlane en omfattende og detaljert FAQ-seksjon med trinnvise instruksjoner for hvert emne. Disse kan hjelpe deg med eventuelle problemer mens du installerer apper eller utvidelser. I tillegg til å feilsøke eventuelle problemer eller feil du støter på. Du får tilgang til disse enten via nettappen eller via Chrome-utvidelsen. Alt dette gjelder også for 1password. Klikk her.

Konklusjon

Nå har du fått lest om 1password vs dashlane og hva enhver av de tilbyr, fra funksjoner til pris. Men tanke på alt du har lest, kan du nok se hvem som er vinneren. Det er den vi anbefaler. Det er nemlig Dashlane.

andreas

Andreas, en programvareingeniør og selverklært internettentusiast, føler seg helt hjemme på dette nettstedet. Å dykke ned i tekniske detaljer gir ham stor glede - jo mer komplekst, desto bedre. Med en tidligere bakgrunn som hacker, har Andreas ikke bare en grundig forståelse av biter og bytes, men han har også en kreativ tilnærming. For eventuelle spørsmål eller samarbeidsmuligheter kan du kontakte Andreas via e-post på andreas@personvernpanettet.no.

Jeg vil gjerne høre fra deg.

Legg igjen et svar

PersonvernPåNettet.no