VyprVPN: Anmeldelse 2024

vyprvpn

VyprVPN er en av de beste VPN-tilgangene for å komme forbi sensur. VyprVPN tilbyr utvidet DNS og, viktigst av alt, sin egen patenterte tilknytningsprotokoll ved navn Chameleon™. Den er derfor perfekt dersom du skal reise i land som Kina, Russland, Nord-Korea eller Tyrkia. VyprVPN fokuserer på gamere for å forbedre deres online gamingopplevelse. Les den fulle anmeldelsen av VyprVPN under.

VyprVPN for ditt personvern og din frihet online

Hovedfokuset til VyprVPN er å verne om ditt personvern og din sikkerhet, samt å komme forbi restriktive nettverk og sensur. Derfor har de utarbeidet en komplett løsning som innebærer de beste løsningene som er tilgjengelige på markedet.

VyprVPNs nettverk har over 700 servere som sørger for den raskeste netthastigheten for brukere over hele verden. Med disse kan du også avlokkere geobegrenset innhold og for eksempel se på amerikansk Netflix.

VyprVPN Servers

Dessuten er VyprVPN tilgjengelig på de fleste plattformer takket være deres egne apper.

VyprVPN Oversiktstabell

Trekk Verdi
Loggføring Ingen logger, dine data og identitet er trygge
Torrenter Tillatt med torrents
Netflix US, UK, FR, CA, AU, DE
Samtidige innlogginger Opp til 5 samtidige tilkoblinger
Dekket land 73+
Støttede enheter Android, iOS, Windows, MacOs
Pengene tilbake-garanti? 30 dager
Protokoller WireGuard, robust VPN,IPsec, OpenVPN, Chameleon
Trafikkdata Ubegrenset
Kryptering Sterk: Militær kvalitet 256-bit
IP-adresse 200 000+
Servere 700+

De viktigste sidene ved VyprVPN

Chameleon™-protokoll

vyprvpn Kameleon protokoll

I land med streng sensur (som Kina, Iran, Tyrkia, Nord-Korea og Russland) kan du møte på utfordringer med å knytte deg til nettet, selv når du bruker en VPN-tilgang. Dette skyldes at myndighetene i disse landene har en pågående krig mot VPN-tilganger. Derfor jobber de alltid på spreng med å finne de beste måtene for å forhindre brukeres tilgang til nettet.

Mens den åpne VPN-protokollen i stor grad reduserer myndighetens sensur, beskytter den deg ikke mot såkalt deep packet inspection (DPI)

Som et resultat har VyprVPN besluttet å utvikle og patentere egne protokoll. Denne bruker åpen VPN-protokoll med et ekstra nivå av beskyttelse som siler vekk metadata. Denne nye Chameleon™-protokollen forebygger DPI, VPN-blokkering og struping.

VyprDNS, DNS og VyprVPN

Når du er tilknyttet internett, trenger du en DNS-server for å oversette domenenavnet (for å få brukervennlige adresser som personvernpanettet.no) Sannsynligvis bruker du din leverandør av internettjenesters DNS-servere. Slik vet de alt om din nettaktivitet.

vyprdns server

Du kan bytte DNS-server ved hjelp av Google DNS eller åpne DNS, men VyprDNS gir flere fordeler. For det første finnes det ingen DNS-logger. Dette sørger for at din nettaktivitet er utelukkende din. Videre kan du komme deg forbi alt av DNS-sensur samt få tilgang til det åpne nettet. Google DNS og andre begrenser tilgangen til nettsider som de bedømmer som farlige eller ulovlige. Men VyprDNS styrker null-sensurpolicyen.

VyprVPN NAT-brannmur

Når du abonnerer på VyprVPN, er NAT-brannmuren inkludert i prisen. Selv om du har en brannmur på dataen din, vil en NAT-brannmur være en god beskyttelse for deg mot uønsket trafikk. VPN-tilgangen vil blokkere enhver tilgang som ber om tilgang til enheten din uten tillatelse fra deg.

Det er dessuten smertefritt: Du trenger ikke å konfigurere noe som helst på enheten din ettersom NAT-brannmuren er direkte installert og konfigurert gjenom serverne til VyprVPN.

VyprVPN Kill Switch

I møte med IT, kan hva som helst skje. VPN-tilgangen din kan midlertidig falle ut, selv om du bruker den beste VPN-tilgangen markedet har å by på. Når dette skjer vil det meste av ditt OS rekoble seg til sin standard tilknytning. Dermed er du synlig igjen. Dersom du eksempelvis laster ned torrenter når dette skjer, er det mulig å få din faktiske IP-adresse.

Med Kill Switch er du derimot dekket. Denne forhindrer at applikasjoner på enheten din kan sende eller ta imot data mens VPN-tilgangen din er nede. Dermed er det ingen DNS- eller IP-lekkasje. Du er beskyttet frem til VPN-tilgangen er tilbake.

Loggføringspolicy og torrenter

VyprVPN loggfører ikke aktivitete din, men loggfører metadata om din VPN-tilgang (tidspunkt, bredde, IP-adresser) Det er derfor mulig å tilknytte seg serverens IP-adresse til din faktiske IP-adresse fra deres loggføring.

Utover det, er VyprVPN helt klart mot P2P-fildeling og torrenting. Dersom dette er hensikten din med en VPN-tilgang, bør du heller velge en annen for å laste ned ulovlige torrenter.

Å se på amerikansk Netflix med VyprVPN

Med de overnevnte trekkene, er det klart at VyprVPN vil avblokkere amerikansk Netflix. Ikke bare dette, men også andre engelskspråklige versjoner, som den kanadiske, australske eller nederlandske. Kort sagt: Der du kan finne en VPN-server.

Det er bare å velge et land i biblioteket som du ønsker å se, knytte deg til og se på Netflix. Det er det! Ta en titt på tabellen på hjemmesiden for å være sikker på at VPN-tilgangen er kompatibel med Netflix. Krigen Netflix fører mot VPN-tilganger gjør at dette endrer seg over tid.

I tillegg til å avblokkere strømmeinnhold, kan VyprVPN øke strømmeopplevelsen ved å gi deg høyere hastighet. Du kan altså nyte Netflix med den beste og raskeste hastigheten.

Ta en titt på VyprVPNs software

vyprvpn windows

vyprvpn servere

vyprvpn protokoller

Pris

vyprvpn priser

Mens de fleste VPNer tilbyr samme pakke med ulik abonnementslengde, tilbyr VyprVPN to pakker med ulike trekk. Standardpakken inkluderer tre samtidige tilknytninger, mens premiumpakken inkluderer en Chameleonprotokoll med fem samtidige innlogginger.

Etter at du har valgt hvilken pakke du ønsker å gå for, kan du velge varigheten på abonnementet ditt: Månedlig eller årlig. Med et årlig abonnement kan du spare opptil 45% av månedsprisen.

Selv om det er 30% billigere, er standardpakken en dårlig deal sammenlignet med premiumpakken. Standardpakken har bare tre samtidige innlogginger, og har ikke Chameleonprotokollen. Dersom du er interessert i VyprVPN for sikkerhetsgrunner eller for å komme forbi sensur, har du behov for disse trekkene. Dermed er premiumpakken den beste løsningen.

Konklusjon

VyprVPN er definitivt en av de beste VPN-løsningene for å beskytte din online aktivitet og for å komme forbi sensur. Dens vide servernettverk gir deg adgang til det meste av geobegrenset innhold. De raske serverne garanterer en ypperlig strømmeopplevelse, uansett når du måtte ønske.

Prisen på VyprVPN er gjennomsnittlig for markedet, men dens premiumpakke er hakket dyrere. Det eneste svaket momentet for de fleste brukere er at det ikke er mulig å laste ned illegale torrenter gjennom denne tjenesten.

7.9 TOTAL POENGSUM
VyprVPN Anmeldelse: Utmerket

VyprVPN er en av de beste VPN-tilgangene for å komme forbi sensur. VyprVPN tilbyr utvidet DNS og, viktigst av alt, sin egen patenterte tilknytningsprotokoll ved navn Chameleon™. Den er derfor perfekt dersom du skal reise i land som Kina, Russland, Nord-Korea eller Tyrkia. VyprVPN fokuserer på gamere for å forbedre deres online gamingopplevelse. Les den fulle anmeldelsen av VyprVPN under.

Personvern og sikkerhet
9.5
Funksjoner
9.5
Hastighet og ytelse
9
Verdi for pengene
9
Brukervennlighet
9.5
FORDELER
  • Chameleon™-protokoll (premiumpakke)
  • Kryptert sky (premiumpakke)
  • NAT-brannmur (premiumpakke)
  • Eiendoms-VyprDNS
  • Svært rask
ULEMPER
  • Standardpakken
  • Ingen ulovlige torrenter
andreas

Andreas, en programvareingeniør og selverklært internettentusiast, føler seg helt hjemme på dette nettstedet. Å dykke ned i tekniske detaljer gir ham stor glede - jo mer komplekst, desto bedre. Med en tidligere bakgrunn som hacker, har Andreas ikke bare en grundig forståelse av biter og bytes, men han har også en kreativ tilnærming. For eventuelle spørsmål eller samarbeidsmuligheter kan du kontakte Andreas via e-post på andreas@personvernpanettet.no.

Jeg vil gjerne høre fra deg.

Legg igjen et svar

PersonvernPåNettet.no