Private Internet Access VPN: Anmeldelse 2023

private internet access

Denne Private Internet Access VPN er blant markedets mest populære VPNer. De kan vise til både sterk sikkerhet, fullstendig anonymitet og lave kostnader. PIA tar brukersikkerhet og personvern på alvor og de kommer derfor øverst på listen. Den har tusenvis av lojale brukere. I denne artikkelen vil vi vurdere om den er like god som den lover.

Prøv det nå
Private Internet Access VPN - Begrenset Tilbud

Spar 81% og få 2 ekstra måneder GRATIS! Ikke gå glipp av og få denne eksklusive avtalen nå!

Private Internet Access (PIA): Introduksjon

PIA står for Private Internet Access. Denne PrivateInternetAccessVPN har eksistert siden 2010. Med sine svært brukervennlige priser har Private Internet Access VPN ekstremt mange brukere over hele verden.

Privateinternettaccess VPNs visjon er å gjøre det lettere å surfe anonymt på nett. Slik er de med på å forhindre overvåking og misbruk av dine data.

Private Internet VPN beskytter dine data mot uvedkommende ved å danne en kryptert tunnel som dataene dine sendes gjennom. Via denne krypterte tunnelen er du, din aktivitet og din posisjon skjult for omverden. Dette gjør både at du trygt kan surfe, streame og laste ned innhold på nettet – men også at du kommer deg forbi geobegrensninger på innhold.

Geobegrensninger er funksjonen som låser enkeltstående innhold til brukere innenfor et geografisk område. Det er geobegrensninger som eksempelvis forhindrer deg fra å se på NRK nett-TV når du er i utlandet. Gjennom en VPN private internet access vil du imidlertid komme deg rundt disse geobegrensningene.

VPN PIA garanterer at de ikke loggfører brukerne sine, og at brukerne får tilgang på ubegrenset båndbredde. I tillegg får brukerne mulighet til å bruke private internet VPN på inntil 10 enheter – samtidig! Med mer enn servere i mer enn 84 land får du tilgang til all verdens innhold.

Abonnementløsninger Og Priser

Private Internet VPN er en fremoverlent VPN og skjønner at ulike brukere har ulike behov.

private internet access priser

Treårsabonnementet er klart det billigste med sine € 1,99 i måneden. Dette krever at du forplikter deg til en privat Internett-tilgang VPN i tre år. Hvis du er i tvil, kan års- eller månedsabonnementet være en bedre løsning. 6 måneder koster nå € 6,79 i måneden, mens det månedlige koster € 10,69. Med det månedlige abonnementet kan du også avslutte abonnementet når du vil.

Prøv det nå

Kort Oppsummert

Trekk Verdi
Loggføring Ingen logger, dine data og identitet er trygge
Torrenter Tillatt med torrents
Netflix
Samtidige innlogginger Opp til 10 samtidige tilkoblinger
Dekket land 84+
Støttede enheter Windows, macOS, Linux, Android, Android TV, iOS, gaming consoles, smart TVs, and routers
Pengene tilbake-garanti? 30 dager
Protokoller WireGuard, OpenVPN, IKEv2/IPSec
Trafikkdata Ubegrenset
Kryptering Sterk: Militær kvalitet 256-bit
IP-adresse Ikke oppgitt
Servere Ikke oppgitt

Bruk av PrivateInternetAccess

Ett enkelt PIA-abonnement kan brukes på opptil 10 enheter samtidig. På denne måten kan du beskytte alle enhetene dine. Du bare laster ned, innstallerer og velger server du vil koble til. VPN Private Internet Access er tilgjengelig for en rekke plattformer, som Windows, macOS, Linux, Android, Android TV, iOS, gaming consoles, smart TVs, and routers, Linux og støtter OpenVPN, noe som betyr at du kan konfigurere programmet på ruteren din for å beskytte hele Wi-Fi-tilkoblingen.

Netflix

Mange VPN-brukere er primært opptatt av tilgang til geobegrenset innhold. Strømmegiganten Netflix har gjort seg upopulær blant mange ved å begrense innhold til enkelte land. Dette fører til at de nyeste sesongene av amerikanske serier er tilgjengelig i USA lenge før de er tilgjengelig i Norge.

private internet access vpn

Private Internet access har et enormt antall servere i USA og brukere kan enkelt få en amerikansk IP-adresse. Slik får man også tilgang til amerikanske Netflixserier.

Vi fikk også tilgang til Netflix på begge serverne vi testet, så vel som Netflix-innhold i Canada, Danmark og Australia. Ulempen er at vi ikke fikk tilgang til Netflix på andre serversteder som vi testet, inkludert Tyskland, Mexico og Japan.

Med over servere i 84 land kan du også enkelt få tilgang til innhold på andre lands Netflix.

Hvis du ønsker å oppheve blokkeringen av Netflix og andre streaming-nettsteder fra hele verden, er PIA et pålitelig valg. Det er i likhet med VPN Private Internet Access raskt, sikkert og ubegrenset.

Torrent

Torrent er enkelt forklart et fildelingsnettverk hvor den siste som har lastet ned en fil, fungerer som server for andre som ønsker å laste ned den samme filen. Teknologien egner seg ypperlig for deling av større filer, eksempelvis bøker og filmer. Det er også mulig å laste ned deler av en fil gjennom torrenting.

Torrenting har vært utbredt og populært siden tidlig 2000-tall. Dette fordi det er en rask og effektiv måte å dele filer på. Dessverre er det også mange lands myndigheter som slår hardt ned på torrenting. Dette har ført til at mange internet private access VPN ikke tillater eller er dårlig egnet for torrenting.

Private Internet Access (PIA) støtter imidlertid torrenting gjennom P2P (peer to peer) nettverk. P2P-teknologien knytter ulike enheter sammen i et internettbasert nettverk og gjør torrenting mulig uten behov for en lokal server.

Prøv det nå

Funksjoner ved Private Internet Access

  • Port Forwarding: Port forwarding innebærer konfigurering og tilgjengeliggjøring av en ruter til en datamaskin eller et tilkoblet nettverk. Dette betyr at du har tilgang til internett også utenfor nettsonen.
  • Innebygget DNS lekasjebeskyttelse: Det siste du vil ved bruk av en VPN er at identiteten din avsløres. En DNS-lekasje innebærer at din DNS eller IP-adresse lekker ut, f.eks. ved at VPN faller ut. Private Internet Access har en innebygget beskyttelse mot DNS-lekasje så du kan være trygg på å alltid være anonym.
  • Disconnect Protection: Denne funksjonen hjelper deg å holde live møter eller livestreaminger til tross for at tilkoblingen din faller ut. Motparten vil da få opp et varsel om at du tilkobler deg igjen.
  • SOCKS 5 Proxy: PIA Internet private access tilbyr SOCKS5 Proxy protokoll. Denne gjør det mulig for deg å skjule IP-adressen din der den blir bedt om. Fordi proxyen fungerer på et lavere nivå kan også andre programmer og applikasjoner benytte seg av proxytunnelen for å skjule IP-adressen din. Mange opplever denne proxyen som mer effektiv enn en VPN.
  • PIA MACE (annonseblokkering): MACE er et system private internet VPN har utviklet selv. Systemet beskytter kundenes personvern og sikkerhet ved å gi ulike nettsider en annen IP-adresse enn din faktiske.

Prøv det nå

Windows Client

Det er enkelt å laste ned Windows-versjonen av Private Internet Access ( VPN PIA) fra selskapets nettside og installere den på få sekunder på et skrivebord som kjører den nyeste versjonen av Windows 10.

Grensesnitt

Denne internet private access VPN har et oversiktlig og intuitivt grensesnitt med stort fokus på brukervennlighet. Når du har lastet ned og installert private access VPN vil du få en app i desktop. Her logger du inn med brukernavnet du har fått på mail gjennom ditt abonnement.

private internet access gjennomgang

Innstillinger

Det er meningen at internet private access appen skal gå i bakgrunnen. Du kan se at appen kjører, ved at et lite PIA-ikon dukker opp på toppen av nettleseren din. For å være sikker på at VPNen er aktiv og knytte deg til en server et annet sted, må du via appen. Her kan du aktivt velge lokasjon og koble deg til.

pia internet

Andre applikasjoner

VPN PIA støtter apper for 84.

Privat internettilgang tilbyr også utvidelser for Firefox og Chrome. Disse skjuler IP-adressen som er knyttet til nettlesertrafikken din, ved hjelp av servere på en rekke steder, og er sikret med Squid HTTPS. Bare nettlesertrafikken din påvirkes imidlertid av programtilleggene. Resten av datamaskinens aktivitet er ikke sikret av disse verktøyene, selv omdu har Private Internet Access VPN

Kundeservice

Private Internet Access har døgnåpen kundeservice med både chat- og mailmulighet. De har også en omfangsrik og oversiktlig FAQ på sine nettsider hvor de fleste vanlige henvendelser er godt dekket. De svarer raskt på henvendelser, og brukerne er generelt fornøyde med responstiden. Private Internet Access VPN har også et sett med artikler og svar på ofte stilte spørsmål i support-delen på nettstedet deres. Så hvis du har problemer, kan du sjekke ofte stilte spørsmål før du kontakter brukerstøtteteamet.

Prøv det nå

Konklusjon

PIA VPN er blant markedets mest populære VPNer – og med god grunn. Dette er en billig men stabil og rask VPN som tar personvern og brukervennlighet på alvor. Samtidig er selskapet plassert i USA, en utfordring gitt amerikansk personvernslovgivning. VPNen egner seg særlig for privat bruk.

Private Internet Access
9.3 TOTAL POENGSUM
Private Internet Access VPN Anmeldelse

Hastighet og ytelse
9.5
Brukervennlighet
9
Egenskaper
9
Sikkerhet og personvern
9.5
Valuta for pengene
9.5
FORDELER
  • rask
  • Ingen logg
  • kan laste ned torrent
  • SOCKS 5 proxy inkludert
ULEMPER
  • Få land

Jeg er en skikkelig internettfreak! Og det er derfor jeg er i gode hender på dette nettstedet. Jeg vil vite alt om alle forhold knyttet til Internett. For meg er det en glede å gå inn i teknisk dybde - jo mer komplisert, jo bedre. Som tidligere hacker kjenner jeg ikke bare bitene og bytene ekstremt godt, men har også en tendens til å være veldig kreative.

Jeg vil gjerne høre fra deg.

Legg igjen et svar

PersonvernPåNettet.no