Norton eller McAfee 2024

Norton vs McAfee er to av de mest kjente navnene innenfor antivirus. Så, hvilken antivirusprogramvare overgår en annen? I denne artikkelen vil jeg gå gjennom McAfee og Norton for å finne ut hvilke av disse to produktene som er bedre for cybersikkerheten din, raskere og har flere funksjoner. Les videre og se hvem som vinnermellom Norton eller McAfee her

Test ut McAfee her!
Vurderer du å skaffe deg McAfee eller Norton?

Norton 360 og McAfee Total Protection tilbyr enorme funksjonssuiter som ikke bare inneholder utmerket beskyttelse mot skadelig programvare, men også kryptert lagring, passordbehandlere, Internett-sikkerhetssuiter og til og med VPN-er. Prøv McAfee og få 30 dager pengene tilbake garanti!

Artikkelen oppdatert på: 14. juli 2024

Norton vs McAfee sammenligning

Nedenfor vil du kunne se en tabell over den vi kåret som vinner, er det McAfee eller Norton? Jeg kan allerede avsløre at det er McAfee når det kommer til Norton and McAfee.

McAfee Norton
Opptreden Vinn Tap
Funksjoner Vinn Tap
Sikkerhet og personvern Vinn Tap
Kundeservice Uavgjort Uavgjort
Pris Tap Vinn

Hva er Norton eller McAfee?

Du lurer mest sannsynlig på hva McAfee eller Norton faktisk er. Derfor skal vi forklare litt om mer om enhver av de under.

Norton

Norton, også kjent som NortonLifeLock etter en fusjon i 2019, tidligere kjent som Symantec, er et av de mest fremtredende navnene innen datasikkerhet. Med en altomfattende pakke med cybersikkerhetstjenester, inkludert antivirusprogramvare, beskyttelse mot identitetstyveri, personvern og mer, er Norton viden kjent i den digitale sikkerhetsindustrien, med et fotavtrykk som spenner over hele verden og millioner av kunder.

I denne anmeldelsen skal vi se på en fasett av tilbudene deres, Norton Secure VPN, et enkelt, men konkurransedyktig pristillegg til VPN-markedet, og se om det er verdt investeringen din. Lyst til å lese mer om Norton? Ta en titt innom denne artikkelen da vel!

norton eller mcafee

McAfee

Når du tenker på antivirusprogramvare, er Norton eller McAfee blant de første selskapene du tenker på. McAfee er grunnlagt i 1987, enn så lenge har de holdt datamaskiner trygge mot virus i godt over tretti år nå. I 2022 er McAfee fortsatt et av verdens mest populære antivirusmerker.

Men det er mer enn det! McAfee regnes som et av de beste antivirusverktøyene av både sikkerhetseksperter og brukere. Den har utmerkede gjenkjenningshastigheter for skadelig programvare, mange ekstra funksjoner som en passordbehandler og en VPN, og nyttig kundestøtte.

Dessuten er det veldig enkelt å sette opp og bruke. Les mer om McAfee her!

mcafee eller norton

Norton vs McAfee – Sikkerhet

Sikkerhet er selvfølgelig veldig viktig. Dette skal vi se nærmere på!

McAfee vs Norton – Brannmur

Norton 360 Deluxes smarte brannmur fungerer hånd i hånd med systemet for inntrengingsforebygging. Førstnevnte bestemmer hvilke data som går gjennom mens sistnevnte sjekker om det ikke er skadelige deler. Den skjuler også alle ubrukte porter for å begrense tilkoblingsmulighetene for tredjeparter.

Selvfølgelig kan brannmuren også fungere den andre veien, og blokkere deg fra å få tilgang til potensielt skadelige nettsteder. Du bør imidlertid forvente en del falske positiver. McAfees brannmurbeskyttelse fungerer bedre i den forstand at du vil møte færre falske positiver.

Bortsett fra det er innstillingene og ytelsen ganske lik Nortons. I dette tilfellet er det nok å vite at begge brannmurene gjør jobben sin, men du bør ha i tankene at McAfee har en  bedre brannmur.

Norton McAfee – Dark Web Monitoring

Dark Web Monitoring er en av de viktigste funksjonene til Norton 360 Deluxe. I likhet med McAfee’s Total Protection, søker den etter din personlige informasjon og informerer deg om den har blitt lekket et sted.

Det kan være førerkortnummeret ditt, morens pikenavn, e-poster, kredittkortnumre, til og med spillermerker. Oppgradering til LifeLock-planen legger til SSN, DOB og mer.

norton antivirus vs mcafee

Norton vs McAfee – Identitetstyveri

Norton tar beskyttelsen mot identitetstyveri ganske alvorlig. Den tilbyr Dark Web-overvåking, kredittovervåking, overvåking av telefonovertakelse og investeringsaktivitetsvarsler. Men McAfee tilbyr enda mer! McAfee tilbyr det samme som Norton, men til en billigere pris.

Norton antivirus vs McAfee – VPN

Norton eller McAfeehar også en VPN for netttrafikkkryptering og sikring av offentlige wifi-hotspots. Serverne er imidlertid kun lokalisert i 30 land, så for strømming og torrenting kan det være lurt å velge noe annet. Dette gjelder for både Norton eller McAfee.

norton vs mcafee

Norton vs McAfee – Skysikkerhetskopiering

Leverandøren Norton har hele 10GB skysikkerhetskopiering, men McAfee har enda mer med hele 20GB!

Norton antivirus vs McAfee- Passordbehandler

Hvis du fortsatt ikke bruker en, vil du like Norton antivirus vs McAfee sin passordbehandler. Passordene dine vil bli lagret i et elektronisk hvelv, kun tilgjengelig med et hovedpassord. I tillegg kan du øke sikkerheten med tofaktorautentisering, inkludert biometrisk bekreftelse.

Norton vs McAfee – Foreldrekontroll

Norton vs McAfee sin foreldrekontroll og skoletid kontroll er synergiske familieorienterte verktøy. Den lar deg se hva barna dine gjør på nettet, inkludert søkeord og nedlastinger. Du kan til og med sjekke hvor de befinner seg med GPS-overvåking!

Norton antivirus vs McAfee – Personvernmonitor

Hvis personvern er noe som du bryr deg om, er det lurt å sørge for at den nye leverandøren har personvernmonitor. Heldigvis har Norton antivirus vs McAfee nettopp dette! Den lar deg søke på nettet helt anonymt. Det er det som er bra med McAfee eller Norton.

mcafee eller norton

Norton eller McAfee – Enhetsoptimalisering

Rydd opp PC-en din ved å fjerne søppelfiler, unødvendige programmer, midlertidige filer og mer. Fjern unødvendige bakgrunnsprosesser eller unødvendige programmer for forbedret PC-ytelse og raskere oppstart.

Brukervennlighet hos Norton vs McAfee

Norton sitt grensesnitt er ikke så brukervennlig som McAfee. Det er litt vanskelig å betjene kontrollpanelet, men ikke mye. Når det gjelder Norton, oppdaterer den ikke et system regelmessig, noe som faktisk gjør denne programvaren litt lat og treg når det gjelder å finne og fjerne virus og trusler.

Hvis vi tar om oppdateringsscenarioet, oppdaterer det automatisk og ubemerket, og det skader ikke et system som å bremse det eller svekke det når det gjelder å gå av og på automatisk, osv. Norton kan bevises som en bråkmaker, som den ikke gjør det.

Avslutte eller fjerne spor av virus og trusler fullstendig fra systemet, noe som gjør det mindre pålitelig og å foretrekke.

GÅ TIL McAfee

Kompatibilitet

McAfee-planer for flere enheter dekker Windows-, iOS- og Android-enheter. Planer for macOS og abonnementer kun for mobil er også tilgjengelige. Nortons grunnleggende antivirusplan dekker én Windows- eller Mac-enhet. De dyrere abonnementene lar deg legge til smarttelefoner eller nettbrett.

Pris og plan

Norton 360 er dyrt sammenlignet med de fleste andre premium antivirusprodukter. Imidlertid ville man være hardt presset for å finne den samme listen over funksjoner til en bedre pris. Til og med AntiVirus Plus-planen gir deg 10 GB skylagring, SafeCam og en mørk nettskanner.

Kast inn 15 dollar, og se lagringsplassen din femdobles, pluss å legge til en full ekstrafunksjon for foreldrekontroll. McAfee sine planer tilbyr nesten de samme funksjonene bare dyrere. Derfor anbefaler vi Norton hvis man skal tenke på pris.

McAfee eller Norton lokker kundene ved å tilby en pengene-tilbake-garanti i tilfelle produktet deres ikke er i stand til å fjerne en ondsinnet del fra enheten din. McAfee kaller det Virus Protection Pledge, mens Norton kaller det Virus Protection Promise.

norton vs mcafee

Norton antivirus vs McAfee- Kundeservice

Når det kommer til Norton antivirus vs McAfee hva skal du velge mellom McAfee eller Norton når det kommer til kundeservice? Begge av leverandørene har utrolig bra kundeservice! For å oppsummere, greier vi ikke å velge en vinner her på grunn av at begge er like gode.

Begge tilbyr hjelp på mail, direkte chat på siden og via telefon. I tilleg til dette er de utrolig kjappe på å svare, og når de svarer sier de alt på en veldig enkel og forståelsesfull måte slik at vi som forbukere forstår alt! Har McAfee en omfattende og detaljert FAQ-seksjon med trinnvise instruksjoner for hvert emne. Alt dette gjelder også for Norton Klikk her.

mcafee vs norton

GÅ TIL McAfee

Norton antivirus vs McAfee – Konklusjon

Ingen overraskelse her, men vårt toppvalg er McAfee. McAfee har noen ekstra funksjoner for å anbefale det, og beskyttelsesnivåene er veldig gode. Sammen med kvaliteten på skrivebordsappen, ekstrafunksjonene, beskyttelsen og ytelsen, er imidlertid McAfee vår vinner i dette jevne oppgjøret. Men Norton er absolutt ingen dårlig antivirus når det kommer til McAfee eller Norton. Så vi anbefaler deg å sjekke ut McAfee eller Norton før du tar en avgjørelse.

andreas

Andreas, en programvareingeniør og selverklært internettentusiast, føler seg helt hjemme på dette nettstedet. Å dykke ned i tekniske detaljer gir ham stor glede - jo mer komplekst, desto bedre. Med en tidligere bakgrunn som hacker, har Andreas ikke bare en grundig forståelse av biter og bytes, men han har også en kreativ tilnærming. For eventuelle spørsmål eller samarbeidsmuligheter kan du kontakte Andreas via e-post på andreas@personvernpanettet.no.

Jeg vil gjerne høre fra deg.

Legg igjen et svar

PersonvernPåNettet.no