Hvordan få ExpressVPN prøveperiode 2024

Hvis du ser etter en bra VPN så er ExpressVPN akkurat det du trenger. Det er dyrt, superraskt og pålitelig. Men du kan ikke være sikker på noe uten å prøve det først, ikke sant? Det er der ExpressVPN skinner. Vi skal vise hvordan du kan benytte deg av ExpressVPN prøveperiode helt gratis så lenge du vil!

Prøv ExpressVPN helt gratis!
ExpressVPN har nå 30 dager pengene tilbake garanti

Ved å benytte deg av tilbudet, kan du spare hele 49%!

Artikkelen oppdatert på: 9. juni 2024

Prøv ExpressVPN uten å betale

Hvis spørsmålet ditt er: «Har ExpressVPN en gratis prøveversjon?» Da, vel, nei, ExpressVPN tilbyr ikke offisielt noen gratis prøveversjoner. I stedet, når det kommer til ExpressVPN gratis prøveversjon, tilbyr den en risikofri 30-dagers pengene-tilbake-garanti som lar deg prøve tjenesten i 30 dager uten problemer. Denne pengene-tilbake-garantien er tilgjengelig på alle ExpressVPN-apper, inkludert iOS og Android.

 1. Gå til nettsiden (bruk vår lenke)
 2. Velg plan
 3. Abonner (betalingen belastes ved registrering)
 4. Angi en påminnelse om å kansellere abonnementet før refusjonsperioden er ute (30 dager)
 5. Ta kontakt med ExpressVPN Support Team, via chat eller e-post (support@expressvpn.com) for å kansellere abonnementet ditt og få refusjon – uten spørsmål.

Trikset for å ha ExpressVPN prøveperiode lengre enn 30 dager

Det er et lite triks på hvordan du kan få ExpressVPN lengre enn 30 dager. Det skal vi forklare deg nå. Når du bruker prøveperioden, blir den perioden knyttet til kontoen din. Derfor har du muligheten til å opprette flere kontoer, for å få flere ExpressVPN prøveperiode.

Er ikke dette helt utrolig? Det syntes i hvert fall vi. For å starte prøveperioden, kan du trykke inn på denne linken. Når du betaler for 30 dager, kan du bare be om refusjon når de 30 dagene har gått. Deretter kan du lage en ny konto og kjøpe prøveperioden igjen for de samme pengene.

expressvpn prøveperiode

Hvilken av metodene er bes – ExpressVPN prøveperiode

Pengene tilbake-garanti er en av de mest populære garantiene i verden. Faktisk har denne praksisen blitt så vanlig at de fleste forbrukere ser det som en rettighet, ikke en fordel. Denne strategien lar deg samle inn pengene på forhånd, men du må jobbe ekstra hardt for å holde kunden fornøyd.

Problemet med denne metoden er imidlertid at den er så overbrukt at med mindre produktet/tjenesten din er ekstremt verdifull, vil det være veldig vanskelig å overbevise potensielle kunder om at de vil få noe ut av kjøpet.

I en verden som fremmer og bygger et ønske om umiddelbar tilfredsstillelse, har gratisprøvestrategien blitt en fordel de fleste kunder forventer. Mange startups tilbyr en gratis prøvetjeneste for å konvertere en brøkdel av gratisbrukere til betalende kunder.

expressvpn prøveperiode

Hvis du er en liten bedrift, kan det å tilby en gratis prøveversjon være den beste strategien for generering av potensielle kunder. Du må imidlertid forstå at du ikke vil samle inn penger med mindre potensielle kunder er fornøyde med produktene/tjenesten og blir til betalende brukere.

Så vi har forklart hvordan disse to modellene fungerer. Men spørsmålet er nå, hvilken av disse strategiene vinner ledergenerasjonskrigen? Med andre ord, hvilken metode vinner du på? Hvis du ønsker prøveperiode kan du få det her.

GÅ TIL EXPRESSVPN

Bruk ExpressVPN helt gratis i 7 dager med gratis prøveversjon

Når du lager kontoen din for første gang, få du muligheten til å prøve ExpressVPN prøveperiode helt gratis i 7 dager helt uten betaling. Dette fungerer på samme måte som pengene tilbake trikset. Du kan opprette flere kontoer og få ExpressVPN helt gratis flere enn 7 dager.

 1. Åpne butikken (App Store for iOS eller Google Play Store for Android)
 2. Finn ExpressVPN-appen, last ned og installer den
 3. Klikk start 7-dagers gratis prøveversjon og abonner
 4. Angi en påminnelse om å kansellere abonnementet ditt minst 24 timer før den gratis prøveperioden avsluttes
 5. Gi tillatelser til å legge til VPN-konfigurasjon på enheten din
 6. Avbryt din gratis prøveperiode

Hvorfor velge ExpressVPN – ExpressVPN prøveperiode

ExpressVPN posisjonerer seg som en premium VPN-tjeneste, og det er derfor den koster mer enn mange av sine rivaler. Du vil ikke se noen sprø avtaler som tilbyr 42% rabatt som du vil andre steder, og det lengste abonnementet er 12 måneder, ikke fem år.

Men er ExpressVPN verdt årsprisen når du kan få to, tre eller til og med fem års bruk fra rivaliserende VPN-tjenester for mindre? Fortsett å lese for å finne ut. ExpressVPN – som med alle VPN-tjenester for forbrukere – gir et ekstra lag med personvern på nettet, ekstra sikkerhet på offentlige Wi-Fi-nettverk (som på kafeer og hoteller) og muligheten til å oppheve blokkering av områdelåst innhold, som videoer og nettsteder.

Faktisk, oppheving av blokkering av den er en av dens største styrker: den hevder å pålitelig oppheve blokkeringen av over 200 strømmetjenester og gir deg også et sikkerhetskopieringsalternativ – MediaStreamer proxy-tjenesten – hvis du finner ut at VPN-en ikke opphever blokkeringen av DAZN, for eksempel nøyaktig øyeblikk du ønsker å se en direktesendt sportsbegivenhet. Du kan lese mer om ExpressVPN her.

expressvpn prøveperiode

GÅ TIL EXPRESSVPN

FAQ

Bør jeg bruke en gratis VPN?

Å bruke prøveperioden gratis til betalte VPNer anbefaler vi. Men å bruke en VPN som bare har gratis planer anbefaler vi ikke.

Vil jeg bli belastet etter at ExpressVPN-prøveperioden er over?

Du vil først bli belastet etter at prøveperioden er over. Hvis du vil teste ExpressVPN enda lenger, vil du elske det faktum at det også tilbyr en 30-dagers pengene-tilbake-garanti. Du trenger bare å kjøpe et abonnement for å teste alle funksjonene, og hvis du ikke liker det, kan du be om full refusjon.

Trenger jeg et kredittkort for å registrere meg for ExpressVPNs gratis prøveversjon? Du kan få ExpressVPNs syv dagers gratis prøveversjon for iOS og Android ved å laste ned appen fra App Store. Når den er installert, start appen og du vil se to alternativer: Start gratis prøveversjon og logg på. På Android-enheter trenger du ikke å oppgi betalingsdetaljer eller kredittkortinformasjon for å få tilgang til prøveversjonen

Fungerer ExpressVPN helt gratis prøveversjon på alle enheter?

Den fungerer på de fleste enheter. Du kan både bruke appen for IOS og Android. Man kan også bruke Windows.

Hvordan kansellere ExpressVPN helt gratis prøveversjon?

Hvis du opprinnelig registrerte deg gjennom App Store, kan du bare avslutte en gratis prøveversjon eller abonnement gjennom App Store. (Igjen, hvis du kjøpte via nettstedet, kan du bare melde deg av ExpressVPN-nettstedet.) For å unngå å bli fakturert, vennligst avbryt minst 24 timer før slutten av den gratis prøveperioden eller neste faktureringsdato. Ellers vil kontoen din automatisk bli fakturert basert på planen du velger.

Slik avslutter du en gratis prøveperiode eller abonnement på iOS-enheten din:

 1. Logg på App Store-kontoen du brukte for å få din gratis prøveversjon eller abonnement.
 2. Åpne abonnementslisten din.
 3. Velg å avbryte prøveperioden eller avbryte abonnementet.
 4. Velg Bekreft.
 5. Etter kansellering kan du fortsette å bruke ExpressVPN til utløpsdatoen.

For å kansellere for Android gjør følgende:

 1. Åpne Play Butikk-appen på enheten din. (Sørg for at du er logget på den samme Google-kontoen du brukte da du registrerte deg for gratis prøveversjon eller abonnement.)
 2. Klikk på profilikonet i øvre høyre hjørne.
 3. Trykk på Betalinger og abonnementer > Abonnementer.
 4. Velg ExpressVPN.
 5. Trykk Avslutt abonnement.

Når får man pengene tilbake?

ExpressVPN har som mål å ha alle pengene tilbake på mindre enn 7 dager. Vi fikk refusjonen på bare 5 virkedager.

Trenger jeg et kredittkort for å registrere meg for ExpressVPNs gratis prøveversjon?

Nei, du trenger ikke oppgi betalingsdetaljer eller kredittkortinformasjon for å få tilgang til prøveversjonen.

Konklusjon

Nå har vi gått igjennom hvordan du kan få ExpressVPN prøveperiode, og 30 dager pengene tilbake garanti. Vi håper at du vil bruke disse metodene for å kunne nyte ExpressVPN helt gratis. Selv om det kanskje er litt stress og trøblete i starten, kan vi love deg at det er verdt det når man kjenner på den ekstra sikkerheten. 

andreas

Andreas, en programvareingeniør og selverklært internettentusiast, føler seg helt hjemme på dette nettstedet. Å dykke ned i tekniske detaljer gir ham stor glede - jo mer komplekst, desto bedre. Med en tidligere bakgrunn som hacker, har Andreas ikke bare en grundig forståelse av biter og bytes, men han har også en kreativ tilnærming. For eventuelle spørsmål eller samarbeidsmuligheter kan du kontakte Andreas via e-post på andreas@personvernpanettet.no.

Jeg vil gjerne høre fra deg.

Legg igjen et svar

PersonvernPåNettet.no