Zenmate: Anmeldelse 2024

zenmatevpn

I denne artikkelen skal jeg ta for meg en ZenMate anmeldelse, en VPN utviklet i Tyskland som er veldig populær i Tyrkia (med mer enn 40 millioner brukere). Etter at det hele startet med lanseringen av gratis nettleserutvidelser (for Chrome og Firefox), tilbyr ZenMate nå en full VPN-tjeneste. Disse utvidelsene har bidratt til å popularisere tjenesten. Men siden har VPN kommet mye lengre. La oss finne ut mer om funksjonene til ZenMate i denne ZenMate test.

ZenMate test, sjekk ut en VPN som bare blir bedre og bedre

I fjor prøvde jeg tjenestene deres da jeg leste om den og jeg ble ikke mye imponert. Jeg trodde faktisk ikke at denne VPN ville kunne tilby nok funksjoner til å skrive en fullstendig ZenMate VPN-anmeldelse! Så, jeg bestemte meg for å ikke bruke for mye tid på denne. Men mange av dere lesere ønsket å vite hva jeg syntes om den, og av den grunn bestemte jeg meg for å gi den en ny sjanse. Så, jeg tok kontakt med teamet bak ZenMate, først av alt for å få en prøveversjon og en eksklusiv rabatt for dere lesere av personvernpanettet.no!

ZenMate VPN anmeldelse Norge

Jeg må si at de virkelig har forbedret denne VPN-en, spesielt når det gjelder serverytelsen og brukervennligheten. Nå begynner det å ligne noe, dere! Selvfølgelig er ikke ZenMate en VPN med et komplett sett med innstillinger, så hvis du vil ha en helt komplett programvare vil jeg ikke anbefale den. Men, i kategorien plug and play- VPN for tilfeldige brukere, er det en av de beste VPN-ene akkurat nå. Med noen få klikk vil du faktisk kunne kryptere og beskytte enhetens tilkobling – og deretter bare glemme hele greia.

ZenMate anmeldelse: Abonnement og priser

zenmate priser

Det finnes ikke noe fancy her, ZenMate VPN tilbyr 3 klassiske typer abonnement: månedlig, 1 år eller 3 år. Prisen på deres årlige pakke er veldig konkurransedyktig, spesielt med tanke på at du får hele 5 samtidige tilkoblinger! Men, det månedlige abonnementet deres er ganske dyrt, ja, nesten samme pris som ExpressVPN, men med få funksjoner sammenlignet med den. Derfor vil jeg absolutt anbefale årsabonnementet deres, fordi du kan finne billigere VPN-er med lignende funksjoner for kun en måneds leie. Selv om det ikke finnes noen gratis prøveversjon lenger, kan du prøve ZenMate i 14 dager med deres pengene tilbake-garanti som gjør det helt smertefritt.

Jeg er ikke sikker på om jeg skal nevne det her i denne ZenMate anmeldelse men de pleide å tilby et gratis abonnement … Du vet sikkert at jeg vanligvis avskyr gratis VPN-er av sikkerhetsmessige årsaker. Men, en seriøs VPN med et gratis abonnement er alltid et velkomment innslag! Nå er den eneste måten å bruke ZenMate VPN-en gratis på ved å bruke nettleserutvidelsene deres.

Rabatt: Spar noen få kroner (de bruker ikke hundrelapper ennå …) med denne spesielle rabatten. Nyt den! Denne er gyldig ut dette året.

Sammendrag for ZenMate anmeldelse

Trekk Verdi
Loggføring Ingen logger, dine data og identitet er trygge
Torrenter Tillatt med torrents
Netflix US, FE, DE, UK
Samtidige innlogginger Opp til 5 samtidige tilkoblinger
Dekket land 74+
Støttede enheter Windows, macOS, Linux, Android, iOS
Pengene tilbake-garanti? 30 dager
Protokoller OpenVPN (TCP, UDP), L2TP, PPTP
Trafikkdata Ubegrenset
Kryptering Sterk: Militær kvalitet 256-bit
IP-adresse Ikke oppgitt
Servere 3 500+

ZenMate VPN i detaljer

Et enkelt og rent grensesnitt

Jeg advarte deg fra begynnelsen av i denne ZenMate anmeldelse: Ikke forvent for mye tilpasning. Når du åpner klienten (etter innlogging), tilbyr ZenMate deg faktisk å koble til landet med den raskeste serveren for din plassering. Men, du kan alltid velge et annet land ved å klikke på land-knappen. Dermed får du tilgang til en liste over rundt 30 land, inkludert Norge, med servere du kan bruke. FYI, jeg aner ikke hvor mange servere ZenMate tilbyr …

Tilkoblet server VPN ZenMate

ZenMates serverliste

Ved å klikke på stjerneikonet på høyre side av klienten, kan du legge landet til i favorittene dine. På den måten vil det vises øverst på listen over land som finnes tilgjengelige med ZenMate.

Noen få standardinnstillinger

Hvis du er på jakt etter en VPN der du bare må klikke på en knapp for å starte en kryptert forbindelse, er denne VPN-en midt i blinken for deg. Hvis du derimot vil konfigurere den på en router, endre protokollene eller portene, eller finpusse innstillingene, fortsett jakten din. Jeg vil i så fall anbefale deg å se deg om etter en annen VPN fordi ZenMate ikke tillater deg å gjøre noe av dette.VPN-innstillinger for ZenMate

Det er kun mulig å bestemme om VPN-en skal starte ved datamaskinstart, eller ei. For å aktivere Kill Switch-funksjonen (omdøpt her til EverSecure), vil jeg minne deg på om at sistnevnte lar VPN-en blokkere all trafikk i tilfelle plutselig tap av tilkobling.

Videre, er det en annen ting som kan være ganske så irriterende: Det finnes ingen liste over hvilke servere som er tilgjengelig. Derfor er det ikke mulig å koble til på manuelt vis, og du må bruke appen deres på alle enhetene dine.

P2P, torrenting og logging

VPN-en er produsert i Tyskland og av den grunnderfor får du den berømte Deutsche Qualität. I tillegg er Tyskland et av de få europeiske landene der strenge personvernlover gjelder. Disse lovene forbyr noen ganger til og med å lagre brukerlogger på deres servere. For mer informasjon, la meg sitere den offisielle uttalelsen fra ZenMate: «Vi har ingen logg. Tysk lov forplikter oss ikke å beskytte dataene eller overføre data av noe slag til tredje institusjoner.» Så du er trygg på denne nettsiden

Tyske myndigheter er imidlertid blant de tøffeste på torrenter og P2P. Så, påvirker dette ZenMates policy? Vi vet faktisk ikke… fordi denne VPN-en ikke nevner noe sted at du kan -eller ikke kan- laste ned torrent, dette grunnet et markedsføringsformål, antar jeg. Jeg prøvde, og jeg kan fortelle deg at torrentene ikke er blokkert. Så, bare sørg for å laste ned anonymt, så skal alt fungere helt topp!

Nettleserutvidelser

I likhet med andre VPN-er (ExpressVPN, PureVPN, etc.), tilbyr denne VPN-en utvidelser for Chrome, Firefox og Opera. Disse beskytter bare dataene som utveksles fra nettleseren din. Hvis du vil laste ned ZenMate-utvidelsen, går du til kategorien for utvidelser i nettleseren.

Nettleserutvidelser ZenMate VPN

Selv om disse kan hjelpe deg med å få tilgang til begrensede nettsteder, liker jeg ikke nettleserutvidelser. De beskytter faktisk bare trafikken til nettleseren din. Derfor, vil jeg heller anbefale VPN-klienten deres som er tryggere og beskytter deg mot IP-lekkasjer. De fleste lekkasjer kommer fra ineffektiviteten til nettleseren, og ikke selve utvidelsen. Men, resultatet er at IP-en din kan være synlig for andre.

Streaming av video

ZenMate-kvalitet- og -hastighet er god nok til å se online streaming i høydefinisjon. Derfor kan du bruke den til å se norsk TV fra utlandet. Og hvis du vil se amerikanske Netflix, fikser Zenmate biffen enkelt!

8 TOTAL POENGSUM
ZenMate VPN: Ganske bra!

ZenMate er en brukervennlig VPN, som jeg anbefaler alle som ikke vil få hodepine med oppsettet. Det er egnet for alle som vil beskytte forbindelsen sin og se på streaming.

Personvern og sikkerhet
9.5
Funksjoner
9
Hastighet og ytelse
9
Verdi for pengene
8.5
Brukervennlighet
9
FORDELER
  • Høyhastighets tilkobling
  • Stort utvalg av dekkede land
  • App for iPhone og Android
  • P2P og BitTorrent tillatt, uten logger
  • Brukervennlig
ULEMPER
  • Ikke den billigste VPN
  • Få konfigurasjonsalternativer
Helge

Helge, en cybersikkerhetsingeniør med bakgrunn i datavitenskap, blir ofte omtalt av vennene sine som en "sikkerhetsguru" på grunn av hans fascinasjon for å utforske nye ting på internett. Han dedikerer mesteparten av tiden sin til denne interessen og finner det fengslende hvor mye man kan lære med bare ett klikk. Hans ekspertise ligger innen cybersikkerhet, som ikke bare tar ham dit han vil, men også sikrer tryggheten til hans online identitet. Helges motto er "sikkerhet først" - og understreker viktigheten av å være trygg på nettet. For eventuelle henvendelser eller samarbeidsmuligheter, kan du kontakte Helge via e-post på helge@personvernpanettet.no.

Jeg vil gjerne høre fra deg.

Legg igjen et svar

PersonvernPåNettet.no