Surfshark VPN: Anmeldelse 2024

surfshark

VPN-en Surfshark er en billig VPN med svært attraktive funksjoner. Vi synes dermed at det er vel verdt å denne tjenesten test hvorvidt disse påstandene er sanne eller ei. Det eneste som er helt sikkert er at dersom VPN leverer det de lover, bør du definitivt gå for denne VPN-en! La oss begynne denne anmeldelse og se om den kan måle seg med våre topprangerte VPN-er.

Kjøp her
Lær beskyttelse på nettet med Surfshark - OPP TIL 82 % AVSLAG!

Surfshark er den beste VPN-en for nybegynnere! Få 2 MÅNEDER GRATIS med 2 års abonnement og bruk tjenesten risikofritt i 30 dager med pengene-tilbake-garantien

Artikkelen oppdatert på: 12. mai 2024

Presentasjon

Surfshark er et VPN-tjenesteselskap lokalisert i britiske jomfruøyene. Det er et datterselskap Nord Security. Surf shark VPN tilbyr produkter som en virtuell privat nettverkstjeneste (VPN), et datalekkasjedeteksjonssystem og et privat søkeverktøy.

VPN Shark ble lansert i 2018 ved å introdusere sin første VPN-applikasjon for iOS-enheter. I 2018 gjennomgikk denne tjenesten en ekstern revisjon av et tysk cybersikkerhetsfirma Cure53, men kun for nettleserutvidelsene deres. Surf shark VPN har 3 200 servers+ servere i 100 land.

surfshark vpn

I september 2019 lanserte Surf shark VPN en Android-app kalt Trust DNS. Appen fungerer som en DNS-løser som kan gi tilgang til nettsider i svært restriktive land. I oktober 2019 ble den en av de ti første VPN-pakkene som fikk et offisielt godkjenningsstempel gitt av et uavhengig IT-Security Institute AV-TEST.

2002 ble Surfshark VPN kåret til den beste VPN-en i 2020 av CNN. I midten av 2021 startet Surf shark VPN prosessen med å fusjonere med deres konkurrent Nord Security, morselskapet til det populære NordVPN. Fusjonen ble fullført tidlig i 2022, med begge merkene som fortsatte å operere uavhengig.

Planer og priser

For kontekst er Surf shark VPN måned-til-måned-pris på rundt EUR 12,95 litt bratt når det gjelder VPN-er, men hvis du registrerer deg for et langsiktig abonnement, synker prisen betraktelig.

I seks måneder har du allerede halvert prisen, og hvis du registrerer deg for to år, er tjenesten mindre enn en kopp kaffe på bensinstasjonen. For kontekst er en av de beste VPN-ene på markedet dagens måned-til-måned-pris nøyaktig den samme, men besparelsene dine er et platå etter hvert som varigheten av abonnementet ditt øker.

surfshark vpn priser

Også verdt å merke seg, hvis du registrerer deg for en 24-måneders abonnementsplan, kan kostnaden refunderes i sin helhet opptil tretti dager fra kjøpet. Det betyr at du kan prøve det i en måned før du tar den endelige avgjørelsen om Surf shark VPN er riktig for deg eller ikke. Få kupongkoder her!

Sammendragsark

Trekk Verdi
Loggføring Ingen logger, dine data og identitet er trygge
Torrenter Tillatt med torrents
Netflix US, UK, IN, IT, NO, DE, AU, JP, KR, PL, FR, CA, TR, SE, SG, NL
Samtidige innlogginger Opp til ∞ samtidige tilkoblinger
Dekket land 100+
Støttede enheter iOS, Android, macOS, Windows, Linux, Chrome, Firefox, FireTV, Apple TV, smart TVs, Xbox, Playstation
Pengene tilbake-garanti? 30 dager
Protokoller WireGuard, IKEv2, OpenVPN
Trafikkdata Ubegrenset
Kryptering Sterk: Militær kvalitet 256-bit
IP-adresse Ikke oppgitt
Servere 3 200+

Bruk av VPN Surfshark

Netflix

Surfshark VPN fungerer bra med US, UK, IN, IT, NO, DE, AU, JP, KR, PL, FR, CA, TR, SE, SG, NL. Totalt fjerner VPN-en 10 Netflix-regioner i høy hastighet. denne tjenesten er rimelig, med et smart DNS-verktøy for ekstra enhetskompatibilitet. Kort sagt, vi anbefaler å bruke Surfshark VPN til å streame Netflix.

surfshark

Torrenting

Surfshark tillater torrenting på nettverket. Hver av VPN-ens 3 200+ servere er P2P-aktivert. Som et resultat er den fullt i stand til å legge til rette for trygge nedlastingsøkter. Du trenger ikke å bekymre deg for hvilken server du skal pare med, noe som gjør ting veldig praktisk.

Kina

Surfshark VPN jobber nå i Kina fra og med 2022, noe som er gode nyheter for folk som ønsker å se favorittprogrammene sine fra vestlige strømmetjenester som Netflix, Hulu og BBC iPlayer.

VPN Shark utmerker seg med å fjerne blokkering av ting, og nesten alle serverne fungerer med Netflix, selv om de fleste av dem vil omdirigere deg til den amerikanske versjonen. Du får også et ubegrenset antall enheter på ett abonnement, noe som gjør det til et flott alternativ å dele med en familie eller gruppe huskamerater.

Gaming

Ikke bare tror vi den VPN er bra for spill, men vi tror også det er en av de beste gaming VPN-ene. Takket være det massive servernettverket og lynraske hastighetene, trenger du ikke bekymre deg for etterslep, Og hvis personvern på nettet er viktig for deg, kan du bruke den VPN til å skjule IP-adressen din mens du bruker Discord og andre chat-plattformer for spill.

Enda bedre, du kan bruke VPN Shark til å bytte tidssone og få tidlig tilgang til nye spill! Det er mange grunner til å nyte spilling med en god VPN – og mange grunner til at Surfshark VPN er en av de beste etter våres erfaring.

Test ut Surfshark i 30 dager!

Surf shark VPN funksjoner

Surfshark One

One er en pakke med flere cybersikkerhetsverktøy, alle plassert i VPN Shark-appen. Den største og sannsynligvis mest brukte funksjonen er Antivirus. Den gjør det som står på boksen – beskytter deg mot virus og skadelig programvare

Strenge retningslinjer for ingen logger

De fleste Internett-leverandører er pålagt å lagre denne informasjonen i årevis – og i USA kan de lovlig selge (anonymisert) informasjon som dette. Selv om du føler at det ikke er noe du vil skjule, er det et stort brudd på personvernet.

Det er avgjørende å velge en VPN som ikke fører noen logger: selv om VPN-leverandøren din blir bedt om eller stevnet om å avsløre brukerloggene dine, vil det ikke fungere. De kan ikke gi opp informasjon som aldri eksisterte i utgangspunktet! Ikke risiker at Internett-leverandøren din lekker personlig informasjon til tredjeparter, og bruk en VPN-tjeneste uten logger.

surfshark vpn

Cure53

En god VPN-tjeneste er i stor grad avhengig av robust og sikker serverinfrastruktur. For VPN Shark trenger du ikke ta vårt ord for det: serverne våre har nettopp bestått en uavhengig infrastrukturrevisjon. Den omfattende forskningen ble utført av Tyskland-baserte Cure53, og oppdaget ingen alvorlige problemer.

CleanWeb

Utover å bare blokkere annonser i nettleseren din, blokkerer CleanWeb også adware og skadelig programvare i apper. For å aktivere CleanWeb, på Windows, Mac og Android TV, går du bare til fanen Funksjoner til venstre for appen, og slår CleanWeb-bryteren til På. Koble deretter til VPN på hvilken som helst server.

Bypasser

VPN delt tunneling – kalt Bypasser på VPN-appen – er programvarefunksjonen for å få bare noe av internetttrafikken din til å gå gjennom VPN mens resten bruker internett som vanlig. Og det er du som bestemmer når det skjer.

Killswitch

En killswitch er tilgjengelig for å blokkere internettforbindelsen din hvis VPNen kobler deg av. Det fungerer også, men med noen problemer i noen få sjeldne situasjoner. En nylig endring har blitt brukt for å få kill-bryteren til å fungere i en mindre ekstrem form.

Tidligere, når du slo på kill-bryteren, kunne du aldri få tilgang til internett i det hele tatt, med mindre du koblet til Surf shark VPN. Nå, selv om den beskytter deg i en internettøkt, er den ikke aktiv etter at du kobler fra. Du kan fortsatt bruke din vanlige internettforbindelse etter behov.

Vi tror det er en forbedring, for det å være koblet til Surf shark VPN hele tiden er ikke noe de fleste brukere trenger. Hvis det er noe du ville ha, vil den lettere drepebryteren være et problem, men VPN Shark sier at den snart gjenoppretter en fullstendig låst versjon. Killswitchen håndterte hovedtestene våre godt. Uansett hvor vi lukket VPN-tilkoblingen, viste appen et varsel for å advare oss, Internett ble blokkert og trafikken vår ble aldri eksponert.

vpn shark

Kamuflasjemodus

Obfuscation (kalt Camouflage-modus på VPN Shark) er et verktøy som brukes av mange personvernteknologier. Målet er å maskere det faktum at et personvernverktøy blir brukt. Med Surf shark VPN vil tilsløring skjule det faktum at du bruker en VPN, selv fra Internett-leverandøren din.

No borders modus

NoBorders er en VPN Shark-funksjon som lar deg bruke vår VPN gjennom nettverksbegrensninger. Hvis appen vår oppdager at noen prøver å begrense nettverket ditt (som skolens brannmur eller internettleverandør), vil den automatisk aktivere NoBorders-modus.

MultiHop

Navnet er i grunnen selvforklarende: Dette er en funksjon som lar deg være tilknyttet til to VPN-servere samtidig for økt beskyttelse av personvernet ditt. Selv om en dobbel VPN er en svært god måte å beskytte personvernet ditt på, fungerer det tregere enn en vanlig VPN-tilkobling. Det er med andre ord noe du bare bør bruke når du faktisk trenger det. Dette fant jeg ut gjennom vår Surfshark test.

Whitelister

Whitelister er enda en patentert funksjon som gjør split tunneling mulig. Dette kan du bruke til å tillate applikasjoner og nettsider å gå forbi VPN-tilgangen din. Jeg vil anbefale deg å alltid beskytte datatrafikken din ved hjelp av en VPN. Fra tid til annen kan det imidlertid være kontraproduktivt å måtte bytte mellom ulike servere hele tiden.

La oss for eksempel si at du er knyttet til en amerikansk server for å ha tilgang til det amerikanske Netflixbiblioteket. Samtidig trenger du å surfe på en lokal, norsk side. Dette er ikke nødvendigvis mulig fordi lokale sider ofte er geobegrenset, slik som NRKs nettsider. Løsningen kan da være å legge denne siden til på Whitelister.

Du bør imidlertid være obs på at du da er inne på NRK.no (eller andre lokale sider du har lagt til på hvitlisten) så er du ikke knyttet til VPN-en din. Du er dermed eksponert og dersom noen snoker rundt på nettet kan de se hva du driver med. Du bør følgelig være sikker på at du bruker https, som er bedre enn ingenting.

Pause VPN

Når du aktiverer denne funksjonen, lar den hele internetttrafikken hoppe over VPN-beskyttelsen (krypteringen og privat tunnelering) i en viss tid. Du kan velge å pause tilkoblingen i 5 minutter, 30 minutter eller 2 timer. VPN-tilkoblingen gjenopptas automatisk når den valgte tidsperioden er over.

Test ut Surfshark i 30 dager!

Windows klient

Et minimalistisk grensesnitt

Appen tilbyr et vindu som ser standard ut, med venstre skinne som viser navigasjonsalternativene. Dets primære dashbord viser deg Tilkoblet/Ikke tilkoblet-indikatoren, samt listen over det siste landet du koblet til. For å se hvilke steder som er tilgjengelige, må du gå til fanen Steder.

Imidlertid, i motsetning til andre apper, har den VPN fire typer tilkoblinger, nemlig de fysiske serverne, virtuelle servere, P2P-serveralternativer og flere dobbelt-hop VPN-tilkoblinger.

surf shark vpn

Grunnleggende innstillinger

Når du trykker på tannhjulet på Surfshark VPN, kommer du til innstillingene. I denne anmeldelse vil jeg utelukkende fokusere på tilkobling, sikkerhet og avanserte innstillinger. De andre elementene ved VPN-en er ganske selvforklarende, og du finner ut av disse ved å klikke på dem. Jeg er dessuten sikker på at det ikke er så mye jeg kan fortelle deg om disse som du ikke allerede vet.

Favorittinnstillingene mine er også tilgjengelige. Du kan starte appen når dataen slås på, og autokoble den til en valgt server. Det er også mulig å slå disse funksjonene på og forhåndsinnstille dem slik du foretrekker. Sist, men ikke minst, er det mulig å velge en egen protokoll.

Klienten oppdager automatisk den beste protokollen. Ønsker du imidlertid å være sikker på at du utelukkende bruker OpenVPN, er dette fullt mulig gjennom forhåndsinnstillinger.

Andre applikasjoner

Surf shark VPN støtter iOS, Android, macOS, Windows, Linux, Chrome, Firefox, FireTV, Apple TV, smart TVs, Xbox, Playstation.

Surfshark VPN test

Fart

VPN Shark bruker raske servere av topp kvalitet som er optimalisert for hastighet og sikkerhet. Alle våre servere har minst 1 Gbps port tilkoblet, noe som betyr at den fysiske tilkoblingen kan håndtere mye trafikk. Noen går opp til 2x10Gbps per server.

DNS lekkasje og torrenting

Hver VPN-server har sin egen DNS komplett med lekkasjebeskyttelse når den brukes sammen med IPv4-stack. Beskytt personvernet ditt på nettet med enestående teknologi.

surfshark

Kundeservice

Kundeservicen deres er flott. Veldig vennlige og hyggelige mennesker. De har en hyggelig tilnærming og antar at personen de snakker med er en kompetent, dyktig person, i stedet for å være nedlatende og behandle deg som et barn. De er alltid veldig hyggelige. Hvis du lurer på noe, kan du kontakte Surf shark VPN via denne linken.

VPN alternativer

Hvis du har lyst til å sjekke ut noen andre VPNer, skal vi sammenligne de beste her.

Surfshark VS ExpressVPN

Begge to er er utrolig bra VPNer. De tilbyr mange avanserte og gode funksjoner som hjelper deg til å få det trygt på nett. Les anmeldelsen av ExpressVPN her.

Surfshark VS NordVPN

tilbyr flere funksjoner, og er mye raskere enn CyberGhost De har også bedre kundeservice.

SurfsharkVS AtlasVPN

Surfshark er åpenbart mye bedre. De tilbyr en rekke flere funksjoner som gjør at din IP og personvern blir tryggere på nett. Les anmeldelsen av IPVanish her.

Surfshark erfaring: konklusjon

Surf shark VPN er en helt utrolig VPN, som tilbyr en rekke funksjoner som vil sørge for at du er tryggere på nett. De oppdaterer ofte for å fjerne bugs og andre feil hackere kan misbruke. Det finnes mange andre bra VPNer, men Surfshark er åpenbart en av de beste med tanke på prisen.

Jeg ønsker å runde av denne Surfshark anmeldelse med å påpeke at dette er en svært lovende VPN-tilbyder i tillegg til å være på grensen til latterlig billig. I tillegg er muligheten til å ha et ubegrenset antall samtidige tilkoblinger nær sagt unik – særlig til denne prisen. Dette kom godt fram i min Surfshark test.

Dersom du ønsker å beskytte personvernet ditt på nettet, se på videoer og laste ned torrenter kan jeg virkelig anbefale deg å laste ned denne VPN-en. Denne er ikke bare nyttig for aktiviteter online, men er også svært brukervennlig. Selv om du ikke er en mester på teknologi, vil du mestre denne VPN-en på kort tid.

Jeg håper du har fått svar på det du lurte på angående dette selskapet, deres tjenester og VPN-klientene deres. Vi setter stor pris på om du deler din mening om Surfshark test under, og lar andre brukere ta del av dine erfaringer. Dess flere anmeldelser, jo bedre.

8.5 TOTAL POENGSUM
SurfsharkVPN

Personvern og sikkerhet
8.5
Funksjoner
8.5
Hastighet og ytelse
8
Verdi for pengene
9
Brukervennlighet
9.5
FORDELER
  • Rask WireGuard-protokollytelse
  • Sterke sikkerhetsfunksjoner
  • GPS-spoofing-funksjon
  • Fjerner blokkering av de fleste strømmeplattformer
  • Fantastisk kundestøtte
  • Mange ekstra funksjoner
ULEMPER
  • Ingen delt tunneling på iOS
  • Apples produktapper er litt svakere
andreas

Andreas, en programvareingeniør og selverklært internettentusiast, føler seg helt hjemme på dette nettstedet. Å dykke ned i tekniske detaljer gir ham stor glede - jo mer komplekst, desto bedre. Med en tidligere bakgrunn som hacker, har Andreas ikke bare en grundig forståelse av biter og bytes, men han har også en kreativ tilnærming. For eventuelle spørsmål eller samarbeidsmuligheter kan du kontakte Andreas via e-post på andreas@personvernpanettet.no.

Jeg vil gjerne høre fra deg.

Legg igjen et svar

PersonvernPåNettet.no