Norton antivirus Anmeldelse for 2024

norton antivirus

Antivirus Norton 360 er regnet som en av de beste antivirusprogrammene som finnes ute på markedet per dags dato. Den har utmerkede gjenkjenningshastigheter for skadelig programvarer, tilbyr god sanntidsbeskyttelse og er et funksjonsrik antivirusprogram med mange forskjellige funksjoner. Men hvilke sikkerhetsfunksjoner tilbyr Nortons virusbeskyttelse? Og hva er forskjellen mellom Norton virusbeskyttelse Standard, Norton antivirus 360 Deluxe og Norton antivirus premium planer?

Jeg har testet den ut personlig og sett grundig på ulike Norton 360 testen for å informere deg alt du trenger å vite om denne sikkerhetspakken og hjelpe deg med å avgjøre om det er det rette antivirusproduktet for deg.

Kjøp Norton 360 her!
Bli trygg på nett med Norton 360

Vil du få maksimal sikkerhet på dine enheter? Kjøp Norton 360 i dag og hold virus og hackere ute fra dine enheter!

Oversikt og historie

Antivirus Norton 360 ble grunnlagt i 2007 av Peter Norton. Norton virusbeskyttelse ble en oppgradering fra tidligere programmet NortonLifeLock. I dag blir Norton antivirus brukt nesten i alle verdensdeler og scorer høyt på Norton 360 testen. Med den nåværende versjonen av Norton virusbeskyttelse legger de sterkt vekt på å sørge for at kundene får nytte av alle fordelene som Norton antivirus tilbyr. Nede på høyre side kan man se de syv viktige sikkerhetsfunksjonene. Enhetssikkerhet, Dark Web monitor, Sikker VPN, Sky Backup, Passordbehandler, Foreldre kontroll og Personvernmonitor. Øverst viser den antall lisenser du har brukt, med en lenke for å installere beskyttelse på flere enheter.

Norton antivirus pris

Norton 360 Deluxe starter med et antivirusprogram som oppnår utmerket poengsum i Norton 360 testen. Den bygger på dette grunnlaget med en imponerende samling av forskjellige funksjoner. Den har forventet funksjoner som spamfiltrering, brannmurbeskyttelse og forsvar mot utnyttelsesangrep, samt mindre vanlige funksjoner som systemopprydding og online sikkerhetskopiering. Det som er unikt med antivirus Norton er at den kommer med Norton Secure VPN, et verktøy som vil koste mer enn halvparten så mye som Norton antivirus Deluxe hvis det kjøpes separat. Og My Norton-appen sørger for at du får all sikkerheten du har krav på, på alle plattformer.

norton antivirus pris

Norton 360 tilbyr bare 4 planer. Men sikkerheten på tvers av plattformer er mer omfattende enn de fleste, og den kommer med ekstrautstyr som gjør prisen til et røverkjøp. Den første planene er Norton 360 Antivirus Plus. Du vil få med funksjoner som virusprogram som beskytter dine enheter, brannmur, passordbehandler og masse mer. Den neste planen er Norton 360 Standard. Her vil du få de samme funksjonene, pluss litt mer som, VPN og sikker kamera. Den neste planene heter Norton Deluxe. Det er her utvalget av funksjoner blir stort. Du har tilgang på foreldrekontroll, dark web monitor og skoletid. Den siste planen er Norton 360 Premium. Her vil du få alle funksjonene som antivirus Norton 360 har. Tillegg får du 75GB som du kan sikkerhetskopiere opp i skylagringen.

Det er ingen gratis Norton antivirus programvare, men det er en 60 dagers tilfredshetsgaranti på de betalte produktene, samt Norton virusbeskyttelse om refusjon hvis programvaren ikke kan holde systemet rent.

Prisen til denne leverandøren kan variere basert på markedsendringer. For de mest oppdaterte prisene, klikk på bildet over.

Sammendrag

KARAKTERISTISK VERDI
Utgaver tilgjengelig Norton 360 Standard, Norton 360 Deluxe, Norton 360 Premium
Multi-pålogging Fra 1-∞ enheter
Støttede enheter Windows, macOS, Android, iOS
Pengene tilbake-garanti Om60 dager
Prisen starter fra 39,99 $ (3,33 $ per måned)
Gratis avtale Ikke tilgjengelig

Sikkerhet

Hvis du trykker på sikkerhet, kommer du til hovedsiden for mobilsikkerhet. Her kan du starte en skanning eller starte fem andre funksjoner: Appsikkerhet, Internett-sikkerhet, Wi-Fi-sikkerhet, Enhetssikkerhet og SMS-sikkerhet. Under Norton 360 testen kjørte Norton testen skanningen som gikk veldig raskt. Norton skanner etter farlige og risikable apper, som forventet, og også etter overvåkingsapper. Dens sanntidsbeskyttelse sjekker apper når de starter, ikke bare ved installasjon.

norton 360 testen

Virus søker

Norton virusbeskyttelse leverer en utrolig god virusbeskyttelse som søker igjennom alt. Du kan velge om du vil at antivirus Norton 360 skal ta en hurtigskanning, som skanner absolutt alt på din enhet utrolig kjapt. Eller så kan du velge tilpasset virus søk. Denne funksjonen gjør at du kan velge spesifikke filer eller programvarer du vil søke i. Så hvis du har en mistanke om at en fil kan være skadelig for din enhet, er det veldig lett å bare søke gjennom den. Uansett om du tar hurtigskanning eller tilpasset, kan jeg garantere deg at Norton virusbeskyttelse vil finne absolutt alt av skadelige filer eller programvarer på dine enheter.

sanntidsbeskyttelse

Norton 360 bruker (AI)  for å overvåke alle slags trusler på nettet, og beskytter enhetene dine mot virus, skadelig programvare, spyware og løsepengeprogramvare.

Antivirus Norton 360 kommer med muligheten til å installere Norton verktøylinjen med Norton antivirus 360 sanntidsbeskyttelse i nettleserne dine. Når du har installert det, vil du finne at når du utfører et nettsøk, vil det være et ikon ved siden av hvert søkeresultat for å indikere hvor trygt det er. Hvis ikonet er grønt, betyr det at nettsiden er helt trygg og du kan klikke inn på den. Hvis ikonet er grå, betyr det at URLen er ukjent. Hvis den viser gul, betyr det at nettsiden kan være en fare, og du bør vurdere om du vil klikke inn på den. Hvis ikonet er rødt, bør du absolutt ikke trykke på innpå nettsiden. Rødt ikon betyr at nettsiden er risikabel og kan ta til seg sensitiv informasjon fra deg.

Ytelse

Hvis du oppfatter at sikkerhet skal svekke systemytelsen, er denne oppfatningen feil. Heldigvis vet sikkerhetsselskaper dette, og har jobbet hardt for å minimere eventuelle effekter på systemytelsen i mange år. Jeg har gjort Norton 360 testen og funnet ut at ytelsen er optimal hos Norton antivirus. Selv om du benytter deg av alle funksjonene, blir ikke ytelsen dårligere.

Hvordan man starter

Det første du må gjøre er å aktivere produktet ditt når du installerer antivirus Norton 360. Du må gjøre dette for å starte programmet i fremtiden. Produktaktiveringsvinduet vises automatisk etter installasjon. Skriv inn produktnøkkelen du mottok da du kjøpte Norton 360 for å aktivere produktet. Etter aktivering vil du bli bedt om å opprette en Norton-konto med en e-postadresse og passord. Programmet starter automatisk etter installasjon og aktivering.

Deretter klikker man på Norton virusbeskyttelse ikonet i varslingsområdet i Windows, samlingen av ikoner i høyre hjørne av oppgavelinjen nederst på skjermen. Dette fører til at Norton 360s hurtigkontroll meny vises. Herfra kan du navigere i kategorier som PC sikkerhet, Identitet Beskyttelse, Sikkerhetskopiering og innstillinger.

Så til slutt klikker du på Windows Start knappen for en alternativ måte å få tilgang til funksjonene til Norton 360. Fra menyen som vises, klikk «Programmer» eller «Alle programmer» og klikk deretter «Norton 360.»

Andre funksjoner

Jo bedre plan du kjøper, jo flere funksjoner vil du ha muligheten til å bruke. Norton antivirus tilbyr utrolig mange ulike funksjoner for å sikre at du og din informasjon er trygg på nettet. Nedenfor skal jeg skrive litt om disse spesielle funksjonene.

norton virusbeskyttelse

Dark Web monitor

Den virkelige overvåkingen starter når du logger på Dark Web Monitoring fra Min Norton dashbordet og utfyller samlingen av personlig informasjon. Dark Web Monitoring siden på nettet viser flere typer personlige data: bankkontoer, kredittkort, telefon, adresse, førerkort, forsikring og e-post. Når du har fylt inn all sensitiv informasjon, vil Norton virusbeskyttelse skanne nettet og Dark Web for ditt sensitiv informasjon. Så hvis for eksempel noen legger ut telefonnummeret ditt ute på nettet, eller enda verre, selger kortet ditt. Vil Norton virusbeskyttelse se dette og rapportere det til deg. Deretter kan du kontakte politiet for mer hjelp. Denne funksjonen er utrolig nyttig i dag, siden det finnes mange hackere og andre mennesker som gjør akkurat disse tingene, selger sensitiv informasjon om andre på nett.

VPN

Med antivirus Norton 360 får du tilgang til Norton Secure VPN. Å få den som en del av Norton 360 er et stort kupp. VPN funksjonen er  integrert i My Norton. Klikk for å endre innstillinger og du får en side i My Norton. Klikk for å velge en VPN region, og den vil dukke opp en utvalgsliste, igjen som en del av My Norton. Mesteparten av tiden klikker du bare på knappen i hovedskjermen til My Norton for å slå VPN beskyttelse på og av.

Foreldrekontroll

Foreldrekontroll refererer til innholdsfilteret, som kan blokkere nettsteder. For eldre barn kan den advare i stedet for å blokkere, og logge hendelsen hvis barnet ignorerer advarselen. En nettleserutvidelse for Chrome, Edge og Firefox lar Norton 360 testen vise sin informative blokkeringsside selv for sikre HTTPS-sider. Denne funksjonen er utrolig kjekk når det kommer til sikkerhet hos dine barn.

brukervennlighet

Antivirus Norton 360 design er rent og enkelt å navigere, med alle hovedfunksjonene tilgjengelig på velkomstskjermen. Som med alle Norton antivirus produkter, vil du oppdage at altfor mye plass tas opp med ambisiøse bilder av folk som går opp i fjellene. Uansett hvor fint dette ser ut, vil jeg som bruker mye foretrekke at plassen ble brukt til snarveier til noen av Nortons antivirus andre funksjoner eller flere detaljer om datamaskinens helse. Men det er fortsatt en veldig nyttig startskjerm, med mange praktiske alternativer på verktøylinjen til høyre.

Kjøp Norton 360 her!

Kompatibilitet

Norton antivirus er tilgjengelig på de fleste operativsystem. Dette inkluderer Windows, Mac, Android og IOS. Alle typer nettleser vil fungere på Norton virusbeskyttelse. Dette kan være Google Chrome, Firefox, Opera, Edge og brave. Du trenger ikke å installere noen slags app for å ta nytte av Norton antivirus, men jeg anbefaler appen fordi den er mer oversiktelig.

Kundeservice

Antivirus Norton 360 tilbyr en rekke kundestøttealternativer hvis du har problemer. Når du først klikker på kundestøttesiden, finner du en rekke nyttige lenker for populære emner som kan hjelpe deg med å løse problemet selv. Det er også en søkelinje som hjelper deg med å navigere gjennom de mange hjelpeveiledningene og vanlige spørsmålene. Hvis du trenger å snakke med noen, er det mer dedikert hjelp tilgjengelig, inkludert live chat og en 24/7 hjelpetelefon. Ved å trykke på linken her, vil du få mer informasjon.

Sammenligninger

Norton mot Mcafee

Mcafee tilbyr flere funksjoner, men Norton scorer høyere på Norton 360 testen. Begge to er særdeles gode antivirus program.

Norton mot Malwarebytes

Antivirus Norton 360 er  bedre enn Malwarebytes når det kommer til sikkerhet og funksjoner. Men Malwarebytes er fortsatt en god antivirus program som er billig.

Kjøp Norton 360 her!

Konklusjon

Antivirus Norton 360 er et utrolig bra program som sørger for at ingen skadelige filer kommer seg inn på enhetene dine og gjør skade. Norton virusbeskyttelse tilbyr også mange funksjoner som kan øke sikkerheten din på nett. Bare ved å se på Norton 360 testen, kan man se at det er en pålitelig antivirus program.

8.7 TOTAL POENGSUM
Norton 360

Privacy and Security
9.5
Kjennetegn
9
Brukerstøtte
9.5
Pris
7.5
Brukervennlighet
9.5
FORDELER
  • Klassens beste antivirusbeskyttelse
  • 100 % beskyttelse mot alle former for skadelig programvare
  • Sikker VPN og passordbehandling inkludert utmerket mobilapp
  • Foreldrekontrollfunksjoner
ULEMPER
  • Ikke den billigste og det er ingen gratisversjon
andreas

Andreas, en programvareingeniør og selverklært internettentusiast, føler seg helt hjemme på dette nettstedet. Å dykke ned i tekniske detaljer gir ham stor glede - jo mer komplekst, desto bedre. Med en tidligere bakgrunn som hacker, har Andreas ikke bare en grundig forståelse av biter og bytes, men han har også en kreativ tilnærming. For eventuelle spørsmål eller samarbeidsmuligheter kan du kontakte Andreas via e-post på andreas@personvernpanettet.no.

Jeg vil gjerne høre fra deg.

Legg igjen et svar

PersonvernPåNettet.no