Malwarebytes anmeldelse 2024

malwarebytes anmeldelse

Mer enn noen gang har det blitt viktig med sikkerhet når man er tilkoblet internett, men dette er noe de fleste tar for gitt. For nå som vi håndterer det meste av vår informasjon og økonomi på nett blir vi enda mer sårbare. Det er mange aktører der ute som ønsker å utnytte potensielle svakheter i din sikkerhet. I denne Malwarebytes anmeldelsen skal jeg gå gjennom hvordan de kan hjelpe deg med dette.

Prøv i dag
Prøv Malwarebytes for beskyttelse i første klasse

Med Malwarebytes premium får du full beskyttelse når du er på nett. Så hvorfor ikke prøve Malwarebytes premium i dag?

Om Malwarebytes

Malwarebytes er en av de største leverandørene av sikkerhetstjenester for internett og de fleste enheter. De ble etablert i 2006 og har siden dette utviklet seg kontinuerlig. Med over 15 år i bransjen får du med Malwarebyte anti malware og Malwarebytes premium det du trenger for å holde deg trygg på nett. Med Malwarebytes får du mye mer enn bare enkelt beskyttelse, du får ufattelig mange funksjoner som dekker de fleste behov uansett hva du trenger. Disse funksjonene skal vi gå i dybden på i denne Malwarebytes anmeldelsen i tillegg til alt annet du trenger å vite. For jeg har testet mange tilsvarende aktører der ute og dette er definitivt en som er verdt å vurdere. Her er hva jeg har sett på:

 • Priser
 • Sikkerhet
 • Ytelse
 • Andre funksjoner
 • Brukervennlighet
 • Kompatibilitet
 • Kundeservice

Priser for Malwarebytes

En viktig del for de fleste og for min Malwarebytes anmeldes er hvor mye det faktisk koster, for man vil jo ikke betale mer enn det man må. I denne prisen har jeg også tatt med i betraktning hvor mye du får for det du betaler som kommer i tillegg til Malwarebyte anti malware. Du kan også få Malwarebytes gratis, men dette er noe jeg på ingen måte anbefaler da du ikke får beskyttelse i sanntid og alle de samme funksjonene. Skal du ha ordentlig beskyttelse bør du betale noe, men heldigvis kommer Malwarebytes veldig godt ut sammenlignet med de fleste andre leverandørene der ute.

malwarebyte antivirus

Med Malwarebytes premium får du masse for det du investerer i et slikt produkt. I tillegg sikkerhet i førsteklasse så får du et bredt spekter av funksjoner som dekker de fleste behov der ute. Spesielt får du mye for pengene dersom du betaler for lengre perioder om gang, noe som jeg virkelig anbefaler dersom du vurderer Malwarebytes anti malware. Her har du en oversikt over prisene:

Oppsummering om Malwarebytes

Her får du en tabell som gir deg spesifikasjonene du trenger å vite fra denne Malwarebytes anmeldelsen:

KARAKTERISTISK VERDI
Utgaver tilgjengelig Premium, Premium + Privacy
Multi-pålogging Fra 1-5 enheter
Støttede enheter Windows, macOS, Android, iOS, Chrome
Pengene tilbake-garanti Om60 dager
Prisen starter fra 39,99 $ (3,33 $ per måned)
Gratis avtale Ja

 Sikkerhet

Viktigst av alt i denne Malwarebytes anmeldelsen er selvfølgelig sikkerhet. For hvorfor skulle du ellers vurdere denne tjenesten? Med forbehold at du faktisk betaler for Malwarebyte anti malware som Malwarebytes premium og ikke bruker bruker bruker antivirus gratis Malwarebytes så vil du få en av de beste sikkerhetstjenestene du kan få på markedet. For når det kommer til sikkerhet så får Malwarebytes topp score.

Med Malwarebyte anti malware får du en tjeneste som når jeg testet den fant 100% av malware på mine enheter. Dette gjaldt PC, Mac, iOS og Android. Du får også 3 alternativer for skanning:

 • For scanning etter trusler i systemminnet og oppstartsfiler har du en hurtigskann
 • For å finne forskjellige trusler og malware generelt kan man bruke trusselskann
 • Om man har spesifikke områder man ønsker å skanne så kan man bruke en tilpasset skann

Som nevnt bør man betale for å kunne dra nytte av dette og mer med Malwarebytes premium. For med sanntidsbeskyttelse får du beskyttelse mot angrep gjennom nettlesere, beskyttelse mot malware, beskyttelse mot ransomware, exploit-beskyttelse og mer. Dette er ting man gjerne ikke tenker på når man er på nett, men som kan føre til store konsekvenser i form av økonomisk tap og/eller identitetstyveri. Fra min Malwarebytes anmeldelse er dette klart områder som dekkes så godt som det er mulig med dagens teknologi.

Prøv nå

Ytelse

En annen faktor som mange ikke tenker på, men som jeg synes er en viktig del av en Malwarebytes anmeldelse er ytelse. Dette handler ikke bare om hvor effektive de forskjellige programmene er, men også i hvor stor grad Malwarebyte anti malware påvirker din enhets generelle ytelse når programmet er aktivt. For du vil jo ikke har en tjeneste som begrenser dine enheters funksjonalitet.

Med Malwarebyte anti malware og Malwarebytes premium får du en relativt effektiv tjeneste som ikke har alt for stor påvirkning på de fleste enheter. Er kan det helt klart være store forskjeller og du har ingen garanti for at den ikke vil påvirke din opplevelse når du bruker enhet. Men dette vil du som regel kun merke dersom du har en enhet som allerede er veldig treg, dog så betyr ikke dette at du vil oppleve noe generelt. Her kan det være greit å prøve seg litt frem selv og se hvordan det føles på din enheter. Fra min Malwarebytes anmeldelse synes jeg ytelsen av tilfredsstillende, men ikke perfekt sammenlignet med andre tjenester.

Slik kommer du i gang med Malwarebytes

Heldigvis kom jeg fram til i denne Malwarebytes anmeldelsen at programmene er veldig enkle å komme i gang med. Dette er noe som er en viktig del da ikke alle har like mye erfaring med slik programmer. Noen av funksjonene kan være mer kompliserte, men generelt så trenger du bare å følge disse stegene for å komme i gang:

 • Meld deg på og opprett en bruker
 • Bekreft din e-postadresse
 • Last ned applikasjon på ønskede enheter
 • Installer applikasjonen
 • Logg på med opprettet bruker
 • Oppgrader til Malwarebytes premium
 • Start din scanning av din enhet og nyt din nye sikkerhet

malwarebyte anti malware

Så enkelt er det faktisk å komme i gang med Malwarebyte anti malware. Skulle du trenge bistand så har de også en kundeservice som du kan lese mer om nedover på denne siden. Ellers så er det nå fritt fram for å teste ut de forskjellig funksjonene du får med i Malwarebytes premium.

Prøv nå

Andre funksjoner

Som nevnt så får du med mange funksjoner i tillegg til Malwarebyte anti malware og jeg har tatt en titt på disse i min Malwarebytes anmeldelse. Noen er mer essensielle enn andre, men andre er ment for spesifikke behov. Uansett er det greit at du gjør deg litt kjent med disse slik at du vet hvilke som er nyttige for deg. Det kan alltids hende at du vil trenge de i fremtiden også.

Firewall

Med Malwarebytes premium får du tilgang til å bruke Malwarebyte anti malware og den tilhørende brannmuren på opptil 5 enheter samtidig. En firewall eller brannmur er en viktig del av din sikkerhet for dette er hva som kan stoppe mest av forsøk på å ta seg inn på din enheter. Så det er et essensielt preventivt sikkerhetstiltak.

VPN

VPN er en viktig sikkerhetsfunksjon og som jeg synes var en stor bonus i min Malwarebytes anmeldelse. I tillegg til at dette bidrar til din sikkerhet så vil du samtidig få tilgang til masse mer innhold over hele verden dersom du velger en server i disse landene.

Beskyttelse mot identitetstyveri

Unngå identitetstyveri ved å holde personlig informasjon helt trygg. Det er viktig at du er bevisst på hvor du skriver ned slik informasjon og dette får du hjelp med her.

malwarebytes

Skylagring

Med skylagring kan du lagre dine data på nett helt trygt. Slik at du har en ekstra sikkerhet for dine viktige filer, bilder eller lignende dersom fysiske enheter skulle gå tapt.

Passordbehandling

Få hjelp med å håndtere dine passord til mangfoldige tjenester på tvers av dine enheter.

Foreldrekontroll

Bidra til å holde dine barn trygge og skjermet når de er på nett med foreldrekontroll.

Annet

Du får også funksjoner som personvernovernovervåkning, enhetsoptimalisering, dark web overvåkning og mer.

Brukervennlighet

I min Malwarebytes anmeldelse har jeg også sett på hvor brukervennlig det faktisk er. For det er viktig at du enkelt kan bruke det på din enheter å bruke mye tid. Generelt synes jeg at dette er noe alle burde kunne få til uten særlig problemer. Appene er oversiktlig og lett å bruke for det meste av bruk. Skal man gå litt mer i dybden og personlig tilpasse så bør du ha litt kunnskap eller gjøre litt research før du setter i gang.

malwarebytes premium

Kompatibilitet

Malwarebyte anti malware er kompatibel med de fleste enheter enten det er PC, Mac, iOS eller Android. Dette prøvde jeg ut som en del av min Malwarebytes anmeldelse. Den er også kompatibel med andre andre anti virus program en Malware bytes dersom du har eksisterende eller du trenger ekstra lag med sikkerhet.

Kundeservice

I min Malwarebytes anmeldelse så kommer de veldig godt ut når det kommer til kundeservice. Dette er en viktig ting synes jeg da du aldri vet hva slags utfordringer som kan dukke opp. Du får tilgang til døgnåpen live chat eller du kan kontakte deres kundeservice på e-post. Her synes jeg at jeg fikk utrolig rask og god hjelp, men skal du få full service trenger du Malwarebytes premium.

Prøv nå

Sammenligning med andre alternativer

Selv om Malwarebyte anti malware er en av de største og beste som finnes så er det stiv konkurranse. Sammenlignet med de største konkurrentene McAfee og Norton så er det helt klart noen forskjeller.

 • McAfee: Sammenlignet med McAfee så får du med Malwarebyte antivirus det meste av det du trenger uansett. Selvfølgelig forbeholdt at du har Malwarebytes premium.
 • Norton: På lik linje med ovennevnte får du mye av det samme, men noe varierte funksjoner. Generelt får du det du trenger, hvorvidt du ikke har noen spesifikke behov. Du kan også kombinere Norton med Malwarebytes anti malware premium.

Konklusjon

Som du kan lese her i min Malwarebytes anmeldelse så får du det du trenger for å holde deg trygg på nett. Med Malwarebyte anti malware og Malwarebytes premium får du sikkerhet til det fleste av din enheter i høyeste klasse. I tillegg for du mange funksjoner som dekker de fleste behov og den kan samtidig brukes i kombinasjon med mange andre programmer. Derfor kan jeg lett anbefale Malwarebyte anti malware til alle. Så hvorfor ikke prøve Malwarebytes premium i dag?

9.1 TOTAL POENGSUM
Malwarebytes

Pris
9.5
Sikkerhet og privatliv
10
Ytelse og innhold
8
Brukervennlighet
8
Kundeservice
10
FORDELER
 • Mange ekstra funksjoner
 • Gode priser
 • God kundeservice
ULEMPER
 • Noen funksjoner kan være kompliserte
 • Kan påvirke noen enheters ytelse
 • Kan ikke brukes på flere enn 5 enheter
andreas

Andreas, en programvareingeniør og selverklært internettentusiast, føler seg helt hjemme på dette nettstedet. Å dykke ned i tekniske detaljer gir ham stor glede - jo mer komplekst, desto bedre. Med en tidligere bakgrunn som hacker, har Andreas ikke bare en grundig forståelse av biter og bytes, men han har også en kreativ tilnærming. For eventuelle spørsmål eller samarbeidsmuligheter kan du kontakte Andreas via e-post på andreas@personvernpanettet.no.

Jeg vil gjerne høre fra deg.

Legg igjen et svar

PersonvernPåNettet.no