ExpressVPN rabatt 2024 spare opp 49%

Ønsker du å spare penger på en VPN? Slik får du Express VPN rabatt, 3 måneder gratis og en ekstra 49% rabatt med den nyeste ExpressVPN-kupong for 2024. Dette er den eneste fungerende ExpressVPN-rabattkupongen som er tilgjengelig for øyeblikket.

Få det nå
Sjekk ut ExpressVPN sine rabatt koder!

Har du lyst på ExpressVPN, men syntes at det er litt for dyrt? Ved bruk av en Express VPN kupong vil du få det billigere

Artikkelen oppdatert på: 9. juni 2024

VPN-kuponger

ExpressVPN kupong: 49%

ExpressVPN er en utmerket VPN-tjeneste i 2024, spar maksimalt 49% Betal bare $6,22 i måneden i stedet for $12,07 i måneden.

49 % rabatt

Verifisert

ExpressVPN gratis prøveversjon: I 30 Dager
Prøv ExpressVPN risikofritt i 30 dager! Få full pengene-tilbake-garanti!
Gratis prøveperiode

Verifisert

ExpressVPN kupong: Spar 35%
Ikke gå glipp av sjansen til å spare. Løs inn kupongen og få 35% rabatt!
Utløpt

Verifisert

Om ExpressVPN-kupong

ExpressVPN er en virtuell privat nettverkstjeneste rettet mot hjemmebruk og individuell bruk. Den tilbyr et bredt utvalg av kompatible enheter, 256-bits kryptering og delt tunnelering. Du kan også konfigurere ExpressVPN på ruteren din, for å sikre at alle enheter som er koblet til nettverket ditt er beskyttet. Ved bruk av denne linken kan du lese mer om rabatt på expressvpn.

Programvaren ruter internetttrafikken din gjennom servere i nesten 94 land og tilbyr 24/7 kundestøtte. Selv om ExpressVPN ikke tilbyr en dedikert IP-adresse som mange konkurrenter gjør, gjør den fleksible pengene-tilbake-garantien det enkelt å prøve selv.

express vpn rabatt

Nyttige funksjoner for Express VPN rabatt

I tillegg til å skjule IP-adressen din, bruker ExpressVPN AES (Advanced Encryption Standard) med 256-bits nøkler, aka AES-256, for å kryptere dataene dine. Selskapet fører heller aldri aktivitetslogger, inkludert informasjon om DNS-spørringer, trafikkdestinasjon og nettleserhistorikk. ExpressVPN opprettholder heller ikke noen oversikt over tilkoblingsloggene dine, slik som kildens IP-adresse, tilkoblingstidsstempler og eventuelle ExpressVPN IP-adresser datamaskinen din bruker. Skaff deg ExpressVPN billig med ExpressVPN-kupong!

Delt tunneling, tilgjengelig på alle ExpressVPNs støttede enheter, lar deg velge hvilken trafikk som går gjennom VPN og hvilken trafikk som går direkte til internett. Ikke alle VPN-er tilbyr denne tjenesten.

ExpressVPN tilbyr to forskjellige måter å dra nytte av delt tunnelering: Brukere kan beskytte informasjonen sin på app-for-app-basis, eller de kan velge en generell beskyttelsestilnærming og velge hvilke apper de ønsker å ekskludere.

ExpressVPNs kill-switch kalles Network Lock og brukes til å opprettholde personvernet og sikkerheten. Hvis VPN-tilkoblingen av en eller annen grunn avbrytes, vil Network Lock automatisk blokkere all nettaktivitet til tilkoblingen er gjenopprettet. På den måten vil ikke din IP-adresse og data bli eksponert. Ved å bruke ExpressVPN rabatt vil du få denne funksjonen billigere!

Å sette opp en VPN-ruter er en enkel måte å sikre alle enhetene dine på Wi-Fi-nettverket på og sparer deg for tid fra å installere en separat app på enhetene dine. Brukere kan kjøpe en ruter som er forhåndskonfigurert med ExpressVPN eller installere den selv ved hjelp av en kompatibel ruter.

Få spesialtilbudet nå

ExpressVPN rabatt på et øyeblikk

Nedenfor vil du få et overblikk på hva ExpressVPN rabatt tilbyr og hvorfor du bør bruke ExpressVPN kupongkoder.

Trekk Verdi
Loggføring Yes
Torrenter Yes
Netflix US, UK, CA, AU, DE, FR,
Samtidige innlogginger 5
Dekket land 94
Støttede enheter Windows, Android, iOS, macOS, Chrome, Firefox, Router, Console, Apple TV, PlayStation, Xbox, Amazon Fire TV, Roku, Kindle
Pengene tilbake-garanti? 30
Protokoller Lightway, OpenVPN (UDP/TCP), L2TP-IPsec, SSTP, PPTP
Trafikkdata Ubegrenset
Kryptering Sterk: Militær kvalitet 256-bit
Servere 3 000

ExpressVPN-kupong pris

Når du bruker denne ExpressVPN-kupongen, reduseres den årlige planen fra $12,95 per måned til $6,67 per måned. Dette inkluderer 3 måneder gratis og representerer en rabatt på 49% på den vanlige prisen på en ExpressVPN-årsplan.

expressvpn-kupong

Dette er den laveste prisen ExpressVPN tilbyr for øyeblikket, og vi har bekreftet at fra april 2024 er denne kupongen fortsatt aktiv.

ExpressVPN er et av de mest populære virtuelle private nettverkene som finnes, takket være dets sterke sikkerhet, høyhastighetsforbindelser, brede utvalg av serverplasseringer og eksepsjonelle funksjoner for oppheving av blokkering. Dessuten kan Comparitech-lesere få 3 måneder gratis og bruke en eksklusiv kupong for å spare 49% på kostnadene for et årlig ExpressVPN-abonnement.

Få spesialtilbudet nå

Slik bruker du ExpressVPN rabatt

  1. Velg ExpressVPN koden.
  2. Velg terminlengden du ønsker å kjøpe av ExpressVPN kupongkoder.
  3. Skriv inn en e-postadresse og gå gjennom den første kassen.
  4. Legg til rabattkoden din og klikk «Bruk» for å spare.

Hvis ExpressVPN-kupong din ikke fungerer, prøv dette:

  1. Sørg for at du har kopiert ExpressVPN-kupongkoden i sin helhet. Hvis koden ikke er kopiert i sin helhet eller limes inn feil, vil ikke ExpressVPN kupongkoder fungere.
  2. Sjekk vilkårene for kupongen din. Noen kuponger gjelder kun for bestemte produkter eller produktkategorier.
  3. Sjekk for minimumskrav for bestilling. Noen av Express VPN-kupongkodene krever at du kjøper 12-måneders planer.
  4. Sørg for at din ExpressVPN-kupongkode fortsatt er gyldig. De fleste kupongkoder er kun gyldige i en viss periode, så det er verdt å sjekke at din fortsatt er gyldig.

Få spesialtilbudet nå

Vanlige spørsmål om Express VPN rabatt

Man har ofte spørsmål når man lærer noe nytt. Derfor har skal vi svare på noen av de mest vanligste spørsmålene angående Express VPN rabatt under.

expressvpn kupongkoder

Kan jeg bruke mer enn en Express VPN rabattkode?

Nei, dessverre. Man kan heller ikke bruke de samme ExpressVPN kuponger flere ganger. Men det er ett unntak, det er hvis oppretter en ny konto. Ved å gjøre dette har du muligheten til å bruke den samme Express VPN rabatt.

Kan jeg bruke VPN kuponger for et eksisterende abonnement?

Nei, man kan bare bruke ExpressVPN kupongkoder når man melder seg på for første gang.

Finnes det VPN kuponger for å få en gratisversjon?

Det finnes ingen ExpressVPN kupongkoder som vil gi deg ExpressVPN gratis. Men, det er ofte ExpressVPN rabattkoder for gratis prøveperioder og 30 dager pengene tilbake garanti.

Hvor ofte tilbyr ExpressVPN-kuponger, nye tilbud og rabatter?

Du kan finne ExpressVPN rabatt tilgjengelig hele året. Men det er ekstra spesielle ExpressVPN tilbud rundt høytider og spesielle omstendigheter.  F.eks. Black Friday og Cyber Monday. For å lese mer om dette og holde deg oppdatert på nye ExpressVPN kupongkoder, trykk her.

Du kan også finne flere aktive VPN tilbud på vår ExpressVPN-kupong side.

andreas

Andreas, en programvareingeniør og selverklært internettentusiast, føler seg helt hjemme på dette nettstedet. Å dykke ned i tekniske detaljer gir ham stor glede - jo mer komplekst, desto bedre. Med en tidligere bakgrunn som hacker, har Andreas ikke bare en grundig forståelse av biter og bytes, men han har også en kreativ tilnærming. For eventuelle spørsmål eller samarbeidsmuligheter kan du kontakte Andreas via e-post på andreas@personvernpanettet.no.

Jeg vil gjerne høre fra deg.

Legg igjen et svar

PersonvernPåNettet.no