ExpressVPN: Anmeldelse 2024

expressvpn

Deze dienst er en av de eldste og mest berømte VPNen på markedet. Med alle sine fordeler er det ikke rart. Deze dienst er kompatibel med flere av Netflix’ versjoner, har en høy hastighet og et bredt omfang av land du kan knytte deg til. I tillegg er softwaren enkel å bruke uavhengig av hvilken plattform du er på, selv Android og iOs. Les den fulle ExpressVPN anmeldelse under.

Prøv nu!
Beskytt deg selv online med ExpressVPN 3 MÅNEDER GRATIS!

ExpressVPN er den enkleste VPN-tjenesten å lære og bruke! Abonner nå, risikofritt, med deres 30-dagers pengene-tilbake-garanti, og få opptil 49% RABATT

Artikkelen oppdatert på: 9. juni 2024

VPNExpress tilbyr et vidt nettverk som er både raskt og til å stole på

Først ut i denne ExpressVPN-anmeldelsen er en historie med ExpressVPN hvilke produkter Express har å tilby. ExpressVPN ble grunnlagt av Peter Burcchardt og Dan Pomerantz i 2009. Dets morselskap er Express VPN International Ltd. Siden det har en VPN i navnet, er det gitt at en VPN er et av produktene de tilbyr.

I tillegg til dette tilbyr de også gratis verktøy på nettstedet, inkludert en IP-adressekontroll, en DNS-lekkasjetest, en WebRTC-test og en nyttig tilfeldig passordgenerator. Fortsett å lese våre ExpressVPN-anmeldelser for å finne ut om funksjonene til ExpressVPN.

VPNExpress er tilgjengelig på alle plattformer takket være innebygde applikasjoner. Dette er en langt enklere og mer praktisk måte å benytte VPN på en mobiltelefon, selv om det er fullt mulig å gjennomføre manuelt. VPNExpress er dessuten torrentvennlig: Du kan trygt bruke både P2P og torrents.

ExpressVPN pris

Express VPN har mange ulike planer som passer hver person sine ønsker. Alle VPNExpress sine abonnementer lar oss få tilgang til alle appene og serverne på fem enheter samtidig.

Neste i denne Express VPN-anmeldelsen er betalingsplanene de har å velge mellom. ExpressVPN-prisene er rimelige og har et tilbakebetalingstilbud. Alle tre betalingsplanene har også en 30-dagers pengene-tilbake-garanti, noe som betyr at du kan teste ut produktet før du forplikter deg helt.

 • For det første har de en månedsplan; du vil bli fakturert 12,07 £ i måneden med mindre du kansellerer abonnementet; dette inkluderer 30-dagers pengene-tilbake-garanti.
 • Neste er 6-måneders planen; du vil bli fakturert hver sjette måned, noe som koster 8,47 £ i måneden og inkluderer 30-dagers pengene-tilbake-garanti.
 • Til slutt har vi 15-måneders-planen, som har en 3-måneders spesialavtale, med 49% ExpressVPN-rabatt; det er rabattert de første 15 månedene, deretter faktureres du hver 12. måned. Den prisen er 5,65£ i måneden. Dette inkluderer også 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

For å spare penger på ExpressVPN, kan besøkende finne de beste tilbudene og rabattene, inkludert ExpressVPN-kuponger, på vår nettside. Ved å bruke den gitte URL-en, kan besøkende finne de beste ExpressVPN-tilbudene og -tilbudene som er tilgjengelige for dem, noe som gjør det enklere for dem å betale for VPN-tjenesten. Med ExpressVPN kan brukere nyte sikker og privat surfing til en rimelig pris.

VPNExpress sin rekkevidde er bredere enn de fleste VPN leverandører, men ikke mer dyptgående. VPN Express har 3 000 servere i 94 land.

expressvpn pris

Få Express VPN her!

VPNExpress: Oversiktstabell

Trekk Verdi
Loggføring Ingen logger, dine data og identitet er trygge
Torrenter Tillatt med torrents
Netflix US, UK, CA, AU, DE, FR,
Samtidige innlogginger Opp til 5 samtidige tilkoblinger
Dekket land 94+
Støttede enheter Windows, Android, iOS, macOS, Chrome, Firefox, Router, Console, Apple TV, PlayStation, Xbox, Amazon Fire TV, Roku, Kindle
Pengene tilbake-garanti? 30 dager
Protokoller Lightway, OpenVPN (UDP/TCP), L2TP-IPsec, SSTP, PPTP
Trafikkdata Ubegrenset
Kryptering Sterk: Militær kvalitet 256-bit
IP-adresse Ikke oppgitt
Servere 3 000+

Bruk av en VPN

Hva man kan bruke en VPN til er utrolig mye rart. Hvis du enda ikke vet hva du skal bruke den på, vil vi komme med noen tips til deg!

Netflix

Netflix er en av verdens mest populære strømmetjenester for video. å abonnere på VPN Express er en av de beste VPN-tjenestene å benytte for å se på Netflix på grunn av sin høye hastighet som tilrettelegger for HD-streaming. Den gir også tilgang ikke bare til det amerikanske Netflixbiblioteket, men også til det britiske, det australske, det tyske og det italienske.

Dette fordi det er et bibliotek der det er en server – og VPN Express har servere i hele verden. Vær forsiktig og ta en kikk på tabellen under for å kontrollere kompatibiliteten med VPN tilgangen og Netflix. Denne kan nemlig forandre seg over tid.

I usikre tider for Netflix VPNer, har Express VPN konsekvent holdt seg øverst på dette diagrammet av en rekke viktige årsaker.

I mange år har Express VPN sørger for å låse opp innhold i US, UK, CA, AU, DE, FR, og mange flere. Det betyr at Express beholder sin plass på toppen akkurat på grunn av dette, spesielt siden den døgnåpne kundestøtten er så effektiv og vil hjelpe deg med å finne dagens beste servere hvis du sliter.

Uansett hvor du ser mesteparten av Netflix på den bærbare datamaskinen, smart-TVen, mobilen, Amazon Fire TV Stick, Roku, en annen strømmeenhet eller en blanding.

Vil VPN Express være tilgjengelig for deg å bruke for sikker streaming og muligheten til å vises i et helt annet land. Faktisk, dens MediaStreamer DNS, fjerner blokkeringen av Netflix på enheter som ikke umiddelbart støtter VPNer (som Apple TV, noen smarte TVer og spillkonsoller).

vpn express

Torrent

Express VPN er veldig bra for torrenting. Den tillater torrenting på alle serverne.

Express VPN er en av de beste VPN tjenestene som åpent støtter torrenting og tilbyr optimaliserte servere som muliggjør trygge og sikre P2P-fildelingsøkter for brukere, noe som gjør torrenting til en sikker opplevelse.

De fleste leverandører av virtuelle private nettverk (VPN) tillater ikke torrenting og blokkerer aktivt P2P-fildeling på serverne deres. Men hvis du er forsiktig med å velge riktig VPN for dine behov, for eksempel Express VPN for torrenting med sterk sikkerhet, vil aldri være et problem.

Kina

De fleste VPNer har ikke en sjanse til å komme forbi Great Firewall of China, men Express VPN har ingen problemer med å komme over blokkeringene.

Takket være dens avanserte funksjoner og teknologier kan du få tilgang til dine favorittstrømmeplattformer, sosiale medier og nettsteder på internett fra hvor som helst i verden, inkludert Kina.

For å omgå Kinas brannmur bruker den tilsløring, DNS og IP lekkasjebeskyttelse, delt tunnelering, en kill-switch og automatiserte tilkoblinger. Alle Express VPN planer har god sikkerhets og personvernfunksjoner gjør det mulig for deg å unngå sensur hvor som helst.

Gaming

Gaming VPN tjenester blir mer og mer populære, og selv om den beste VPNen kan brukes for å beskytte deg selv mot rasende motstandere som starter DDoS-angrep, kan de også gjøre mye mer.

Vi har alle opplevd dårlige Internett tilkoblinger, og Internett leverandører retter seg ofte mot brukere med høy båndbredde som streamere og spillere med tilkoblingskontroll.

Dette gjøres for å sikre at hver kunde får lignende hastigheter, og de som bruker mest båndbredde blir straffet.

Det er ingen hemmelighet at selv de beste VPNene kan påvirke tilkoblingshastigheten din, men med mindre og mindre i disse dager, så hvordan kan en gaming VPN forbedre tilkoblingen din?

Vel, hvis du merker at hastighetene dine svinger mye, kan du bli et offer for nettverksregulering.

En VPN kan eliminere dette ved å anonymisere trafikken din, noe som betyr at Internett leverandøren din ikke kan fortelle hva du gjør, og deretter ikke kan bestemme seg for å strupe deg.

Få Express VPN her!

De viktigste sidene av VPNExpress

Kill Switch

Det første er et trekk som er viktig for torrentbrukere. Kill Switch har som hovedmål å beskytte ditt personvern under nedlastning. Ettersom det alltid er en viss risiko for en uforventet avbrytelse i tilknytningen, selv med den beste VPN-tilgangen.

Dermed kan den faktiske IP-adressen din bli eksponert. Men med Kill Switch tjenesten blokkeres datatrafikken til VPN Express knytter seg tilbake igjen. Dermed lekker ikke IP adressen din ut på internett.

Loggføringspolicy

VPN Express fører en streng policy om ingen loggføring på aktiviteten din. Bruk av torrents er dermed ikke et problem med denne VPN tjenesten. Den faktiske IP-adressen din blir aldri lagret men noe tilknytningsdata blir loggført: Tidspunkt du er tilknyttet og båndvidde.

Dette er utelukkende av statistiske grunner, så selskapet vet hvor de bør tilføye nye servere eller gjøre endringer på nettverket sitt.

Delt tunneling

Enkelt sagt, delt tunneling dirigerer noen av dataene dine gjennom en kryptert VPN-tilkobling, samtidig som andre apper og data gir direkte tilgang til internett.

Det er mest relevant for VPNer av ekstern tilgangstype (sannsynligvis som for å jobbe hjemmefra) der datamaskinen din er koblet direkte til et eksternt nettverk på kontoret ditt.

Vi bruker begrepet ekstern tilgang her for å skille mellom denne typen tilkobling og sted til sted VPNer, der nettverksenheter kobles direkte til hverandre.

Alle VPN typer er en «nettverkstunnel». Si at datamaskinen din har en pakke som den vil sende til en ekstern enhet. Uten en VPN vil den sende den pakken ut i nettverket og la den hoppe fra enhet til enhet til den når destinasjonen. Men med en VPN sendes pakken først i kryptert form til et VPN termineringspunkt.

Den originale pakken trekkes ut og dekrypteres, og sendes langs veien til den endelige destinasjonen, og ser ut som den bare hadde gått ett hopp i stedet for dusinvis av hopp en kryptert pakke faktisk vil reise. Uten en VPN ville den pakken tatt en annen, mer direkte vei til destinasjonen.

Hva er DNS

Domain Name System eller DNS er et navnesystem som fungerer som en telefonbok på Internett.

Den oversetter domenenavn (som https://personverpaanettet.no) til IP adresser, slik at nettleseren din kan bruke disse IPene som om de var telefonnumre, for å koble deg til (ringe) en bestemt nettside.

I de fleste tilfeller bruker folk en standard DNS gitt til dem av deres Internett-leverandør, noe som betyr at Internett leverandører kan spore noen av dine nettaktiviteter gjennom DNS spørringer.

Trussel håndterer

Utgitt for VPNExpress iPhone VPN og Mac VPN apper 26. januar 2022, er Threat Manager en DNS blokkering som stopper nettsteder og apper fra å dele aktiviteten din med visse tredjeparter som er klassifisert som ondsinnede eller som er kjent for å spore deg uten samtykke.

Det betyr at når du for eksempel søker etter et par nye løpesko med Google appen på iPhone, vil du ikke ende opp med å bli bombardert med løpesko annonser neste gang du åpner Facebook appen.

Alle med en Express VPN plan kan bruke Threat Manager, men selv uten er VPNExpress fortsatt våres høyest rangerte leverandør.

Parallell tilkobling

Med parallelle tilkoblinger forsøker VPNExpress appen nå å koble til ved å prøve alle mulige metoder samtidig, hevder VPNExpress.

Dette betyr betydelig raskere tilkoblinger for ExpressVPN brukere, spesielt når de er på nettverk som har noen trafikkrestriksjoner, for eksempel skoler, arbeidsplasser, hoteller, sykehus og flyplasser.

Parallel Connections kommer som en multifunksjonsoppdatering til VPNExpress apper, med det andre store tillegget Threat Manager, som stopper apper som deler din personlige informasjon med en blokkliste over datainnsamlere.

Ny erfaring med Lightway

Opplev en enklere måte å koble seg til VPN på, med den nye generasjonen VPN protokollen fra VPN Express, Lightway. Lightway er utviklet av VPN Express, og er en helt ny VPN-protokoll som gir deg raskere, mer pålitelig og sikrere tilkobling.

Laget for en bedre opplevelse med VPN, vil Lightway-protokollen hjelpe deg å koble til raskere, enklere og minske batteri bruk. Det spiller ingen rolle om enheten din bytter fra Wi-Fi til 4G, Lightway vil enkelt håndtere nettverksendringer, og holde deg tilkoblet.

Sikker server

VPNExpress er en svært respektert og mye brukt VPN-tjeneste som tilbyr en rekke funksjoner for å forbedre sikkerheten og personvernet til brukerne sine. En av de viktigste funksjonene til ExpressVPN er teknologien «Trusted Server», som sikrer at all data slettes sikkert fra servere hver gang de starter på nytt.

Dette betyr at ExpressVPN-brukere kan stole på at deres personlige informasjon ikke lagres eller selges til tredjeparter.

ExpressVPN-nøkler

ExpressVPN tilbyr en enkel og sikker passordlagring med sin innebygde løsning for autentisering, ExpressVPN Keys. Denne løsningen krypterer passordene dine med en høy grad av sikkerhet og lar deg lagre dem trygt og enkelt i en låst digital lommebok. Du trenger ikke å bekymre deg for å huske passordene dine, da ExpressVPN’s løsning vil gjøre det for deg. Dette bidrar til å øke sikkerheten og beskytte dine sensitive opplysninger.

Få Express VPN her!

Windows klient

ExpressVPN for Windows er en anstendig tjeneste som tilbyr et stort antall servere og dekker mange steder over hele verden, ExpressVPN skiller seg ut fra andre VPN leverandører.

Det er litt dyrt, men presterer høyt i vår testing. Vi mener at det er verdt å kjøpe ExpressVPN fordi de har utrolig mye å by på. Man har mulighet til å forandre design, knapper osv. Mer av dette kan du lese under.

Grensesnitt

ExpressVPN har et bredt utvalg av klienter tilgjengelig. Dette inkluderer til og med en app for rutere. Når det er sagt, bør dette alltid være siste utvei.

Vanligvis har ikke rutere maskinvare som er i stand til å håndtere de nødvendige krypteringstiltakene.

Imidlertid bør Lightway-protokollen og ChaCha20-kombinasjonen gjøre ytelsesfallet minimalt. Men hvis du vil ha en best mulig opplevelse, er det fornuftig å gå til deres faste kunder i stedet. ExpressVPN har et veldig ryddig og unikt design for Windows, som gjør det utrolig lett å finne frem.

Innstillinger

Hovedvinduet er ganske lite og har stort sett en stor knapp for å koble til. Du kan til og med legge til snarveier eller koble til den sist brukte serveren. Hvis du vil ha tilgang til alternativer, åpnes vinduet på siden. Først syntes vi at det var litt klønete.

Likevel satte vi pris på at vi hadde mulighet til å endre innstillinger og se hvilke servere som blir tilgjengelige for meg. Du kan gjøre så og si hva som helst, for å tilpasse ExpressVPN Windows for deg.

expressvpn windows

Andre applikasjoner

Det finnes flere applikasjoner ExpressVPN kan bli brukt på. En av disse er Linux. ExpressVPN har apper for Debian, RedHat og Arch-baserte Linux distribusjoner.

Ingen av dem krever root tillatelser, noe de fleste forsiktige brukere vil sette pris på. Funksjonssuiten føles ikke mangelfull. Du kan liste opp alle tilgjengelige servere, bruke Lightway tunnelprotokollen, og diagnostikk er enkelt å utføre.

Man har også for nettleserutvidelse. ExpressVPN nettleserutvidelser er tilgjengelig for Firefox, Chrome og Edge for de som trenger et lettere alternativ. De kan også fungere som  for skrivebordsappen din, du kan kontrollere appen via utvidelsene.

Få Express VPN her!

Express VPN test resultater

Nå skal i gå igjennom noen av test resultatene når det kommer til hastighet og DNS lekkasje.

Hastighet

I fjor ga VPNExpress oss et hastighetstap på mindre enn 2% totalt sett. I år hadde vi et hastighetstap på 52%. Selv om det er et stort fall, er det fortsatt en bedre enn gjennomsnittet poengsum sammenlignet med andre VPN-er.

For å være tydelig er VPNExpress fortsatt en hastighetsdemon som konsekvent rangerer blant de 10 beste nettstedene med massive automatiserte VPN hastighetstestprosesser. Den har fortsatt utrolig høy hastighet, og de fleste vil ikke ha noen problemer med å spille, streame eller til og med torrente tungt.

Under expressvpn testing var våres VPN hastigheter i gjennomsnitt 193 Mbps, og VPN Express sin totale globale gjennomsnittshastighet var 93 Mbps. Topphastigheter ble nådd på europeiske forbindelser, i gjennomsnitt rundt 122 Mbps mellom Frankfurt, Berlin og Paris.

Australske hastigheter overgikk Storbritannia med gjennomsnitt på henholdsvis 101 Mbps og 86 Mbps. Mellom de to fanget imidlertid Storbritannia den bedre individuelle høyscore, og toppet med 157 Mbps i en enkelt test sammenlignet med Australias høyeste enkeltrundescore på 136 Mbps.

Singapores score klarte også Storbritannias med bare tre poeng på 89 Mbps. USAs score var der VPN Express sin gjennomsnitt ble trukket ned: USAs hastigheter var i gjennomsnitt bare 66 Mbps, til tross for at de nådde opptil 134 Mbps på en enkelt testrunde.

DNS lekkasje

Ettersom VPN Express eier nettstedsnavnene, kommer DNS forespørslene garantert til DNS-serveren vår og dermed lekkasjetestverktøyet vårt. Hvis lekkasjetestverktøyet bare ser VPN Express server IP som er i DNS forespørselen, har du ingen lekkasje.

Men hvis noen forespørsler kommer fra Internett leverandøren din, kan vi rapportere dette umiddelbart til deg som en lekkasje.

For å beskytte deg, er nettstedsnavnene randomisert for å sikre at DNS forespørslene alltid kommer til VPN Express DNS serveren og ikke en tredjepartsserver som har bufret svaret. VPN Express registrerer ikke resultatene av lekkasjetestene; vi tilbyr det bare som en tjeneste for din trygghet.

VPN Express har også utgitt åpen kildekode lekkasjetester, som lar avanserte brukere undersøke VPN tilkoblingen deres for alle slags lekkasjer, inkludert DNS lekkasjer.

Få Express VPN her!

Kundestøtte

Det var enkelt å komme i kontakt med Express VPN kundestøtteteam. De har flere forskjellige kontaktalternativer, og vi valgte Live Chat fordi vi ønsket øyeblikkelig hjelp.

De tilbyr også et billettsystem gjennom ZenDesk, og du kan kontakte dem via e-post. De har ikke noe VPN Express telefonnummer, men det går helt fint.

En vennlig kundeservicerepresentant, Julia, gikk inn i chatten og svarte på spørsmålet vårt innen et minutt etter at vi sendte det.

Vi fortalte ham at vi ønsket å laste ned noen torrenter, og spurte om det hadde noen betydning hvilken plassering vi koblet til, eller hvilke sikkerhetsprotokoller vi brukte.

ExpressVPN rating forhold til andre VPNer

VPN Express vs. CyberGhost

Det er tydelig at Express VPN overgår CyberGhost og var vinneren på alle serverplasseringer med mye raskere hastigheter. VPNExpress tilbyr også mange flere nyttige funksjoner. Les mer CyberGhost anmeldelse.

VPN Express vs. Private Internet Access

Express VPN er til syvende og sist en raskere VPN, men Private Internet Access kommer ganske nær, spesielt med OpenVPN tilkoblinger. Når det er sagt, ser du hvordan andre protokoller gir mye bedre hastigheter og sikkerhet, Express VPN sine funksjoner er mer betydningsfulle og gir dermed tjenesten en fordel. Les mer Private Internet Access anmeldelse.

FAQ

Hvordan fungerer 30 dagers pengene tilbake garantien? 

Når du legger inn en bestilling, vil du motta en full fungerende versjon av programvaren vår, ikke en demo eller en tidsbegrenset versjon. Hvis du ikke er fornøyd med produktet, gi VPNExpress beskjed innen 30 kalenderdager etter kjøpet, så gir VPNExpress deg full refusjon.

Avbryt Express VPN manuelt hvis du har en dårlig VPNExpress opplevelse

Gå til Innstillinger.» Når du har fått tilgang til telefoninnstillingene, finner du navnet ditt. Velg «Abonnement». Dette vil vise deg alle abonnementene du betaler for. Velg «ExpressVPN abonnement.» Nå kan du se Express VPN innstillingene dine. Trykk på «Avbryt abonnement.

Hvorfor er Express VPN dyrere enn de fleste VPN leverandører?

Express VPN posisjonerer seg som en premium VPN tjeneste. Det koster mye fordi det er verdt prisen. Våre tester har bekreftet at det virkelig er en høykvalitets VPN når det kommer til sikkerhet, funksjoner og støtte.

Konklusjon

VPN Express er en full VPN løsning som kan tilfredsstille mange ulike behov. Den passer derfor godt for hvem som helst som trenger en VPN-tilgang som er lett å bruke og som er kompatibel med Netflix.

Med ExpressVPN kan du dessuten komme forbi sensur i alle land (selv i Kina) Du kan installere VPN-tilgangen på din iPad, Android eller iPhone. Dessuten passer den godt for brukere som vil strømme film og tv-programmer og laste ned torrents uten begrensninger.

ExpressVPN er ikke perfekt, men det finnes ingen store ulemper ved å bruke den. Dersom du leter etter argumenter mot å bruke ExpressVPN må det være at abonnementet koster litt mer enn andre VPN-abonnement.

Dessuten er det ingen integrert NAT brannmur og heller ingen IP-binding. Et siste argument mot å abonnere på ExpressVPN er at det, til tross for sin policy om ingen loggføring, lagrer en del, om enn begrenset, data.

9.8 TOTAL POENGSUM
Express VPN Anmeldelse: Utmerket

Personvern og sikkerhet
10
Funksjoner
9
Hastighet og ytelse
10
Verdi for pengene
10
Brukervennlighet
10
FORDELER
 • Høy hastighet
 • Bredt omfang av servere i mange land
 • Innebygget app for iPhone og Android
 • Ingen loggføring (for uten forbruk)
 • Tillatt med P2P og BitTorrent
 • Brukervennlig
ULEMPER
 • Ikke den billigste VPN-tilgangen
 • Få konfigurasjonsmuligheter
 • Ingen innebygd brannmur (NAT-brannmur)
 • Ingen IP-binding
andreas

Andreas, en programvareingeniør og selverklært internettentusiast, føler seg helt hjemme på dette nettstedet. Å dykke ned i tekniske detaljer gir ham stor glede - jo mer komplekst, desto bedre. Med en tidligere bakgrunn som hacker, har Andreas ikke bare en grundig forståelse av biter og bytes, men han har også en kreativ tilnærming. For eventuelle spørsmål eller samarbeidsmuligheter kan du kontakte Andreas via e-post på andreas@personvernpanettet.no.

Jeg vil gjerne høre fra deg.

Legg igjen et svar

PersonvernPåNettet.no