TunnelBear: Anmeldelse 2024

Please check out this review of TunnelBear at tunnelbear
Norwegian (Bokmål) translation: Vennligst sjekk ut denne omtalen av TunnelBear på tunnelbear

Er du klar for å adoptere et kjæledyr? Nå er nemlig tiden inne for å skaffe deg en bjørn. Ja, en for***** bjørn. Og den er mer badass TunnelBear test enn en rumpe … Den canadiske Tunnel Bear VPN er faktisk klar for adopsjon, og Tunnel Bear VPN har vært kjent for sin enkelhet og originalitet helt siden 2011. Videre, hvis du er redd for Grizzlyer, kan du starte med en søt liten bjørn! La oss ta en skikkelig TunnelBear test av en TunnelBear anmeldelse nå.

TunnelBear VPN, en minimalistisk VPN-leverandør

For noen år tilbake fikk jeg en melding fra en leser som ba om en TunnelBear-anmeldelse. Så jeg bestemte meg for å gi denne VPN-en en skikkelig gjennomgang. Nå og da oppdaterer jeg denne anmeldelsen for å gi deg den nyeste informasjonen.

Til tross for at Tunnel Bear VPN er veldig populær på nettet, tilbyr ikke Tunnel Bear noen spesiell funksjon. Mottoet til selskapet ser ut til å være «keep it simple». Kanskje det var derfor CNN anbefalte den nettopp for sin enkelhet! Alle kan begynne å bruke Tunnel Bear VPN på få minutter og det er ingen som sier du må bli en skjeggete nerd!

Velg en server og koble til. Det er det hele! Du har en ny IP-adresse og all trafikken er kryptert. Så enkelt er det faktisk. Det er ikke klart hvilke porter som brukes, eller hvilken driver, hastighet, alternativer osv.. men det fungerer. De tilbyr i tillegg native apps for de fleste enheter!

Evaluering av TunnelBear VPN

Jeg liker dog ikke designet til klienten deres. Jeg er faktisk ikke en fan av TunnelBear VPN, men de presset konseptet sitt til det ytterste, og de klarte å få meg til å smile med den bjørnen som fikk meg late som om jeg var Mario!

På personvernsiden bør du vite at Canada er en del av «Five Eyes». Av den grunn deler signaler etterretning med fiender på Internett, som for eksempel Storbritannia og USA … Når du først har godtatt vilkårene for å bruke TunnelBear VPN, blir du vurdert under kanadisk lov. Av den grunn er det hele ganske så ubrukelig! I tillegg, anbefaler jeg absolutt ikke denne leverandøren for P2P og torrenting.

TunnelBear: Abonnement og priser

Priser på abonnement for Tunnelbear

For å komme i gang, kan du enten registrere deg på deres hjemmeside eller laste ned VPN-klienten (deretter registrerer du deg under installasjonen).

Med Lillebjørn-pakken deres får du 500 MB data gratis og det er et attraktivt tilbud. Du kan imidlertid ikke bruke tilpasset tunneling. Derfor kan du ikke streame filmer (streaming krever 1MBps på Netflix). Dette abonnementet inkluderer heller ikke flerpålogging…

For å få ubegrenset med data, må du oppgradere. TunnelBear tilbyr 2 pakker: Et månedlig eller årlig abonnement. Det er ingen forskjell mellom disse to abonnementstypene, da de begge har 3 flerpålogginger. Med Gigant-pakken kan du betale hver måned, og med Grizzly-pakken betaler du bare en gang i året. Derfor vil jeg anbefale et årlig abonnement, for å få en betydelig rabatt!

Klikk som vanlig på bildet over for å få de siste kampanjene fra TunnelBear.

Sammendrag for TunnelBear VPN

Trekk Verdi
Loggføring Ingen logger, dine data og identitet er trygge
Torrenter Ikke tillatt med torrents
Netflix No
Samtidige innlogginger Opp til 5 samtidige tilkoblinger
Dekket land 23+
Støttede enheter iOS, macOS, Windows, Android, Chrome
Pengene tilbake-garanti? N/A
Protokoller OpenVPN, IKEv2
Trafikkdata Ubegrenset
Kryptering Sterk: Militær kvalitet 256-bit
IP-adresse Ikke oppgitt
Servere Ikke oppgitt

VPN TunnelBear test i detaljer

Som nevnt ovenfor her, er hovedfordelen for denne VPN enkelheten. Den er perfekt for uerfarne brukere som vil surfe anonymt: sjekk e-postene deres og besøke nettsider.

Det blir ikke enklere enn dette!

Tunnelbear Norge

Når du har installert klientprogramvaren for TunnelBear VPN, er det enkelt å konfigurere den. Bare velg et land og klikk på bryteren, så er du klar for action!

Denne programvaren er perfekt for e-post mens du reiser. Ved å bruke VPN kan du kryptere overskriften og innholdet med VPN. Dermed skjuler du all sensitiv informasjon.

Begrensede alternativer, men bedre enn det pleide å være

OK, det er noen få endringer her til det bedre! Som sagt, forvent imidlertid ikke for mye. Det er faktisk ikke denne som er best på markedet og den kommer ikke til å utføre noe mirakel!

TunnelBear VPN innstillinger

De tilgjengelige alternativene er skrivebordsvarsler og automatisk start når du starter datamaskinen. Da er Vigilant (kun for betalende brukere) en stoppbryter for å unngå IP- og DNS-lekkasjer. Du kan også aktivere overstyring av TCP for å bruke en litt tregere, men mer pålitelig protokoll (TCP i stedet for UDP).

Beskyttelsen for usikret WiFi er interessant, fordi du automatisk kan få beskyttelse i nettverk som er helt åpne og ikke har noe passord, som for eksempel på en kafe eller et bibliotek.

GhostBear gjør (kun for betalende brukere) dine krypterte data mindre påviselige for snokere. Dette gjøres faktisk ved å kryptere VPN-kommunikasjonen som gjør dem vanskeligere å oppdage og blokkere.

TunnelBear IntelliBear

IntelliBear er en interessant funksjon som lar deg velge hvilken nettside du vil bruke VPN. Denne finnes er imidlertid bare tilgjengelig for betalende brukere.

Maul trackere

Hvis du aktiverer TunnelBear Maul-trackere, vil klienten blokkere informasjonskapslene. Informasjonskapsler er normalt aktive når du surfer på Facebook, generelle nettsider eller nettsteder som bruker Google Analytics.

Maul Tracker TunnelBear

Det er et fint alternativ, men den kan ikke beskytte PCen din mot malware og virus. Det er en enkel cookie-administrasjonsprogramvare inne i klienten. Og det er egentlig ikke nødvendig hvis du har konfigurert nettleseren din godt.

Logger og Torrent

TunnelBear VPN er ikke Torrent-vennlig! Derfor anbefales det IKKE å bruke den til P2P. Hvis du leter etter en torrent-VPN, kan du lese om den beste VPN-en for torrenting.

Innebygde apper

Tunnelbear-appen finnes tilgjengelig for Android og iOS. Du vil imidlertid ikke finne noen alternativer i mobilversjonen. Du kan faktisk bare velge land og koble til.

8.3 TOTAL POENGSUM
Tunnelbear anmeldelse: Flott!

TunnelBear VPN er en perfekt løsning for ikke-tekniske brukere. Det passer for alle som trenger en brukervennlig VPN til å bla gjennom nettsteder anonymt, sjekke e-post og se streaming-TV på alle enhetene sine uten begrensninger.

Personvern og sikkerhet
9
Funksjoner
9.5
Hastighet og ytelse
8.5
Verdi for pengene
9.5
Brukervennlighet
9
FORDELER
  • Sterk kryptering
  • Native app for iPhone og Android
  • Brukervennlig
ULEMPER
  • Ingen torrenting
  • Få konfigurasjonsalternativer
  • Ingen innebygd brannmur (NAT-brannmur)
  • Få land
Helge

Helge, en cybersikkerhetsingeniør med bakgrunn i datavitenskap, blir ofte omtalt av vennene sine som en "sikkerhetsguru" på grunn av hans fascinasjon for å utforske nye ting på internett. Han dedikerer mesteparten av tiden sin til denne interessen og finner det fengslende hvor mye man kan lære med bare ett klikk. Hans ekspertise ligger innen cybersikkerhet, som ikke bare tar ham dit han vil, men også sikrer tryggheten til hans online identitet. Helges motto er "sikkerhet først" - og understreker viktigheten av å være trygg på nettet. For eventuelle henvendelser eller samarbeidsmuligheter, kan du kontakte Helge via e-post på helge@personvernpanettet.no.

Jeg vil gjerne høre fra deg.

Legg igjen et svar

PersonvernPåNettet.no