NordVPN: Anmeldelse 2022

nordvpn

NordVPN er en nykommer i VPN-verden. Du må imidlertid ikke la deg lure av tjenestens unge alder. Denne VPN-tjenesten har vokst raskt siden 2012. Selskapet er basert i Panama, hvor det ikke finnes noen form for databevaringslover, og de kan dermed tilby et komplett sett med tjenester. Nord VPN kombinerer null-loggføringsVPN med høy hastighet og maksimal sikkerhet. Dette er derfor en av de beste lønsingene på internett mot sensur og myndighetskontroll. Les den fullstendige anmeldelsen av NordVPN nedenfor.

NordVPN er ekspert på personvern og sikkerhet

NordVPNs mål er først og fremst å komme forbi sensur, innholdskontroll og overvåking fra myndighetene. Deres VPN-tjenester tilbyr derfor alle essensielle sider som er nødvendige for å beskytte ditt personvern og din sikkerhet.

Dette er imidlertid ikke alt. Nord VPNs vide nettverk (de har over 900 servere i hele verden) er så raske som de kan få blitt. Dermed kan du avblokkere strømmeinnhold og få tilgang på de strømmetjenestene du vil uten å måtte bekymre deg for buffering. Dersom du liker torrenting kan du stole på at NordVPN beskytter anonymiteten din. Deres tjeneste er torrentvennlig og loggfører ingen aktivitet.

Dette er noen få av grunnene til at Nord VPN er en av de beste VPN-tjenestene på markedet i dag.

NordVPN: Oversiktstabell

Trekk Verdi
Loggføring Ingen logger, dine data og identitet er trygge
Torrenter Tillatt med torrents
Netflix US, UK, CA, AU, DE, FR
Samtidige innlogginger Opp til 6 samtidige tilkoblinger
Dekket land 59+
Støttede enheter Windows, macOS, Linux, Android, iOS
Pengene tilbake-garanti? 30 dager
Protokoller WireGuard, OpenVPN (UDP/TCP), IKEv2/Ipsec
Trafikkdata Ubegrenset
Kryptering Sterk: Militær kvalitet 256-bit
IP-adresse Ikke oppgitt
Servere 5 435+

Populære trekk ved NordVPN

Dedikert IP (tilleggskostnad)

Dersom du trenger en statisk IP for tilgang til gitte nettverk, databaser eller servere, kan du få din egen dedikerte IP-adresse med NordVPN. Denne må du imidlertid betale ekstra for. Dedikerte IP-adresser er tilgjengelige i USA, Tyskland, Storbritannia og Nederland.

Dobbel VPN

Mens de fleste kun trenger en standard VPN-tilgang, kan du og nyte Nord VPNs doble VPN-tilganger. Dersom du trenger et høyere nivå av datakryptering kan denne spesielle tilknytningen kryptere dataen din dobbelt takket være dette prekonfigurerte multihop-nettverket. De doble VPN-tilgangene inkluderer eksempelvis kombinasjonene USA-Canada, Storbritannia-Nederland og Taiwan-Hong Kong.

Onion over VPN

Med denne typen tilknytningen, vil NordVPN først kryptere dine data til en av sine servere og så sende dem innpakket gjennom TOR-nettverket. Som et resultat når datatrafikken din internett gjennom en av Tors exitnoder. Dermed er det virtuelt umulig å spore datatrafikken til din enhet.

Dette er dessuten en ypperlig måte å få tilgang til det dype nettet!

Ultrarask TV

Streamingtjenester er svært populære i våre dager. NordVPN garanterer en god strømmeopplevelse med sine ultraraske TV-servere som er spesifikt optimalisert for rask streaming. Du trenger bareå knytte deg til en av disse serverne for å avblokkere geobegrenset innhold og se videoene i full HD-oppløsning

Du kan også benytte disse serverne for å spille online på Xbox eller PlayStation med en optimal hastighet.

Logger og NAT-brannmur

Personvern er en rettighet som selskaper og myndigheter har en tendens til å glemme at finnes fra tid til annen. Derfor trenger du å være sikker på at din VPN-tilbyder er på din side. Heldigvis er NordVPN svært opptatt av personvern, og fører ingne logger. Denne nulloggføringspolicyen garanterer at dataene dine er sikre, for de finnes ikke engang på deres egne servere.

Dessuten har alle NordVPNs servere NAT-brannmur som fungerer som en enkel, men effektiv brannmur som blokkerer ut all uønsket trafikk. På denne måten er du beskyttet mot alle hackere og forskjellige teknologier som kan plassere ondartet software på datamaskinen din.

Gå til nordVPN

Hvordan se på Netflix med Nord VPN

For å få tilgang til amerikansk Netflix eller et annet utenlandsk Netflixbibliotek, er NordVPN den beste på markedet. Nord VPN vil la deg avblokkere det meste av Netflixbibliotekene i den beste streamingkvaliteten. Det er bare å velge en server til det landet du ønsker, knytte deg til serveren og laste inn Netflixsiden på nytt. Det er så enkelt!

Nordvpn livsstil

Du kan få tilgang til både amerikansk, britisk og fransk Netflix – for å nevne noe. Ikke glem å velge en ultrarask TV-server for den beste strømmeopplevelsen. Du bør imidlertid ta en ekstra kikk på tabellen på hjemmesiden deres så du har kontroll på at VPN-tilgangen er kompatibel med Netflix. Dette kan nemlig forandre seg over tid…

Ta en titt på NordVPNs software

Nordvpn grensesnitt 1

Nordvpn grensesnitt 2

Nordvpn grensesnitt 3

Pris

Nordvpn pris

Konklusjon

NordVPN er en ytterlig VPN med tanke på sikkerhet og beskyttelse av personvernet ditt. NordVPN tilbyr også en streng ingen-loggføringspolicy. Dessuten er den kompatibel med amerikansk Netflix. Videre er det mulig med seks samtidige tilknytninger. På denne måten kan du dele VPN-tilgangen din med dine venner og familie.

Sist, men ikke minst, er den årlige abonnementsprisen veldig attraktiv. NordVPN er definitivt en av de beste VPN-ene på markedet!

9.5 TOTAL POENGSUM
NordVPN Anmeldelse: Utmerket

Personvern og sikkerhet
10
Funksjoner
9.5
Hastighet og ytelse
9.5
Verdi for pengene
9
Brukervennlighet
9.5
FORDELER
  • Servere med onionbrowsing
  • HTTP-proxy er inkludert
  • NAT-brannmur er inkludert
  • Dobbel VPN-tilgang (multi-hop)
  • Ingen loggføringspolicy og torrentvennlig
  • Egne apper for iPhone og Android
  • 6 samtidige innlogginger
ULEMPER
  • Manuell konfigurering krever bruk av PPTP eller L2TP

Jeg er en skikkelig internettfreak! Og det er derfor jeg er i gode hender på dette nettstedet. Jeg vil vite alt om alle forhold knyttet til Internett. For meg er det en glede å gå inn i teknisk dybde - jo mer komplisert, jo bedre. Som tidligere hacker kjenner jeg ikke bare bitene og bytene ekstremt godt, men har også en tendens til å være veldig kreative.

Jeg vil gjerne høre fra deg.

Legg igjen et svar

PersonvernPåNettet.no