CyberGhost VPN kupong 2024 – Få eksklusiv rabatt her

Mange av de beste VPN-tjenestene på markedet er rimelige i utgangspunktet, men med en rabatt får du enda mer for pengene. Vi holder deg oppdatert på nye og gamle CyberGhost VPN rabattkoder for å gjøre det enklest mulig for deg å øke egen sikkerhet og beskytte personvernet ditt til en rimelig pris. Ikke gå glipp av en eksklusiv CyberGhost VPN rabattkupong lengre nede.

PRØV NÅ
Få økt sikkerhet på nett med en CyberGhost VPN rabattkode!

CyberGhost er en av de beste tjenestene på markedet, spesielt for nybegynnere. Få opptil 82% rabatt og 3 måneder gratis med en eksklusiv CyberGhost VPN kupong.

Artikkelen oppdatert på: 9. juni 2024

VPN-kuponger

Cyberghost VPN kupong: Få 82% rabatt
Tiden renner ut, få opptil 80% rabatt + 2 måneder gratis
82% rabatt

Verifisert

45-dagers gratis prøveperiode

Ikke gå glipp av 45-dagers gratis prøveperiode og 100% fornøydgaranti hos Cyberghost!
Gratis prøveperiode

Verifisert

Cyberghost VPN kupong: spesialtilbud 58% rabatt
Ikke gå glipp av sjansen til å spare. Bruk kupongen og få 58% rabatt!
Utløpt

Verifisert

Hva er CyberGhost?

CyberGhost VPN er et selskap med fokus på kundeservice som støtter borgerrettigheter, et fritt samfunn og usensurert nettkultur. Det ble grunnlagt i 2011 av Robert Knapp og har de siste årene markert seg som et av de beste programmene på markedet.

Programmet har blant annet dedikerte servere for strømming, 9 700+ tilgjengelige servere, 7 samtidige tilkoblinger og 45-dagers fornøydgaranti. Dette er et brukervennlig program som selv en komplett nybegynner vil klare å bruke, med enkle og lettforståelige funksjoner og et lettfattelig design.

Du trenger heller ikke å bekymre deg for kompabilitet da CyberGhost VPN er kompatibelt med følgende operativsystemer, enheter og plattformer: Windows, macOS, Linux, iOS, Android, noen former for Smart TV, utvalgte rutere, Apple TV og utvalgte spillkonsoller. Sist, men ikke minst finnes det innebygde utvidelser for Chrome og Firefox.

Om du enda ikke er overbevist eller vil lese mer om de ulike funksjonene, bruksområdene og erfaring med programmet kan du ta en titt på anmeldelsen vår av CyberGhost VPN.

Cyberghost VPN kupong

Kort overblikk

Hvis du vet litt om programmet fra før av eller bare trenger en kort repetisjon av informasjonen fra anmeldelsen vår er dette et kort overblikk over CyberGhost VPN og hvilke funksjoner programmet har.

Med denne informasjonen kan det være lettere å sammenligne ulike programmer og bestemme deg for om du skal benytte deg av en CyberGhost VPN rabattkupong.

Funksjon CyberGhost VPN
Loggføring Yes, your data and identity are safe
Torrenting Ja
Netflix US, DE, FR, UK
Samtidige tilkoblinger 7 samtidige tilkoblinger
Antall land 91+
Kompabilitet Windows, macOS, Android, iOS, Linux,Router, Smart TV, Amazon Fire TV Stick, Game console
Fornøydgaranti 45 days
Protokoller WireGuard, OpenVPN, IKEv2
Trafikkdata Unlimited
Kryptering Strong: Military AES 256 bits
IP-adresser Undisclosed
Servere 9 738+

Pris

Det finnes tre ulike planer du kan velge mellom hos CyberGhost VPN. Vi skal se nærmere på de opprinnelige planene og hva prisen blir om du bruker en CyberGhost VPN rabattkode.

Cyberghost VPN rabatt kupong

Du kan velge abonnementet som varer 1 måned for 11,99 per måned, men med denne planen får du bare 14-dagers fornøydgaranti og det finnes ingen CyberGhost rabatt på denne planen.

Du får heller ikke rabatt på planen som varer 6 måneder for 6,99 per måned, men på denne planen får du 45-dagers fornøydgaranti i tilfelle du ikke blir fornøyd.

Den siste planen varer 2 år og du får 3 måneder gratis om du velger dette abonnementet. Med en CyberGhost VPN rabattkupong får du hele 82% rabatt på denne planen, og må kun betale 2,11 per måned. I tillegg får du selvsagt 45-dagers fornøydgaranti selv om du benytter deg av et CyberGhost tilbud.

Med en CyberGhost VPN kupong får du nå også 50% rabatt på en dedikert IP-adresse, som du kan velge å legge til abonnementet ditt for kun 25 kr per måned. Det finnes mange måter du kan betale for abonnementet på, blant annet via kredittkort, debetkort, PayPal, Google Pay og noen typer kryptovaluta.

PRØV CYBERGHOST NÅ

Hvordan bruke CyberGhost VPN kupongkode?

Med vår steg-for-steg guide er det enkelt å benytte seg av tilbud på CyberGhost.

  1. Gå til CyberGhost VPN
  2. Velg riktig plan og gå videre
  3. Sjekk at alle prisene stemmer og at du har fått rabatt
  4. Legg til dedikert IP-adresse for bedre sikkerhet
  5. Velg betalingsmåte og skriv inn detaljene dine
  6. Fullfør kjøpet og føl deg trygg med 45-dagers fornøydgaranti når du bruker en CyberGhost VPN rabattkode!

Ofte stilte spørsmål

Vi har samlet en rekke ofte stilte spørsmål om CyberGhost VPN kuponger i tilfelle det er noe mer du lurer på.

Kan jeg bruke mer enn en VPN-kupong?

Det er dessverre ikke mulig å bruke mer enn en VPN-kupong av gangen når du skal betale for et abonnement. Du kan heller ikke bruke samme kupongen flere ganger med samme abonnement. Et nyttig tips er å bruke flere ulike kontoer om du ønsker å dra nytte av en CyberGhost VPN rabattkupong flere ganger.

Kan jeg bruke en VPN-kupong om jeg allerede abonnerer?

Nei. Du kan kun bruke slike kuponger første gang du registrerer deg hos en VPN-tjeneste. Om du likevel vil bruke kupongen kan du registrere deg med en annen e-postadresse enn den som tilhører ditt første abonnement og benytte deg av en eksklusiv CyberGhost VPN rabattkode.

Cyberghost VPN kupongkode

Får jeg rabatt på alle planene hos CyberGhost VPN med denne kupongen?

Det er uvanlig å få rabatt på alle de ulike planene med en rabattkode. Vanligvis tilbyr leverandøren lav rabatt på korte abonnementer, men rabatten stiger med lengden på abonnementet.

Med andre ord bør du velge det lengste tilgjengelige abonnementet for å få høyest mulig rabatt og spare mest mulig penger når du skal bruke en CyberGhost VPN kupong.

Finnes det en VPN-kupong som gir meg en gratis versjon?

Nei. Det finnes ikke en egen kupong som gir deg en gratis versjon av CyberGhost VPN. Programmet har imidlertid en 24-timers prøveperiode og 45-dagers fornøydgaranti. Med andre ord kan du prøve programmet risikofritt i 45 dager og få pengene refundert dersom du mot formodning ikke er fornøyd.

Hvor ofte tilbyr VPN-tjenester rabatter og kommer med nye tilbud?

Det varierer hvor ofte ulike VPN-tjenester tilbyr rabatter og kommer med nye tilbud. CyberGhost VPN lanserer nye tilbud og kuponger i løpet av året, spesielt rundt høytider, Black Friday og Cyber Monday.

Om du ønsker å følge med på nye CyberGhost VPN rabattkuponger har vi en annen artikkel hvor du kan følge med på oppdateringer og finne kuponger for andre VPN-tjenester.

Avatar photo

Maria, med bakgrunn fra informatikk og erfaring som online-manager, har alltid hatt en dyp kjærlighet for teknologi og hvordan det påvirker forbedringen av menneskers liv. Å være forfatter er nå noe hun virkelig er takknemlig for. Som en del av denne spennende reisen legger hun spesiell vekt på sikkerhet og personvern i artiklene sine. Maria er opptatt av lesernes og sin egen velferd, og hennes ønske er at alle skal surfe trygt på internett. For eventuelle henvendelser eller samarbeidsmuligheter, kan du kontakte Maria via e-post på maria@personvernpanettet.no.

Jeg vil gjerne høre fra deg.

Legg igjen et svar

PersonvernPåNettet.no