Password Boss Anmeldelse for 2024

password boss

I denne artikkelen skal du få lese om Passwordboss og hvilken funksjoner denne har. I vår gjennomgang av Password Boss ser vi på styrker og svakheter ved plattformen og sammenligner den med noen av konkurrentene.

Prøv Bosspassword
Hold passordet ditt trygt med PasswordBoss

Vurderer du å kjøpe Bosspassword? Password Boss vil sørge for at du vil være trygg på nett, det kan man se ved å ta en titt på anmeldelse. Med et enkelt klikk kan du kan lagre alle passord. Test den ut da vel!

Artikkelen oppdatert på: 12. mai 2024

Oversikt

Mellom 2015 og 2018 fortsatte Bosspassword sin sosiale medieaktivitet, lanserte et nettsamfunn og fikk toppkarakterer på flere anmeldelsessider. Imidlertid ble selskapet i 2020 overtatt av en investeringsgruppe med fokus på MSP sikkerhet. Gruppen kjøpte deretter AutoElevate som er en leverandør av automatisert PAM programvare og erklærte sine intensjoner om å øke nivåene av cybersikkerhetsbeskyttelse for MSP fellesskapet.

Programmets hovedvindu har en meny til venstre med viktige funksjoner, med resten av plassen er viet til å vise dine lagrede passord, som en liste. Du kan velge å ha listen alfabetisk eller etter flere datomuligheter, for eksempel dato sist brukt eller dato for opprettelse. Hvis du har valgt å organisere passordene dine i mapper, kan du velge mappevisning. Ikke gå glipp av standard Windows menyen øverst, det er her du finner funksjoner som sikkerhetskopiering og import/eksport.

Pris

Forutsatt at passordbehandleren vil fortsette å tilby en tjeneste for enkeltpersoner, familiegrupper og direkte forretningsbrukere en liten stund ennå, starter vi vår Bosspassword gjennomgang ved å se på dens gratis plan, et veldig grunnleggende alternativ som gjør det mulig for individuelle brukere å lagre lokalt et ubegrenset antall passord, betalingsdetaljer og annen legitimasjon på kun én enhet.

I motsetning til noen gratis planer, kan du ikke importere passord fra en eksisterende passordbehandling, og denne passordbehandleren vil ikke foreslå sterke, unike passord for nye kontoer du oppretter. I stedet må du lagre hvert passord mens du bruker passordgeneratoren.

password boss pris

Premium plan

Sammenlignet med den helt grunnleggende gratisplanen, har Bosspassword premium planen blitt beskrevet av noen anmeldere som bare for de «teknologikyndige». Selv om denne beskrivelsen kan tilskrives mengden funksjoner som er inkludert i premiumplanen,s har det også blitt kommentert at Bosspassword appene for PC, Mac, iOS og Android mangler intuitivitet og ikke er konsistente på tvers av alle enheter.

Hvis du er en teknisk kunnskapsrik bruker av passordbehandlere, har premiumplanen flere unike funksjoner som kan forbedre din personlige sikkerhet. Disse inkluderer sletting av ekstern enhet (i tilfelle du mister mobilen din) og en digital lommebok. I tillegg kan du importere passord, generere nye passord i appen og gi nødtilgang til en pålitelig kontakt i tilfelle du glemmer hovedpassordet ditt.

Familie plan

Familieplanen er en premiumplan for opptil fem brukere under ett abonnement. Men i motsetning til de fleste familieplaner, tilbyr ikke Boss password delte familiehvelv. Hvert enkelt familiemedlem får kun et personlig hvelv. Så hvis du vil dele påloggingsinformasjon (dvs. for Netflix kontoen din), må du bruke delingsfunksjonen for å sende påloggingsinformasjonen til hvert familiemedlem individuelt.

Selv om det er en god ide å abonnere på et familieabonnement hvis du ønsker å forutsette barna dine til å bruke Internett på en sikker måte, kan det avanserte tekniske brukergrensesnittet og den kompliserte egenskapen til enkelte funksjoner (dvs. alltid på to trinns pålogging) Kan gjøre det vanskelig for barna å bruke passordbehandleren og be dem om å gjenbruke passord eller lage svake passord de kan huske.

Prøv i dag

Sammendragstabell

KARAKTERISTISK VERDI
Multi-pålogging Fra 1-∞ enheter
Kompatible enheter Windows, macOS, Android, iOS
Pengene tilbake garanti? N/A
Kryptering Ikke oppgitt
Prisen starter fra
Gratis avtale? Ja, men begrenset

Sikkerhet

Sikkerhet er ekstremt viktig når det kommer til en passordbehandler. Derfor skal vi se på noen av de viktigste sikkerhet funksjonene.

kryptering

Kjernen i plattformens sikkerhetspolicy er null kunnskapsarkitekturen og ende til ende 256-bits kryptering. Uten å gå inn på detaljene betyr dette at verken passordbehandleren eller noen andre kan få tilgang til en brukers krypterte data uten hovedpassordet og den unike krypteringsnøkkelen, selv når den er i skylagring.

En annen sikkerhetsfunksjon som er nyttig for bedrifter er kryptert passorddeling. passordbehandleren sine bedriftsfunksjoner lar IT-administratorer tildele ulike nivåer av tillatelser. Ansatte kan bare bruke krypterte passord og legitimasjon som er relevante for deres rolle og tilgangsnivå. Ansatte kan da bruke de relevante nettstedene og applikasjonene, men uten å se en ukryptert versjon av dataene (dvs. passordet). Passorddeling gir derfor en ekstra sikkerhetspilar for bedrifter.

Tofaktorautentisering

Ett av de fem anbefalte oppstartstrinnene for passordbehandleren innebærer å slå på tofaktorautentisering. Uten denne funksjonen kunne alle som fikk tak i hovedpassordet ditt få full tilgang til kontoen din, og det vil du virkelig ikke. Med tofaktorautentisering aktivert, krever innlogging både noe du vet (hovedpassordet) og, i dette tilfellet, noe du har (en autentiseringsapp).

Som mange konkurrerende produkter, er Bosspassword avhengig av Google Authenticator for tofaktorautentisering. Du kan også bruke en Google Authenticator som fungerer på samme måte, for eksempel Duo Mobile eller Twilio Authy. Installer appen på smarttelefonen din, knips QR-koden som vises av passordbehandleren, og du er klar til å gå. Vel, nesten. For å forhindre at du blir låst ute hvis du mister mobilenheten din, ber Bosspassword om et alternativt telefonnummer for å motta en nødnøkkel. Den gir deg også en engangsopplåsingskode for å deaktivere tofaktor. Oppbevar koden trygt!

Nå, etter å ha skrevet inn hovedpassordet ditt, vil du også skrive inn en sekssifret kode generert av autentiseringsenheten. Hvis du vil, kan du konfigurere den til å bare kreve denne andre faktoren hver 30. dag på pålitelige enheter. Selv om du ikke velger tofaktorautentisering, krever det å legge til en ny enhet inntasting av en kode sendt til e-postkontoen din.

Biometrisk autentisering

Som de fleste premium passordbehandlere, støtter Bosspassword biometriske pålogginger på både Android- og iOS-enheter – du kan logge på Password Boss kontoen din med Face eller Touch ID i stedet for å skrive inn hovedpassordet ditt. Password Boss lar deg også velge en 4-sifret PIN-kode for å logge på kontoen din.

Prøv i dag

Hvordan starter man

  1. Opprett kontoen din. Åpne applikasjonen og velg et brukernavn og passord. Oppsettsveiviseren vil starte og lede deg gjennom resten.
  2. Aktiver Passordbehandleren i nettleseren. Oppsettsveiviseren viser deg hvordan du slår på passord behandleren på ett klikk pålogging og automatisk skjemautfylling i nettleserne dine
  3. Passordbehandleren er klar! Se etter den grønne uglen på nettsider. Den vil automatisk logge deg på, fylle ut skjemaer og huske nye passord du oppretter.

boss password

Funksjoner

Passord behandleren inneholder utrolig mange unike funksjoner som er essensielle når det kommer til en passordbehandler. Her er noen av de.

 

Legge til passord

En av funksjonene er muligheten til å legge til passord. Dette gjør at du aldri kommer til å glemme ett passord igjen!

passwordboss

Importere og eksportere passord

Man har også muligheten til å importere og eksportere de lagrede passordene. Som gjør at mulig å ta inn passord fra andre nettsider eller passordbehandlere.

Generer passord

Når du skal lage et passord, kan du velge mellom litt forskjellige innstillinger. Dette er hvor mange tegn skal passordet bestå av, tall, tegn, spesialtegn osv.

Automatisk utfylling av passord

Når du har lagret et passord, er det veldig enkelt å utfylle det igjen neste gang. Når du generer et passord på f.eks. en nettsiden, vil passordbehandlere huske at passordet hører til dette nettstedet. Dermed vil det være mulig med automatisk utfylling.

Kontrollerer passordstyrken

Hvis du er usikker på om passordet ditt er sikkert nok, har passordbehandleren en funksjon som sjekker passordstyrken. Den vil komme med forslag til hva du bør gjøre med passordet for å gjøre det mer sikkert.

Andre funksjoner

Password Boss inneholder en rekke andre nyttige sikkerhetsfunksjoner. Dark Web Scan søker på det mørke nettet etter pålogginger i en brukers hvelv og varsler dem om brudd, og den har en sikker nettleser for nettbank og transaksjoner. Den har også tofaktorautentisering, skybasert sikkerhetskopiering og lagring, ende-til-ende-kryptering ved dataoverføringer, en førsteklasses nødgjenopprettingsfunksjon og en fjernslettingsfunksjon som fjerner alle passord-sjef-relaterte data fra en hvilken som helst enhet du kan ha mistet. Ingen av disse funksjonene er unike for programvaren, men de er alle kompetent utført, og sammen gir de pålitelig beskyttelse.

Prøv i dag

Brukervennlighet

Totalt sett, er programmet veldig enkelt å bruke. Stort sett alle funksjonene til passordbehandleren er godt egnet for både tekniske og ikke tekniske brukere, og Bosspassword har et av de mest intuitive grensesnittene av alle konkurrerende passordbehandlere.

password boss

Kompatibilitet

Den fungerer med de fleste store nettlesere og operativsystemer, men det er noen få hull i kompatibiliteten. Merkelig nok støtter den ennå ikke passordimport fra Safari, og den har ikke en desktopversjon som er kompatibel med Linux-systemer.

boss password

Når det er sagt, bør det fungere på de fleste enheter der det er nødvendig, og mobilappene er angivelig like enkle å bruke som skrivebordsversjonene. Premium versjonen tilbyr også ubegrenset passordlagring og ubegrenset enhetsstøtte: en velsignelse for bedriftsteam som ønsker å implementere denne programvaren.

Prøv i dag

Kundeservice

Den tilbyr kun ett interaktivt støttealternativ  e-poststøtte. Den kan nås ved å klikke på Kontakt oss knappen øverst til høyre i hjelpesenteret (hvis du klikker på Hjelp i skrivebordsappen, blir du omdirigert til denne siden). Etter å ha sendt inn en støtteforespørsel ved å bruke skjemaet på Password Boss sitt nettsted, mottok vi en e-post om at selskapet mottok meldingen vår. Det var imidlertid ingen indikasjon på når jeg kunne forvente å få svar.

Som vi fant ut senere, varierer e-postsvartiden til Password Boss mye. To av spørsmålene våres ble besvart i løpet av 6 til 8 timer, men det tok Password Bosss support nesten 2 virkedager å svare på det tredje.

Selv om det er vanlig at passordbehandlere ikke tilbyr telefonstøtte, er vi litt overrasket over at det ikke er noen live chat eller støtteforum. Imidlertid har Password Boss en god kunnskapsbase som er enkel å navigere og kommer med mange omfattende oppsett og bruksveiledninger. Alle hjelpeartiklene er delt inn i to kategorier: Using Password Boss for personlige brukere og Team Administration for forretningsbrukere.

Totalt sett er ikke passordbehandleren sin støtte helt optimal. Noen få standardstøttealternativer mangler som en live chat og et fellesskapsforum. Omløpstidene for e-poststøtte er uforutsigbare, så dette er ikke et pålitelig alternativ for støtte. Imidlertid er hjelperessursene på  nettstedet veldig detaljerte og enkle å bruke. Hvis du trenger hjelp, kan du trykke her.

Sammenligninger/alternativer

Nå skal vi undersøke litt om det finnes noen like bra alternativer, og vi skal sammenligne forskjellige passordbehandlere.

Password Boss vs. Dashlane

Sammenligner man disse to passordbehandlerne, er det tydelig at Dashlane har mer avanserte funksjoner enn Password Boss. Den har også funksjonalitet som du bare kan få fra det beste passordbehandlermerket på markedet. Den eneste ulempen med Dashlane er imidlertid dens relativt høye priser. Du kan lese mer om Dashlane her.

Password Boss er en pålitelig passordbehandler som fungerer bra som passordbehandler, men som mangler noen spesielle funksjoner som finnes i Dashlane. Den viktigste fordelen i forhold til Dashlane er imidlertid det faktum at Password Boss er billigere.

Password Boss vs. NordPass

Begge to er veldig sikre og bra passordbehandlere. Det som skiller de er funksjonene og prisene. NordPass har noen flere ekstra funksjoner som egentlig ikke er nødvendig, men de er kjekke å ha. Password boss på den andre enden, har de de viktigste funksjonene, pluss at denne er billigere. Les mer om NordPass her.

Konklusjon

Vi kan konkludere med at Password boss er en veldig trygg og fin passordbehandler, som tilbyr alle de essensielle funksjonene. Man har også utvalget av forskjellige planer som man kan velge mellom. Noe som gjør at man finner den perfekte planen for deg.

7.5 TOTAL POENGSUM
Password Boss anmeldelse

Personvern og sikkerhet
9.5
Funksjoner
8
Brukerstøtte
7.5
Valuta for pengene
9
Brukervennlighet
9.5
FORDELER
  • Gode sikkerhets og krypteringsfunksjoner.
  • Støtter dataimport fra andre store passordbehandlere.
  • Enkel å installere og bruke.
ULEMPER
  • Kundestøtte kunne har vært bedre.
  • Mangler automatiske passordoppdateringer.
andreas

Andreas, en programvareingeniør og selverklært internettentusiast, føler seg helt hjemme på dette nettstedet. Å dykke ned i tekniske detaljer gir ham stor glede - jo mer komplekst, desto bedre. Med en tidligere bakgrunn som hacker, har Andreas ikke bare en grundig forståelse av biter og bytes, men han har også en kreativ tilnærming. For eventuelle spørsmål eller samarbeidsmuligheter kan du kontakte Andreas via e-post på andreas@personvernpanettet.no.

Jeg vil gjerne høre fra deg.

Legg igjen et svar

PersonvernPåNettet.no