CyberGhost: Anmeldelse 2024

Cyberghost

CyberGhost VPN har vært på markedet en god stund, og har blitt mer og mer populært i det siste. De har vist en genuin interesse for å beskytte personvernet, men er det så bra som de hevder? Les vår fulle CyberGhost VPN anmeldelse under for å finne ut om dette er programmet for deg.

PRØV NÅ
Få tilgang til optimaliserte servere med CyberGhost VPN!

I vår CyberGhost VPN review ser vi på de mange fordelene med programmet. Prøv nå og få opptil 82% rabatt om du abonnerer i 2 år + 2 måneder!

Artikkelen oppdatert på: 14. juli 2024

Hva er CyberGhost VPN?

CyberGhost er et selskap basert i Romania og Tyskland. Det ble grunnlagt i 2011 av Robert Knapp. Som selskapet selv sier er deres viktigste oppdrag at kunden blir fornøyd. Selskapet har et spesielt fokus på å støtte borgerrettigheter, et fritt samfunn og usensurert nettkultur.

Noen av de viktigste funksjonene som skiller CyberGhost VPN fra andre programmer er dedikerte servere for strømming, over 9 738 tilgjengelige servere, 7 samtidige tilkoblinger og 45-dagers fornøydgaranti.

CyberGhost pris og planer

Vår CyberGhost review viser at de har en gratis prøveperiode som varer i 24 timer. Denne prøveperioden krever ikke at du oppgir kredittkort eller annen betalingsinformasjon. Selv anbefaler selskapet at du prøver programmet mens du abonnerer og heller benytter deg av 45-dagers fornøydgaranti om du ikke er fornøyd.

Cyberghost pris

Cyberghost Anmeldelse

Det finnes tre ulike abonnementer å velge mellom. Du kan abonnere i 1 måned for 11,99€ per måned, men får da bare 14-dagers fornøydgaranti. Neste plan varer i 6 måneder for 6,99€ per måned, og du får 45 dager til å ombestemme deg om du skulle være misfornøyd.

Abonnementet som har best valuta for pengene er 2 år + 3 måneder for 2,11€ per måned med 45-dagers fornøydgaranti. Med dette abonnementet kan du spare opptil hele 82%. Om du også ønsker en unik IP-adresse kan dette inkluderes i alle abonnementene for 40 kr per måned.

I vår CyberGhost anmeldelse ser vi at de tar imot betaling via kredittkort, debetkort, PayPal, Google Pay og kryptovaluta i form av Bitcoin.

PRØV CYBERGHOST NÅ

Oppsummering

Om du ønsker en rask og enkel oppsummering av vår CyberGhost anmeldelse kan du ta en titt på tabellen under.

Trekk Verdi
Loggføring Ingen logger, dine data og identitet er trygge
Torrenter Tillatt med torrents
Netflix US, DE, FR, UK
Samtidige innlogginger Opp til 7 samtidige tilkoblinger
Dekket land 91+
Støttede enheter Windows, macOS, Android, iOS, Linux,Router, Smart TV, Amazon Fire TV Stick, Game console
Pengene tilbake-garanti? 45 dager
Protokoller WireGuard, OpenVPN, IKEv2
Trafikkdata Ubegrenset
Kryptering Sterk: Militær kvalitet 256-bit
IP-adresse Ikke oppgitt
Servere 9 738+

Bruk av VPN

Folk flest bruker en VPN til å se utenlandske kataloger hos Netflix, torrenting, spille videospill og få tilgang til sensurert kinesisk innhold.

Netflix

I vår CyberGhost review har vi funnet ut at programmet har servere spesielt laget for streaming av Netflix sine kataloger fra blant annet USA, Storbritannia, Tyskland og Sør-Korea.

Teamet tester disse hver dag så du ikke må bekymre deg for å bli kastet ut av Netflix eller får opp feilmelding. Siden slike servere er ment spesifikt for streaming er du garantert høy hastighet og ingen buffering.

Cyberghost Brukervennlig

Torrenting

Cyber Ghost er første VPN som tilbyr optimaliserte servere for torrenting. De er designet for mer pålitelige tilkoblinger og raskere nedlastinger. Avhengig av hvor du bor anbefaler de å bruke en av de optimaliserte serverene for torrenting i Spania, Sveits, Polen, Canada, India og Egypt.

Videospill

Jo flere servere en VPN har, jo mindre sannsynlig er det at det forekommer forsinkelser i forbindelsen og lagging når du spiller. Som vi tidligere har nevnt i vår CyberGhost anmeldelse har de over 8000 servere som kjører på 10 Gbps uten båndbreddegrenser. Du kan spille uten lagging og aldri bekymre deg for ustabile tilkoblinger igjen med dette programmet.

Kina

Selv om du reiser til Kina betyr det ikke at du må gi opp strømming og alt du vanligvis holder på med på nettet. Om du installerer CyberGhost VPN før du reiser kan du få tilgang til innholdet uansett. Programmet har 12 servere i Kina og over 9 738+ servere internasjonalt. Med dette programmet trenger du aldri å være redd for å ikke ha tilgang.

PRØV CYBERGHOST NÅ

Funksjoner

Selv om vi allerede vet at CyberGhost VPN er nyttig for strømming, spilling og torrenting, skal vi ta en nærmere titt på de ulike funksjonene programmet har som gjør det så bra som det er.

Logging

Dette programmet fører absolutt ingen logger, som vil si at de ikke lagrer noe informasjon om preferansene dine, kommunikasjon eller annet som kan avsløre identiteten din. På grunn av dette er du 100% anonym på nettet, og ingen av din informasjon kan bli kjent for andre.

For deg betyr det at ingen kan se hva du har gjort på nettet, og personvernet ditt er ekstremt godt ivaretatt.

Kill switch

I vår CyberGhost review har vi sett at programmet har en kill switch-funksjon som er tilgjengelig for Windows, macOS, iOS og Android. Denne funksjonen bryter internettilkoblingen din dersom koblingen til VPN-programmet brytes.

Med andre ord er det ingen mulighet for at noen får informasjon om deg eller hvor du befinner deg selv om VPN-programmet mot formodning skulle kobles av.

Split tunneling

Split tunneling er tilgjengelig for Windows og macOS. Med denne funksjonen kan du velge nettsteder som ikke skal benytte VPN-programmet samtidig som andre nettsteder gjør det. Funksjonen lar deg bestemme selv hvor du vil være anonym og ikke, og sikrer at du kan beskytte personvernet ditt samtidig som du kan la være å forbli anonym på nettsteder du stoler på.

DNS

Programmet gir deg umiddelbar tilgang til en trygg, privat og rask DNS uten komplisert oppsett på både mobil og laptop. Denne funksjonen sikrer at ingen får tilgang til IP-adressen din selv om tilkoblingen til en VPN skulle bli brutt. På denne måten holder du deg trygg mot lekkasje av informasjon om hvor du befinner deg.

Cyberghost Anmeldelse

Samtidige tilkoblinger

Vår CyberGhost anmeldelse viser at programmet lar deg koble til opptil 7 enheter samtidig med bare et abonnement. Dette gjør det lettere for deg å holde alle enhetene dine trygge samtidig. Du trenger ikke å logge inn og ut eller huske å aktivere en VPN hver gang du skal bruke en enhet når alle kan være koblet til samtidig.

Unik IP-adresse

Programmet tilbyr en unik IP-adresse som kun tilhører deg for bare 40 kr ekstra per måned. Vanligvis deler alle som bruker en VPN samme IP-adresse for serveren de er tilkoblet. Med en unik IP-adresse får du alle fordelene av en VPN med en IP-adresse bare du eier. Dette gjør det lettere å holde deg anonym på nettet og sikre eget personvern.

Kryptering

I vår CyberGhost review ser vi at de bruker den tryggeste krypteringen menneskeheten noen gang har sett. Med AES 256-bit kryptering ville selv verdens beste datamaskin brukt millioner av år på å knekke koden. Med en slik kryptering kan du være helt sikker på at dine personlige opplysninger er helt trygge.

Hindre båndbredderegulering

Programmet hindrer båndbredderegulering ved å skjule aktiviteten din fra internettleverandøren din. Dette sikrer deg høyere hastigheter og perfekt kvalitet. Denne funksjonen er perfekt for deg som strømmer filmer eller serier ofte, eller trenger høy hastighet for å kunne spille videospill.

PRØV CYBERGHOST NÅ

Brukervennlighet

Programmet har enkle og forståelige funksjoner, og selv en fullstendig nybegynner kan bruke dette programmet fra første stund. Det er enkelt å lære programmet, og man skjønner raskt hvor de ulike funksjonene ligger.

Designet er ellers lettfattelig og enkelt, som gjør det lett å bruke for alle og enhver. I tillegg har man muligheten til å tilpasse innstillingene og funksjonene slik at det passer behovene man har.

Kompabilitet

Programmet er kompatibelt med en rekke operativsystemer, enheter og plattformer. Det er mulig å laste ned for Windows, Mac og Linux, og har apper for både iOS og Android. I tillegg kan det brukes på en Smart TV fra Android, Amazon Fire, LG eller Samsung.

Man kan også installere programmet direkte på utvalgte rutere. Programmet er også tilgjengelig på Apple TV og spillkonsoller som PlayStation, Xbox og Nintendo. Sist, men ikke minst, har det innebygde utvidelser for Chrome og Firefox.

Cyberghost Enheter

CyberGhost erfaring

Vår CyberGhost review har vist gode resultater når vi testet programmet, og vi skal se litt nærmere på hastighet, torrenting og DNS.

Hastighet

Hastighet er noe av det viktigste når det kommer til å velge VPN, men det er mange faktorer som spiller inn. Blant annet avstand mellom enhet og server, antall brukere på serveren, båndbreddegrenser, internettleverandør med mer har mye å si for hvor raskt en VPN vil fungere.

Testene i vår CyberGhost anmeldelse viser at hastigheten er på nivå med andre leverandører som NordVPN og ExpressVPN, og man kan holde på med torrenting og strømme innhold i 4K uten problemer.

DNS-lekkasje

I vår CyberGhost review testene har vi brukt IPleak.net til å vurdere programmet basert på DNS-lekkasje, lekkasje av IP-adresse (IPv4 og IPv6) og WebRTC. Vi testet vilkårlige servere i ulike land, blant annet USA, Australia og Japan, og fant ingen lekkasjer på noen områder.

Kundeservice

Vår CyberGhost review har vist at de har rask og effektiv kundeservice, som det er mulig å kontakte via live chat og e-post. Live chat er døgnåpen og er den raskeste løsningen for å få hjelp.

Når det gjelder e-post har vi alltid fått svar innen 24 timer. Det finnes også veiledninger på nettet og ofte stilte spørsmål som oppdateres jevnlig og er veldig nyttige for mange kunder.

PRØV CYBERGHOST NÅ

CyberGhost vs. andre alternativer

Nå er det på tide å sammenligne CyberGhost med to andre VPN-programmer vi har høyt oppe på rangeringen vår.

CyberGhost vs. ExpressVPN

ExpressVPN er et av de beste programmene på markedet, og er betydelig raskere enn CyberGhost med flere sikkerhetsfunksjoner, bedre apper og bedre servere for streaming.

CyberGhost vs. Private Internet Access

Private Internet Access er rimeligere enn CyberGhost, og er bedre for torrenting med tilgang til flere servere. Vår CyberGhost anmeldelse har imidlertid vist at dette programmet er bedre for de som bruker en VPN for streaming og ønsker bedre kompabilitet.

Ofte stilte spørsmål

Under finner du noen ofte stilte spørsmål og svar om programmet.

Er CyberGhost et russisk selskap?

CyberGhost er ikke et russisk selskap. Selskapet er lokalisert i Bucuresti, Romania.

Skjuler CyberGhost deg for internettleverandører?

CyberGhost hindrer at internettleverandører ser og lagrer aktiviteten din på nettet. Du finner mer informasjon om dette tidligere i vår CyberGhost review.

Hvordan kan jeg bruke CyberGhost VPN gratis?

Som tidligere nevnt i vår CyberGhost anmeldelse, kan du prøve programmet helt gratis i 24 timer. Du trenger bare å registrere e-postadressen din. På enheter med iOS er prøveperioden syv dager, mens den på enheter med Android er tre dager lang.

Konklusjon

I vår CyberGhost anmeldelse har vi sett at dette er en relativt rimelig VPN som fungerer spesielt godt for strømming av Netflix, videospill og torrenting. Det er et brukervennlig program med flere nyttige funksjoner, som også er kompatibelt med mange forskjellige plattformer og enheter. Når vi testet programmet fikk vi bare positive resultater når det gjelder hastighet og lekkasjer.

Selv om vår CyberGhost review viser at dette er et godt program som vil fungere bra for mange, anbefaler vi et annet program som har vært lengre på markedet på det sterkeste. Med høyere hastighet, flere sikkerhetsfunksjoner, bedre apper og bedre servere er ExpressVPN et objektivt bedre program for de fleste, som vi har anbefalt i årevis.

9.5 TOTAL POENGSUM
CyberGhost Anmeldelse 2024

Personvern og sikkerhet
10
Funksjoner
9
Hastighet og ytelse
9.5
Verdi for pengene
9.5
Brukervennlighet
9.5
FORDELER
  • Høy hastighet
  • Egne apper for iPhone og Android
  • Ingen loggføring (utenom forbruk)
  • P2P og BitTorrent er tillatt
  • Brukervennlig
ULEMPER
  • Ingen beskyttelse mot IPv6-lekkasje
  • Ingen innebygget brannmur (NAT-brannmur)
  • Ingen IP-bidning
andreas

Andreas, en programvareingeniør og selverklært internettentusiast, føler seg helt hjemme på dette nettstedet. Å dykke ned i tekniske detaljer gir ham stor glede - jo mer komplekst, desto bedre. Med en tidligere bakgrunn som hacker, har Andreas ikke bare en grundig forståelse av biter og bytes, men han har også en kreativ tilnærming. For eventuelle spørsmål eller samarbeidsmuligheter kan du kontakte Andreas via e-post på andreas@personvernpanettet.no.

Jeg vil gjerne høre fra deg.

Legg igjen et svar

PersonvernPåNettet.no