Surfshark rabatt 82%: Surfshark kupong og kampanjekoder for 2024

Har du vurdert å skaffe deg Surfshark VPN?  Isåfall anbefaler vi deg å lese denne artikklen hvor vi skal gå imellom hvordan du kan få Surfshark rabatt ved kjøp. Det har aldri være billigere å anskaffe seg en troverdig og sikker VPN, takke være kuponger.

Krev Tilbud
Eksklusiv Surfshark rabatt - Få opptil 82% rabatt ved bruk av rabatt!

Hvis du har tenkt til å kjøpe en VPN, er dette det beste tidspunktet å kjøpe en på! Få 30 dager pengene tilbake garanti. 82 % rabatt på VPN-avtale + 2 måneder GRATIS

Artikkelen oppdatert på: 9. juni 2024

VPN rabatt

Surfshark VPN kupong: 82%
Surfshark er en god og pålitelig VPN i 2024. Spar opptil 82%. Betal bare EUR 2,49 i måneden i stedet for EUR 12,95 i måneden.
82% RABATT

Verifisert

Surfshark VPN: 30-dagers gratis prøveversjon
Prøv Surfshark GRATIS nå i 30 dager.
Gratis prøveperiode

Verifisert

Surfshark VPN kupong: Spar 51%

Løs inn denne kupongen og få 51% rabatt!

Utløpt

Verifisert

Hva er Surfshark?

Surfshark er et VPN-selskap lokalisert på De britiske jomfruøyene. Surfshark VPN ble grunnlagt i 2018 og eies av Surfshark Ltd. med ansatte i åtte land. Ved siste opptelling tilbyr selskapet 3 200 servere i 100 land. Sammenlignet med andre VPN-selskaper støtter Surfshark et mindre antall VPN-protokoller, men de den støtter er blant de mest populære alternativene. Brukere kan få tilgang til Surfshark VPN-servere fra hele verden og skjule surfeaktiviteten deres med ende-til-ende-kryptering. Tjenesten har apper for iOS, Android, macOS, Windows, Linux, Chrome, Firefox, FireTV, Apple TV, smart TVs, Xbox, Playstation. Den tilbyr nettleserutvidelser for Chrome og Firefox, en klient for Linux, og fungerer med mange rutere. Hvis du ønsker å lese mer om Surfshark rabatt, kan du trykke her.

surfshark rabatt

Den primære funksjonen til Surfshark VPN er en virtuell privat nettverkstjeneste som fokuserer på personvern, men selskapet inkluderer også en rekke andre sikkerhetsfunksjoner utover å bare kryptere dataene dine. For eksempel er Whitelister dets delte tunnelverktøy, som lar deg sende mesteparten av trafikken gjennom VPN-«tunnelen» og dirigere spesifikk trafikk utenfor VPN. Nettstedet leder deg gjennom klare eksempler på når du kanskje vil ha dette slått på og hvordan du aktiverer det.

Få Surfshark på et øyeblikk

Å bruke en VPN skal være enkelt, derfor har vi satt opp en tabell over de viktigste punktene ved Surfshark. Du vil også kunne se resultatene fra flere av testene vi har utført.

Trekk Verdi
Loggføring Yes
Torrenter Yes
Netflix US, UK, IN, IT, NO, DE, AU, JP, KR, PL, FR, CA, TR, SE, SG, NL
Samtidige innlogginger
Dekket land 100
Støttede enheter iOS, Android, macOS, Windows, Linux, Chrome, Firefox, FireTV, Apple TV, smart TVs, Xbox, Playstation
Pengene tilbake-garanti? 30
Protokoller WireGuard, IKEv2, OpenVPN
Trafikkdata Ubegrenset
Kryptering Sterk: Militær kvalitet 256-bit
Servere 3 200

Krev nå

Surfshark med rabatt

Når man skal velge en plan for Surfshark, har man tre valg. Disse er er kontrakter på 1, 12 og 24 måneder. Jo lengre kontrakten er, jo billigere blir månedsprisen.

Surfshark rabatt

Krev nå

Bruk av Surfshark rabatt

Her er hva du må gjøre:

  1. Gå til Surfshark-bestillingssiden.
  2. Klikk på kupong-knappen, som vist på bildet nedenfor.
  3. Kuponglinjen vil dukke opp. Slett standardkupongkoden som kanskje allerede er der, og skriv inn din.
  4. Trykk på Bruk.
  5. Hvis kupongen din er gyldig, vil du se en bekreftelse i grønt som sier «Kupong brukt.»

Hvis du ønsker å bruke en ny kode når du kjøper et annet abonnement i fremtiden, følg de samme instruksjonene. Merk at du kun kan bruke en kupongkode om gangen.

Surfshark rabatt- FAQ

Når man utforsker med et nytt produkt eller en tjeneste er det vanlig å lure på ting. Derfor har vi satt sammen en liste over de mest stilte spørsmålene, og svarene på disse på best mulig måte.

surfshark rabatt

Kan jeg bruke mer enn en VPN-kupong?

Man har bare muligheten til å ta i bruk en kupong ved utsjekking, du kan dessverre ikke bruke en kupong to ganger, men du kan dra nytte av kupongen igjen ved å bruke en annen konto eller plan.

Kan jeg bruke VPN-kuponger for et eksisterende abonnement?

Nei, man har bare muligheten til å bruke kupongene når du registrerer deg for første gang.

Vil jeg få rabatt på hver VPN-plan med avtalen?

Leverandøren gir vanligvis ikke rabatt på alle planer, du bør velge det lengste abonnementet, med høyest rabatt for å spare penger.

Finnes det VPN-kuponger for å få en gratisversjon?

Det finnes ingen kupongkoder for VPNs gratisversjon. Dette sier deg selv siden, siden det er helt gratis allerede.

Hvor ofte tilbyr VPN nye tilbud og rabatter?

Surfshark tilbyr nye tilbud gjennom hele året, spesielt rundt høytider og spesielle salgsperioder som Black Friday/Cyber ​​Monday. Black firday er dessverre over for i år, men du kan holde et øye åpent for nye Black friday deals. Hvis du ønsker enda flere rabatt koder og kuponger på Surfshark og andre kjente VPN leverandører, anbefaler vi deg å sjekke ut denne artikkelen om rabatter.

andreas

Andreas, en programvareingeniør og selverklært internettentusiast, føler seg helt hjemme på dette nettstedet. Å dykke ned i tekniske detaljer gir ham stor glede - jo mer komplekst, desto bedre. Med en tidligere bakgrunn som hacker, har Andreas ikke bare en grundig forståelse av biter og bytes, men han har også en kreativ tilnærming. For eventuelle spørsmål eller samarbeidsmuligheter kan du kontakte Andreas via e-post på andreas@personvernpanettet.no.

Jeg vil gjerne høre fra deg.

Legg igjen et svar

PersonvernPåNettet.no