PureVPN: Anmeldelse 2024

purevpn

PureVPN er et Hong Kong-basert selskap som har vært på markedet i over ti år. Selskapets motto er ”å tilby den billigste VPN-tilgangen uten å jukse”. Dette er grunnen til at den er så populær blant VPN-brukere. PureVPN er rimelig men ikke bare det: Den tilbyr også tilknytning med høy hastighet. Folk bruker PureVPN også for å bedre sin dårlige internettilgang i tillegg til å avblokkere avgrenset innhold. Les hele anmeldelsen av PureVPN under.

Prøv det nå
IvacyVPN Tidsbegrenset Tilbud - Spar 81%

Ikke gå glipp av dette spesialtilbudet. Bruk IvacyVPN i dag!

PureVPN beskytter ditt personvern uten å ruinere deg

De fleste av oss ønsker seg fortrinnsvis en god deal samtidig som man vet at det å beskytte personvernet sitt har en kostnad. PureVPN er en av de beste VPN-tilgangene du kan få, med et vidt og raskt nettverk av servere (plassert i 140 ulike land) Dessuten er denne VPN-tilgangen i den laveste prisklassen!

Du kan enkelt få tilgang til amerikansk Netflix med den høyeste definisjonen, eller laste ned torrenter. PureVPN er både torrentvennlig og fører en streng ingen loggførings-policy, blant flere andre fordeler. Dessuten er den svært brukervennlig: Pakken er lastet med såkalt Smart Purpose Selection-trekk. Denne velger automatisk serveren som passer best til den aktiviteten du ønsker å drive.

Sist, men ikke minst, er PureVPN tilgejngelig på omtrent alle enheter (datamaskiner, mobiler, rutere, osv.) med egne applikasjoner.

Pure VPN: Oversiktstabell

Trekk Verdi
Loggføring Ja, noen data lagres, be careful
Torrenter Tillatt med torrents
Netflix US
Samtidige innlogginger Opp til 10 samtidige tilkoblinger
Dekket land 140+
Støttede enheter Windows, iOS, macOS, Linux, Android, Chrome
Pengene tilbake-garanti? 31 dager
Protokoller PPTP, IPSec, L2TP/IPSec, IKEv2/IPSec, OpenVPN TCP, OpenVPN UDP, SSTP, WireGuard
Trafikkdata Ubegrenset
Kryptering Sterk: Militær kvalitet 256-bit
IP-adresse Ikke oppgitt
Servere 2 000+

De viktigste sidene ved PureVPN

Split tunneling

Når du trenger en VPN ”à la carte” kan du bruke split tunneling-funksjonen til VPN-tilgangen. Denne tillater deg å velge hvilke programmer du ønsker å bruke mens du benytter deg av VPN-tilgangen. De applikasjonene som ikke er listet vil fortsette å bruke din vanlige internettilgang (eksempelvis Skype)

Kill switch

Dette er en nødvendighet for brukere som ønsker å garantere for sin sikkerhet og beskyttelse av personvern. Det er alltid en risiko for at VPN-tilgangen faller ut, selv med de beste VPN-ene som finnes på markedet. når dette skjer reetablerer operativsystemet ditt tilknytningen uten VPN-tilgangen. Dermed er IP-adressen din og trafikken din eksponert.

Dersom du eksempelvis laster ned torrenter er det da mulig å identifisere deg. Dette innebærer en risiko for deg.

Gode VPN-tilganger (som PureVPN) vet dette. Derfor har de utviklet en kill switch-teknologi som sørger for at dataene dine forblir beskyttet selv når VPN-tilknytningen faller ut. Enkelt forklart blokkerer programmet all din utadgående trafikk frem til VPN-en har knyttet seg til igjen. Dette opprettholder personvernet og anonymiteten din og sikrer at identiteten din aldri eksponeres.

NAT brannmur

En NAT-brannmur tilbyr et tilleggslag av sikkerhet til din VPN-tilgang. Dermed slipper du uvelkommen trafikk på din enhet. Denne er satt opp direkte på PureVPN sineservere. Du trenger altså ikke å gjøre noenting, og tilknytningen din vil automatisk være beskyttet fra VPN-serveren mot enhver form for trussel.

Anti-DDoSbeskyttelse for gaming

Gamere er konkurransedrevne folk. Noen ganger kan de til og med gjøre seg klare til å angripe tilknytningen din under en turnering bare for å senke deg. Som et resultat, får de et tenisk fortrinn over deg for å vinne spillet.

En VPN er den beste beskyttelsen mot alle former for DDoS-angrep. PureVPN kan overvinne selv de mest kompliserte DDoS-angrepene, uten at du merker noe til det. Dermed kan du fortsette å spille under de beste forutsetningene tilgjengelige for deg.

Dedikerte IP-adresser

De fleste VPN-brukere vil dele den samme IP-adressen til VPN-serveren som de er knyttet til. Dette fungerer normalt fint, men fører til blandet trafikk og lavere beskyttelse av din anonymitet.

Enkelte trenger imidlertid en egen IP-adresse, eksempelvis av hensyn til rykte, sikkerhet eller personvern. Det er mulig å få en dedikert IP-adresse med PureVPN, ved å betale en liten ekstrakostnad.

Loggføringspolicy

Du ser kanskje etter en VPN for å slippe unna ISP eller at myndighetene loggfører aktiviteten din på nett. Dermed ønsker du gjerne heller ikke at VPN-tilgangen din skal loggføre aktiviteten din. PureVPN er da det riktige valget for deg ettersom de opprettholder en streng ingen-loggførings-policy. PureVPN holder ikke på noen form for logger som kan identifisere deg eller bidra til å monitorere aktiviteten din.

I denne sammenheng kan vi også påpeke at PureVPN er torrentvennlig. Dersom du ønsker å laste ned torrenter og bruke P2P-protokollen, kan du gjøre det uten problemer.

Amerikansk Netflix med PureVPN

Selv om PureVPN kanskje ikke er den beste VPN-tjenesten for Netflix kan du avblokkere det amerikanske Netflix-biblioteket med den. Dette er hva 95% av VPN-brukere egentlig ønsker fra sin VPN. Ta en kikk på tabellen på deres hjemmesider og sjekk statusen for deres tjenester med Netflix.

Ta en titt på PureVPNs software

Purevpn aloitusnäyttö

Purevpn Valitse Alue-sivu

Purevpn Asetukset-sivu

Pris

purevpn prising

På grunn av deres posisjon har PureVPN en av de mest aggressive salgspolicyene i VPN-verdenen. Det kommer stadig nye tilbud på deres hjemmesider. Du kan få så mye som 70% rabatt nesten hele året på deres årlige abonnementsløsning!

Det finnes bare 1 ”all-inclusive”-pakke men du kan velge om du ønsker å abonnere i en måned, seks måneder, 12 måneder eller 24 måneder. Jo lenger abonnementets varighet er på, desto bedre er avtalen.

Dersom du ikke er fornøyd med tjenesten kan du få pengene dine tilbake opp til 7 dager etter registrering.

Konklusjon

PureVPN er en seriøs aktør og en av de beste tjenestene på markedet. med deres raske servere i de fleste land i verden kan du avblokkere geobegrenset innhold og strømme programmer i HD-kvalitet. PureVPN fokuserer på å beskytte ditt personvern online med en sterk krypteirng, og sikkerhetstiltak som kill switch og NAT-brannmur.

Sist, men ikke minst, er det både enkelt å bruke og billig. Dette er definitivt en god match for enhver VPN-bruker!

8.4 TOTAL POENGSUM
PureVPN Anmeldelse: Utmerket

Valuta for pengene
9
Brukervennlighet
7
tilgjengelighet
9
Støttede enheter
9
Land
8
FORDELER
  • Svært konkurransedyktig pris
  • Fem samtidige innlogginger
  • Enkelt å bruke
  • Split tunneling
  • Torrentvennlig og ingen loggføring
ULEMPER
  • Dekker få land i Afrika
andreas

Andreas, en programvareingeniør og selverklært internettentusiast, føler seg helt hjemme på dette nettstedet. Å dykke ned i tekniske detaljer gir ham stor glede - jo mer komplekst, desto bedre. Med en tidligere bakgrunn som hacker, har Andreas ikke bare en grundig forståelse av biter og bytes, men han har også en kreativ tilnærming. For eventuelle spørsmål eller samarbeidsmuligheter kan du kontakte Andreas via e-post på andreas@personvernpanettet.no.

Jeg vil gjerne høre fra deg.

Legg igjen et svar

PersonvernPåNettet.no