IPVanish: Anmeldelse 2024

IPVanish

IPVanish VPN er et populært valg blant de mange programmene på markedet, men hvor bra er det egentlig i forhold til konkurrentene? Du får svar på alt du lurer på i vår IPVanish anmeldelse, så du kan velge programmet som er best for deg.

PRØV NÅ
Beskytt deg selv på nettet med IPVanish VPN!

IP Vanish er enkelt å bruke og øker sikkerheten din på nett! Abonner nå og få opptil 72% rabatt.

Artikkelen oppdatert på: 9. juni 2024

Hva er IPVanish VPN?

IP Vanish ble grunnlagt i 2012 av selskapet Mudhook Media Inc, og eies nå av J2Global. Målet deres er å tilby et tryggere miljø for hverdagslig aktivitet på nettet.

Programmet tilbyr funksjoner som AES-256 kryptering, gode hastigheter for nedlastinger og ubegrensede samtidige tilkoblinger med et abonnement.

Priser og planer

IPVanish Priser og Planer

Det finnes tre ulike abonnement man kan velge mellom. Du kan velge et månedlig abonnement for €10,49 per måned. Om du vil abonnere for et helt år kan kan du spare 62% og betale kun €3,45 per måned. Abonnementet du kan spare mest på er et toårig abonnement med 72% rabatt hvor du betaler kun €2,71 per måned.

På det årlige og toårige abonnementet får du 30-dagers fornøydgaranti. Om du vil spare enda mer på dette programmet kan du finne rabattkoder og kuponger på nettstedet vårt når det er store salg som Black Friday og Cyber Monday.

Programmet har også en 7-dagers gratis prøveperiode for mobiltelefoner med Android eller iOS. Om du er fornøyd kan du betale for et abonnement med kredittkort, debetkort, PayPal, Google Pay eller Apple Pay.

PRØV IPVANISH VPN NÅ

Oppsummering

Om du allerede vet litt om programmet og bare vil lese en rask oppsummering av vår IPVanish anmeldelse kan du ta en titt på tabellen under.

Trekk Verdi
Loggføring Ingen logger, dine data og identitet er trygge
Torrenter Tillatt med torrents
Netflix US, UK, CA, DE, FR, ES, IT
Samtidige innlogginger Opp til ∞ samtidige tilkoblinger
Dekket land 75+
Støttede enheter Windows, macOS, Linux, Android, iOS, Chrome, router, fire TV
Pengene tilbake-garanti? 30 dager
Protokoller IKEv2, OpenVPN, IPSec, WireGuard
Trafikkdata Ubegrenset
Kryptering Sterk: Militær kvalitet 256-bit
IP-adresse 40 000+
Servere 2 000+

Bruk av VPN

Det er vanlig å bruke en VPN til torrenting, videospill og for å få tilgang til utenlandske kataloger hos Netflix eller internasjonalt innhold dersom man befinner seg i Kina. Nå skal vi se på de ulike bruksområdene i vår IPVanish anmeldelse.

Netflix

IP Vanish er et godt valg dersom du ønsker å strømme Netflix fra hvor som helst. Programmet har et stort nettverk av servere og du kan enkelt få tilgang til kataloger fra hele verden.

Vi fikk raskt tilgang til Netflix med dette programmet og opplevde høye hastigheter uten lagging eller avbrytelser.

IPVanish Bruk av VPN

Torrenting

Programmet tillater torrenting og P2P, og slike nedlastinger kan foretas på alle serverene. Så vidt vi vet har aldri noen blitt blokkert eller nektet tilgang til tjenestene deres som et resultat av torrenting.

Vi synes programmet lastet ned filene raskt og at resultatene var av høy kvalitet.

Videospill

IP Vanish er et fantastisk program for å spille videospill. Med en VPN kan du beskytte deg mot DDoS-angrep, holde din personlige informasjon trygg og stabilisere internettilkoblingen din. Vi prøvde ulike videospill og opplevde mer stabil tilkobling uten lagging.

Kina

Programmet kan gi deg en IP-adresse for over 75 land, men Kina er dessverre ikke et av disse. Med streng kinesisk sensur er det vanskelig å finne en VPN som gir deg tilgang til innhold fra Kina.

Vi forsøkte å koble oss til en kinesisk server, men fant dessverre ingen og må meddele at dette programmet ikke gir deg tilgang til kinesisk innhold.

PRØV IPVANISH VPN NÅ

Funksjoner

Vi har allerede sett at VPN IPVanish er et godt valg for flere vanlige bruksområder, men hvorfor? Nå skal vi se nærmere på de ulike funksjonene programmet har.

Logging

IP Vanish fører ingen logger for hvor eller hvordan du koblet deg til nettverket, eller hvilke nettsteder du besøker. Dette vil si at all din personlige informasjon holdes fullstendig trygg, og ingen kan se hva du har foretatt deg på nettet. Eksperter på cybersikkerhet har også inspisert programmets logger og verifisert informasjonen selskapet gir om logging.

Kill switch

Programmet har en kill switch tilgjengelig for macOS, Android og Windows. Om tilkoblingen din til serveren brytes kommer programmet automatisk til å koble deg av nettet så du ikke surfer ubeskyttet. Dette sikrer at ingen kan se informasjon om deg eller nettaktiviteten din selv om tilkoblingen skulle bli brutt.

Split tunneling

Med split tunneling kan du velge hvilke apper du ønsker å ha tilkoblet ditt vanlige internett, og hvilke du vil sende gjennom en VPN. Dette lar deg være tilstede og lagre aktiviteten din der du ønsker det samtidig som du forblir anonym på steder du ikke ønsker å dele personlig informasjon.

IPVanish Funksjoner

DNS

IP Vanish har en integrert DNS som er tryggere enn den du får av internettleverandøren din. Med denne funksjonen øker du egen sikkerhet på nett og beskytter deg selv mot datalekkasje.

Samtidige tilkoblinger

Programmet har – i motsetning til mange av konkurrentene sine – ingen begrensninger på hvor mange enheter du kan ha koblet til samtidig. Dette sikrer at du kan være konstant tilkoblet en server på alle enhetene dine og gjemme all nettaktiviteten din hele tiden.

Kryptering

Med AES-256 kryptering er du så trygg som du kan bli. Denne krypteringen brukes blant annet av regjeringer og i militær sammenheng over hele verden, og det ville tatt flere billioner år å knekke koden. Med slik beskyttelse kan du føle deg helt trygg og være sikker på at hackere og andre uvedkommende ikke klarer å finne personlig informasjon.

Hindre båndbredderegulering

IP Vanish kan stoppe båndbredderegulering ved å gjemme innholdet du ser på fra internettleverandøren din. Om internettleverandøren din ikke kan se hva du holder på med, kan de heller ikke regulere båndbredden. Dette sikrer deg bedre hastigheter og mindre lagging, som er spesielt nyttig når du spiller videospill eller ser på TV.

PRØV IPVANISH VPN NÅ

Brukervennlighet

Programmet er relativt brukervennlig og lett å sette opp og koble til. De fleste av innstillingene må stilles inn manuelt. I vår IPVanish anmeldelse har vi sett at de har apper som er nesten identiske for de ulike plattformene slik at man ikke trenger å lære seg noe nytt hver gang man bytter enhet.

I tillegg har de mye informasjon på ett sted når du er tilkoblet en server, og det er enkelt å velge plassering ved å trykke på en lokasjon på verdenskartet man ser når man åpner programmet.

Kompabilitet

Som vi har sett i vår IPVanish VPN review er programmet kompatibelt med datamaskiner som har Windows, macOS, Linux eller Chromebook. I tillegg har de apper for Android og iOS. Programmet er også mulig å bruke med Amazon Fire TV og rutere.

IPVanish Brukervennlighet og kompabilitet

IPVanish tester

Vi har testet både hastighet og datalekkasje og er klare for å dele vår IPVanish erfaring.

Hastighet

Hastighet er viktig for opplevelsen når man bruker en VPN, men det er mange ting som kan påvirke hvor raskt programmet fungerer: avstand mellom enheten og serveren, antall brukere på serveren, internettleverandør med mer.

Da vi testet programmet fant vi ut at hastighetene synker lite for macOS, men noe mer for Windows. Alt i alt leverte programmet konkurransedyktige hastigheter.

Datalekkasje

Vi har testet datalekkasje av DNS, IPv4, IPv6 og WebRTC ved bruk av IPleak.net og fant ingen datalekkasje hos dette programmet. Med andre ord er torrenting helt trygt, og du kan føle deg trygg med IPVanish VPN.

Kundeservice

Du kan kontakte kundeservice via live chat, e-post og telefon. Live chat er tilgjengelig 24/7 med en bot som svarer på enkle spørsmål og kan sette deg over til en agent som svarer innen 2 minutter. Via e-post fikk vi gode svar på spørsmålene våre innen en time. Telefon er kun tilgjengelig mandag til fredag og er vanligvis for travelt til å få hjelp med en gang.

I vår IPVanish anmeldelse har vi også sett på deres nettressurser og ofte stilte spørsmål hvor du kan finne svar på det meste du lurer på og de vanligste problemene med programmet.

PRØV IPVANISH VPN NÅ

IPVanish vs. andre alternativer

I vår IPVanish anmeldelse har vi sett på alt fra bruk av VPN til funksjoner og utførte tester av programmet, og det er på tide å sammenligne direkte med andre programmer på markedet.

IPVanish vs. ExpressVPN

Vår IPVanish review viser at programmet vinner på å være veldig rimelig og ha ubegrensede samtidige tilkoblinger med samme abonnement, men vi anbefaler ExpressVPN fordi de har bedre sikkerhet, flere funksjoner, bedre strømming og flere servere.

IPVanish vs. CyberGhost

Selv om IPVanish er et relativt godt program for en billig penge vinner CyberGhost på bedre hastigheter, flere servere og imponerende sikkerhetsfunksjoner.

IPVanish vs. Private Internet Access

Private Internet Access vinner over IPVanish fordi det er billigere og har flere sikkerhetsfunksjoner. Om du ønsker muligheten til å koble til flere enheter og strømme utenlandsk innhold har vår IPVanish VPN anmeldelse vist at programmet likevel kan være et godt valg.

Konklusjon

I vår IPVanish anmeldelse har vi sett på et av de mest populære programmene på dagens marked med billige abonnement, standard funksjoner og relativt høye hastigheter. Programmet fungerer spesielt bra for strømming, torrenting og videospill. Det har imidlertid ikke mange sikkerhetsfunksjoner og relativt få servere sammenlignet med konkurrentene.

Testene våre viser ingen datalekkasje og høye hastigheter med noe bedre resultater for macOS enn Windows. Det er også enkelt å kontakte kundeservice, og man får raskt den hjelpen man trenger. Programmet er relativt brukervennlig, men kan med fordel forbedres med flere innstillinger og bedre grensesnitt.

Om du ønsker et program med bedre sikkerhet, flere funksjoner og flere servere anbefaler vi heller ExpressVPN. Dette er et program vi har anbefalt gjennom mange år og mener er aller beste VPN på markedet.

Dersom du kan ta til takke med færre funksjoner og lavere sikkerhetsnivå kan du absolutt gå for IPVanish VPN, men vi vil likevel anbefale ExpressVPN for de aller fleste behov ettersom det er mer brukervennlig og fungerer bedre enn IP Vanish for de fleste vanlige bruksområder for en VPN.

9 TOTAL POENGSUM
IPVanish Anmeldelse 2024

Valuta for pengene
9
Brukervennlighet
9
tilgjengelighet
9
Støttede enheter
8.5
Land
9.5
FORDELER
  • Ubegrensede samtidige tilkoblinger
  • Rimelig program
  • Sterk kryptering
ULEMPER
  • Dårligere hastigheter for Windows
  • Ikke alle servere fungerer med Netflix
  • Få sikkerhetsfunksjoner
andreas

Andreas, en programvareingeniør og selverklært internettentusiast, føler seg helt hjemme på dette nettstedet. Å dykke ned i tekniske detaljer gir ham stor glede - jo mer komplekst, desto bedre. Med en tidligere bakgrunn som hacker, har Andreas ikke bare en grundig forståelse av biter og bytes, men han har også en kreativ tilnærming. For eventuelle spørsmål eller samarbeidsmuligheter kan du kontakte Andreas via e-post på andreas@personvernpanettet.no.

Jeg vil gjerne høre fra deg.

Legg igjen et svar

PersonvernPåNettet.no