AVG AntiVirus anmeldelse 2024

AVG antivirus anmeldelse

AVG antivirus anmeldelse er en anstendig antimalware løsning. AVG tilbyr til og med en gratisversjon – men den inkluderer bare beskyttelse mot skadelig programvare, så du må investere i en betalt tjeneste for å oppleve alle fordelene. I denne AVG protection gjennomgangen ser vi på den populære tjenestens funksjoner, prisplaner, brukergrensesnitt og mer.

Prøv den gratis
Opplev god beskyttelse med AVG - i 30 dager gratis!

Kraftig beskyttelse og ytelse for PC-en og utover eller AVG AntiVirus for alle enheter, Rask og enkel, innebygde funksjoner og enkel installasjon. Få hele 38% rabatt ved kjøp av AVG Internet Security og 30% på AVG Ultimate

Sist oppdatert: 9. juni 2024

Oversikt – AVG antivirus anmeldelse

Merket AVG kommer fra Grisofts første produkt, Anti-Virus Guard, lansert i 1992 i Tsjekkia. I 1997 ble de første AVG-lisensene solgt i Tyskland og Storbritannia. AVG ble introdusert i USA i 1998. AVG Free Edition bidro til å øke bevisstheten om AVG-produktlinjen.

I 2006 vokste AVG-sikkerhetspakken til å inkludere anti-spyware da AVG Technologies kjøpte opp ewido Networks, en anti-spyware-gruppe. AVG Technologies kjøpte Exploit Prevention Labs (XPL) i desember 2007 og inkorporerte selskapets LinkScanner-teknologi for sikker søk og surfing i AVG 8.0-sikkerhetsproduktserien utgitt i mars 2008.

I januar 2009 kjøpte AVG Technologies Sana Security, en utvikler av forebygging av identitetstyveri programvare. Denne programvaren ble integrert i AVGs sikkerhetsproduktserie i mars 2009. I følge AVG Technologies har selskapet mer enn 200 millioner aktive brukere over hele verden, inkludert mer enn 100 millioner som bruker produktene og tjenestene deres på mobile enheter.

Pris

AVG Antivirus anmeldelse Pris

AVG internet security tilbyr AVG gratis antivirus for, Mac, iOS eller Android. Premiumversjonen, AVG, koster 399kr for det første året for å beskytte én Mac eller en PC. AVG annonserer dette som en rabatt på 33%, så forvent at fornyelsesprisen vil være nærmere 599kr.

Det er ingen AVG-apper for Ubuntu eller andre Linux-versjoner. AVG Internet Security tilbyr også en 10-enhetsplan for å beskytte opptil ti PC-er, Mac-er eller Android-enheter for mindre enn700kr mer i året, 300kr, rabattert fra en ordinær pris på 999kr.

AVG tilbyr gratis prøveversjoner på sine betalte planer. Hvor lenge en prøveversjon avhenger av enheten og versjonen.

Mac: 60 dager
PC: 30 dager
Android: 14 dager
iOS: 14 dager

Prøv AVG Antivirus nå

Oppsummeringsark – AVG protection

KARAKTERISTISK VERDI
Utgaver tilgjengelig AVG Internet Security
Multi-pålogging Fra ="1-10" enheter
Støttede enheter Windows, macOS, Android, iOS
Pengene tilbake-garanti Om30 dager
Prisen starter fra 46,68 $ (3,89 $ per måned)
Gratis avtale Ja

Sikkerhet

AVG internet security er et trygt valg for alle. Det vil ikke påvirke systemet ditt på noen negativ måte – snarere tvert imot. Det er fordi AVG er et flott verktøy for å oppdage eksisterende virus og forhindre at nye trusler kommer inn på enheten din. Den ble kjøpt av Avast i 2016 og bruker samme motor.

I laboratorietester utført av AV-Comparatives i mars 2022, kan vi se at beskyttelsesraten for skadelig programvare for AVG antivirus pro når 99,98%, og overgår tjenester som Avira, McAfee og ESET. Den oppdaget også 10 falske positiver, og med tanke på at et år før den oppdaget to ganger til, er dette en forbedring.

Virus søk

Den grønne skanneknappen i midten av dashbordet utfører en grunnleggende skanning av de mest sårbare delene av systemet. Den første skanningen tar noen minutter, men de påfølgende skanningene tar bare omtrent tretti sekunder. For å utgjøre en dyp, fullstendig systemskanning, må du imidlertid klikke på midtknappen tre ganger. Først da får du den mest effektive sikkerhetsskanningen AVG har å tilby. Det tar lengre tid, men det er verdt det.

AVG Antivirus anmeldelse Virus søk

Sanntidsbeskyttelse

Forebygging av nettkriminalitet er avhengig av respons i sanntid. Selv en forsinkelse på et splitsekund i funksjonen kan tillate et virus eller skadelig programvare å bryte en brannmur. AVG protection tilbyr utmerket sanntidsfunksjonalitet gjennom sin bransjeledende bruk av AI. Den bruker maskinlæring for å oppdage og lære om nye trusler etter hvert som den oppdager dem. AVG internet security sanntidsbeskyttelse gjør at programvaren effektivt beskytter datamaskinen din uten å måtte skanne hver fil du laster ned eller åpner.

Opptreden

I tillegg undersøkte et annet uavhengig testlaboratorium, AV-Test, antivirusbeskyttelsen, ytelsen og brukervennligheten. AVG av fikk 6 av 6 poeng i hver kategori under testene i februar 2022. Dette er enestående resultater som taler for seg selv.

Kom i gang

Last ned og installer den nyeste versjonen av AVG Internet Security for Windows fra det offisielle AVG-nettstedet. Skriv inn aktiveringskoden (inkludert bindestreker), og klikk deretter på Enter. Klikk på Aktiver og installer for å installere og aktivere alle produktene som er inkludert i AVG Ultimate-abonnementet. Du kan fjerne merket for alle produkter du ikke vil installere nå.

AVG Antivirus anmeldelse Kom i gang

Kjøp AVG Antivirus nå

Funksjoner

AVG protection tilbyr en rekke funksjoner. Nedenfor skal vi ta en titt på noen av de.

Brannmur

Selv om man bare får den hvis man betalaler for AVG internet security, kan denne brannmuren like godt rettferdiggjøre prisøkningen. Den er designet for å overvåke alle innkommende og utgående tilkoblinger på nettverket ditt. Du kan velge passende forhåndsinnstillinger i henhold til ønsket bruk eller strenghet. Det kan fungere i en egen modus når du bruker offentlig wifi som automatisk bytter til strengere innstillinger. Dette er veldig nyttig hvis du beveger deg mye.

Anti tyveri -AVG antivirus anmeldelse

På Android-versjonen av AVG protection kan du beskytte enheten i tilfelle den blir borte eller stjålet. Du kan sette den opp ved å aktivere funksjonen og sette opp en PIN-kode. Velg hvilken konto du vil tillate å gjøre eksterne endringer. Hvis du trenger det, kan du slette all data som ligger på telefonen på avstand eller endre skjermlåsen. Alt dette er tilgjengelig for gratisbrukere.

Sikker nettleser

AVG Secure Browser er en gratis funksjon for Windows- og Android-brukere. Den er designet for å beskytte din private informasjon og enhet mot nettangrep når du surfer på nettet.

AVG Antivirus anmeldelse Sikker nettleser

Datamakulatoren

Datamakulatoren sletter digitale filer sikkert og permanent og gjør den ugjenopprettelig omtrent som en papirmakulator for fysiske dokumenter. Dette gjør sletting av digitale filer mye sikrere. Når du sletter en fil til papirkurven på PC-en, sletter den egentlig ikke dataene. Det er fortsatt data på det stedet på harddisken.

AVG Antivirus anmeldelse Datamakulatoren

Prøv AVG Antivirus nå

Brukervennlighet

AVG internet security brukergrensesnittet er ekstremt enkelt og intuitivt. Frontpanelet har en topplinjevurdering av beskyttelsen din og en «Fix All»-knapp for å rette opp alle problemer som dekkes av planen din. Nedenfor er paneler for «Grunnleggende beskyttelse» (datamaskin, web og e-post) og «Full beskyttelse» (hackerangrep, betalinger). Hver brikke gir deg en «Beskyttet» eller «Ikke beskyttet» lesing.

Kompatibilitet

AVG protection kan brukes på Windows, macOS, Android, iOS. Windows 10, 8, 7, OSX 10.10 Yosemite eller nyere, Android 6.0 (Marshmallow, API-nivå 23) eller nyere og iOS 10.3 eller nyere.

AVG Antivirus anmeldelse Kompatibilitet

Kundeservice – AVG antivirus anmeldelse

AVG protection har et rykte for god kundestøtte, og opplevelsen bekrefter stort sett det. Et besøk på støttesiden avslører en omfattende kunnskapsbase med et søkefelt, et støttefellesskap, hurtigkoblinger til nedlastingssenteret og lisensfinneren, og en rekke vanlige spørsmål.

Det er ganske enkelt å få mer direkte støtte. Der det står «Trenger hjelp med ditt AVG-produkt», klikker du bare på produktet ditt. Du vil bli tatt til en annen FAQ-side, men det er også en fremtredende «Få mer hjelp»-lenke. Vinduet du blir tatt til har faner for teknisk støtte og salgsstøtte. Fanen Teknisk støtte har et kontaktskjema for å sette i gang en støttebillett, med svar på e-post.

Prøv AVG Antivirus nå

Sammenligning

For å få en overblikk over hvordan AVG antivirus anmeldelse gjør det mot andre antivirus, skal vi sammenligne de.

AVG Beskyttelse vs Malwarebytes

AVG internet security ligner på Malwarebytes når det blokkerer virus, skadelig programvare, løsepengeprogramvare og nedlastingsbaserte angrep. Malwarebytes var imidlertid bedre når de blokkerte lenkebaserte angrepsforsøk. Totalt sett er begge plattformene gode alternativer å velge for internettsikkerheten din. Du kan lese mer informasjon her Malwarebytes.

AVG virus Beskyttelse vs Mcafee

Samlet sett, mens begge disse antivirusprogramvarene er gode konkurrenter, har Mcafee en liten fordel i forhold til AVG-antivirus. Det er derfor Mcafee er vårt valg som den bedre antivirusprogramvaren. Forresten, du kan sjekke flere detaljer her Mcafee.

AVG Beskyttelse vs Norton 360

Norton 360 er enkel å bruke og fokuserer først og fremst på å fjerne skadelig programvare mens AVG er mer omfattende og bruker AI-teknologi for å oppdage cybertrusler. Brukervennlig, effektiv og med dusinvis av års erfaring, AVG og Norton 360 er den beste antivirusprogramvaren for de som er sikkerhetsbevisste. Les mer om Norton 360 her Norton 360.

Konklusjon – AVG antivirus anmeldelse

AVG protection tilbyr en veldig sterk allround-pakke med noe som passer alle. Den tilbyr unike funksjoner som telefonsporing, scorer høyt i tester for deteksjon av skadelig programvare, og beskytter deg til og med mot løsepengeprogramvare.

Fra gratisversjonen, til den grunnleggende betalte versjonen, eller Ultimate-suiten med VPN, gir pakkene god verdi. Som mine egne tester har vist, gir AVG protection utmerket beskyttelse mot skadelig programvare og gjør det med minimal innvirkning på PC-ytelsen.

De ekstra verktøyene som makuleringsmaskinen, fjerntilgangsskjoldet og webkamerabeskyttelsen gir mer verdi for de som setter pris på personvernet deres. Forresten, vi anbefaler fortsatt Malwarebytes av mange andre antivirus leverandører.

AVG Antivirus
8.5 TOTAL POENGSUM
AVG Antivirus Anmeldelse

Personvern og sikkerhet
9
Kjennetegn
8
Brukerstøtte
9
Pris
9.5
Brukervennlighet
9
FORDELER
  • Chat og telefonstøtte
  • Konkurransedyktige priser
  • Gratis versjon
  • Mange funksjoner
  • Enkelt grensesnitt
ULEMPER
  • Ingen støtte for Linux-enheter
  • Premium-støtte er dyrt
  • Ufullstendig beskyttelse sammenlignet med andre antivirusprogrammer
andreas

Andreas, en programvareingeniør og selverklært internettentusiast, føler seg helt hjemme på dette nettstedet. Å dykke ned i tekniske detaljer gir ham stor glede - jo mer komplekst, desto bedre. Med en tidligere bakgrunn som hacker, har Andreas ikke bare en grundig forståelse av biter og bytes, men han har også en kreativ tilnærming. For eventuelle spørsmål eller samarbeidsmuligheter kan du kontakte Andreas via e-post på andreas@personvernpanettet.no.

Jeg vil gjerne høre fra deg.

Legg igjen et svar

PersonvernPåNettet.no