1Passord anmeldelse for 2024

1Password

Som folk flest, er det fort å glemme bort ett passord. For å være mest sikker på nett har man ofte ulike passord fordelt på forskjellige sosiale medier eller andre plattformer. Ikke bare dette, men passrodene bør også være avanserte med mange ulike tall, symboler og bokstaver. I lengden kan dette bli vanskelig å huske. Derfor skal vi se på en løsning i dag, nemlig 1Passord anmeldelse.

Prøv her
Prøv 1Password : Den populære passordbehandleren i dette øyeblikk

Bruk 1Password på så mange datamaskiner og enheter du eier, enten du er hjemme eller på jobb. Prøv 1Password helt gratis i 14 dager, uten å legge til kredittkort.

Artikkelen oppdatert på: 9. juni 2024

Oversikt – 1Passord anmeldelse

1Password er en passordbehandler utviklet av AgileBits Inc. Den gir et sted for brukere å lagre ulike passord, programvarelisenser og annen sensitiv informasjon i et virtuelt hvelv som er låst med et PBKDF2-bevoktet hovedpassord.

Som standard vert brukerens krypterte hvelv på AgileBits sine servere for en månedlig avgift. Selskapet er basert i Toronto. 1Password kan konfigureres gjennom 1Password.com, en betalt abonnementsbasert serversynkroniseringstjeneste vedlikeholdt av utviklerne. Lokal Wi-Fi og iCloud-synkronisering var bare tilgjengelig på iOS og macOS i tidligere versjoner.

Pris

1Password Pris

For 1Passwords standardutgave betaler du $36 per år. Dette nivået lar deg lagre et ubegrenset antall passord og synkronisere dem på tvers av et ubegrenset antall enheter. Du kan også dele lenker til elementer i hvelvet ditt med hvem som helst.

Med en gang får du 1 GB kryptert lagringsplass, muligheten til å opprette og lagre notater, identiteter og betalingskort. Du får også 1Password’s Watchtower, som flagger gamle, svake og gjenbrukte passord slik at du kan oppdatere dem.

1Passwords familieplan koster $60 per år. Dette nivået inkluderer fem lisenser. Du kan legge til brukere for en ekstra 10kr per måned. Keeper Password Manager & Digital Vault har et lignende familieabonnement som har fem lisenser pluss 10 GB sikker nettlagring.

Bedrifter kan sette opp en 1Password-teamkonto, fra $19.95 per bruker per måned. Selv om 1Password tilbyr en 14-dagers prøveversjon, har den ikke en permanent gratis versjon. De har også en 30 dager pengene tilbake garanti, som gjør det mulig for det å prøve ut tjenesten uten å betale en krone.

Test ut 1Password!

1Passord anmeldelse sammendragsark

Hvis du ikke ønsker å lese resten av artikkelen, kan du se på tabellen nedenfor som tar for seg alt du får lest i denne artikkelen om 1Passord anmeldelse.

KARAKTERISTISK VERDI
Multi-pålogging Fra ∞ enheter
Kompatible enheter Windows, macOS, Linux, Chrome OS, Android, iOS
Pengene tilbake garanti? Om 14 dager
Kryptering Ikke oppgitt
Prisen starter fra
Gratis avtale? Ikke tilgjengelig

Sikkerhet

1Passord anmeldelse tilbyr utmerket sikkerhet. Akkurat som enhver god passordbehandler, vet den ikke hva hovednøkkelen din er, så selv folkene bak appen har ikke tilgang til dataene dine.

Etter at du har lastet ned denne tjenesten, genereres en hemmelig 1Password-nøkkel. Denne 128-biters nøkkelen lagres lokalt, og kommer aldri til serveren. Nøkkelen og passordet går gjennom nøkkelavledningsfunksjonen for å autentisere kontoen din.

Kryptering

1Password-sikkerhet begynner med passordet for 1Password-kontoen din. Den brukes til å kryptere dataene dine, så ingen andre enn du kan lese dem. Den brukes også til å dekryptere dataene dine når du trenger dem.

Passordet ditt deles aldri med noen, selv ikke oss på AgileBits, noe som betyr at du er den eneste personen som kan låse opp 1Password-hvelvene og få tilgang til informasjonen din.

Slik sikrer 1Password dataene dine, og passordet som brukes for å beskytte dem mot alle typer angrep.

Dine 1Password-data holdes trygge av AES-GCM-256 autentisert kryptering. Dataene du overlater til 1Password er faktisk umulig å dekryptere. Krypteringsnøkler, initialiseringsvektorer og nonces er alle generert ved hjelp av kryptografisk sikre pseudorandom-nummergeneratorer.

Nullkunnskap

I sammenheng med en passordbehandler betyr nullkunnskap at 1Password aldri har tilgang til krypteringsnøklene som kreves for å lese dataene dine. I tillegg kan du logge på og få tilgang til den sensitive informasjonen din uten at selve kontopassordet noen gang sendes over nettverket til 1Password.

1Password grensesnitt

Tofaktorautentisering

To-faktor autentisering beskytter kontoene dine mot enhver form for angrep som kan tillate en kriminell å finne ut eller få passordet ditt.

Slik fungerer det: du kan be om at en 2FA-kode sendes hver gang noen prøver å logge på kontoen din. Personen som ber om tilgang vil da bli bedt om å sende inn denne autentiseringskoden i tillegg til brukernavnet og passordet for å bevise identiteten sin.

Biometrisk autentisering

1Password skanner eller lagrer aldri fingeravtrykk, ansikt eller øyne. Biometrisk opplåsing leveres av Android, som bare lar 1Password vite om fingeravtrykket, ansiktet eller øynene dine ble gjenkjent eller ikke

Sikker sikkerhetskopiering og synkronisering

Alt i 1Password-kontoen din er alltid ende-til-ende kryptert. Dette gjør det umulig for noen å lære noe ved å avskjære dataene dine mens de er under transport eller til og med skaffe dem fra AgileBits.

Kom i gang med 1Passord anmeldelse

For å registrere deg for en 1Password-konto, starter du med å gå til 1Password, deretter skriv inn navn og e-postadresse. Deretter skriver du inn en bekreftelseskode 1Password sender til e-posten din.

Du trenger ikke oppgi kredittkortinformasjonen din på forhånd for en prøveperiode, noe vi setter pris på. Deretter oppretter du et sterkt hovedpassord, som både skal være enkelt å huske og noe ingen andre ville gjette.

Funksjoner

1Password tilbyr en rekke unike og kjekke funksjoner som gjør at dine passord blir mer sikkert.

Legge til passord

Trykk på «legg til passord» og dretter opprett et nytt passord.

1Passord passordliste

Importere og eksportere passord

En enkel måte å bytte til en ny passordbehandler er å importere passordene fra den eksisterende passordbehandleren. 1Password-import lar deg overføre passord fra RoboForm, Encryptr, Dashlane, LastPass og andre 1Password-kontoer.

Generer passord

1Password generator sikrer at alle passordene dine er unike og vanskelige å gjette. Den genererer til og med forskjellige typer passord for forskjellige enheter. For eksempel er standardlengden på Android-appen og skrivebordet 24 tegn, men for nettbehovene dine er standardlengden 20 tegn.

Autofylling av passord

1Password X er 1Passwords nettleserutvidelse. Den er kompatibel med Edge, Firefox, Chrome og Brave. Si «Hei» til automatisk lagring og automatisk utfylling.

1Password Funksjoner

Kontrollerer passordstyrken

1Password Watchtower vil varsle deg hvis noen av passordene dine er svake, har blitt kompromittert, er sårbare for hackere eller har blitt brukt før. Den tilbyr en liste over passord som må endres, noe som gjør det enkelt å endre.

Test ut 1Password!

Brukervennlighet

1Password har et intuitivt grensesnitt som selv nybegynnere enkelt kan navigere. Da vi testet den for denne 1Password-anmeldelsen, fant vi nedlastings- og installasjonsprosessene enkle og raske.

Grensesnittet er brukervennlig, og det er trinnvise instruksjoner for å gjøre hele oppsettsprosedyren rask. Du kan angi hovednøkkelen din uten å bruke tall eller spesialtegn, noe som stort sett er tilfelle med andre passordbehandlere.

Kompatibilitet

Mens du har rett til å bruke versjonen av 1Password du kjøpte en lisens for på alle dine kompatible enheter på ubestemt tid, er versjon 7 en betalt oppgradering. Den støtter Windows, macOS, Linux, Chrome OS, Android, iOS, og de nyeste versjonene av store nettlesere.

Kundeservice

Det er tre forskjellige måter du kan komme i kontakt med kundestøtte på, fellesskapsforum, e-post og Twitter. Ja, du leste riktig, Twitter. En ganske uvanlig tilnærming. Du kan få et raskt og detaljert svar fra e-poststøtten, men 1Password skinner i deres forum og Twitter-svar.

Tjenesten fremhever stolt at de har håndtert 250 000 pluss spørsmål bare i forumene. Som en del av forskningen for denne 1Password-gjennomgangen, surfet vi gjennom underforumene og så at støtteteamet svarer på spørsmål innen noen få minutter etter at spørsmålene ble lagt ut. Imponerende, for å si det mildt.

Test ut 1Password!

Sammenligninger

Det hjelper ikke bare å se på 1Passord anmeldelse. For å finne den beste passordbehandleren er det viktig å sammenligne de. Vi skal ta noen av de mest kjente under.

1Passord vs Dashlane

Vi har utført tester og skrevet anmeldelser på begge to. Utifra våres tester, har 1Password flere nyttige funksjoner som gjør at passrodene dine er mer sikre. 1Password er langt ifra en dårlig passordbehandler, men den kan forbedres.

1Password vs NordPass

Igjen så slår Dashlane 1Password utifra vår egen opplevelse og tester. Vi syntes at NordPass leverer et bedre design som er mer oversiktelig, som gjør at den er bedre for nybegynnere.

1Password vs Password Boss

Disse to er så og si like bra. Eneste som gjør at RoboForm er en smule bedre, er at vi liker designet bedre. Men det kan fort være at du liker 1Password sitt design bedre.

Konklusjon

Vi ønsker å gi deg den best mulige 1Passord anmeldelse for 2024, og det betyr å svare på spørsmålet ‘Er 1Password verdt pengene?’. Dette er flott programvare for å administrere og lagre passordene dine. Grensesnittet er enkelt og greit å bruke, og det tilbyr mange flotte funksjoner.

Selv om det ikke er noen gratisversjon, er den fortsatt ganske rimelig. Den veier også opp for prisen med sine avanserte funksjoner. Så du har god valuta for pengene, fantastisk kundestøtte og generelt fantastisk service. 1Password er absolutt verdt pengene. Men en enda bedre passordbehandler er Dashlane.

8.3 TOTAL POENGSUM
1Password

Sikkerhet og personvern
9
Funksjoner
8
Kundeservice
8
Valuta for pengene
8
Brukervennlighet
8.5
FORDELER
  • Rent og oversiktlig grensesnitt
  • Utmerket sikkerhet
  • Grunnleggende, men nyttige funksjoner
  • Rimelige priser
  • Ulike tilbud etter dine behov
ULEMPER
  • Litt begrensede funksjoner
  • Vi skulle gjerne hatt en live chat for å kontakte kundeservice
andreas

Andreas, en programvareingeniør og selverklært internettentusiast, føler seg helt hjemme på dette nettstedet. Å dykke ned i tekniske detaljer gir ham stor glede - jo mer komplekst, desto bedre. Med en tidligere bakgrunn som hacker, har Andreas ikke bare en grundig forståelse av biter og bytes, men han har også en kreativ tilnærming. For eventuelle spørsmål eller samarbeidsmuligheter kan du kontakte Andreas via e-post på andreas@personvernpanettet.no.

Jeg vil gjerne høre fra deg.

Legg igjen et svar

PersonvernPåNettet.no