PrivateVPN: Anmeldelse 2024

PrivateVPN

PrivateVPN har vært på markedet i nesten ti år. Populariteten har vært stadig økende blant brukere. Hvorfor? Fordi det er en sikker og stabil privat VPN med flotte trekk og premium servere i alle de største landene. Slik kan du surfe anonymt, avblokkere geobegrenset innhold og laste ned torrenter uten å legge igjen noen spor. Les hele anmeldelsen av PrivateVPN under.

PrivateVPN tilbyr personvern og mye mer

Personvern står seg som selve kjernen for PrivateVPN. Som et reusltat har selskapet bygget sine tjenester på en måte som garanterer din anonymitet til enhver tid. Du kan knytte deg til en av deres 100 servere i 56 land for å få tilgang til dine favorittnettsteder. Servere er tilgjengelige i Australia, Kanada, Storbritannia, USA, og så videre. De har egne applikasjoner tilgjengelig for de fleste enheter: PC (Windows, Mac) og mobil (Android, iOS).

private vpn review

Dessuten kan du nyte full HD-videostrømming takket være deres premium tjenester. Dette innebærer at du kan se på TV-programmer fra utlandet, strømme programmer hjemmefra når du ikke er i hjemlandet ditt eller få tilgang til amerikansk Netflix – uansett hvor du er.

PrivateVPN er dessuten den perfekte løsningen dersom du ønsker å bruke P2P-protokoll og trygt laste ned torrenter.

Private VPN: Oversiktstabell

Trekk Verdi
Loggføring Ingen logger, dine data og identitet er trygge
Torrenter Tillatt med torrents
Netflix US, UK, BR, MX, AU, ES, SE
Samtidige innlogginger Opp til 10 samtidige tilkoblinger
Dekket land 63+
Støttede enheter
Pengene tilbake-garanti? 30 dager
Protokoller OpenVPN, PPTP, L2TP, IKEv2, IPSec
Trafikkdata Ubegrenset
Kryptering Sterk: Militær kvalitet 256-bit
IP-adresse Ikke oppgitt
Servere 200+

De viktigste trekkene ved PrivateVPN

Kill switch

Hva trenger du en kill switch for? Enkelt forklart kan selv de beste VPN-tilgangene svikte fra tid til annen, og falle ut. Dersom du laster ned torrenter mens dette skjer, vil operativsystemet ditt automatisk kunne lekke IP-adressen din. En kill switch beskytter personvernet ditt, ved å blokkere all trafikk fra enheten din til PrivateVPN knytter seg til igjen. Dersom du er en torrentbruker, trenger du absolutt denne teknikken!

Loggføringspolicy

PrivateVPN fører en streng ingen-loggføringspolicy på din aktivitet (trafikk og DNS-forespørsler) og på tilgangen din. Utover dine innloggingsdetaljer (e-postadresse og passord) vil de aldri be om eller lagre annen identifiserbar informasjon. Dette gjør PrivateVPN til en trofast og god løsning for å laste ned torrenter uten å havne i trøbbel.

Netflix med PrivateVPN

Netflix er en av dagens mest populære strømmeplattformer. De fleste lokale Netflixbibliotekene mangler imidlertid innholdet til den amerikanske delen av Netflix. Den eneste løsningen for å få tilgang til den fulle, amerikanske Netflixkatalogen er ved bruk av en VPN som kan avblokkere Netflixinnholdet. PrivateVPN er en av dem. I tillegg, får du tilgang til britisk, kanadisk, australsk, tysk og italiensk Netflixinnhold. Du kan dermed lene deg tilbake, slappe av og nyte den beste HD-strømmingen av alt av filmer og serier.

Ta en titt på PrivateVPNs software

privatevpn grensesnitt

privatevpn connected

private vpn connection guard

Pris

PrivateVPN pris

PrivateVPN tilbyr bare en pakkeløsning, som inkluderer alle deres trekk. Det eneste du må bestemme deg for er hvilken løsning som fungerer best for deg. Deres mest populære løsningen er selvsagt den årlige abonnementsløsningen deres. Med denne får du over 60% rabatt og fem måneder gratis! For denne prisen får du også seks samtidige innlogginger som beskytter dine enheter og delte tilganger med alle dine venner og familie.

Du kan prøve PrivateVPN i en måned, uten risiko. De tilbyr en 30-dagers penge tilbake-garanti. Slik kan du teste om dette er noe for deg!

Konklusjon

Avslutningsvis vil vi gjerne bemerke at PrivateVPN er en seriøs VPN-løsning, med svært gode tjenester. Den fortjener utvilsomt å rangeres som en av topp 5 VPN på markedet.

I tillegg kan du utføre så godt som all aktivitet med dette virtuelle private nettverket. Det er en svært allsidig VPN: Beskyttelse av personvern, videostrømming, torrenting – den er til og med kompatibel med Netflix.

Til tross for at både måneds- og kvartalpakkene er forholdsvis dyre, er årsabonnementet rimelig. Særlig med tanke på at du bør beskytte ditt personvern på nett i disse dager. Å gjøre det for prisen av en pils er en veldig attraktiv løsning.

8.2 TOTAL POENGSUM
PrivateVPN Anmeldelse: veldig bra

Personvern og sikkerhet
8.5
Funksjoner
8
Hastighet og ytelse
8
Verdi for pengene
8.5
Brukervennlighet
8
FORDELER
  • Høy hastighet
  • Egne apper for iPhone og Android
  • Ingen loggføring (utenom forbruk)
  • P2P og BItTorrent tillatt
  • Brukervennlig
  • Rimelig
ULEMPER
  • Få konfigureringsalternativer
  • Ingen innebygd brannmur (NAT-brannmur)
  • Ingen IP-binding
andreas

Andreas, en programvareingeniør og selverklært internettentusiast, føler seg helt hjemme på dette nettstedet. Å dykke ned i tekniske detaljer gir ham stor glede - jo mer komplekst, desto bedre. Med en tidligere bakgrunn som hacker, har Andreas ikke bare en grundig forståelse av biter og bytes, men han har også en kreativ tilnærming. For eventuelle spørsmål eller samarbeidsmuligheter kan du kontakte Andreas via e-post på andreas@personvernpanettet.no.

Jeg vil gjerne høre fra deg.

Legg igjen et svar

PersonvernPåNettet.no