Avast Antivirus anmeldelse 2024

Antivirus Avast

I denne Avast antivirus PC gjennomgangen vil vi teste disse funksjonene. Tilbyr antivirus Avast god nettbeskyttelse? Hvordan står den opp mot konkurrentene når det gjelder funksjoner, pris og generell sikkerhet? Les videre og finn ut.

Sjekk ut Avast her
Opplev god beskyttelse på nett

Nå kan du få hele 38% på Premium Security og 40% på Ultimate planen med Avast Antivirus. Slå til før tilbud løper ut!

Artikkelen oppdatert på: 14. april 2024

Historie

Avast er et av de største navnene i hele bransjen. Med over 435 millioner månedlige aktive brukere i 2022, er det synonymt med nettbeskyttelse over hele verden. Men til tross for at de fleste bruker Avast gratis antivirusalternativ, er premiumplanene enda bedre.

Avast antivirus anmeldelse Premium-planer tilbyr utmerket generell beskyttelse mot trusler på nettet. Den skanner ikke bare enhetene dine for å sikre at de er sikre, men inspiserer også nettnettverket ditt, beskytter webkameraet ditt, samt blokkerer mistenkelig aktivitet og nedlastinger. På toppen av det gir den deg til og med en VPN-tjeneste for sikker surfing.

Pris

Avasts prisstrategi er faktisk ganske rimelig. Som vi har nevnt, tilbyr Avast Avast erfaring en gratisversjon som kommer med alle de grunnleggende sikkerhetsfunksjonene. Hvis dette ikke passer dine behov, kan Avasts Premium-plan eller forretningspakker være det du leter etter.

Antivirus Avast Pris

Hvis du leter etter antivirussikkerhet for din hjemme-PC eller smarttelefon, kan du velge mellom Avast av anmeldelse gratisplan og Premium-tilbudet. Gratis-planen tilbyr det grunnleggende: sanntidsbeskyttelse av skadelig programvare, ondsinnet nettsted/påtrengende sporingsblokkering og wifi-skanning.

Kjøp Avast her

Sammendragsark

Vi vet hvor kjedelig det er å lese igjennom lange artikler. Derfor har vi laget en tabell under som oppsummerer hele artikkelen.

KARAKTERISTISK VERDI
Utgaver tilgjengelig Avast One Essential, Avast One, Premium Security
Multi-pålogging Fra ="1-10" enheter
Støttede enheter Windows, macOS, Android, iOS
Pengene tilbake-garanti Om30 dager
Prisen starter fra 50,28 $ (4,19 $ per måned)
Gratis avtale Ikke tilgjengelig

Sikkerhet

Naturligvis, hvis du leter etter god antivirusprogramvare, er du sannsynligvis ganske sikkerhetsbevisst. Og med tanke på at Avast antivirus anmeldelse ble tvunget til å innrømme å selge brukerdata i fjor, er det rimelig å lure på hvor trygt Avast faktisk er. Vel, som en del av vår gjennomgang, har vi tatt en nærmere titt på antivirus Avasts sikkerhetstiltak for å hjelpe deg med å bestemme om du vil installere programvaren eller ikke.

Virus søk

La oss starte med det grunnleggende. Avast antivirus anmeldelse virusskanninger er raske og enkle å gjøre. Og ikke bare rapporterer de eventuelle problemer på maskinen din, de lar deg også fikse eventuelle problemer med et klikk på en knapp.

Antivirus Avast Sikkerhet

Virusskanningen gjør 3 ting:

 1. Oppdaterer virusdefinisjonene for å sikre at du ikke går glipp av nye trusler
 2. Skanner etter virus og skadelig programvare
 3. Oppsøker avanserte problemer

Sanntidsbeskyttelse

Igjen, dette er neppe en revolusjonerende funksjon for antivirusprogramvare. Men det er fortsatt viktig å diskutere. Og antivirus Avasts skadevarebeskyttelse kommer med:

 • Sanntidsbeskyttelse som kjører stille i bakgrunnen for å blokkere trusler når de vises på en diskré, men effektiv måte.
 • Fullstendig oppdagelse av skadelig programvare som hindrer deg i å dele infiserte filer med andre brukere.
 • Dybdeskanninger av hele maskinen eller enheten din som er designet for å utrydde skjult skadelig programvare.
 • Flyttbare stasjoner skanner for å sjekke eksterne stasjoner, som CDer, DVDer, USB-pinner osv. for virus.
 • Egendefinerte skanninger på spesifikke filer eller mapper for raskere, målrettede skanninger.
 • Planlagte skanninger slik at den kan se etter skadelig programvare mens du er borte fra skrivebordet.
 • Sikkerhetsrapporter som gir deg personlige oppdateringer hver 30. dag.
 • Sanntids sikkerhetsoppdateringer og nye funksjoner som oppdateres automatisk.

Opptreden

Vi undersøkte hvilken innvirkning de forskjellige skanningene har på ytelsen til et system. Vi sjekket innvirkningen på systemets minne og CPU-bruk. Dette ble gjort ved å måle et kontrollnivå for hver verdi, og deretter overvåke fluktuasjonen når de fulle og raske skanningene ble kjørt. PCens ytelse ble nesten ikke noe dårligere. Med andre ord, du vil ikke merke noe.

Kom igang

Avast antivirus anmeldelse Ones installasjonsprogram er ikke like tilpassbart som forrige utgave. Tidligere kunne du fjerne avmerkingsboksen hvis du ikke trengte brannmuren, for eksempel, eller oppryddingsverktøyene, og de ville ikke bli installert.

Nå er det alt eller ingenting. Dette gjør imidlertid livet enkelt, og oppsettsprosessen har forbedret seg på andre måter. Installasjonsprogrammet prøver ikke å sette Avast antivirus anmeldelse Secure Browser som systemstandard, for eksempel (faktisk inkluderer Avast One ikke Secure Browser i det hele tatt.) Avast One Essential krever heller ikke registrering, så det er ikke nødvendig å opprette kontoer eller utlevere personlig informasjon.

Funksjoner

Brannmur

Avast Avast erfaring One Essential inkluderer en enkel brannmur som overvåker nettverkstrafikken din, og tar sikte på å forhindre at både hackere trenger inn i systemet og skadelig programvare som ringer hjem.

Du kan også se en liste over apper som bruker tilkoblingen din, mengden data de har overført så langt, og manuelt bestemme deg for å blokkere dem. Oppgradering til det betalte Avast Avast erfaring Individual gir deg tilsynelatende mer skjerming av systemet ditt, og deteksjon og brukervarsler for portskanninger og ARP-spoofing-angrep (en utnyttelse som kan tillate hackere å infiltrere nettverket ditt.)

Antivirus Avast Brannmur

Dark web

Alle versjoner av antivirus Avast One har muligheten til å skanne en database med datainnbrudd (levert av mørke nettovervåkingseksperter SpyCloud) for å finne ut om kontodetaljene deres har blitt avslørt.

Beskyttelse mot identitetstyveri

Sensitive Data Shield (SDS) skanner automatisk stasjonen din for filer som kan inneholde sensitive data – navn, adresser, passord, økonomiske detaljer og mer – og hindrer andre brukere av enheten din fra å få tilgang til dem.

VPN

Oppgradering til Avast antivirus anmeldelse One Individual utvider beskyttelsen din med en avansert brannmur, full VPN (ubegrenset data med 54 lokasjoner).

Cloud backup

Cloud backup sikrer at filene dine er trygge, sikre og tilgjengelige uansett hvor du er.

Passordbehandler

Antivirus Avast One inkluderer ikke en passordbehandling (åpnes i ny fane), men du får et par ekstra beskyttende lag designet for å holde legitimasjonen din privat.

Antivirus Avast Passordbehandler

Brukervennlighet

Avast Avast erfaring antivirusprogramvare er et av de enkleste programmene du noen gang vil bruke. Om noe, gjør det det ganske for enkelt å få gratisversjonen. Det er store grønne Registrer deg her-knapper på hver enkelt nettside.

Antivirus Avast Kundeservice

Og alt du trenger å gjøre er å klikke på en av disse, og den begynner automatisk å laste ned programvaren til maskinen din. Før du i det hele tatt vet ordet av det eller føler at du har godtatt det, er du allerede kunde av gratisplanen.

Kompatibilitet

Det faktum at Avast er tilgjengelig på alle de store plattformene er et klart pluss. Du kan bruke den på Windows, macOS, iOS og Android. Og for å gjøre ting fantastisk enkelt, kan nettstedet fortelle hvilken plattform du bruker, og skreddersyr alle resultatene dine på nettstedet for å sikre at du får den mest relevante informasjonen for deg.

Kundeservice

Antivirus Avast tilbyr et grunnleggende kundeservicenivå, inkludert et omfattende område med nyttige vanlige spørsmål for å hjelpe brukere med å løse sine egne problemer.

Men hvis du vil ha mer hjelp enn det, kan du abonnere på Avast antivirus anmeldelse Care, som tilbyr mange flere funksjoner, inkludert 24/7-støtte og feilsøking for fjerntilgang. Det inkluderer også fjerning av virus og spionprogrammer og 24/7 støtte for telefon, live chat, e-post og ekstern tilgang. Denne planen koster 400kr for året og lover å hjelpe deg med å fikse eventuelle problemer du sliter med.

Alternativer

Avast  vs Norton

Totalt sett er vi imponert over aspekter ved begge antivirusproduktene som er testet her, men gir fordelen til antivirus Avast Norton 360 er litt dyrere, men ikke mye, og leverer god ytelse, utmerket deteksjonshastighet for skadelig programvare, pluss veldig nyttige funksjoner som en VPN. Mens Avast presterer like bra og tilbyr noen ekstra funksjoner som er verdt å merke seg.

Avast vs McAfee

Når vi sammenlignet hadde Avast Avast erfaring noen gode seire i våres sammenligning. Avast viste seg å ha en lettere systempåvirkning enn Avast antivirus anmeldelse og kjørte oppgaver raskere enn rivalen. Programmet klarte seg også bedre i anmeldelser med bare to registrerte feil sammenlignet med sju fra Malwarebytes.

Avast vs Malwarebytes

Den tilbyr mange av de samme funksjonene som Mcafee, inkludert en freemium-versjon som beskytter mot virus, skadelig programvare og løsepengeprogramvare. Men mens Malwarebytes krever at du kjører en skanning manuelt, kjører Avasts gratisversjon diskret i bakgrunnen og beskytter deg mot disse truslene når de dukker opp.

Kjøp Avast her

Konklusjon

Totalt sett er det mange gode antivirusplattformer der ute, men Avast antivirus anmeldelse One er helt klart en av lederne. Det er ikke bare at det er så mange nyttige beskyttelsesverktøy på plass, men også at disse verktøyene er kraftige og gjør akkurat det de trenger å gjøre.

Selv om det er konkurrenter som kan slå Avast på individuelle områder, er det antivirus Avast one virkelig lykkes med å samle et sterkt sett med individuelle verktøy i en enkelt suite der alt kan fungere godt sammen.

Enda bedre, alt dette er tilgjengelig i gratisversjonen for hjemmebruk, med betalte oppgraderinger tilgjengelig for de som ønsker å ha mer omfattende beskyttelse på plass.

Og vi anbefaler å se på Malwarebytes-testen, du kan se at det er et pålitelig antivirusprogram.

Avast Antivirus
8.3 TOTAL POENGSUM
Avast Antivirus Review

Personvern og sikkerhet
10
Funksjoner
9.5
Brukerstøtte
10
Valuta for pengene
10
Brukervennlighet
9.5
FORDELER
 • Sikker nettleser og passordbehandling
 • Lokal nettverkssikkerhetsskanner
 • Flere konfigurasjonsalternativer
 • Forbedret beskyttelse mot skadelig programvare
 • Enkel å installere programvare
ULEMPER
 • Blinker ofte reklame med starten av gratisprogrammet og noen ganger tar det lengre tid å skanne systemet.
andreas

Andreas, en programvareingeniør og selverklært internettentusiast, føler seg helt hjemme på dette nettstedet. Å dykke ned i tekniske detaljer gir ham stor glede - jo mer komplekst, desto bedre. Med en tidligere bakgrunn som hacker, har Andreas ikke bare en grundig forståelse av biter og bytes, men han har også en kreativ tilnærming. For eventuelle spørsmål eller samarbeidsmuligheter kan du kontakte Andreas via e-post på andreas@personvernpanettet.no.

Jeg vil gjerne høre fra deg.

Legg igjen et svar

PersonvernPåNettet.no