ExpressVPN vs. NordVPN – Hvem er vinneren i 2024?

Det finnes mange gode argumenter for at alle som bruker internett bør ha VPN. Når man skal velge hvilken VPN man skal bruke, er det lett for å gå seg vill. Det er nemlig en hel jungel av forskjellige tjenester fra forskjellige leverandører der ute.

I denne artikkelen skal vi ta for oss sammenligningen mellom to giganter i VPN markedet. Vi skal ta en nærmere titt på ExpressVPN NordVPN, og sammenligne disse for å finne ut en gang for alle hvem som er best. Det er ikke til å stikke under en stol at både ExpressVPN NordVPN er to bra alternativer, to av de aller beste alternativene på VPN markedet. For at du skal få en bedre sans for hva du bør velge har vi skrevet denne artikkelen som sammenligner NordVPN ExpressVPN, for å en gang for alle finne ut hvilken du bør velge for ditt behov.

ExpressVPN og NordVPN sammenlignet, og hvilken du bør velge

ExpressVPN NordVPN er to av de virkelige store gigantene på VPN markedet. De kommer med hver sine fordeler og ulemper, og er bedre enn hverandre på forskjellige felt.

ExpressVPN NordVPN
Servere og land Uavgjort Uavgjort
Hastighet Vinn Tap
Sikkerhet Vinn Tap
Personvern Uavgjort Uavgjort
Streaming Vinn Tap
Torrent Vinn Tap
Priser Tap Vinn
Pengene tilbake garanti Vinn Tap
Flere enheter Tap Vinn
Kundeservice Uavgjort Uavgjort
GÅ TIL EXPRESSVPN GÅ TIL NORDVPN

Hovedpunktene vi har valgt å sammenligne er ytelse, funksjoner, sikkerhet & personvern, kundeservice og pris. Grunnen for at det er akkurat disse punktene vi har valgt å sammenligne, er at det er dette vi tror vil ha størst påvirkning for din opplevelse ved bruk av en VPN. Ved å velge den VPN som scorer best på de valgte punktene, kan vi nesten garantere at du får en enormt bra opplevelse.

Når det kommer til kundeservice er begge veldig bra, og det er lite som skiller de. På ytelse, funksjoner og sikkerhet & personvern mener vi at ExpressVPN er best, mens på pris er det NordVPN som trekker det lengste strået.

Når det er sagt, betyr det ikke at verken NordVPN ExpressVPN er dårlig på et punkt selv om den andre vinner. Nord Express VPN er nemlig to veldig bra og komplette VPN tjenester fra seriøse leverandører.

ExpressVPN – en komplett VPN opplevelse

ExpressVPN er et VPN produkt, som tilbyr kanskje den aller mest komplette opplevelsen på markedet av VPN. De er en seriøs aktør som har vært å finne i en hel årrekke, og det er ikke uten grunn.

expressvpn nordvpn

Med ExpressVPN kan man alltid være helt sikker på at man får topp kvalitet til en meget gunstig pris. Man kan også teste ExpressVPN gratis, for å se om man liker det. Dette fungerer at man starter et abonnement som normalt, og av uansett grunn kan man avslutte innen 30 dager og få 100% refundering av penger. Det er altså helt risikofritt å teste ExpressVPN.

Grunnen for at ExpressVPN tilbyr helt risikofritt tilbakebetaling innen 30 dager – uansett grunn, er at de er så sikre på at du kommer til å bli fornøyd og kommer til å fortsette å bruke tjenesten deres, selv etter de 30 dagene. Det kan kalles definisjon av selvsikkerhet, noe som er svært bra.

GÅ TIL EXPRESSVPN

NordVPN – bra VPN til bra pris

Både NordVPN ExpressVPN er to giganter på VPN markedet i hele verden, dette er siden begge kommer med en helthetlig og komplett VPN opplevelse. Selv om vi har satt ExpressVPN som vinner totalt i sammenligningen, betyr det ikke at NordVPN ikke er et svært bra alternativ.

nord express vpn

NordVPN dunker ut de aller fleste VPN-er i sammenligninger. De er til og med bedre enn ExpressVPN når det kommer til pris. Både ExpressVPN NordVPN er veldig bra når det kommer til pris, men NordVPN er best av disse to.

Hvis man ønsker en komplett og bra VPN opplevelse til best mulig pris kan NordVPN være det beste valget. Det er fremdeles viktig å påpeke at ExpressVPN også kommer til en veldig bra pris, bare ikke riktig like bra som NordVPN. Av NordVPN ExpressVPN, er ExpressVPN fremdeles vinneren i vår sammenligning.

GÅ TIL NORDVPN

Sammenligning av ExpressVPN NordVPN

ExpressVPN NordVPN, er kanskje de to aller mest kjente VPN tjenestene i verden. Dette er ikke uten grunn. Over en rekke år har de bygd opp tillitt fra brukere rundt hele globen. Dette har de gjort med å tilby veldig bra tjenester til veldig bra priser, samtidig som de kommer med kundeservice og andre betingelser i verdensklasse.

ExpressVSNord

Uansett hva man velger av Nord Express VPN kan man nesten være sikker på at man vil bli fornøyd. I denne seksjonen skal vi ta en nærmere titt på sammenligningen av NordVPN ExpressVPN, slik at du kan finne ut hva som passer best for deg og ditt behov når du skal velge VPN.

Servere og land som dekkes

Med servere og land som dekkes mener vi hvor mange plasser eller land man kan koble seg til, og kvalitetene på serverene som er plassert i de forskjellige landene. Dette er et punkt som både ExpressVPN NordVPN scorer veldig bra, kanskje de absolutt beste av alle VPN-er.

Det er ingenting å trekke på hos verken Nord Express VPN, da begge er glimrende. Derfor blir dette punktet satt som uavgjort mellom Nord Express VPN. De leverer i topp verdensklasse, og det er kanskje ingen i verden som gjør dette bedre enn NordVPN ExpressVPN.

Dette er takket være den tunge investeringen begge aktørene gjør for å forbedre opplevelsen til oss som forbrukere, noe vi kan være veldig takknemlige for. Resultatet her er uavgjort.

Servere og land som dekkes: Vinneren – Uavgjort

Hastighet på internett når man er tilkoblet servere

Når det kommer til internetthastigheten, er det ofte et av de aller viktigste punktene for veldig mange brukere. Det er nemlig slik at hastigheten på internett vil endre seg når man er koblet til en VPN, dette gjelder både Nord Express VPN – og alle andre VPN.

Som man kan forvente scorer begge gigantene veldig bra på dette punktet også, men her er det en av NordVPN ExpressVPN som oppnår litt bedre resultater enn den andre.

Når hastighetene har blitt målt, har vi både målt opp mot når man er koblet til en norsk server og når vi er koblet til en server i USA, med både ExpressVPN NordVPN. NordVPN ExpressVPN scorer begge bra på begge.

Alt i alt på dette punktet er det ExpressVPN som trekker det lengste strået av Nord Express VPN. Vinneren her er altså ExpressVPN

Hastighet: Vinneren – ExpressVPN

Gå til Vinneren – ExpressVPN

Sikkerhet når man bruker ExpressVPN NordVPN

Den eneste grunnen, eller hovedgrunnen, for at mange bruker VPN er for å få en svært mye forbedret sikkerhet og et bedre personvern når de surfer på nett. Derfor er dette punktet også svært viktig for veldig mange, og bør være viktig for alle. Sikkerhet og personvern på nett er ikke noe å spøke med, og bør bli tatt på alvor.

Igjen kan vi gledelig si at både Nord Express VPN leverer veldig bra resultater når det kommer til både sikkerhet og personvern. NordVPN ExpressVPN er altså to leverandører av høy klasse på alle punkter.

Selv om ExpressVPN NordVPN begge er svært bra når det kommer til sikkerhet og personvern, er det en av de som klarer å yte litt bedre. Og det er ExpressVPN.

Når det kommer til sikkerhet og personvern i sammenligningen mellom Nord Express VPN, er det ExpressVPN som vinner med små marginer.

Sikkerhet: Vinneren – ExpressVPN

Anonymitet når man surfer på nettet

VPN er i all hovedsak skapt for at man skal kunne surfe rundt på nettet helt anonymt. Dessverre er ikke dette en selvfølge lenger for oss som benytter oss av VPN.

I 2017 skjedde det vi hadde fryktet. En stor VPN tjeneste delte ut personlig informasjon til en eller flere av kundene sine til FBI. Det var PureVPN som gjorde dette.

Etter denne hendelsen er det forståelig at det er vanskelig for mange å stole på VPN igjen. Og det er en av grunnene til at vi er på banen. Vi tester VPN leverandører inn og ut, for å finne ut om de er til å stole på, og verdt å benytte seg av.

ExpressVPN og NordVPN er to av tjenestene som vi alltid anbefaler sterkt. Og vi kan betrygge deg med at din personlige informasjon ikke vil bli lekket eller delt med noen som helst når du bruker en av de tjenestene.

Du forblir helt anonym når du bruker ExpressVPN og NordVPN, og dermed scorer de like bra når det kommer til anonymitet.

Personvern: Vinneren – Uavgjort

Hvilken VPN av ExpressVPN NordVPN er best når det kommer til streaming

Stadig flere vender nesen sin mot en VPN tjeneste for å kunne streame mye mer innhold enn de vanligvis kan. Nord Express VPN er to av de absolutt beste valgene når man streame innhold som man vanligvis ikke har tilgang til.

nordvpn expressvpn

Grunnen til at man kan streame mye mer innhold med VPN enn uten, er at mye av innholdet på Netflix, Amazon Prime, Disney+ og lignende bare er tilgjengelige i noen land. USA for eksempel, har langt flere filmer og serier på Netflix, enn hva man har i Norge. Med en VPN derimot vil det ikke ha noe å si hvor man befinner seg, man kan rett og slett koble seg til en server hvor som helst, som for eksempel USA, og dermed få tilgang til alt innholdet de har på Netflix – og alle andre strømmetjenester.

Både Nord Express VPN er bra her, men den aller beste VPN her er ExpressVPN.

Streaming: Vinneren – ExpressVPN

Torrent – hva bør man velge av NordVPN ExpressVPN når man skal laste ned innhold

Når man skal laste ned innhold fra internettet med bruk av Torrent, er det svært lurt å bruke VPN. Nord Express VPN er begge bra å bruke, og det kan også brukes andre tjenester. Det skal sies at ExpressVPN NordVPN er to av de største, mest seriøse, mest troverdige og beste mulighetene man har når det kommer til VPN.

Når det kommer til nedlasting av innhold på nett scorer NordVPN ExpressVPN bra begge to. Men den aktøren som strekker det lengste strået av Nord Express VPN her er ExpressVPN.

Når man skal laste ned innhold på nett, med torrent, anbefaler vi ExpressVPN.

Torrent: Vinneren – ExpressVPN

Gå til Vinneren – ExpressVPN

Hvem av ExpressVPN NordVPN er best når det kommer til priser og planer

Selv om Nord Express VPN kommer begge med ekstremt gunstige priser og betalingsplaner, samtidig som de tilbyr tjenester i verdensklasse, er det en av de som er hakket bedre enn den andre.

Det er ikke til å stikke under en stol at de aller fleste av oss, om ikke alle tenker på pris når de skal kjøpe et produkt, uansett hvilket produkt det er. Derfor er dette et veldig viktig punkt. Uansett om man ender opp med å velge NordVPN ExpressVPN, kan man avslappet vite at man får en svært bra tjeneste til en svært bra pris.

Den aktøren av ExpressVPN NordVPN som så vidt stikker av med seieren på dette punktet er NordVPN. NordVPN kommer altså til en litt bedre pris enn ExpressVPN – selv om både NordVPN ExpressVPN kommer til en veldig billig penge.

Priser: Vinneren – NordVPN

Hvem av ExpressVPN NordVPN er best når det kommer til pengene tilbake garanti

Vi er så heldige som har to aktører i NordVPN ExpressVPN som begge kommer med en 30- dagers pengene tilbake garanti. Dette betyr at man risikofritt kan teste ut både Nord Express VPN, og få pengene tilbake hvis man ikke er fornøyd med tjenesten.

Det er ikke alle VPN tjenester som tilbyr risikofri prøvetid slik som Nord Express VPN gjør. Noen andre aktører tilbyr risikofri prøvetid på en litt annen måte, som for eksempel x antall gratis MB internett man kan bruke. Å gjøre det på den måten gjør at man kan prøve uten å betale i forkant, men det er snakk om svært lite internett-tid man får.

Alt i alt når det kommer til hvem som er best av ExpressVPN NordVPN på pengene tilbake garanti, er det ExpressVPN som vinner.

Pengene tilbake garanti: Vinneren – ExpressVPN

Gå til Vinneren – ExpressVPN

Hvem er best på flere enheter og operativsystemer av NordVPN ExpressVPN

Når det kommer til hvem av NordVPN ExpressVPN som er best på flere enheter samtidig er det NordVPN som vinner.

Angående antall enheter som kan brukes plettfritt med Nord Express VPN, scorer begge svært bra. Alt i alt når det kommer til hvem som scorer best på flere enheter og operativsystemer, så er det NordVPN som trekker det lengste strået.

Flere enheter: Vinneren – NordVPN

Hvem er best på kundeservice av Nord Express VPN

Kundeservice er et punkt som kan være fort å overse når man skal starte et nytt abonnement, dette gjelder både når man skal starte VPN, men også andre produkter og tjenester. Kanskje grunnen til dette er at man ikke benytter seg av kundeservicen i det daglige. Hvis man derimot skulle være i en knipe eller stå fast, er det helt avgjørende å kunne få hjelp av kundeservice på flere forskjellige måter og av ypperste klasse.

Både ExpressVPN og NordVPN tilbyr utmerket kundeservice. De kan også kontaktes både på telefon, chat og epost.

Kontakt kundeservice til NordVPN her. De har både en chat-bot tilgjengelig på Engelsk, Fransk og Tysk, og de har også menneskelig support via E-post. På min test, svarte begge raskt.

For ExpressVPN er deres kundeservice tilgjengelig på Norsk. De har også en guide og FAQ på Norsk. Det er veldig greit.

Når det kommer til kundeservice blir det uavgjort. Begge er like bra.

Kundeservice: Vinneren – Uavgjort

Konklusjon

Etter et dypdykk i en sammenligning mellom to av de største og beste VPN alternativene på markedet har vi kommet til en konklusjon.

Både ExpressVPN og NordVPN er to veldig bra tjenester til veldig gunstige priser. Uansett hva man velger vil man nok bli fornøyd. Når vi har gått gjennom sammenligning prosessen har vi likevel funnet en vinner av disse to.

Konklusjon vi har endt opp med er at ExpressVPN er den aller beste VPN sammenlignet med NordVPN.

andreas

Andreas, en programvareingeniør og selverklært internettentusiast, føler seg helt hjemme på dette nettstedet. Å dykke ned i tekniske detaljer gir ham stor glede - jo mer komplekst, desto bedre. Med en tidligere bakgrunn som hacker, har Andreas ikke bare en grundig forståelse av biter og bytes, men han har også en kreativ tilnærming. For eventuelle spørsmål eller samarbeidsmuligheter kan du kontakte Andreas via e-post på andreas@personvernpanettet.no.

Jeg vil gjerne høre fra deg.

Legg igjen et svar

PersonvernPåNettet.no