IvacyVPN Anmeldelse 2024

ivacyvpn

IvacyVPN er en av de mindre kjente VPN-programmene. Dét kan være både en fordel og en ulempe. I motsetning til sine storebrødre er ikke IvacyVPN like utsatt for målrettede hackerangrep. De er heller ikke like prominente mål for organisasjoner på søken etter VPN-servere å blokkere.

På den annen side er ikke IvacyVPN like «polert» som markedslederne, og kan ikke konkurrere med tungvekterne når det kommer til kundeservice. Mens de større tjenestene stadig oppdateres og serverutvsalget utvides, henger Ivacy litt etter. Etter å ha testet ut tjenesten kom vi imidlertid frem til at størrelse ikke er alt. Selv en mindre VPN-tjeneste kan levere varene, og vel så det!

IvacyVPN både imponerte og overrasket oss i flere tester, og fortjener etter vår mening å være et større navn på VPN-markedet. La oss sjekke ut hva  dette VPN-et har å by på i vår IvacyVPN gjennomgang.

Gå til IvacyVPN
IvacyVPN

Ikke gå glipp av og få denne eksklusive avtalen nå!

Hva er Ivacy VPN?

Hvis du går inn på VPN Ivacy sine nettsider er det et par ting som skiller seg ut. For det første er dette VPN-et et av få som er baserte i Singapore.  Det spesielle med Singapore er at landet ikke er medlem i noen av de store overvåkningsalliansene 5-eyes, 9-eyes eller 14-eyes. Dette gir programmet angivelig en sikkerhetsfordel over konkurrentene.

Det andre som kan heves frem er den svært rimelige prisen til VPN Ivacy. Imidlertid må du binde deg for hele 5 år for å få prisen helt i bånn – bare én dollar i måneden.

I praktisk testing fant vi ut at IvacyVPN skiller seg ut fra massene ved å ha en veldig streng linje overfor brukerlogging. Mange VPN skilter med å ikke logge brukerdata, men etterkommer ikke denne garantien i praksis. VPN Ivacy logger absolutt ingen brukerdata.

La oss ta en titt på funksjonene appen har å by på.

Enkrypsjon

Du kan tenke på enkrypsjon som en slags digital lås. Noen låser er vanskeligere å bryte opp enn andre. Det er ikke alltid du trenger den mest robuste låsen, noen ganger er ytelse og hastighet viktigere. Ivacy VPN er svært fleksible på dette området og lar deg surfe nettet via mange ulike protokoller.

Enkrypsjonen varierer mellom «ingenting» på de åpnere protokollene til industriledende 256-bit AES enkrypsjon på de sikreste.

Drepknapp

En Drepknapp eller «Kill Switch» er en funksjon som automatisk kutter forbindelsen din dersom du mister VPN-forbindelsen din. Slik unngår du at data blir kommunisert ubeskyttet fra din IP hvis VPN-serveren er nede.

Split tunnelling

Split tunnelling lar deg få det beste fra begge verdener. Du kan velge hvilke enheter som rutes gjennom et VPN og hvilke ikke.

ivacyvpn

Planer og prising

En gledelig nyhet med Ivacy VPN er at det er en av de billigere VPN-tjenestene på markedet. Betaling blir i likhet med andre VPN utført på månedlig basis i et løpende abonnement. Du kan velge å binde deg for én måned, ett år, to år, eller hele fem år. Som vanlig blir abonnementet gunstigere jo lenger du binder deg for.

Du kan enkelt dekke flere enheter i ett og samme abonnement. Premium-planene dekker opptil 10 enheter. Du kan enkelt sikre hele husholdningen og vel så det.

Hvis du vil prøve ut VPN Ivacy før du foretar et endelig valg er deg mulig å teste ut programmet gratis i 30 dager. Merk at hvis du binder deg for en måned er testperioden bare 7 dager.

ivacyvpn

VPN Ivacy: Oversiktstabell

Trekk Verdi
Loggføring Ingen logger, dine data og identitet er trygge
Torrenter Tillatt med torrents
Netflix US, FR, JP, UK, AU, DE, CA
Samtidige innlogginger Opp til 5 samtidige tilkoblinger
Dekket land 56+
Støttede enheter Android, iOS, Windows, MacOs, Linux, Chrome, Raspberry pi, Kodi, Kindle, Windows Phone
Pengene tilbake-garanti? 30 dager
Protokoller TCP, UDP, L2TP, IKEV
Trafikkdata Ubegrenset
Kryptering Sterk: Militær kvalitet 256-bit
IP-adresse Ikke oppgitt
Servere 1 000+

Gå til IvacyVPN

Ivacy VPN Appen

Vi kan kvede dagen lang om hvilken brukerloggings-policy et VPN har, eller hvor mange betalingsplaner de tilbyr. Til syvende og sist er det imidlertid applikasjonen og brukergrensesnittet du vil tilbringe mest tid med. La oss ta en titt på hvordan VPN Ivacy fungerer i praksis.

Kompatibilitet

Ivacy VPN er kompatibelt med en lang rekke enheter og operativsystemer. Vi testet det på både MacOS, Android, Windows og iOS og  VPN Ivacy appen fungerte som den skulle på alt.

Brukervennlighet

Applikasjonen var også ekstremt brukervennlig. Det kom tydelig frem at utviklerne kjenner til den dagligdagse VPN-brukerens vanligste behov.

ivacyvpn

I tillegg til en standard «Quick Connect» som kommer med de fleste VPN, fant vi også  flere generelle tilkoblingsalternativer for «Strømming», «Sikker nedlasting», eller «Avblokkering». For hvert tilkoblingsalternativ finner du enda flere innstillinger for å skreddersy akkurat den forbindelsen du ønsker deg.

Under «Strømming» fant vi for eksempel alternativer for «Amazon Prime US» og «BBC (UK)».  Slik finner appen raskt frem til den beste serveren for å få tilgang til og strømme akkurat det du vil se.

Kan jeg bruke IvacyVPN med Netflix?

ivacyvpn

En av de vanligste grunnene til å skaffe VPN er å få tilgang til geoblokkert innhold. Det er forbløffende mange VPN som hevder at de er kompatible med strømmegiganten Netflix, og er i stand til å åpne dørene til et ubegrenset strømmebibliotek. Få er i stand til å levere, og mange ivrige strømmere har blitt sittende med skjegget i postkassa.

Vi har en gledelig nyhet til dere: Ivacy VPN er fullt ut kompatibelt med Netflix. Ivacy VPN lar deg få tilgang til et utvidet strømmebibliotek. Du kan følge de samme seriene som dine venner på andre siden av Atlanteren, eller la deg overraske over hva som er tilgjengelig på Netflix i Japan. En ny verden åpnes for dine føtter.

Torrenting

ivacyvpn

VPN Ivacy er kompatibel med torrenting, og har til og med spesialiserte P2P-servere til dette formålet. Tilgang til flere nettverksprotokoller er også behjelpelig når det kommer til nedlastingshastighet og sikkerhet.

Kundestøtte

Vi vet at Ivacy VPN er billig, så et eller annet sted må de kutte kostnader, ikke sant? Da vi begynte å anmelde programmet forventet vi lite av kundestøtten grunnet prisen. Vi ble også her positivt overrasket. De disker opp med en chat og eposttjenese som er tilgjengelig døgnet rundt.

Hvis du er en av dem som foretrekker å kontakte kundestøtte over telefon så bør du se et annet sted. VPN Ivacy sin hovedsvakhet når det gjelder kundestøtte er et manglende telefonalternativ.

Dersom dette ikke er et hinder, kan jeg fortelle deg at både chatten og eposten fungerte utmerket. Jeg fikk svar innen minutter, og kundeveilederen var svært kompetent.

Gå til IvacyVPN

Konklusjon

IvacyVPN er et produkt som har ligget og lurt på markedet siden 2007. Det har aldri riktig klart å bli et husholdningsnavn som gigantene NordVPN og ExpressVPN. Man skulle tro dette kommer av at det eksisterer store, åpenbare problemer med programmet.

I vår test kom det imidlertid frem at produktet er både ekstremt solid og rimelig. Vi hadde få innvendinger å komme med. Hastigheten var til tider lav, og det oppsto små tekniske problemer på Windows-versjonen med jevne mellomrom. Disse irritasjonsmomentene ødela imidlertid ikke helhetsinntrykket altfor mye. Hvorfor Ivacy VPN ikke er en større spiller på markedet forblir for oss et mysterie.

Uansett. Dersom du leser denne anmeldelsen fordi du snublet over Ivacy VPN og vil vite om en så billig tjeneste virkelig kan være legitim, så er svaret overraskende nok «ja». Ivacy VPN er for sin prisklasse et overraskende kompetent program som vi kan anbefale.

IvacyVPN
8.3 TOTAL POENGSUM
IvacyVPN gjennomgang

Personvern og sikkerhet
8.5
Funksjoner
8.5
Hastighet og ytelse
8
Verdi for pengene
8.5
Brukervennlighet
8
FORDELER
  • En av de billigste VPN på markedet
  • Utmerket til å avblokkere Netflix og andre strømmetjenester
  • Mange ekstrafunksjoner
  • Rask kundeservice via chat
ULEMPER
  • Oppdateres sjelden
  • Den billigste planen er med hele 5 års binding
  • Mindre serverutvalg sammenlignet med andre
  • Merkbare tekniske problemer på Windows
andreas

Andreas, en programvareingeniør og selverklært internettentusiast, føler seg helt hjemme på dette nettstedet. Å dykke ned i tekniske detaljer gir ham stor glede - jo mer komplekst, desto bedre. Med en tidligere bakgrunn som hacker, har Andreas ikke bare en grundig forståelse av biter og bytes, men han har også en kreativ tilnærming. For eventuelle spørsmål eller samarbeidsmuligheter kan du kontakte Andreas via e-post på andreas@personvernpanettet.no.

Jeg vil gjerne høre fra deg.

Legg igjen et svar

PersonvernPåNettet.no