De beste torrentsider – som faktisk fungerer 2024

Torrenting er en form for P2P-fildelingsteknologi som gjør at flere brukere kan koble seg sammen for å dele filer, i stedet for å laste dem ned fra individuelle nettsider. Dette er en stadig mer populær måte å dele filer på, siden det er gratis, enkelt og tilgjengelig når som helst. Økningen i popularitet av torrent-nedlasting de siste tre årene har imidlertid ført til store endringer på flere av de mest populære torrentsidene, inkludert noen som har blitt stengt.
Norwegian (Bokmål):
Torrenting er en form for P2P-fildelingsteknologi som bidrar til at et større antall brukere kan knytte seg til og dele filer heller enn å laste disse ned fra enkeltnettsider. Dette er en stadig mer populær form for fildeling ettersom det er gratis, enkelt og tilgjengelig til enhver tid. Den økte populariteten til torrent nedlasting over de siste tre årene har imidlertid også ført til at det er blitt implementert store forandringer på flere av de mest populære torrent sider, og noen er også blitt stengt.

SKAFF DEG ExpressVPN
ExpressVPN: Den beste VPN

Denne tjenesten yter fantastisk strømmehastighet, har et stort antall tilgjengelige servere og er veldig brukervennlig.

Fjern blokkering av torrent-nettsteder

Finnes en rekke useriøse aktører med dårlig programvare og lavkvalitets norsk torrent side. Det kan være vanskelig å finne frem til gode torrent sider i et slikt mylder, og derfor har vi laget en liste over pålitelige torrent sider og top torrent for deg.

Beskytt personvernet ditt og last ned ubegrenset antall norske torrenter med den beste VPN-tjenesten for torrents:

I tillegg til at mange av torrent sider er stengt eller utilgjengelige av andre grunner, er det flere land som blokkerer torrent sites fordi de tilrettelegger for deling av innhold som er beskyttet av opphavsrett. For å omgå disse blokkeringene – og dessuten holde deg anonym ved at din faktiske ip adresser ikke blir eksponert – kan det være lurt å bruke en VPN. En VPN viderekobler deg til en annen server og omgår dessuten blokkeringer som er iverksatt på ulike nettsteder som torrent sites.

Best Alle Rundt 1 ExpressVPN: Anmeldelse 2024
9.8
2 CyberGhost: Anmeldelse 2024
9.5
3 Private Internet Access VPN: Anmeldelse 2024
9.3
4 IPVanish: Anmeldelse 2024
9
5 NordVPN: Anmeldelse 2024
8.8

Det er viktig å påpeke at i de fleste land hvor torrent nedlasting er lovlig, er det likevel ikke lovlig å laste ned copyrighted innhold. Vår visjon er at alle skal ha frihet til å velge, men vi oppfordrer på ingen måte til å bryte loven i landet du befinner deg i.

La oss gå tilbake til listen vi lovet. Denne tar utgangspunkt i torrent sites som fortsatt er operative og som dessuten imponerer over tid. Vi har samlet ti torrent sites, alle er nøye testet og verifisert.

Gå til ExpressVPN
Eksklusivt tilbud til slutten av juli 2024

De beste torrent sites

1. The Pirate Bay

laste ned torrents med pirate bay

Gjennomsnittlig nedlastningshastighet: 3.2 Mb/s

Pirate Bay er godt kjent blant de aller fleste – selv de som ikke vet hva torrent nedlasting er – og er også den norsk torrentside som skårer generelt høyest i alle tester, og som ligger høyest på Alexa rank. Det er kanskje ikke så rart at Pirate Bay utpekes som en folkefavoritt med flere millioner tilgjengelige torrent Norge i et stort antall ulike kategorier. I tillegg har Pirate Bay et enkelt grensesnitt som gjør plattformen enkel å bruke selv for den som er nybegynner.

En ting som er verdt å merke seg er at domenet Pirate Bay ofte forandres, og at nettsiden tidvis går offline. I dag bruker Pirate Bay igjen .org-domene, men dette kan fort endre seg. Takket være teknologien som Pirate Bay bruker, kan du imidlertid fortsatt få tilgang. Et annet alternativ er å finne en proxyside på nettet for Pirate Bay.

2. YTS

laste ned torrents med yts am

Generell nedlastingshastighet: 2.2 MB/s

YTS.AG er antageligvis den beste torrent client for filmelskere, og har spesialisert seg på dette området. YTS har et enormt filmbibliotek hvor både nye og klassiske filmer og har dessuten ubegrenset båndbredde hvilket legger forholdene godt til rette for en fantastisk brukeropplevelse – blant de beste torrent sites! Med sitt intuitive grensesnitt og torrent Norge som er lette på båndbredden, er dette dessuten en effektiv og smidig torrent nedlasting å benytte seg av.

Ulempen med YTS.AG er at de er spesialisert på å laste ned filmer. Dette medfører at torrent client har lite å tilby i andre kategorier som eksempelvis TV-serier. Her kommer YTS.AG forholdsvis kort til. Dersom du leter etter en torrent Norge for å laste ned tv-serier eller spill er med andre ord YTS ikke riktig valg.

3. EZTV

laste ned torrents med eztv

Gjennomsnittlig hastighet for torrent nedlasting: 2.0 MB/s

EZTV er den beste torrent sider for tv-serier, ettersom den både har et enormt utvalg av ulike serier og fordi det legges til nye episoder daglig. Her finner du alt innen tv, fra realityprogrammer til Game of Thrones.

Mye av suksessen til EZTV skyldes deres mange aktive brukere, som bidrar med innhold og torrent indexer på daglig basis. EZTV har et gammeldags grensesnitt og kunne med fordel oppdatert utseendet på sidene sine, men brukervennligheten er det ingenting å si på.

4. TorrentDownloads

laste ned torrents med torrentdownload

Gjennomsnittlig nedlastningshastighet: 2,7 MB/s

TorrentDownloads er en svært populær torrent Norge, og det er her sjansene dine er best for å finne det du ikke finner på lignende torrent sider. Den har et svært intuitivt layout og det er enkelt å navigere på siden, og finne frem til det du leter etter. Et godt alternativt for torrent sider.

Uheldigvis er TorrentDownloads blokkert i mange land. Dette kan du enkelt løse med å finne frem en god VPN som avblokkerer geobegrensningene.

5. Zooqle

laste ned torrents med zooqle

Gjennomsnittlig nedlastningshastighet: 1,9 MB/s

Zooqle er blant de nyeste torrent sider men det har ingenting å si for verken innhold eller brukervennlighet. Med mer enn 37000 filmer og over 600 serier tilgjengelig er det ingenting å si på innholdet til denne nykommeren. Zooqle har også et sterkt grensesnitt og en intuitiv layout på sine sider, og med over 3,5 millioner verifiserte torrent Norge er det ikke rart at Zooqle raskt vokser frem som en ny publikumsfavoritt.

6. LimeTorrents

laste ned torrents med limetorrents

Gjennomsnittlig hastighet for torrent nedlasting: 2,5 MB/s

LimeTorrents er absolutt en god side for torrent nedlasting, og skårer høyt takket være en enkel og organisert layout – her er det enkelt å finne frem!

Ulempen med LimeTorrents er at det kan være vanskelig å finne gamle torrent Norge. I seg selv er ikke dette et problem, men som en allround torrent nedlasting er dette ikke et ideelt førstevalg. Imidlertid en god backup!

7. 1337x

laste ned torrents med 1337x

Gjennomsnittlig nedlastningshastighet: 1.9 MB/s

1337x har et enormt utvalg av torrent Norge og her vil du finne alt du kan drømme om av filmer, TV serier, musikk og spill. Med sitt enkle og organiserte grensesnitt er 1337x perfekt både for å gi deg det du leter etter, men også til å finne frem når du ikke helt vet hva du ser etter. Nettsiden har nylig undergått en ganske omfattende renovering og har fått et bedre layout og design. I tillegg har de fått ryddet opp i en del potensielt seriøse risikokilder.

8. TorLock

laste ned torrents med torlock

Gjennomsnittlig hastighet for torrent nedlasting: 3.5 MB/s

Dersom du primært ser på torrent sites for å ha tilgang til anime, ebøker og musikk er TorLock definitivt stedet for deg. Med et rent og intuitivt grensesnitt, et bredt utvalg av torrent Norge og torrent download ligger det meste til rette for en fantastisk brukeropplevelse.

TorLock har over 4,8 millioner torrent Norge å velge mellom, så her er du sikret tilgang til det meste av innhold.

9. Torrentz2

laste ned torrents med torrentz2

Gjennomsnittlig nedlastningshastighet: 2.0 MB/s

Torrentz2 er den nye og oppdaterte utgaven av publikumsfavoritten Torrentz. I likhet med sin forgjenger har også Torrentz2 et tungt fokus på musikk, og det minimalistiske grensesnittet er også blitt videreført. Dette bidrar til en smidig og god brukeropplevelse!

Til tross for enkelte forandringer blant annet i forbindelse med hvordan magnetlinkene fungerer, forblir Torrentz2 blant de best torrent sites for musikkelskere.

10. RARBG

laste ned torrents med rarbg

Gjennomsnittlig nedlastingshastighet: 2.3 MB/s

RARBG ble startet i 2008 og er særlig god for å finne nytt innhold. Dette er et aktivt nettsamfunn hvor det skjer mye seeding, og det er stor variasjon av både nye og gamle torrent Norge. RARBG har gjort seg særlig bemerket som en høykvalitets torrent sider og brukervennlighet, samt at det stadig legges til nytt innhold.

Uheldigvis er RARBG blokkert i mange land, inkludert Danmark, Bulgaria, Storbritannia og Portugal. En VPN for torrent nedlasting kan bidra til at du kan omgå disse blokkeringene, og få laste ned torrent du ønsker.

Beste Norske Torrent Sider

andreas

Andreas, en programvareingeniør og selverklært internettentusiast, føler seg helt hjemme på dette nettstedet. Å dykke ned i tekniske detaljer gir ham stor glede - jo mer komplekst, desto bedre. Med en tidligere bakgrunn som hacker, har Andreas ikke bare en grundig forståelse av biter og bytes, men han har også en kreativ tilnærming. For eventuelle spørsmål eller samarbeidsmuligheter kan du kontakte Andreas via e-post på andreas@personvernpanettet.no.

Jeg vil gjerne høre fra deg.

Legg igjen et svar

PersonvernPåNettet.no