RoboForm anmeldelse 2024

RoboForm Anmeldelse

De fleste glemmer et passord eller to en gang i blant. Man har ofte flere ulike passord som brukes på forskjellige plattformer. Når man skal huske så mye så er det ikke alltid lett å holde styr på alle passordene sine. I dag skal vi se på en løsning for alle som vil ha kontroll over passordene sine og samle dem på ett sted – passordbehandleren RoboForm anmeldelse.

Prøv RoboForm nå
Den originale passordbehandleren - 30% rabatt

RoboForm lar deg ha full kontroll på alle passordene dine. Få 30% rabatt på RoboForm Everywhere i dag, og få tilgang til alle passordene dine på alle dine enheter. Er du ikke fornøyd, har du 30-dagers angrerett!

Artikkelen oppdatert på: 12. mai 2024

Oversikt

RoboForm er en passordbehandler utviklet av Siber Systems. Programmet ble først tilgjengelig i 2000 og har blitt oppdatert jevnlig siden. Passordbehandleren gjør det lettere å håndtere egne passord ved å huske og generere passord, automatisk logge deg inn på nettsteder og fullføre skjemaer for deg online med ett enkelt klikk.

Robo Form sitt oppdrag er å gi individer og selskaper muligheten til å trygt og enkelt få tilgang til og håndtere dataene sine. Programmet tilbyr blant annet funksjoner som å legge til passord, importere og eksportere eksisterende passord, generere passord, autoutfylling av passord og sjekk av passordstyrke.

Pris

RoboForm tilbyr en gratisversjon, en premiumplan og en familieplan. For de betalte planene er det en 30-dagers angrerett i tilfelle du ikke er fornøyd med produktet. De tilbyr betaling via kreditt- eller debetkort eller via PayPal. For øyeblikket har de 30% rabatt på deres betalte planer.

RoboForm anmeldelse Pris

Gratisversjonen har de essensielle funksjonene, men mangler noen nyttige funksjoner mange føler at de trenger. De viktigste funksjonene inkludert er passordkryptering, sjekk av passordstyrke, autoutfylling av skjemaer og tilgang via Windows, Mac, iOS og Android.

Dersom du ønsker å synkronisere passordene dine mellom enheter og øke sikkerheten enda mer, bør du imidlertid oppgradere til premiumversjonen.

Premiumplan

Premiumplanen inneholder alle funksjoner, og koster opprinnelig €23.88 for et årsabonnement. Med den nåværende rabatten koster premiumplanen kun €16.70 for det samme abonnementet. I denne planen får du tilgang til ytterligere funksjoner, som å synkronisere passordene dine mellom enheter, sikkerhetskopiering i sky og tofaktorautentisering.

Du får også tilgang på et delt familiehvelv, registrering av en nødkontakt og mulighet til å administrere dataene dine via nettleser. Et siste stort pluss med premium er tilgang på 24/7 kundesupport.

Familieplan

Familieplanen inneholder 5 kontoer som kan brukes av de ulike familiemedlemmene. Denne planen har de samme funksjonene som premiumplanen, men har i tillegg en funksjon som gjør det mulig å dele innlogginger trygt mellom familiemedlemmene innad i programmet. Familieplanen koster opprinnelig €47.75 for et årsabonnement, men med den nåværende rabatten koster det kun €33.40.

Prøv RoboForm

Oppsummering

KARAKTERISTISK VERDI
Multi-pålogging Fra 1-∞ enheter
Kompatible enheter Windows, macOS, Android, iOS
Pengene tilbake garanti? Om 30 dager
Kryptering Ikke oppgitt
Prisen starter fra
Gratis avtale? Ja, men begrenset

Sikkerhet

Kryptering

For å beskytte mot dataangrep og stjeling av informasjon benytter plattformen seg av AES256-kryptering. Blant annet den amerikanske regjeringen og selskapet Google bruker også denne typen kryptering.

Denne krypteringen er nærmest umulig å knekke, og selv med verdens sterkeste datamaskin ville det tatt omtrent 200 ganger lengre tid å knekke koden enn mengden tid universet har eksistert.

Masterpassord

Plattformen har ikke mulighet til å sende eller lagre masterpassordet ditt, som er passordet du bruker for å få tilgang til all din informasjon og dine passord. Et slikt passord må være minst 8 karakterer langt, og inneholde minst 4 karakterer som ikke er tall.

Tofaktorautentisering

På premium- og familieplanen har du tilgang til tofaktorautentisering, som inkluderer bekreftelse gjennom en annen faktor i tillegg til passordet ditt. Dette er et engangspassord som sendes via email eller SMS, eller via TOTP-basert tofaktorautentisering.

Tofaktorautentisering beskytter deg mot dataangrep – selv dersom noen skulle få tak i masterpassordet ditt kan de ikke få adgang til kontoen din uten å bekrefte identiteten sin.

Biometrisk autentisering

Biometrisk autentisering bruker unike biologiske faktorer som fingeravtrykk, ansikt og iriser til å gjenkjenne eieren av en konto eller enhet. Robo Form tilbyr biometrisk autentisering gjennom fingeravtrykk på laptoper. På smarttelefoner tilbyr de også ansiktsgjenkjenning.

Sikkerhetskopiering og synkronisering

Synkronisering og sikkerhetskopiering i sky er tilgjengelig for premium- og familieplanen, som er en god grunn til å oppgradere fra gratisversjonen. På grunn av sikkerhetskopieringen trenger du aldri å være redd for å miste passordene dine, og synkroniseringen sørger for at du alltid har dem tilgjengelige når du er på farten.

Prøv RoboForm

RoboForm Anmeldelse : Kom i gang

Det er enkel prosess å starte en konto hos RoboForm og komme seg i gang med å bruke programmet.

 1. Registrer deg på RoboForm sin nettside
 2. Bekreft e-postadressen din
 3. Last ned programmet på laptopen eller smarttelefonen din
 4. Installer programmet
 5. Oppgrader til premium og ha full kontroll over alle dine passord

RoboForm Anmeldelse : Funksjoner

Legge til passord

Plattformen gjør alt arbeidet for deg. Du kan surfe på nettet som vanlig, og hver gang du logger inn på en konto registreres det automatisk, og passordet lagres. Du trenger altså ikke å lagre noen passord manuelt.

Importere og eksportere passord

Du kan importere passordene dine fra alle kjente passordbehandlere og nettlesere. Det er mulig å importere og eksportere passord ved bruk av CSV-filer.

RoboForm anmeldelse Funksjoner

Generere passord

Plattformen inneholder en generator som lager tilfeldige, sterke og unike passord du kan bruke for dine kontoer. Det er slutt på å bruke passord som er enkle å gjette!

Autoutfylling

Om du er lei av å konstant måtte skrive inn informasjonen din, er dette plattformen for deg. Plattformen sin identitetsfunksjon hjelper deg med å fylle ut digitale skjemaer for deg selv, familiemedlemmer eller klienter med kun ett trykk.

Kontrollere passordstyrke

Programmet inneholder en funksjon for å kontrollere passordstyrke. Den kontrollerer hvor sterke passordene dine er basert på tall, bokstaver og spesialtegn, men ser også på om du bruker det samme passordet hos mer enn en konto og gir råd basert på resultatene.

Prøv RoboForm

RoboForm Anmeldelse : Andre funksjoner

 • Trygge notater
 • Lagring av kreditt- og debetkort
 • Dele passord trygt med andre
 • Nødkontakt
 • Tilgang offline
 • Lagring av kontakter
 • Organisering og lagring av bokmerker

RoboForm Anmeldelse : Brukervennlighet

Dette er en svært brukervennlig plattform som er enkel å bruke selv for personer med lite teknologisk kompetanse. Funksjonene er akkurat som forventet, og designet er lett å forstå. Du kan orientere deg uten problemer inne på plattformen og få fullt utbytte av alle funksjonene.

RoboForm Anmeldelse Brukervennlighet

RoboForm Anmeldelse : Kompabilitet

Du kan få adgang til plattformen via alle store nettlesere, men man kan også laste ned programmet direkte til laptopen eller smarttelefonen din. Programmet er tilgjengelig for nedlastning for Windows, Mac, iOS og Android. Det er også mulig å bruke programmet via en extension hos Chrome, Firefox eller Edge.

RoboForm Anmeldelse enheter

Kundeservice

Alle som benytter seg premiumplan eller familieplan har prioritert tilgang til 24/7 kundeservice. Det er også medarbeidere tilgjengelig for å hjelpe deg mandag til fredag fra 9 til 18 via telefon, e-mail og live chat. I tillegg finnes det et digitalt hjelpesenter hvor man kan få hjelp med vanlige problemer og svar på ofte stilte spørsmål, og et forum hvor brukere av plattformen kan diskutere.

Sammenligning

Robo Form vs. Dashlane

Dette er to programmer som er veldig gode på det de tilbyr. Roboform har muligheten til å lagre ubegrensede passord gratis på én enhet. Alt dette til en veldig god pris, tatt i betraktning at premiumversjonen av 1Password bokstavelig talt er dobbelt så mye som rivalen.

Robo Form vs. NordPass

I kampen mellom disse to programmene kan vi si at Dashlane vinner ,og det eneste RoboForm er bedre på er prisen. NordPass kan sies å utmerke seg ettersom det generelt sett har bedre funksjoner og ikke bare har det absolutte grunnleggende som sin rival.

Robo Form vs. Password Boss

I denne spesifikke sammenligningen ser det ut til at RoboForm vinner først. Det vinner faktisk på detaljene, og RoboForm er en veldig verdig passordbehandler. Men rivalen har bedre enhetsstøtte, bedre kundeservice og en bedre pris. På alle andre vis er de to programmene tilnærmet like.

Konklusjon

RoboForm er den originale passordbehandleren, og er objektivt sett et av de beste programmene på markedet når det kommer til å ha kontroll på passordene sine. Plattformen vinner spesielt på sikkerheten, hvor enkel den er å registrere seg på og bruke, kvaliteten på kundeservice og antallet gode funksjoner.

Dersom du ønsker å ha maks kontroll vil vi anbefale å gå for premiumplanen istedenfor gratisversjonen for å utnytte alle funksjonene. I forhold til konkurrentene sine stikker plattformen seg ut som mer brukervennlig, med flere funksjoner og billigere priser enn hos hovedkonkurrentene Dashlane, NordPass og Password Boss.

Det er også verdt å nevne at plattformen bruker samme kryptering som blant annet den amerikanske regjeringen og Google, og dette er en kryptering som er nesten helt umulig å knekke selv for verdens aller sterkeste datamaskiner.

Om du ønsker en billig, men utrolig trygg og velfungerende passordbehandler er Robo Form plattformen for deg. Prøv det i dag, og få full kontroll på alle dine passord for å sikre deg selv og ditt privatliv online!

7.9 TOTAL POENGSUM
RoboForm Anmeldelse

Personvern og sikkerhet
10
Funksjoner
9
Kundeservice
8.5
Valuta for pengene
9
Brukervennlighet
8
FORDELER
 • Rimelige priser for premium- og familieplan.
 • Tilbyr en gratisversjon.
 • Det er enkelt å dele innlogginger.
ULEMPER
 • Tilbyr ikke månedlig betaling.
 • Passordendringer synkroniseres ikke på alle enheter.
andreas

Andreas, en programvareingeniør og selverklært internettentusiast, føler seg helt hjemme på dette nettstedet. Å dykke ned i tekniske detaljer gir ham stor glede - jo mer komplekst, desto bedre. Med en tidligere bakgrunn som hacker, har Andreas ikke bare en grundig forståelse av biter og bytes, men han har også en kreativ tilnærming. For eventuelle spørsmål eller samarbeidsmuligheter kan du kontakte Andreas via e-post på andreas@personvernpanettet.no.

Jeg vil gjerne høre fra deg.

Legg igjen et svar

PersonvernPåNettet.no