McAfee Antivirus Anmeldelse for 2024

mcafee total protection

McAfee er en av de mest kjente antivirus programmene, og har blitt brukt siden virusene dukket opp for første gang. McAfee tilbyr et stort utvalg av produkter som skal øke din sikkerhet som, antivirus, brannmur og antispywareprogrammer. McAfee Antivirus kommer med funksjoner som vil holde datamaskinen din fri for virus og andre skadelige programmer. Nedenfor skal vi se på ulike Mcafee anmeldelse.

Kjøp Mcafee her!
Vær trygg på nettet med McAfee

Mcafee antivirus vil sørge for at du vil være trygg på nett, det kan man se ved å ta en titt på Mcafee anmeldelse. Med et enkelt klikk kan du søke etter virus på dine enheter

Oversikt og historie

McAfee ble til i 1989 av John McAfee. Siden den gang har leverandøren fokusert på antivirus funksjoner og løsninger innenfor sikkerhet. Etter noen få år ble det en suksess, og de ble en av de største antivirus leverandørene.

Antivirus McAfee tilbyr mange funksjoner i antivirusprogrammet sitt. I tillegg til de klassiske beskyttelsesfunksjonene som man kan finne i de fleste antivirusprodukter, har McAfee også en stille fullskjerm funksjon, som skal stoppe alle antivirusvarslinger fra å vises mens fullskjerms applikasjoner kjører, slik at den ikke forstyrrer med det du gjør. Secure File Shredder funksjonen er en spennende og nyttig funksjon, som sørger for a dine filer blir permanent og fullstendig slettet, uten at det ligger igjen spor. Den er også optimal for foreksempel bærbare datamaskiner, ved å ha en batterisparende modus som vil etterlate intensive skanninger som krever mer strøm og ressurser til senere, en når datamaskinene er koblet til strøm.

Pris

Prisen på virusprogram Mcafee varier veldig. Man har to muligheter, enten individuell eller familie plan. Innenfor disse kommer det enda flere muligheter. Under Mcafee antivirus individuell kan man velge grunnleggende, plus og ultimat. Den grunnleggende planene er naturligvis billigst og man får begrenset tilgang. Men kan man kun bruke programmet på en enhet. Hvis du derimot oppgraderer til plus, du kan ha mcafee antivirus på 5 enheter, har du muligheten til å ha mcafee antivirus programmet på ubegrenset enheter.

antivirus mcafee pris

Hvis du velger planene familie, har du også 3 muligheter. Disse er plus, premium og ultimat. planene som heter plus, passer kanskje best for de litt mindre familiene, siden man har bare mulighet på å ha mcafee antivirus programmet på 5 enheter. Neste planene for virusprogram Mcafee er premium, du vil kunne kjøre mcafee antivirus programmet på 10 enheter samtidig. Så til slutt, ultimat, du få ubegrenset med enheter, noe som er perfekt for litt større familier.

Hvis du fortsatt er litt usikker på hvilket plan du vil ha, kan du 30 dagers kostnadsfri prøveversjonene til mcafee antivirus. Hvis du derimot har bestemt deg for hvilket plan du vil kjøpe, er neste steg å faktisk kjøpe den. Dette har mcafee antivirus utviklerene gjort enkelt. Du har flere muligheter når det kommer til betalings mulighetene. Noen av de er, Visa, MasterCard, PayPal og Discover kort.

Prisen til denne leverandøren kan variere basert på markedsendringer. For de mest oppdaterte prisene, klikk på bildet over.

Sammendrag

KARAKTERISTISK VERDI
Utgaver tilgjengelig Single, Individual, Family
Multi-pålogging Fra 1-10 enheter
Støttede enheter Windows, macOS, Android, iOS, Firefox, Chrome, Safari, Edge
Pengene tilbake-garanti Om30 dager
Prisen starter fra 39,99 $ (3,33 $ per måned)
Gratis avtale Ikke tilgjengelig

Virusprogram Mcafee!

Sikkerhet

En viktig funksjon som Mcafee total protection bør ha er muligheten til å oppdage virus og skadelig programvare selv uten å ha dem i virusdeteksjonsbiblioteket. Det kommer stadig nye virus på markedet som ikke nødvendigvis oppdages av antivirusprogramvare. Et bra antivirusprogram sørger for at det også oppdager mistenkelige prosesser på datamaskinen som prøver å snike seg inn i sensitive områder. En av de mest kjente testene på dette området er den såkalte EICAR-virustesten (European Institute for Computer Anti-Virus Research) av den belgiske forskeren Eddy Willems. Virustesten er så krevende at de fleste antivirusprogrammer mislykkes. Men på flere Mcafee anmeldelse har Mcafee antivirusprogrammet bestått.

Det har vært mange kilder som sier at McAfee er i stand til å stoppe mange av trojanerne som befinner seg på enheter. Uten å nøle kan jeg anbefale virusprogram McAfee som din standard antivirusleverandør når det gjelder virusbeskyttelse.

Virus søker

McAfees antivirusskanner oppnådde en imponerende 100 % skadelig deteksjonsvurdering i alle testene mine på Mac, Windows-  iOS-og Android-enheter. virusprogram mcafee var i stand til å identifisere og blokkere både enkle og sofistikerte trusler, inkludert virus, trojanere, spyware, løsepengeprogramvare og kryptohackers.

Sanntidsbeskyttelse

McAfee bruker sanntidsskanningsalternativer som du kan endre for å passe dine behov. For å endre disse innstillingene må du bestemme hvilke trusler McAfee sjekker for, hvor den sjekker for dem og hvilke filtyper den sjekker. Du kan for eksempel definere om McAfee skal se etter ukjente virus, eller informasjonskapsler som nettsteder kan bruke for å spore hva du gjør, og om den kun skanner lokale stasjoner, eller også nettverksstasjoner. Du kan også definere hvilke filtyper den skanner. Dette er altså en unik funksjon som ikke alle antivirus program har. Alle Mcafee anmeldelser snakker om hvor positivt dette er.

Virusprogram Mcafee!

Ytelse

Hos flere Mcafee anmeldelse kan man finne at testeksperter ved AV-Test Institute vurderer antivirusprogrammer etter hvor godt de beskytter mot skadelig programvarer, hvor god ytelsen er, og hvor lite de forstyrrer brukervennligheten ved å feilaktig flagge gyldige programmer og nettsteder som skadelige. Et antivirusprogram kan tjene seks poeng hver for beskyttelse, ytelse og brukervennlighet, for maksimalt 18 poeng. McAfee kom nær i den siste testrapporten, med seks poeng hver for beskyttelse og brukervennlighet, og 5,5 for ytelse. virusprogram mcafee fikk totalt 17,5 poeng som er nok til å gi den tittelen den beste antivirusprogrammet.

Komme i gang

Det å komme i gang skal være enkelt. Her er hvordan man gjør det:

  1. Åpne en nettleser og gå til mcafee.com/activate.
  2. Velg: Ditt land og språk.
  3. Type: Aktiveringskoden fra detaljkortet ditt.
  4. Klikk på Send.
  5. Når du blir bedt om det, bekrefter du at e-postadressen din er riktig.
  6. Klikk på Bekreft.

Bruk instruksjonene i delene ovenfor for å opprette en McAfee-konto og installere produktet.

Andre funksjoner

Virusprogram mcafee har også mange funksjoner, disse er. Prisbelønte antivirus, ytelse optimalisering, sikkerhet for hjemmenettverket, sikkerhetseksperter og internett støtte, kompatibilitet for flere enheter, passordbehandling, sikker nettlesing, Mcafee shredder, kryptert lagring og trygg familie. Med alle disse funksjonene vil dine enheter få mcafee total protection.

mcafee anmeldelse

Sky lagring

Mcafee tilbyr noe som heter sky lagring. Dette betyr at du kan lagre absolutt alt du vil oppi i en sky. Det beste med dette, er at det er helt trygt og sikkert!

Passordbehandler

Passordbehandler gjør slik at du kan lagre alle dine passord i ett sted. Nå i dag er det viktig å ha forskjellige passord hos nettsider og diverse sosiale medier. Med en passordbehandler slipper du å tenke på å huske alle disse passordene. Alt du trenger å gjøre er å legge inn nettsiden, deretter passordet ditt. Så til neste gang du skal logge inn, vil passordet automatisk fylles inn.

Foreldrekontroll

Mcafee tilbyr også noe som heter foreldrekontroll. Dette gjør at du som forelder har oversikt på hva ungene dine gjør på nett og sosiale medier. Du kan blokkere visse nettsider, hvis du mener dette er noe barn ikke bør se på.

Makuleringsmaskin

De viktigste funksjonen er nok selve virusprogram mcafee som beskytter enhetene dine mot virus og potensielle hackere. Men det er også noen andre funksjoner som kan også være avgjørende, disse er sikkerhet for hjemmenettverket, sikker nettlesing og Mcafee shredder.

Brannmur

Mcafee antivirus tilbyr en skikkelig god brannmur. Den har en god kryptering som gjør at det er nesten umulig å komme seg forbi. Mcafee har en av de beste brannmurene ute på markedet, for å gjøre deg trygg på nett.

Enhetsoptimalisering

Uansett om du har en kjapp eller en treg enhet, er Mcafee fortsatt noe for deg. Dette antivirusprogrammet har nemlig en enhetsoptimalisering som gjør at du kan tilpasse programmet til din enhet.

virusprogram mcafee vpn

Brukervennlighet

McAfee total protection sitt program består av et hvitt og blått tema. Menyene og knappene er enkle å finne og det er utrolig enkelt forstå funksjonen til de, med hjelpemenyer og informasjon som vises tydelig. Hjelpemenyene peker til nettstedet og teknisk støtte for ytterligere problemer som ikke dekkes. Den første visningen når du åpner programmet viser de anbefalte handlingene som skal utføres, samt en rask skanning. Men det er også veldig enkelt å finne de andre funksjonene som Mcafee total protection tilbyr.

Kompatibilitet

Mcafee antivirus tilbyr Mcafee total protection og samhandler med den installerte nettleseren for å beskytte mot trusler. Virusprogram Mcafee kan brukes med Microsoft Internet Explorer (versjon 7, 8, 9 og 10), Mozilla Firefox (versjon 3.0 til 15), Apple Safari for Windows (versjon 4.0, 5.0 og 5.1) og Google Chrome (versjon 4.0) til 21). Funksjoner for nettleserbeskyttelse støttes dessverre ikke i Apple Safari for Windows.

mcafee total protection

Mcafee total protection er tilgjengelige på følgende programvarer. Microsoft Windows 11, 10, 8.1 fullstendig oppdatering (32- og 64-bit). Windows Enterprise støttes ikke. MacOS 10.15 og nyere. macOS 10.12 – 10.14. Google Android-smarttelefoner og -nettbrett 7 eller høyere. Apple iOS 13 eller nyere.

Virusprogram Mcafee!

Kundestøtte

Hvis du trenger hjelp eller har ett spørsmål er det viktig å huske på at det er mange nyttige veiledninger og svar på de mest vanligste spørsmålene som kan hjelpe deg med å løse problemet ditt, uten at du må kontakte og få hjelp av McAfee støtteteamet. Mcafee Norge sørger også for at du kan få hjelp på Norsk.

Jeg syntes at det er irriterende at man må fylle ut et skjema med personlig data for å få hjelp. Dette kan inkludere fornavn og etternavn, telefonnummer, e-post og verifisering av e-post og at du må beskrive problemet ditt. Selvom forespørslene dine går gjennom, kan det hende at de ikke kan hjelpe deg med problemet ditt fordi det må gjøres via telefon. Dette blir da bortkastet tid.

Men heldigvis har Mcafee antivirus en løsning på dette. Mcafee total protection tilbyr nemlig live støtte 24/7, hvor du kan spørre en ekte person som jobber for virusprogram Mcafee om absolutt hva som helst. De er også ganske kjappe når det kommer til å svare. Jeg tok en liten test hvor jeg brukte funksjonen live støtte, og jeg fikk svar innen noen få minutter. Det kan ta litt lengre tid hvis du kontakter de i travle perioder, men uansett er dette en bra tid.

Hvis du er en person som vil løse problemene dine selv, kan du gå til Virusprogram Mcafee fellesskapsforum, hvor du kan finne en rekke temaer angående Mcafee total protection og svar på ulike spørsmål. Hvis du ender opp med å stille et spørsmål her, kommer du til å få svar ganske kjapt, enten om det er en fra Mcafee antivirus eller en helt tilfeldig person som er ivrig til å hjelpe deg.

For mer simple problemer kan du bruke McAfees virtuelle assistent til å diagnostisere og fikse dine tekniske problemer. Det er kanskje ikke det smarteste verktøyet i verden, men det vil hjelpe deg med å løse enkle problemer. Hvis ingen av disse metodene hjelper det, kan du alltids ringe de.

Sammenligninger

Nå skal jeg sammenligne noen forskjellige Antivirus programmer og se hvem som er best.

Mcafee anmeldelse og Norton

Etter å ha undersøkt nøye, kan jeg si at Mcafee total protection er like god som Norton 360. Begge antivirusprogrammene tilbyr en rekke funksjoner og god sikkerhet.

Mcafee anmeldelse og Malwarebytes

Det finnes utrolig mange tester og anmeldelser ute på nettet. Etter å ha gravd litt, fant jeg ut av at Mcafee total protection har fått bedre poengsum på en rekke tester.

Konklusjon

Nå har vi sett på Mcafee anmeldelse og vi kan konkludere med at Mcafee total protection tilbyr en svært god virusprogram som stopper det meste av trussler, inkudert hackere. Du kan også Mcafee gratis for en viss periode.

Virusprogram Mcafee!

8.9 TOTAL POENGSUM
Mcafee

Personvern og sikkerhet
8.5
Kjennetegn
7.5
Brukerstøtte
9
Pris
9.5
Brukervennlighet
10
FORDELER
  • Abonnementet dekker ubegrenset macOS-, Windows-, Android- og iOS-enheter
  • Utmerket poengsum i antiphishing tester
  • Inkluderer personlig brannmur.
ULEMPER
  • Mangler funksjoner som finnes i Windows utgaven
andreas

Andreas, en programvareingeniør og selverklært internettentusiast, føler seg helt hjemme på dette nettstedet. Å dykke ned i tekniske detaljer gir ham stor glede - jo mer komplekst, desto bedre. Med en tidligere bakgrunn som hacker, har Andreas ikke bare en grundig forståelse av biter og bytes, men han har også en kreativ tilnærming. For eventuelle spørsmål eller samarbeidsmuligheter kan du kontakte Andreas via e-post på andreas@personvernpanettet.no.

Jeg vil gjerne høre fra deg.

Legg igjen et svar

PersonvernPåNettet.no