NordVPN kupong Spar 60 %: Rabatt, tilbud og rabattkode for 2024

NordVPN er en av de ledende leverandørene innen VPN tjenester, kåret til en av de beste VPN tjenestene i 2024. Det tilbyr tjenester for et bredt spekter av plattformer, inkludert Windows  og Windows, macOS, Linux, Android, iOS. Du kan spare mellom 60% på ulike abonnementer for å finne den rette planen for dine behov. Med en NordVPN rabattkode kan du spare enda mer.

Få tak i NordVPN her
Få en eksklusiv rabatt for NordVPN nå! Spar 60 %

Hvis du er interessert i NordVPN. Dette er den beste tiden å få avtalen på! Spar 60 % for 2 års abonnement med 30 dagers pengene-tilbake-garanti.

Artikkelen oppdatert på: 9. juni 2024

VPN-kuponger

NordVPN-kupong: 60%
NordVPN er et konkurransedyktig valg i 2024 for en høyhastighets og pålitelig VPN. Spar maksimalt 66 % Betal bare 3,49€ i måneden i stedet for heftige 10,49€ i måneden.
60% RABATT

Verifisert

Gratis prøveversjon i 30 dager
Få en full, risikofri pengene-tilbake-garanti!
Gratis prøveperiode

Verifisert

NordVPN kupong: Spar 86%
Ikke gå glipp av sjansen til å spare. Løs inn kupongen og få 86% rabatt!
Utløpt

Verifisert

Hva er NordVPN? – NordVPN tilbud

NordVPN er kanskje verdens mest elskede VPN. Med strålende anmeldelser over hele nettet, som fremhever plattformens høye hastigheter, online sikkerhetsverktøy, strømme- og torrenting-funksjoner og nettsurfingsverktøy – det er absolutt et produkt verdt oppmerksomheten din. NordVPN er en av de beste VPN ene på markedet i 2024.

Med hovedkontor i Panama, tilbyr denne VPN-tjenesten sine brukere en kombinasjon av høye hastigheter, uknuselig kryptering og en uavhengig revidert policy uten logger. Intuitive apper fullpakket med toppfunksjoner gjør NordVPN til et utmerket alternativ for nybegynnere og avanserte brukere.

nordvpn kupong

En VPN kan beskytte nettrafikken din fra å bli snoket på av Internett-leverandøren din, samtidig som det gjør det mye vanskeligere for spioner og annonsører å spore deg på nettet. I motsetning til de fleste VPN-tjenester tilbyr NordVPN litt av hvert i tillegg til den grunnleggende beskyttelsen.

Den har en stor og mangfoldig samling av servere, et imponerende arsenal av sjeldent sett verktøy, samt sterke personvern- og sikkerhetspraksis. Den bruker også den nyeste WireGuard-teknologien. Til tross for den høye prisen, imponerer den fortsatt, og den får vår Editors’ Choice-pris. Hvis du ønsker å få et supert NordVPN tilbud, anbefaler vi deg å lese videre!

Prøv NordVPN gratis i 30 dager!

VPN på et øyeblikk – NordVPN kupong

Med så mange virtuelle private nettverk (VPN) leverandører der ute, kan det være overraskende komplisert å lete etter den riktige VPNen for deg. Noen aspekter ved VPN bruk er like i både personlige og forretningsmessige sammenhenger, men det er viktig å være klar over de unike faktorene som må vurderes for personlig bruk av VPN. Derfor har vi laget en tabell under, der du kan dette.

Trekk Verdi
Loggføring Yes
Torrenter Yes
Netflix US, UK, CA, AU, DE, FR
Samtidige innlogginger 6
Dekket land 60
Støttede enheter Windows, macOS, Linux, Android, iOS
Pengene tilbake-garanti? 30
Protokoller WireGuard, OpenVPN (UDP/TCP), IKEv2/Ipsec
Trafikkdata Ubegrenset
Kryptering Sterk: Militær kvalitet 256-bit
Servere 5 601

Det første trinnet ditt bør være å utelukke leverandører som du ikke er villig til å stole på med informasjonen din. Selv om en VPN tilbyr alt annet du trenger, bør du ikke kompromittere sikkerheten din når det er så mange leverandører der ute. For eksempel kan det være lurt å ekskludere VPNer som ikke har vært gjennom en uavhengig sikkerhetsrevisjon – disse kriteriene alene vil begrense søket ditt til noen få alternativer og gjøre det mye lettere å nå en endelig beslutning.

Nord VPN rabatt pris

NordVPN tilbyr fire alternativer, fra en måned til to år. Alternativet med lavt engasjement fra måned til måned er 109 kr fakturert månedlig. Hvis vi logget på for to år og brukte 1309 kr på forhånd, ville det koste bare 55 kr i måneden. Det er ganske rimelig, og med tanke på bredden av funksjoner som tilbys, ville vi ikke ha noe imot å bli låst til en langsiktig kontrakt.

NordVPN tilbud

2-årsabonnement

Prøv NordVPN gratis i 30 dager!

Hvordan bruke NordVPN rabattkode?

  1. Gå til vår prisside her.
  2. Trykk på «Skaff deg NordVPN»
  3. Velg en foretrukket plan.
  4. Rull ned og finn en Har du kupong?
  5. Trykk på Har du kupongen?, skriv inn kupongkoden du har, og trykk på Bruk:
  6. Nå vil du ha avtalen som tilsvarer din NordVPN kupongkode brukt på kjøpet ditt.
  7. For å fortsette med betalingen, trykk på fortsett til betaling.

FAQ – Nord VPN kupong

Det er ikke så ofte man får en såpass god NordVPN tilbud med NordVPN rabattkode. Derfor vil det selvfølgelig komme noen spørsmål angående dette. Nedenfor skal vi svare på de mest stilte spørsmålene. 

nordvpn rabatt

Kan jeg bruke mer enn en NordVPN kupong?

Nei du kan ikke bruke mer enn en NordVPN kupong om gangen. Du kan ikke bruke den samme rabattkoden to ganger på den samme kontoen. Men hvis du lager en annen konto, kan du gjøre det.

Kan jeg bruke VPN-kuponger for et eksisterende abonnement?

Nei dessverre. Man har bare muligheten til å bruke NordVPN kupong når man kjøper en plan for første gang.

Vil jeg få rabatt på hver VPN plan med rabattkoden?

Ja, som regel vil du få det. Men vi anbefaler sterkt å ta de planene som varer lengre, siden da får du mer rabtt som betyr at du sparer enda mer penger!

Finnes det NordVPN rabattkode for å få en gratisversjon?

Du kan ikke få en gratisversjon ved bruk av en NordVPN rabattkode. Men du kan få 30 dager pengene tilbake garanti, og prøve NordVPN helt gratis i 30 dager. Dette kan du sjekke ut her.

Hvor ofte tilbyr NordVPN nye tilbud og rabatter?

NordVPN tilbud skjer året rundt, men spesielt rundt feriesesonger og på spesielle dager. Dette kan være for eksempel Black Friday, Cyber Monday og halloween. Hvis du ønsker å se om det er noen tilgjengelige Black Friday rabattkoder, kan du sjekke ut det her. Er du også interessert i andre rabattkoder for forskjellige hendelser, kan du lese denne hvor du kan finne mange nye rabattkoder for forskjellige VPNer.

andreas

Andreas, en programvareingeniør og selverklært internettentusiast, føler seg helt hjemme på dette nettstedet. Å dykke ned i tekniske detaljer gir ham stor glede - jo mer komplekst, desto bedre. Med en tidligere bakgrunn som hacker, har Andreas ikke bare en grundig forståelse av biter og bytes, men han har også en kreativ tilnærming. For eventuelle spørsmål eller samarbeidsmuligheter kan du kontakte Andreas via e-post på andreas@personvernpanettet.no.

Jeg vil gjerne høre fra deg.

Legg igjen et svar

PersonvernPåNettet.no