IPVanish: Anmeldelse 2021

Buy IPVanish

IPVanish har vært på markedet i over 15 år. Dersom du er en gamer er sjansen stor for at du allerede har hørt om denne VPN-giganten. IPVanish er kjent for sin ekstreme sikkerhet (NAT-brannmur inkludert) servernes hastighet (de fleste gamere velger denne VPN-tjenesten for å spille komfortablet) og brukervennligheten. Er dette den riktige VPN-tjenesten for deg? Les den fulle anmeldelsen under.

IPVanish VPN: Når du trenger beskyttelse og høy hastighet

IPVanish er først og fremst anbefalt for gamere, men er et godt valg for enhver internettbruker. At gamere foretrekker denne VPN-tilgangen taler for at det er en av de beste VPN-tjenestene på markedet når det kommer til hastighet. Ved online spill teller hvert eneste sekund, og kun den beste tilknytningen er da bra nok.

Med et toppstilt nettverk og over 1400+ servere over hele verden, er IPVanish både rask og stabil. Med denne kan du beskytte ditt personvern, avblokkere geobegrenset innhold og se videoer i HD-kvalitet uten problemer.

Du kan dessuten bruke IPVanish på alle plattformer, selv når du er på vei fra et sted til et annet – takket være deres innebygde apper.

IPVanish: Oversiktstabell

TREKKENE VERDIEN
Loggføring Ingen logger
Torrenter Tillatt med torrents
Netflix Kompatibel
Samtidige innlogginger Ubegrensede samtidige tilkoblinger
Land 75+
Støttede enheter Windows, Mac, Linux, iOS, Android
Pengene tilbake-garanti? 30 dager
Protokoller IKEv2, OpenVPN, and L2TP/IPsec
Trafikkdata Ubegrenset
Kryptering Militær kvalitet 256-bit
IP-adresse 40000+ delt IP
Servere 1400+

Gå til IPVanish

Viktige trekk ved IPVanish VPN

NAT-brannmur og DDoS-beskyttelse

For det første er en NAT-brannmur inkludert i prisen, og blir automatisk tilgjengelig for deg når du abonnerer på tjenesten. Dette innebærer at IPVanish blokkerer alle uvelkomne forsøk på å knytte seg til din IP-adresse. Dette skjer uten at du i det hele tatt trenger å merke angrepet, ettersom det er satt opp direkte på alle VPN-servere. Med andre ord er enhetene dine trygge.

Gamere kan tidvis være ondsinnede folk som kan forsøke å senke tilknytningen din med virus og andre angrep. Dette er en måte enkelte gamere får fordeler over motspillere i diverse gamingturneringer.

Med IPVanish kan du imidlertid være trygg. IPVanish tilbyr den beste beskyttelsen mot alle former for DDoS-angrep, selv de mest avanserte angrepsformene. Dermed kan du holde fokus på det du holder på med og fortsette å spille under de beste forutsetningene.

Kill Switch

Kill switch er et svært nyttig personvernsverktøy som skrur av all internettrafikken din dersom VPN-tilknytningen faller ut. Hvorfor er dette viktig? Vel, enkelt forklart vil du være eksponert dersom operativsystemet ditt forsøker å knytte seg på nytt, uten VPN-tilgangen. Dersom du for eksempel laster ned torrenter når VPN-tilgangen din faller ut (og da snakker vi om den typen filer du ikke bør dele) kan copyrighttroll identifisere din faktiske IP-adresse.

Selv om du har den beste VPN-tilgangen i verden er det alltid en risiko for at du faller ut av tilgangen din. Derfor har VPN-tilbydere som IPVanish utviklet kill switch som et sentralt supplement. Så snart VPN-tilgangen din ikke lenger beskytter tilknytningen din, sperrer kill switch din internettjeneste.

Dersom du anvender VPN-tilgangen først og fremst av hensyn til eget personvern, bør du alltid ha kill switch på.

Loggføringspolicy og torrenting

IPVanish fører en streng policy om ingen loggføring. De holder derfor ikke på noen informasjon om din aktivitet eller tilknytning.

Utover dette kan du enkelt benytte denne VPN-tilgangen til å laste ned og dele torrenter og P2P-filer. Selv om den ikke er kryptert, tilbyr IPVanish også en SOCKS5-proxy som maskerer din personlige IP-adresse mens du utfører P2P-tilknytninger.

Amerikansk Netflix med IPVanish

Skal vi være helt ærlige, er ikke IPVanish anbefalt for Netflix, uavhengig av hvor biblioteket du ønsker tilgang til er lokalisert. Selskapet markedsfører heller sine tjenester til andre typer brukere. Det er altså liten sjanse for at du får tilgang til Netflix, særlig med tanke på krigen Netflix fører mot VPN.

Ta en titt på IPVanishes software

dashboard etter tilkobling

ipvanish generell ingen logo

ipvanish alternativ to tilkobling

Pris

IPVanish planlegger prising

I motsetning til de fleste VPN-selskaper, tilbyr IPVanish også en rabatt på sine månedlige abonnementer. For å få den beste prisen bør du imidlertid abonnere i et helt år av gangen. Med den årlige abonnementsløsningen får du en attraktiv rabatt, som fører til at IPVanish er midt på treet prismessig blant VPN-selskaper.

Selv om IPVanish ikke tilbyr noen gratis prøveperiode, kan du prøve ut IPVanish i 30 dager med deres pengene-tilbake-garanti.

Konklusjon

IPVanish er den perfekte VPN-tilgangen for brukere som har bruk for maksimal hastighet. Dette er en av de raskeste VPN-tilgangene på markedet. Den er følgelig lovprist av gamere over hele verden.

I tillegg kan du bruke denne VPN-tilgangen for å komme forbi de fleste restriksjoner. Dens primære fokus er imidlertid åpenbart ikke strømmetjenester. Dersom du er ute etter en VPN-tilgang for å bruke med Netflix og lignende, er nok ikke dette VPN-en for deg.

Dersom du derimot ønsker å laste ned torrenter uten restriksjoner, kan du stole fullt og helt på denne VPN-tilgangen. Med sin null-loggføringspolicy er det fritt frem for torrenting på deres servere.

8.6 TOTAL POENGSUM
IPVanish Anmeldelse: Utmerket

Valuta for pengene
9
Brukervennlighet
7
tilgjengelighet
9
Støttede enheter
9
Land
9
PROS
  • Serverenes hastighet, perfekt for gaming
  • NAT-brannmur inkludert
  • Fantastisk dekning av USA og Europa
  • Ingen loggføring, perfekt for P2P og BitTorrent
CONS
  • Ikke nok muligheter
andreas

Jeg er en skikkelig internettfreak! Og det er derfor jeg er i gode hender på dette nettstedet. Jeg vil vite alt om alle forhold knyttet til Internett. For meg er det en glede å gå inn i teknisk dybde - jo mer komplisert, jo bedre. Som tidligere hacker kjenner jeg ikke bare bitene og bytene ekstremt godt, men har også en tendens til å være veldig kreative.

Jeg vil gjerne høre fra deg.

Legg igjen et svar

PersonvernPåNettet.no