CyberGhost: Anmeldelse 2022

expressvpn juletilbud

cyberghost

CyberGhost VPN har vært på markedet en stund allerede. Siden begynnelsen, har de utvist en genuin forpliktelse til folks personvern. Dersom du støtter borgerrettigheter, et fritt samfunn og en usensurert internettkultur, bør du seriøst vurdere denne tilbydereren. Selv om det ikke er den raskeste VPN-tilgangen, kompenserer den for dette med sine rimelige pakkeløsninger. Les den fulle anmeldelsen av CyberGhost under.

CyberGhost handler om personvern og lave priser

CyberGhost har over 15 millioner brukere over hele verden. Det er en av de største VPN-tilbyderne i Tyskland, hvor torrenting er ulovlig og sjansen for å bli tatt er forholdsvis stor. Dette er følgelig et svært populært virtuelt privat nettverk (VPN). Det tilbyr en enorm pakkeløsning, med over 1200 servere i nesten 60 land. Dersom du planlegger å se på amerikansk Netflix eller andre Netflixplasseringer, er dette imidlertid en dårlig løsning. Den er ikke kompatibel med Netflix.

Om du ønsker å avblokkere streaming gjennom såkalte en-klikksløsninger, kan du bruke denne VPN-tilgangen til å se TV-programmer hjemmefra mens du er i utlandet. Og dette på alle dine enheter. Dette skyldes at CyberGhost tilbyr egne apper til de aller fleste plattformer: Windows, Mac, Android og iOS.

Sist, men ikke minst, er CyberGhost torrentingvennlig. Du kan dermed benytte den til å bruke P2P-protokoller og laste ned torrenter, på deres utvalgte servere.

cyberghost connect

CyberGhost: Oversiktstabell

Trekk Verdi
Loggføring Ingen logger, dine data og identitet er trygge
Torrenter Tillatt med torrents
Netflix US
Samtidige innlogginger Opp til 7 samtidige tilkoblinger
Dekket land 90+
Støttede enheter Windows, macOS, iOS, Android, Amazon Fire TV, Android TV, Linux
Pengene tilbake-garanti? 45 dager
Protokoller OpenVPN, L2TP-IPsec and PPTP
Trafikkdata Ubegrenset
Kryptering Sterk: Militær kvalitet 256-bit
IP-adresse Ikke oppgitt
Servere 9 200+

De viktigste trekkene ved CyberGhost

Kill Switch

CyberGhost tilbyr en kill switch-løsning på desktopenheter. Dette er en god løsning. Denne beskytter personvernet ditt dersom VPN-tilgangen faller ut eller feiler. Dette kan uheldigvis skje selv med den beste VPN-tilgangen. Dersom du laster ned torrenter mens dette skjer vil din OS kunne lekke ut din faktiske IP-adresse. Med kill switch unngår du imidlertid at IP-adressen din kommer ut, ved at den blokkerer all trafikk fra enheten din.

Loggføringspolicy

Hos CyberGhost kommer personvern foran alt. Som et resultat fører de en streng ingen-loggføringspolicy: De holder ingen logger av din aktivitet eller dine tilknytninger. De har følgelig ingen logger som er knyttet til IP-adressen din. Derfor bruker så mange denne tilbyderen til trygt å kunne laste ned torrenter.

Netflix med CyberGhost

Selv om Netflix er en av verdens mest populære strømmetjenester, støttes den ikke av CyberGhost. Dette skyldes at Netflix fører en krig mot VPN-tilbydere. De har besluttet å fokusere på online aktivitet, som anonym surfint, anonym torrenting og avblokkering av innhold.

Ta en titt på CyberGhosts software

Cyberghost android

 

Cyberghost windows servers

Pris

cyberghost pris

CyberGhost tilbyr, som de fleste VPN-tilbydere, en pakkeløsning med fem samtidige tilknytninger. Du kan velge mellom ulike lengder på abonnementet ditt: 1 måned, 1 år, 2 år eller 3 år. Mens månedsabonnementet er dyrt, er den årlige og den toårlige løsningen mer overkommelige i pris. Totalt sett er toårsløsningen den billigste løsningen på markedet.

Dersom du ønsker å teste ut CyberGhost, er også dette mulig – uten risiko – i en måned. Dersom du ikke liker produktet, kan du få tilbake pengene ved deres 45-dagers pengene-tilbake-garanti.

Konklusjon

CyberGhost er en stabil VPN-løsning med fokus på å beskytte brukernes personvern. Det er ikke rart at dette er blant de mest populære VPN-tilgangene på markedet.

Dersom du er en vanlig bruker som trenger en VPN-tilgang som er lett å bruke, er dette definitivt et godt alternativ. Du kan både surfe anonymt på nettet, laste ned torrenter og strømme videoer. Ulempen er at den ikke fungerer med Netflix, som burde vært en dealbreaker.

Prisen på CyberGhost er imidlertid svært god, særlig om du planlegger for en langtidsløsning. Du bør beskytte personvernet ditt til enhver tid når du er tilknyttet nettet.

9.5 TOTAL POENGSUM
CyberGhost Anmeldelse: Flink

Personvern og sikkerhet
9
Funksjoner
9
Hastighet og ytelse
7
Verdi for pengene
9
Brukervennlighet
9.5
FORDELER
  • Høy hastighet
  • Egne apper for iPhone og Android
  • Ingen loggføring (utenom forbruk)
  • P2P og BitTorrent er tillatt
  • Brukervennlig
ULEMPER
  • Ingen beskyttelse mot IPv6-lekkasje
  • Ingen innebygget brannmur (NAT-brannmur)
  • Ingen IP-bidning

Jeg er en skikkelig internettfreak! Og det er derfor jeg er i gode hender på dette nettstedet. Jeg vil vite alt om alle forhold knyttet til Internett. For meg er det en glede å gå inn i teknisk dybde - jo mer komplisert, jo bedre. Som tidligere hacker kjenner jeg ikke bare bitene og bytene ekstremt godt, men har også en tendens til å være veldig kreative.

Jeg vil gjerne høre fra deg.

Legg igjen et svar

PersonvernPåNettet.no