Hotspot Shield: Anmeldelse 2024

hotspotshield

Hotspot Shield VPN er verdenskjent og kan slå i bordet med å ha over 600 millioner brukere. Hvorfor? Jo, fordi de pleide å tilby en gratis VPN-tjeneste som var veldig brukervennlig – og gratis. I disse dager tilbyr de imidlertid kun en gratis prøveperiode, men har fremdeles millioner av fornøyde brukere verden over. Så, du lurer kanske på om VPN Hotspot er pålitelig og passer for alle? Lokaliseringen av hovedkvarteret deres i USA må i seg selv vekke en viss mistanke, ettersom de er en del av Five Eye-landene og en fiende av Internett … Les min Hotspot Shield-anmeldelse i detaljer her og jeg skal forklare deg hvordan det hele ligger an.

Hotspot Shield VPN, en minimalistisk VPN for nybegynnere

En nederlandsk venn av meg, som ikke er en erfaren bruker (og langt fra det), har brukt Hot Shield en stund nå, så jeg var nysgjerrig på å vite årsakene bak valget hans. Han fortalte meg da at han ganske enkelt fant den på Google. Etter å ha lest en anmeldelse på en nederlandsk nettside, bestemte han seg deretter for å gi den en sjanse med en gratis nedlastning av Hotspot Shield. Denne kan du nemlig enkelt få helt gratis, i motsetning til en rekke andre leverandører. Siden den gang har han brukt den med stor fornøyelse. Siden millioner av mennesker bruker denne VPN-en, bestemte jeg meg også for å prøve den.

VPN Hotspot tilbys av AnchorFree, et selskap med kontorer i Redwood City, California og i Zürich, Sveits og teamet deres er sammensatt av en lang rekke industriledere, teknologiinvestorer, gründere og ingeniører.

Det første jeg la merke til, var selskapets gode markedsføringsstrategi som har et tydelig fokus på tilfeldige brukere. Folk (som deg kanskje?) som ser etter en plug and play VPN-tjeneste. Det eneste som er viktig for dem er å fjerne blokkeringer av begrensede nettsteder og samtidig beskytte deres privatliv og har, bortsett fra dette, liten eller ingen interesse i hvordan en VPN egentlig fungerer.

Slik fungerer Hotspot Shield

Det eneste de er interessert i er kun å abonnere på en VPN og installere den på enhetene deres for bruk på daglig basis, dette fordi de er fullstendig klar over risikoen på Internett. Med sin Hotspot Shield-nedlasting har de funnet den perfekte løsningen. Jeg har allerede nevnt risikoen ved gratis WiFi mange ganger i mine tidligere artikler her, og disse nybegynnerne representerer det perfekte målet for snokere og hackere. En VPN som er enkel-i-bruk, rask, sikker og pålitelig, er det perfekte verktøyet for å beskytte seg mot dette.

Videre, tilbyr Hotspot-Shield flerspråklige apps for de fleste plattformer og disse er utrolig brukervennlige! Siden du ikke engang trenger å velge en server for å beskytte mobilenheten din, administrerer appen alt dette for deg.

VPN Hotspot: Abonnement og priser

Priser på Hotspot Shield-abonnement

Ettersom Hotspot Shield gratis VPN-proxy ikke eksisterer lenger, la oss så begynne med gratisprøve-versjonen av Hotspot Shield. Du kan faktisk laste ned Hotspot og bruke deres VPN gratis direkte fra hjemmesiden deres, med deres 7-dagers gratis prøveversjon. Hvis dette ikke er nok for deg, kan du fortsette å bruke den risikofri i 45 dager med pengene-tilbake-garantien deres. Så, her har du virkelig god tid til å gjøre deg opp en mening.

Hotspot Shield tilbyr vanligvis 4 abonnement-pakker: 1 måned, 6 måneder, 1 år eller 3 år. Jo lenger periode du abonnerer for, desto bedre rabatter venter på deg. Men, i tillegg har de har gitt meg og leserne av denne bloggen et eksklusivt tilbud med over 76% rabatt på en 2-års kontrakt, noe som er det beste tilbudet du kan få! For å kunne glede deg over dette tilbudet med begrenset tid, må du klikke her og abonnere.

Videre, kan tjenesten brukes på opptil fem enheter med kun en lisens, slik at du kan beskytte alle enhetene dine. Du kan derimot ikke dele VPN-tilkoblingen med dine venner eller familie…

Detaljoversikt over Hotspot Shield test

Trekk Verdi
Loggføring Ingen logger, dine data og identitet er trygge
Torrenter Tillatt med torrents
Netflix US
Samtidige innlogginger Opp til 5 samtidige tilkoblinger
Dekket land 80+
Støttede enheter Windows, MacOS, iOS, Android, Linux, Smart TV
Pengene tilbake-garanti? 45 dager
Protokoller Catapult Hydra
Trafikkdata Ubegrenset
Kryptering Sterk: Militær kvalitet 256-bit
IP-adresse Ikke oppgitt
Servere 3 200+

Bruke VPN Hotspot

Streame Netflix

Jeg har gode ​​nyheter til deg! VPN Hotspot lar deg som bruker se amerikanske Netflix med utmerket bildekvalitet. Dette fungerer imidlertid ikke med det britiske biblioteket. Dette betyr at hvis du bor I utlandet, er dette kanskje ikke den beste løsningen for å få britiske Netflix.

Hotspot Shield og Netflix

Laste ned torrenter

Her kommer en annen god nyhet: Tjenesten er nemlig torrentvennlig. Så du kan koble deg til for å laste ned torrenter helt anonymt. I tillegg, vil jeg minne om at brukere har ubegrenset databåndbredde, så du kan laste ned så mye du vil! I tillegg, tilbyr selskapet en nullloggpolicy: De logger ikke eller lagrer IP-adressen din og sletter den mens du er på farten.

Hotspot Shield VPN i detaljer

HotSpot Shield VPN er rettet mot mennesker som ikke er teknisk kunnskapsrike og som leter etter en brukervennlig, rask, sikker og pålitelig VPN- og proxy-tjeneste for anonym og sikker nettsurfing, rask ytelse-streaming, tilgang til globalt innhold og Wi-Fi-sikkerhet.

Minimalistisk grensesnitt

Det er ekstremt enkelt å installere og sette opp en Hotspot Shield VPN-gratisversjon da ingen konfigurasjon er nødvendig. Alt du trenger å gjøre er å koble til med ett klikk og som sagt, klienten er meget brukervennlig. Jeg ble selv mektig imponert over hvor raskt den kobles til serverne med denne siste versjonen. Når du har startet programvaren, kobler den deg automatisk til den amerikanske serveren og du kan koble fra enkelt ved å klikke på Stopp – koble til igjen ved å klikke på Start. Enklere kan det ikke bli!

Hotspot Shield: Brukervennlig grensesnitte

Herfra kan du raskt og enkelt endre serverplassering når du vil og se datamengden som lastes opp og lastes ned. Hvis tilkoblingen er ubeskyttet, vises en rød linje over skjermen for å gi deg beskjed.

Selv om du kan bytte server, kan du bare gjøre dette når du er tilkoblet fra drop-down-listen på høyre side av klienten. Når du klikker på en annen server, kobler den deg til i løpet av kun noen sekunder.

Begrenset med innstillinger

Innstillingene til VPN HotSpot er virkelig begrenset – du kan ikke endre protokollen. MEN jeg satte virkelig pris på at IP-leak og unsafe WiFi er aktivert som standard. Dette er nemlig uhyre viktig og uerfarne brukere vet kanskje ikke engang om disse! Det burde dog kanskje blitt gjort det samme med Kill Switch.

Innstillinger for Hotspot Shield

Liste over funksjoner

Tjenesten leveres med innebygd malware, phishing og spam-beskyttelse som automatisk blokkerer kjente ondsinnede nettsteder. Så du kan være trygg på at enheten din ikke blir utsatt for virus når du bruker Hotspot Shield Premium. Her er et sammendrag av hovedfunksjonene:

Catapult Hydra

Først av alt, ikke la forventningene bli for store nå da dette kun er navnet på den proprietære VPN-protokollen. Det er altså ikke noen katapult for å kaste bort Hydra-kriminelle … De har fyllt opp over 30 patenter for denne protokollen. Dette forbedrer ytelsen over langdistanseforbindelser betraktelig ved å komprimere dataene dine. Som et resultat av dette, kan du glede deg over brukervennligheten og den reduserte tiden det tar for å etablere VPN-tilkoblingen.

Selv om de ikke deler den «hemmelige oppskriften» i protokollen, fortalte de meg at ytelsesfordelen deres kommer fra hvordan payload leveres i de sikre tunnelene mellom klienten og serveren.

Kill Switch

Jeg har tidligere nevnt Kill Switch-funksjonen ovenfor her i avsnittet som omhandler innstillinger som ikke er aktivert som standard. Dette er en avgjørende funksjon for brukere som laster ned torrenter og ser på streaming-videoer, fordi den blokkerer internetttrafikken hvis VPN-forbindelsen din faller uventet ut. Dette kan dessverre skje, selv med den beste VPN-en. Så, hvis du er i denne situasjonen, forhindrer Kill Switch at IP-adressen din er synlig for andre og personvernet ditt trygt.

IP leak protection

Hotspot Shield VPN inkluderer en effektiv beskyttelse mot DNS-lekkasjer som er aktivert som standard og forhindrer at operativsystemet ditt sender forespørsler utenfor den krypterte tunnelen. Hvis ikke, ville IP-en din være synlig, selv med VPN-tilkoblingen … Instillingen Prevent IP-leak sikrer at alle dine forespørsler passerer gjennom VPN-tunnelen.

Apps for mobil

Du kan få Hotspot Shield-appen fra iTunes, Google Play og kan bruke tjenesten på iOS- og Android-enheter. For datamaskinen din, kan du laste den ned og opprette en konto for Windows eller Mac.

Den beste nyheten er at mobil-appen alltid er veldig enkel i bruk. I utgangspunktet gjelder det samme som det jeg har beskrevet ovenfor for alle plattformer. Selv om brukeren er helt ny på dette, er det ikke noe problem å koble seg til denne VPN-en på mobilen.

Hotspot Shield for Android

Hotspot VPN Android

Hotspot Shield VPN Android

Hotspot Android Innstillinger

Brukerstøtte

Hotspot Shield har en dedikert teknisk support for livechat. Men den er ikke åpen hele tiden.
Du kan også kontakte dem på e-post – der jeg fikk nyttige svar. Og det er en FAQ-side. Der du finner nyttig informasjon om VPN-tjenesten og bruken av den. Til slutt finner du detaljerte instruksjoner som leder deg gjennom konfigurering, bruk og avinstallering av tjenesten på deres online forum.

8 TOTAL POENGSUM
Hotspot Shield anmeldelse: Bra!

Hotspot Shield er en plug and play-løsning for grunnleggende brukere. Den er intuitivt designet og enkel å bruke. Og dens imponerende hastigheter er en skiller seg ut funksjon du vil sette pris på. Den inkluderer krypteringsprotokoller i toppklasse for utmerket personvern og databeskyttelse, inkludert malware-beskyttelse å starte opp. Denne VPN-løsningen er egnet for alle som ønsker å kryptere til lave kostnader, for å se streaming-tv og laste ned torrents på alle enhetene sine uten begrensninger. Ikke forvent for mye på innstillingene.

Personvern og sikkerhet
8
Funksjoner
8.5
Hastighet og ytelse
9
Verdi for pengene
9
Brukervennlighet
9
FORDELER
  • Høyhastighets tilkobling
  • App for iPhone og Android
  • P2P og BitTorrent tillatt
  • Brukervennlig
ULEMPER
  • Få land dekket
  • Ingen opsjoner
Helge

Helge, en cybersikkerhetsingeniør med bakgrunn i datavitenskap, blir ofte omtalt av vennene sine som en "sikkerhetsguru" på grunn av hans fascinasjon for å utforske nye ting på internett. Han dedikerer mesteparten av tiden sin til denne interessen og finner det fengslende hvor mye man kan lære med bare ett klikk. Hans ekspertise ligger innen cybersikkerhet, som ikke bare tar ham dit han vil, men også sikrer tryggheten til hans online identitet. Helges motto er "sikkerhet først" - og understreker viktigheten av å være trygg på nettet. For eventuelle henvendelser eller samarbeidsmuligheter, kan du kontakte Helge via e-post på helge@personvernpanettet.no.

Jeg vil gjerne høre fra deg.

Legg igjen et svar

PersonvernPåNettet.no