Slik bruker du ExpressVPN for Netflix hvor som helst 2024

Netflix er kjent for sin supersterke VPN blokkerende teknologi, selv de beste VPNene kan bli blokkert av Netflix til slutt. Det er irriterende å måtte søke etter en annen server som fungerer bare for å kunne fortsette å se på proogrammet du allerede ser på. Derfor skal vi se nærmere på Express VPN Netflix i dag.

Test ut
Fjern blokkering av Netflix i utlandet med ExpressVPN - OPP TIL 49% RABATT!

ExpressVPN lar deg omgå Netflix geo-restriksjoner! Abonner og få 3 MÅNEDER GRATIS. Bruk deres 30-dagers pengene-tilbake-garanti for å få full refusjon hvis du ikke er fornøyd.

Artikkelen oppdatert på: 14. juli 2024

Hvordan få tilgang med ExpressVPN Netflix

Mange lurer på hvordan de kan se Netflix med Express. Derfor har vi laget en liten guide under, som forklarer alt steg for steg på hvordan du kan se ExpressVPN for Netflix

 1. Registrer deg hos ExpressVPN for Netflix.
 2. Last ned appen for enheten din.
 3. Koble til en server i Norge.
 4. Åpne Netflix appen eller nettstedet.

Hvorfor bruke ExpressVPN for å få tilgang til Netflix

Teamet mitt og jeg testet 100+ VPNer for å sikre at dette fortsatt var tilfelle. Vi fant ut at ExpressVPN er den beste Express VPN Netflix. Den er veldig enkel å bruke og har superraske hastigheter slik at du kan se programmene dine uten forsinkelser.

Den kan også få tilgang til mer enn 20 populære biblioteker, som USA, Canada, Storbritannia og Australia. ExpressVPN kan enkelt omgå geoblokkeringer med sitt imponerende nettverk av 3000 servere i 94 land. Vi testet 30 servere, og vi fikk lett tilgang til Netflix Storbritannia, USA, Canada, Australia, India, Brasil, Argentina og mer.

Selv om ExpressVPN for Netflix annonserer at det kan fjerne blokkeringen av 15 Netflix regioner, fikk jeg tilgang til 20 Netflix biblioteker totalt noe som er helt utrolig.

ExpressVPN for Netflix

Prøv ExpressVPN gratis

De beste ExpressVPN for Netflix servere

Når du ser på Netflix eller andre strømmeplattformer med en VPN, er det viktig å velge riktig VPN server. Serveren hos Express VPN Netflix server som du bruker kan påvirke både videokvaliteten og stabiliteten til tilkoblingen.

De fleste Express VPN Netflix server vi prøvde ga oss gode resultater, men noen er bedre enn andre for streaming. Vi fant ut at disse server ga oss de beste hastighetene og fikk aldri proxy feil.

 • USA: Los Angeles 3, San Jose og Atlanta
 • Storbritannia: Øst-London, London og Wembley
 • Canada: Montreal og Vancouver
 • India: Mumbai
 • Australia: Brisbane

Selv om du reiser halvveis over hele verden, vil Netflix ExpressVPN gi deg utmerkede hastigheter for å se Netflix hjemmebiblioteket ditt mens du er i utlandet.

Da vi prøvde å få tilgang til ExpressVPNs amerikanske servere fra Europa, fikk vi nesten samme hastigheter fra den amerikanske Atlanta-serveren (48,2 Mbps) som hastigheten fra lokale europeiske servere (50,4 Mbps). Disse hastighetene er det dobbelte av det du trenger for å se programmer i UltraHD.

Fordelene med ExpressVPN

Basert på den personvernfaktoren har ExpressVPN også en kill-switch (nettverkslås), som spiller inn hvis Internett tilkoblingen din til VPN serveren skulle koble fra. Hvis denne situasjonen oppstår, vil kill-bryteren umiddelbart kutte all datatrafikk til og fra enheten din.

Dette er for å sikre at det ikke er data- eller IP-lekkasje, siden VPN-tunnelen har blitt kompromittert. Som et eksempel på dette, la oss si at du har Network Lock aktivert og torrenter. Hvis tilkoblingen til VPN serveren blir kuttet av en eller annen grunn, vil all Internett aktiviteten din bli stoppet. I det minste til du kobler til en annen VPN server. Det finnes mange Express VPN Netflix server, så vi anbefaler på det sterkeste å sjekke den ut.

Netflix ExpressVPN

Av de viktigste funksjonene en VPN gir, har vi allerede truffet personvern og hastighet. Sikkerhet er et annet nøkkelelement og når det kommer til VPNer er det to aspekter ved det.

Typen kryptering de bruker for å sikre dataene dine og protokollene de bruker for å bære dataene dine. ExpressVPN Advanced Encryption Standard med 256-biters nøkler (AES-256). Denne standarden for kryptering sikrer mange offentlige hemmeligheter rundt om i verden. Hvis du bryter det ned, betyr en 256-bits nøkkel at det er MANGE mulige kombinasjoner å prøve å bryte før dataene dine kan leses av noen andre. Les mer om ExpressVPN her og hvorfor du bør velge den!

Prøv ExpressVPN gratis

 1. For å få din 30 dagers gratis prøveperiode hos Netflix ExpressVPN, må du først abonnere på tjenesten som enhver vanlig betalende kunde. Besøk ExpressVPN-siden og klikk på den store grønne knappen.
 2. Velg en plan hos Netflix ExpressVPN.
 3. Skriv inn e-postadressen din og velg betalingsmåte.
 4. Når du har sendt inn betalingen, bør du motta en bekreftelsespopup med ditt nye passord. Du kan velge om du vil fortsette med dette passordet eller opprette ditt eget. Du bør også motta en e-post med dine nye kontodetaljer.
 5. Når du har opprettet et nytt passord (hvis du velger å gjøre det), vil neste skjerm vise aktiveringskoden din for bruk i oppsett på Windows, MacOS, Linux og rutere.
 6. Følg nå gjeldende instruksjoner for å konfigurere programvaren på enheten din. Hvis du er på skrivebordet, skal den aktuelle nedlastingen vises automatisk. Hvis ikke eller for andre enheter, finner du oppsettinstruksjoner i kundestøttedelen av nettstedet.
 7. Nå gjenstår det bare å nyte 30 dagers gratis tjeneste uten grenser. Netflix Express VPN har store hastigheter og førsteklasses sikkerhetstiltak, slik at du kan surfe, streame, laste ned, torrent og hva annet du vil gjøre på nettet.

ExpressVPN Netflix server

Prøv ExpressVPN gratis

Feilsøking av ExpressVPN fungerer ikke med Netflix

Koble fra og koble til VPNen på nytt. Du kan også lukke VPN programvaren og åpne den på nytt for å se om det fungerer. En annen metode er at du kan bytte til en annen VPN server. Hvis en server ikke fungerer, hjelper det ofte å bytte til en annen server.

Hvis dette ikke fungerer heller, kan du kontakte kundeservice. Netflix ExpressVPN tilbyr kundestøtte 24/7 og har en live chat-funksjon for raske svar. Hvis du kontakter dem, vil de anbefale de beste serverne for Netflix, eller hjelpe deg med å løse eventuelle tilkoblingsproblemer du måtte ha.

Konklusjon

Etter å ha lest artikkelen vår, bør du allerede vite hva den beste VPN-en på markedet er for å se Netflix! Men ikke bare. ExpressVPN vil ikke bare fjerne blokkeringen av Netflix for deg fra hvor som helst i verden. Express vil fjerne blokkeringen av nesten alle tilgjengelige streamingsider: Hulu, Amazon Prime, hva du måtte ønske!

De fleste kommer til å møte på problemer underveis. Heldigvis har vi snakket litt om hvordan du kan løse disse problemene slik at du kan håndtere slike situasjoner. Det er ikke noe tvil at ExpressVPN er en rask og trygg VPN med mange Express VPN Netflix server. Vi håper virkelig at du syntes denne artikkelen var nyttig VPN for Netflix.

andreas

Andreas, en programvareingeniør og selverklært internettentusiast, føler seg helt hjemme på dette nettstedet. Å dykke ned i tekniske detaljer gir ham stor glede - jo mer komplekst, desto bedre. Med en tidligere bakgrunn som hacker, har Andreas ikke bare en grundig forståelse av biter og bytes, men han har også en kreativ tilnærming. For eventuelle spørsmål eller samarbeidsmuligheter kan du kontakte Andreas via e-post på andreas@personvernpanettet.no.

Jeg vil gjerne høre fra deg.

Legg igjen et svar

PersonvernPåNettet.no