SurfEasy Anmeldelse

surfeasy

Ettersom det finnes så mange populære VPN-tjenester å velge mellom i disse dager, kan det være vanskelig å vite hvilken av dem som er det beste valget for akkurat deg. Heldigvis er vi her for å hjelpe deg med å ta den beste avgjørelsen bygget på de mange anmeldelsene vi utgir her på denne nettsiden.

SurfEasy VPN er en kanadisk-basert VPN-leverandør som eies av Opera, den populære nettleseren som mange foretrekker å bruke fremfor noen av de mer “mainstream”-nettleserne der ute. Denne Opera VPN-en kommer med en rekke gode funksjoner og har mer enn 1000 servere som er lokalisert i over 23 land over hele verden.

surfeasy vpn

Denne VPN-en finnes tilgjengelig for flere operativsystemer både for desktop og mobil og du kan også benytte den som nettleserutvidelse. Dette er en gratis versjon som lar deg teste den ut, og det finnes også en pengene-tilbake-garanti hvis du bestemmer deg for å opprette et av de månedlige abonnementene.

Er SurfEasy VPN tingen for deg? Vel, den eneste måten du kan finne det ut på er ved å lese gjennom denne SurfEasy anmeldelse i sin helhet!

Generelle rangeringer

For å gi deg en liten rask oppsummering av VPN og hva en slik SurfEasy test vil gi deg, har vi gitt en total score for hvert viktige område. SurfEasy VPN ligger i så måte der oppe blant noen av de dyrere VPN-ene, men scorer dessuten høyt på praktisk talt alle områder.

Trekk Verdi
Loggføring Ingen logger, dine data og identitet er trygge
Torrenter Tillatt med torrents
Netflix US, UK, CA , AU, DE, FR
Samtidige innlogginger Opp til 5 samtidige tilkoblinger
Dekket land 31+
Støttede enheter Android, iOS, Windows, MacOs
Pengene tilbake-garanti? 14 dager
Protokoller OpenVPN
Trafikkdata Ubegrenset
Kryptering Sterk: Militær kvalitet 256-bit
IP-adresse Ikke oppgitt
Servere 2 000+

Nøkkelfunksjoner

Nedenfor her finner du informasjon om de viktigste funksjonene du kan forvente deg fra SurfEasy VPN. Du vil kunne få tilgang til 1000 servere i så mange som 28 forskjellige land, koble til opptil 5 enheter om gangen og kan glede deg over å høre at ingen logger om aktiviteten din blir registrert.

 • Antall land hvor serverne befinner seg – 28
 • Totalt antall servere over hele verden – 1000+
 • Oppbevarer VPN aktivitetslogger? – Nei
 • Kill Switch-funksjon? – Ja
 • Hvor mange enheter kan brukes per lisens? – 5

Brukervennlighet

Et viktig område som er av stor betydning for enhver VPN er hvor god brukervennlighet de kan levere. De må være enkle å bruke til tross for at de tilbyr gode funksjoner og teknologi, og den gode nyheten er at SurfEasy lever opp til navnet sitt og er veldig enkel i bruk.

Den kan også brukes på alle Windows-, Mac-, Android- eller iOS-enheter mens det også finnes nettleserutvidelser tilgjengelig for Chrome og Opera nettlesere. Ettersom du kan koble til opptil 5 forskjellige enheter, er kompatibiliteten definitivt et stort pluss for SurfEasy VPN.

For å gi deg et eksempel på hvor enkel denne Opera VPN-en er i bruk, skal vi guide deg gjennom trinnene du må ta for å få denne VPN-en installert og kjørt på din Windows PC.

 1. Last ned SurfEasy fra hjemmesiden deres.
 2. Kjør og fullfør installasjonsveiviseren.
 3. Slå på SurfEasy for første gang.
 4. Angi innloggingsdetaljene dine (hvis du har betalt for et abonnement).
 5. Velg ønsket serverplassering og klikk på «koble til»
 6. Begynn å surfe på nettet fullstendig anonymt.

Disse trinnene vil tydeligvis variere avhengig av hvilket operativsystem du bruker, men hver versjon av SurfEasy er like enkel å installere og bruke.

Du vil også finne ut at det er enkelt å tilpasse innstillingene når du bruker SurfEasy, siden innstillingsmenyen er ekstremt selvforklarende. Hele grensesnittet er faktisk meget lett å forstå.

surfeasy anmeldelse

Vi nevnte tidligere i denne SurfEasy anmeldelse at dette ikke er den billigste VPN-en, men den er også langt i fra den dyreste. En gratis VPN betyr selvfølgelig at du ikke trenger å betale noe som helst, men på det aller høyeste vil du måtte ut med ca kr 100,-per måned.

Med tre forskjellige pakker å velge mellom, kan SurfEasy tilpasses ethvert budsjett. Det finnes en gratisversjon som lar deg teste kjernegrunnlaget for SurfEasy VPN, og du kan deretter benytte deg av en 7-dagers pengene-tilbake-garanti hvis du bestemmer deg for å kjøpe en måneds verdi av tjenestene deres.

Når det gjelder betaling av SurfEasy, kan dette gjøres via alle større kredittkort og PayPal, men det finnes dessverre ikke et alternativ å betale med crypto-valuta som Bitcoin eller Ethereum.

 • Startpakke: Startpakken er gratisversjonen av SurfEasy VPN, og denne vil kun gi deg 500 MB båndbredde som du kan bruke på månedlig basis. Du vil ikke kunne dra nytte av noen av de mer avanserte funksjonene, som for eksempel tracker blocking, men vil kunne bruke hver eneste server på Opera VPN-nettverket, noe som gjør den til en fin gratis VPN for torrenting.
 • Totalpakke: Når det gjelder totalpakken, er dette den vanlige abonnementstjenesten som gir deg ubegrenset med båndbredde og sporingsblokkeringsfunksjonen for bare ca kr 40,- per måned eller ca kr 30,- per måned hvis du betaler for et helt år i forveien. Du vil ikke få så mange land representert med denne pakken sammenlignet med Ultra-pakken nedenfor, du har 12 færre, og du vil heller ikke kunne bruke funksjoner som torrentbeskyttelse.
 • Ultra-pakke: Den mest avanserte pakken for SurfEasy VPN og vil koste deg ca kr 110,- per måned hvis du betaler for en måned av gangen, eller du kan få den for ca kr 60,- per måned hvis du betaler for et helt år. Dette vil gi deg tilgang til hele 1000 servere som er lokalisert i hele 28 forskjellige land rundt om i verden. Både Tracker-blokkering og torrentbeskyttelse tilbys begge også som en del av denne pakken.

Funksjoner

SurfEasy VPN er ikke den mest prestisjefylte VPN-en vi har sett, men vi liker godt hvordan den holder ting så enkelt som mulig for brukerne sine. Den har alle funksjonene som trengs uten å legge til mange andre som ofte er mer forvirrende enn verdige å implementere. Disse funksjonene kombinert vil gi deg beskyttelse mot cookies, kryptert data og gir ekstra beskyttelse når du surfer på torrent-nettsider.surfeasy interface

Hvis det var en funksjon vi kunne ønske ble inkludert på SurfEasy, ville det være en Kill Switch da noen folk lar VPN kjøre når de ikke er på PC-en. Spesielt de som laster ned torrenter vil sannsynligvis la PC-en gå mens de ikke er i rommet. Hvis VPN-tilkoblingen skulle falle ut, kobler PC-en seg automatisk opp ved hjelp av den opprinnelige internettforbindelsen. Dette betyr selvsagt at internettaktiviteten din ikke lenger er beskyttet eller anonym. En Kill Switch forhindrer at dette skjer.

Forbedret Tracker Blocker

Den forbedrede Tracker Blocker-funksjonen i SurfEasy VPN, som finnes tilgjengelig i begge abonnementspakkene, vil bidra til å forhindre at cookies fra annonsører følger deg rundt på nettet.

Torrentbeskyttelse

Denne funksjonen er designet spesielt for de av dere som vil laste ned torrenter, og gjør det praktisk talt umulig for Internett-leverandøren å vite at du laster ned torrenter. De vil ikke være i stand til å sparke deg ut eller redusere forbindelsen din, da de ikke har noen anelse om hva du foretar deg.

Bank-grad Kryptering

Denne Opera VPN-en bruker den samme VPN-krypteringen på høyt nivå som mange banker og finansinstitusjoner bruker på alle transaksjoner som gjøres online. Dette sikrer at all data og trafikk er fullstendig beskyttet og anonym.

Pålitelighet og kundeservice

Et av de områdene som VPN-en i denne SurfEasy VPN-anmeldelsen scorer mest på, er utvilsomt kundestøtten som finnes tilgjengelig. Du kan snakke med en representant for support via telefon, live chat, e-post eller via et billettsystem. Dette er mye mer enn en rekke andre VPN tilbyr, og er en absolutt en fremtredende funksjon i SurfEasy.

Det er også verdt å merke seg at du vil finne mange ressurser på hjemmesiden deres som også vil kunne hjelpe deg. De har guider, FAQ og en blogg som hjelper deg med å forstå hvordan du bruker VPN og alle funksjonene den har å tilby.

Påliteligheten er også bra med denne VPN-en, og det er absolutt en god ting å se, da det ikke er noen Kill Switch på plass for øyeblikket. Under denne SurfEasy test opplevde vi ingen frakoblinger, og hastighetene vi hadde var fine og raske.

Konklusjon

Det finnes riktignok andre VPN-alternativer der ute som er billigere enn denne, men prisen alene bør aldri være hovedhensynet når du er ute etter en trygg og sikker VPN å bruke. SurfEasy VPN gir deg den beskyttelsen du trenger når du vil laste ned torrenter, bla gjennom privat- eller omgå geo-begrenset innhold.

Så høres denne VPN ut som om den kan være tingen for deg? Eller kanskje du vil ta en titt gjennom noen av våre andre VPN-anmeldelser? Uansett, er vi sikre på at du vil finne den perfekte VPN-en for nettopp dine behov.

7.2 TOTAL POENGSUM
SurfEasy anmeldelse: Bra!

Valuta for pengene
8
Brukervennlighet
6
tilgjengelighet
7
Støttede enheter
7
Dekket land
8
FORDELER
 • Enkel å bruke på alle enheter
ULEMPER
 • Ingen alternativer
 • Få land
 • Logger retningslinjer med for mange "Hvis"
 • Ikke for torrent eller P2P
Helge

Helge, en cybersikkerhetsingeniør med bakgrunn i datavitenskap, blir ofte omtalt av vennene sine som en "sikkerhetsguru" på grunn av hans fascinasjon for å utforske nye ting på internett. Han dedikerer mesteparten av tiden sin til denne interessen og finner det fengslende hvor mye man kan lære med bare ett klikk. Hans ekspertise ligger innen cybersikkerhet, som ikke bare tar ham dit han vil, men også sikrer tryggheten til hans online identitet. Helges motto er "sikkerhet først" - og understreker viktigheten av å være trygg på nettet. For eventuelle henvendelser eller samarbeidsmuligheter, kan du kontakte Helge via e-post på helge@personvernpanettet.no.

Jeg vil gjerne høre fra deg.

Legg igjen et svar

PersonvernPåNettet.no