Private Internett Access kupong 2024 – Få eksklusiv rabatt her

Har du lyst til å øke egen sikkerhet og beskytte eget personvern på nett samtidig som du sparer penger? Vi har løsningen du leter etter.

Private Internet Access ble kåret til en av de beste VPN-tjenestene for 2024 og er en av de ledende leverandørene på markedet. Les videre og få et eksklusivt tilbud på dette programmet med vår Private Internet Access rabattkode.

PRØV NÅ
Eksklusivt tilbud på Private Internet Access - opptil 82% rabatt!

PIA er et brukervennlig program som fungerer spesielt godt for streaming, torrenting og videospill. Få opptil 82% rabatt og 3 måneder gratis med vår Private Internet Access kupong!

Artikkelen oppdatert på: 14. juli 2024

VPN-kuponger

PIA VPN kupong: Få 82% rabatt
Tilbud på Private Internet Access, få opptil 82% rabatt + 3 måneder gratis
82% rabatt

Verifisert

7-dagers gratis prøveperiode

Ikke gå glipp av 7-dagers gratis prøveperiode og 30-dagers fornøydgaranti hos PIA!
Gratis prøveperiode

Verifisert

PIA VPN kupong: spesialtilbud 2.19$/mnd
Ikke gå glipp av dette tilbudet med bare 2.19$/mnd!
Utløpt

Verifisert

Hva er Private Internet Access?

Private Internet Access er et av de ledende programmene på dagens marked som også er svært enkelt å bruke selv for en nybegynner.

Det ble grunnlagt i 2009 av Andrew Lee og eies i dag av Kape Techologies PLC. De er kjent for å prioritere kundenes personvern, frihet og sikkerhet ved hjelp av trygge sikkerhetsfunksjoner og sterk kryptering av data.

Private Internet Access rabattkode

Om du skulle støte på problemer mens du bruker PIA trenger du ikke å bekymre deg. De bryr seg om kundene sine og har 24/7 live chat hvor du sjelden må vente mer enn et minutt og blir møtt av hyggelige medarbeidere. Om det ikke haster kan du også ta kontakt via e-post eller ta en titt på de mange veiledningene på nettsiden deres.

Noen av de sentrale funksjonene som skiller PIA fra andre VPN-tjenester er avanserte innstillinger for kryptering, avansert split-tunneling og åpen kildekode. Blant sikkerhetsfunksjonene finner vi blant annet integrert DNS og proxytjenere for økt sikkerhet.

Med høye hastigheter og nyeste WireGuard er dette et av de beste programmene for streaming, torrenting og videospill samtidig som du kan føle deg trygg på nettet. Om du vil lese mer om programmets funksjoner og testresultater kan du ta en titt på anmeldelsen vår av Private Internet Access.

PRØV PRIVATE INTERNET ACCESS NÅ

Oppsummering

Har du dårlig tid, eller er usikker på detaljene rundt programmet? Vi tar en nærmere titt på programmet for å gjøre det lettere for deg å bestemme deg for om du vil prøve programmet med en Private Internet Access rabattkode.

Feature Value
Zero-logs? Yes, your data and identity are safe
Fungerer med torrenter? Ja
Netflix
Multi-login ∞ samtidige tilkoblinger
Covered countries 84+
støttet OS Windows, macOS, Linux, Android, Android TV, iOS, gaming consoles, smart TVs, and routers
Pengene tilbake-garanti 30 days
Protocols WireGuard, OpenVPN, IKEv2/IPSec
Trafikkdata Unlimited
Kryptering Strong: Military AES 256 bits
IP-adresser Undisclosed
Serveres 35 000+

Pris med Private Internet Access kupong

Private Internet Access kupong

Det finnes tre ulike planer du kan velge mellom. Et månedlig abonnement koster vanligvis 10,69€ per måned. Med vår Private Internet Access rabattkupong får du 82% rabatt og 3 måneder gratis og betaler kun 1,99€ per måned.

Du kan også velge et abonnement som varer 6 måneder hvor du sparer 36% og betaler 6,79€ per måned med en Private Internet Access kupong.

PIA aksepterer flere ulike betalingsmåter og du kan velge det som føles tryggest for deg blant kredittkort, debetkort, AmazonPay, kryptovaluta og gavekort fra tredjeparter som Starbucks og Best Buy.

Om du ikke vil kjøpe uten å prøve programmet først har de en 7-dagers gratis prøveperiode for mobiltelefoner som bruker iOS eller Android.

Men du kan har også en 30-dagers fornøydgaranti som gjelder for alle enhetene dine og sikrer at du får pengene tilbake i tilfelle du mot formodning ikke blir fornøyd med programmet.

Denne gjelder selvsagt selv om du bruker en Private Internet Access rabattkode.

Hvordan bruke Private Internet Access VPN rabatt

Det er heldigvis enkelt å bruke Private Internet Access kupongen du finner hos oss.

  1. Gå til Private Internet Access
  2. Trykk på «Prøv PIA VPN nå»
  3. Velg din foretrukne plan
  4. Legg eventuelt til antivirus og dedikert IP-adresse
  5. Velg betalingsmåte
  6. Fyll inn informasjon
  7. Trykk på «Betal nå» for å fullføre betalingen
  8. Føl deg tryggere på nettet med PIA!

Ofte stilte spørsmål

For å sikre at du har all informasjonen du trenger har vi valgt å svare på noen ofte stilte spørsmål om Private Internet Access rabattkoder.

Kan jeg bruke mer enn en VPN-kupong?

Nei, du kan ikke bruke mer enn en VPN-kupong samtidig. Du kan bare benytte deg av en enkelt kupong under betaling og kan ikke bruke samme kupongen to ganger. Om du ønsker kan du imidlertid bruke kupongen på nytt med en annen konto for å spare litt ekstra.

Kan jeg bruke VPN-kuponger om jeg allerede har et abonnement?

Nei, du kan ikke bruke VPN-kuponger om du allerede har et abonnement. Slike kuponger kan dessverre kun brukes første gang du registrerer deg hos en VPN-tjeneste.

Får jeg rabatt på alle planene med dette tilbudet?

Nei, det er ikke rabatt på alle planene med dette tilbudet. Leverandøren setter vanligvis ikke ned prisene for alle de ulike abonnementene samtidig. Denne Private Internet Access rabattkoden gir deg enten 36% rabatt eller 82% rabatt.

Som oftest gjelder den høyeste tilgjengelige rabatten bare det lengste abonnementet og du bør derfor velge abonnementet som varer lengst for å spare mest mulig.

Private Internet Access kuponger

Finnes det en VPN-kupong som gir meg en gratis prøveperiode?

Nei, det finnes ikke en VPN-kupong som gir deg en gratis prøveperiode. Private Internet Access tilbyr imidlertid en 7-dagers gratis prøveperiode for mobiltelefoner med Android eller iOS.

I tillegg har du 30-dagers fornøydgaranti som lar deg prøve programmet trygt i 30 dager og sikrer deg pengene tilbake dersom du ikke blir fornøyd.

Hvor ofte er det eksklusive tilbud og rabatter på VPN-tjenester?

Det varierer fra leverandør til leverandør hvor ofte programmet er på tilbud og hvor stor rabatt man kan få. Det kommer ofte nye Private Internet Access kuponger rundt jul og når det er store salg som Black Friday og Cyber Monday.

Om du vil få med deg når det kommer nye PIA rabattkoder kan du bokmerke denne siden og sjekke inniblant for å se om det er noen nye kuponger tilgjengelig. Du kan også finne flere andre aktive kuponger for VPN-tjenester her.

andreas

Andreas, en programvareingeniør og selverklært internettentusiast, føler seg helt hjemme på dette nettstedet. Å dykke ned i tekniske detaljer gir ham stor glede - jo mer komplekst, desto bedre. Med en tidligere bakgrunn som hacker, har Andreas ikke bare en grundig forståelse av biter og bytes, men han har også en kreativ tilnærming. For eventuelle spørsmål eller samarbeidsmuligheter kan du kontakte Andreas via e-post på andreas@personvernpanettet.no.

Jeg vil gjerne høre fra deg.

Legg igjen et svar

PersonvernPåNettet.no