Dashlane passordbehandler anmeldelse for 2024

dashlane

Å bruke et sterkt, unikt passord for hvert nettsted minimerer muligheten for passordtyveri, men  det er så og si umulig å huske alle disse passordene. Men ved bruk av en passordbehandler vil du slippe å huske noen ting. Dashlane utfører alle de grunnleggende og avanserte oppgavene til en passordbehandler, den skanner alle kontoene dine for svake og kompromitterte passord. Dashlane program er vinner hos Editors’ Choice på grunn av styrken til sikkerhetsverktøyene.

Kjøp Dashlane her!
Dashlane er en sikker passordbehandler

Er du redd for at andre skal gjette passordene dine? Eller rett å slett redd for å glemme passordene dine? Bruk Dashlane i dag og få full kontroll

Oversikt og historie

Passordbehandleren ble grunnlagt 6. juli 2009, og etter hvert ga ut sin første programvare 23. mai 2012. Denne programvaren inkluderte en passordbehandling, som var kryptert med AES-256. Alle disse passordene var beskyttet bak ett hovedpassord. Over flere år ble det flere og flere funksjoner i dashlane program.

Dashlane pris

Passordbehandleren tilbyr en gratisversjon, men den har mange begrensninger. Du kan for eksempel bare bruke den på en enhet, uten muligheten til å synkronisere med smarttelefonen, nettbrettet osv. Dashlane gratis har også en maksgrense på 50 passord.

Dash lane sin nødvendighet planenen  lar deg lagre et ubegrenset antall passord og synkronisere dem på to enheter. Dette nivået inkluderer også Dashlanes sikre notater funksjonen og muligheten til å dele et ubegrenset antall passord.

Neste plan er Dashlane Premium, dette nivået får du med dark web nettovervåking for fem e-postadresser, en VPN og 1GB kryptert lagringsplass. Hvis du er en relativ stor familie, anbefaler jeg familie kontoen som inkluderer seks premiumlisenser. Tidligere tilbød passordbehandleren en Premium Plus plan og familie Premium Plus plan, som hadde noen ekstra identitetsbeskyttelsesfunksjoner, men disse planene er dessverre ikke tilgjengelig lenger.

KARAKTERISTISK VERDI
Multi-pålogging Fra 1-∞ enheter
Kompatible enheter Windows, macOS, Linux, Android, iOS
Pengene tilbake garanti? Om 30 dager
Kryptering AES-256 bits
Prisen starter fra 2,99$ per måned
Gratis avtale? Ja, men begrenset

Sikkerhet

Nå til dags er det viktig å ha god sikkerhet på nett. Derfor er det viktig å se etter en passordbehandler som tilbyr god sikkerhet for dine passord. Med Dashlane app vil du få utrolig god sikkerhet for dine passord og sensitiv informasjon.

Kryptering

Passordbehandleren bruker AES-256 bit kryptering. Dataene dine er ukrypterte bare på enheten din, men bare  etter at du har skrevet inn hovedpassordet ditt. all passorddata blir lagret på servere, og er sikre selv om en hacker får tilgang til dem.

dashlane program

Nullkunnskapsarkitektur

Dash lane forsøker ikke på helautomatisk passordendring, fordi dette ville da ha kompromittert selskapets nullkunnskapspolicy. Men noe som erstatter dette er at Dashlane tilbyr å oppdatere og lagre et nytt passord med et enkelt klikk når de oppdager en typisk passordendringsside.

Tofaktorautentisering

Ytterligere sikkerhet er aktivert av tofaktorautentisering (2FA) som er kompatibel med vanlige autentiseringsapper og U2F-sikkerhetsnøkler. Som noen andre passordbehandlere er det et hovedpassord som brukeren må angi for å få tilgang til tjenesten, men det er bare brukeren som har det, og passordbehandleren har null kunnskap om det, og lagrer det ikke. Når du eller noen prøver å logge inn med hovedpassordet, vil det også sendes en kode til telefonummeret som er registrert med. Denne koden må man skrive inn på Dashlane app for å få full tilgang.

Biometrisk autentisering

Du kan også bruke biologiske egenskaper som ansikt og fingeravtrykk for å få tilgang til kontoen din. Du kan også tilbakestille hovedpassordet ved hjelp av biometrisk autentisering.

Sikker sikkerhetskopiering og synkronisering

Denne passordbehandleren synkroniserer alle passord. Uansett om du er på en PC eller en mobil, vil passordene synkronisere seg for alle enhetene dine, så lenge du er innlogget på samme konto. Når passordene synkroniseres, lagres i sky lagring. Du tenker kanskje at dette ikke er trygt, men det er det. Sky lagringen er nemlig utrolig bra kryptert, som gjør det nesten umulig å komme seg inn for andre som ikke skal ha tilgang.

Kjøp Dashlane her!

Komme i gang

For å komme i gang med Dashlane program, må du først laste ned Dashlane app. Dashlane program tilbyr apper for Windows, macOS, Android og iOS. Du kan også bruke Linux  og Chromebooks via nettleserutvidelsene.

Det neste du må gjøre er å skrive inn e-postadressen din og lage et hovedpassord. Du skriver deretter inn en kode som passordbehandleren sender til deg på e-post for å bekrefte identiteten din. Hovedpassordet må være sikkert derfor krever Dashlane app minst åtte tegn, inkludert minst ett siffer, en liten bokstav og en stor bokstav. Jeg anbefaler minst 11 tegn både med tall, små og store bokstaver for optimal beskyttelse. Hovedpassordet ditt må være så sterkt at det er umulig for noen andre å gjette det.

Funksjoner

Programvaren har en haug med funksjoner. Selv gratisversjonen inkluderer personlige sikkerhetsvarsler og en passordgenerator. Nedenfor skal vi snakke om fem forskjellige funksjoner som er veldig nyttig. Disse er, Legge til passord, Importere og eksportere passord, Passord generator, Automatisk utfylling av passord og Kontrollering av passordstyrken.

Legge til passord

Det skal være enkelt å legge til passord, og det er det Dashlane app akkurat har gjort. Alt du trenger å gjøre er å trygg på pluss tegnet, deretter fylle inn en nettside eller et brukernavn. Deretter legger du til et passord som du selv kan bestemme.

dashlane app

Importere og eksportere passord

Importering og eksportering av passord er utrolig enkelt. Alt du trenger å gjøre er å skru på denne funksjonene i innstillingene. Deretter vil alle passordene du har lagt til bli importert eller eksportert til de andre enhetene dine.

Passord generator

Hver gang du klikker i passordfeltet når du skal opprette et nytt passord, vil generatoren automatisk generere et sikkert passord for deg. Passordet vises under passordfeltet, og alt du trenger å gjøre er å trykke på det valgte passordet.

Hvis du vil ha mer kontroll over hvordan passordgeneratoren fungerer, kan du klikke på verktøylinjeknappen i nettleseren og deretter Generator fanen. Her kan du angi den genererte passordlengden og velge mellom fire tegnsett, bokstaver, bokstaver, sifre og tvetydige tegn.

Automatisk utfylling av passord

Når du skal logge deg inn på en nettside, eller sosiale medier osv, vil de passordene du har lagt til for den nettsiden bli automatisk lagt inn. Dette er utrolig nyttig slik at du ikke trenger å huske alle passordene dine.

dashlane app

Passordstyrke

Dashlane app er opptatt av din sikkerhet, derfor er det en funksjon som heter passordstyrke. Denne funksjonen sjekker om dine passord er sikre nok og om de inneholder nok tegn slik at det er vanskeligere for hackere å komme seg inn.

Brukervennlighet

Dashlane program er svært brukervennlig. Designet er rent og det er lett å finne frem til der man skal. Selv om du prøver Dashlane program for første gang, er det store knapper og symboler som gjør Dashlane app veldig brukervennlig.

Kompatibilitet

Dashlane program kan brukes på Windows, Mac, iOS og Android. Nettleserutvidelsen støttes av nettleserene, Internet Explorer, Chrome, Firefox og Safari.

Kundeservice

Denne passordbehandleren tilbyr veldig god kundeservice. Du har flere muligheter hvis du vil ha kontakt med kundeservice. Du kan enten ringe de, sende e-post eller snakke med de på direkte chat. Hvis du ender opp med å ringe de, vil gå ganske kjapt før du får svar. Det samme med direkte chat, her trenger du bare å vente noen minutter før noen vil hjelpe deg. E-post derimot kan ta lengre tid. Hvis du er uheldig kan det ta opptil en dag. Noe som kan være kjipt, i hvert fall hvis du er avhengig av passordbehandleren og trenger hjelp umiddelbart.

Kjøp Dashlane her!

Sammenligninger

Nå skal vi sammenligne to av de beste passordbehandlerene som er ute på markedet. Vi skal både se på sikkerhet, ulike funksjoner og til slutt design.

Dashlane program mot NordPass

Ved å gjøre et kjapt overblikk ser man fort at begge er utrolig gode passordbehandlere. Men hvis man går ned i dybden kan man se at sikkerheten til Dashlane app er bedre enn NordPass. Dette er fordi Dashlane program har en kryptering som er mer sikker. Funksjonene er veldig like. Men det er noen ekstra funskjoner som Dashlane program har. Disse er passord endrer, Dark Web monitor og mer lagringsplass i skyen. Designet er litt smak og behag, men personlig syntes jeg at denne passordbehandleren har det beste designet. Dette er fordi jeg syntes programmet har en mer oversiktlig tema, med store knapper.

Konklusjon

Nå har vi sett på Dashlane app og hva som gjør den så bra. Den tilbyr mange unike funksjoner som er veldig kjekt å ha for å øke sikkerheten din. Om du lander på å kjøpe Dashlane app er opp til deg. Men jeg anbefaler den sterkt.

8.1 TOTAL POENGSUM

Personvern og sikkerhet
9.5
Kjennetegn
8
Brukerstøtte
9.5
Pris
8
Brukervennlighet
10
FORDELER
  • Oversiktlig design
  • OK pris
  • Mange funksjoner
ULEMPER
  • Begrensede timer for live chat støtte
andreas

Andreas, en programvareingeniør og selverklært internettentusiast, føler seg helt hjemme på dette nettstedet. Å dykke ned i tekniske detaljer gir ham stor glede - jo mer komplekst, desto bedre. Med en tidligere bakgrunn som hacker, har Andreas ikke bare en grundig forståelse av biter og bytes, men han har også en kreativ tilnærming. For eventuelle spørsmål eller samarbeidsmuligheter kan du kontakte Andreas via e-post på andreas@personvernpanettet.no.

Jeg vil gjerne høre fra deg.

Legg igjen et svar

PersonvernPåNettet.no