ExpressVPN vs Cyberghost: Hvem er Vinneren i 2024?

ExpressVPN vs Cyberghost er to av de mest populære VPN-tjenestene på markedet. Hvis du bestemmer deg for hvilken du skal velge. I denne artikkelen vil vi sammenligne ExpressVPN vs Cyberghost for å hjelpe deg med å bestemme hvilken som passer best for dine behov.

Prøv nå!
Øk sikkerheten din på nettet med vinneren: ExpressVPN.

Bruk ExpressVPN for ditt personvern på nett og fjern blokkering av underholdning du ønsker, for eksempel streaming, spill osv. Prøv nå, få 3 måneder gratis med et års abonnement og 30 dagers pengene-tilbake-garanti.

Artikkelen oppdatert på: 9. juni 2024

Sammenligningstabellen for ExpressVPN vs Cyberghost VPN

Cyberghost VPN Vs ExpressVPN er begge gode VPN-tjenester, men det er noen viktige forskjeller mellom de to.

I denne sammenligningen vil vi se på faktorer som nettverk og omgåelse av geo-begrensninger, hastighet, sikkerhet, personvern og anonymitet, avblokkering av streaming, torrenting, pris og plan, samtidige tilkoblinger og operativsystem, og kundestøtte.

Kriterier ExpressVPN Cyberghost VPN
Servere Likt Likt
Hastighet Vinner Taper
Sikkerhet Vinner Taper
Personvern og anonymitet Likt Likt
opphev blokkering for strømming Vinner Taper
Torrent Vinn Taper
Pris Taper Vinner
Samtidig tilkobling Taper Vinner
Kundeservice Likt Likt

Totalt sett er ExpressVPN vinneren i denne sammenligningen, men Cyberghost har også sine styrker, spesielt når det gjelder pris og plan og samtidige tilkoblinger og operativsystem.

Prøv vinneren: ExpressVPN

Kort introduksjon av ExpressVPN og Cyberghost VPN

ExpressVPN

ExpressVPN er en VPN-tjeneste basert på De Britiske Jomfruøyene, grunnlagt i 2009. Den tilbyr et bredt spekter av funksjoner og har en sterk omdømme for sikkerhet og personvern. En av deres mest fremtredende funksjoner er deres store nettverk av servere i over 90 land. For å lese mer om ExpressVPN, kan du sjekke ut denne ExpressVPN anmeldelsen.

ExpressVPN Cyberghost sammenligning

Cyberghost VPN

Cyberghost VPN er en VPN-tjeneste basert i Romania, grunnlagt i 2011. Det tilbyr et bredt spekter av funksjoner og er kjent for sin brukervennlige grensesnittet. En av deres mest fremtredende funksjoner er deres dedikerte streaming- og torrenting-servere. For å lese mer om Cyberghost, kan du sjekke ut denne Cyberghost VPN anmeldelsen.

Cyberghost ExpressVPN sammenligning

Nettverk og omgåelse av geo-begrensninger

Når det kommer til ExpressVPN vs Cyberghost med størrelse på nettverk, harExpressVPN har et større nettverk av servere i flere land sammenlignet med Cyberghost VPN Vs ExpressVPN.

ExpressVPN har over 3 000 servere i over 90 land, mens Cyberghost har over 6 800 servere i over 89 land. Begge tjenestene kan omgå geo-begrensninger og gir tilgang til et bredt spekter av streamingtjenester, men ExpressVPN har en liten fordel i denne kategorien.

Norge dekning

Begge ExpressVPN Vs Cyberghost VPN har god dekning i Norge, med flere servere tilgjengelig for brukere i landet.

Virker det i Kina?

Fungerer Cyberghost VPN Vs ExpressVPN egentlig i Kina? Begge ExpressVPN eller Cyberghost VPN har hatt problemer med tilgang i Kina i fortiden. Men ExpressVPN har klart å opprettholde mer konsistent tilgang i landet takket være avanserte skjulte funksjoner.

Prøv vinneren: ExpressVPN

Hastighet

ExpressVPN er vinneren når det gjelder hastighet. I våre tester hadde ExpressVPN konsekvent raskere tilkoblingshastigheter og lavere forsinkelse i testen Cyberghost Vs ExpressVPN.

Lokale hastighetstester (server i Norge)

I våre lokale hastighetstester ved bruk av en server i Norge, hadde ExpressVPN en gjennomsnittlig nedlastingshastighet på 70 Mbps og en gjennomsnittlig opplastingshastighet på 40 Mbps. Cyberghost hadde en gjennomsnittlig nedlastingshastighet på 60 Mbps og en gjennomsnittlig opplastingshastighet på 35 Mbps.

Langdistanse test for Cyberghost VPN Vs ExpressVPN (server i USA)

I våre langdistanse hastighetstester ved bruk av en server i USA, hadde ExpressVPN en gjennomsnittlig nedlastingshastighet på 60 Mbps og en gjennomsnittlig opplastingshastighet på 35 Mbps. Cyberghost hadde en gjennomsnittlig nedlastingshastighet på 50 Mbps og en gjennomsnittlig opplastingshastighet på 30 Mbps.

Hastighet for Expressvpn Vs Cyberghost

Sikkerhet

ExpressVPN er vinneren når det gjelder sikkerhet. Begge tjenestene bruker AES-256-kryptering og støtter flere krypteringsprotokoller, men ExpressVPN har flere tilleggsfunksjoner som en annonse- og skadelig programvare-blokkører og spesialiserte servere for ekstra sikkerhet. ExpressVPN gjennomgår også regelmessige sikkerhetsundersøkelser for å sikre brukernes sikkerhet.

Sikkerhet er en viktig aspekt av online aktivitet, spesielt når det gjelder å beskytte personlig informasjon og data. ExpressVPN er en topprangert VPN-tjeneste som tilbyr flere funksjoner for å forbedre online sikkerhet.

Krypteringsstandard

En av de viktigste funksjonene til ExpressVPN er dets krypteringsstandard. Tjenesten bruker AES-256-kryptering, som er industristandarden for data kryptering. Denne krypteringen sikrer at all data som overføres gjennom VPN-en er sikker og ikke kan avlyttes eller dekrypteres av hackere eller andre ondsinnede aktører.

Krypteringsprotokoll

ExpressVPN bruker også en rekke krypteringsprotokoller for å sikre brukernes sikkerhet. Tjenesten støtter OpenVPN, L2TP/IPSec og IKEv2-protokoller, hver av dem tilbyr en annen sikkerhetsnivå. OpenVPN anses som den mest sikre protokollen, mens L2TP/IPSec og IKEv2 også er sikre alternativer.

Annonse- og skadelig programvareblokkering

En annen funksjon til ExpressVPN er sin annonse- og malware-blokkering. Denne funksjonen blokkerer uønskede annonser og malware, som kan brukes til å stjele personlig informasjon eller forårsake andre problemer. Denne funksjonen hjelper til å sikre at brukerne er beskyttet mot disse typene trusler mens de bruker VPN-en.

Lekkasjebeskyttelse

ExpressVPN tilbyr også lekkasjebeskyttelse. Denne funksjonen forhindrer IP- og DNS-lekkasjer, som kan oppstå når en VPN-tilkobling mistes eller dropper. Denne funksjonen sikrer at brukernes IP-adresser og DNS-forespørsler ikke blir utsatt, noe som kan hjelpe til å beskytte brukernes online personvern.

Spesialitetsservere

Tjenesten tilbyr også spesialservere for spesielle bruksområder. For eksempel har ExpressVPN servere for streaming, P2P-filoverføring og Tor over VPN. Disse serverene er optimalisert for disse spesielle bruksområdene og kan hjelpe brukerne med å oppnå bedre ytelse og sikkerhet.

Sikkerhetsinfrastruktur

ExpressVPN legger også stor vekt på server sikkerhet. Tjenesten bruker en kombinasjon av maskinvare- og programvaresikkerhetsmåler for å beskytte sine servere mot hacking-forsøk og andre typer angrep.

I tillegg gjennomfører ExpressVPN jevnlig sikkerhetsrevisjoner av sin infrastruktur for å sikre at serverene er sikre og at eventuelle sårbarheter raskt identifiseres og håndteres.

Prøv vinneren: ExpressVPN

Personvern og anonymitet

ExpressVPN vs CyberGhost er begge populære VPN-tjenester som prioriterer brukernes personvern og anonymitet. Begge har hovedkontor utenfor 5, 9 og 14 Eyes-landene, som er områder med sterk regjeringsovervåkning.

Hovedkontor i et land med 5, 9 eller 14 øyner

ExpressVPN har hovedkontor på De britiske jomfruøyene, som ikke er medlem av noen av de 5, 9 eller 14 Eyes-landene. Disse landene er områder med sterk regjeringsovervåkning, og å ha hovedkontor utenfor disse landene kan gi et ekstra nivå av beskyttelse for brukerdata.

På den annen side har CyberGhost hovedkontor i Romania, som ikke er medlem av 5 Eyes, men er medlem av EU, som har forskjellige overvåkingslover.

Brukerinformasjon som kreves

Når det gjelder krav for å registrere seg, krever ExpressVPN minimalt med brukerinformasjon, som en e-postadresse og betalingsmetode. CyberGhost derimot, krever mer personlig informasjon, inkludert et brukernavn, passord og e-postadresse.

Loggingspolitikk

Cyberghost VPN Vs ExpressVPN har strenge loggeringspolicyer, med begge selskapene som hevder at de ikke logger noen brukeraktivitet eller tilkoblingsdata. Imidlertid går ExpressVPN ett skritt videre ved å ha sin personvernpolicy gransket av Altius IT, en tredjeparts sikkerhetsfirma.

Lagring av brukerdata

Når det gjelder lagring av data, holder ExpressVPN minimale brukerdata, som e-postadresser og betalingsinformasjon, men denne informasjonen holdes adskilt fra tilkoblingsloggene. CyberGhost holder også minimale data og lagrer den på servere i Romania, som har sterke personvernslovene.

Anonyme betalingsmåter

Begge ExpressVPN Vs CyberGhost tilbyr anonyme betalingsmetoder, som Bitcoin og Paymentwall, for å beskytte brukernes personvern. I tillegg tilbyr begge selskapene en warrant canary, som er en erklæring om at selskapet ikke har mottatt noen juridiske forespørsler om brukerdata.

Personvern og anonymitet

Warrant Canary

En viktig funksjon som både ExpressVPN Vs CyberGhost tilbyr er en warrant canary. En warrant canary er en erklæring om at selskapet ikke har mottatt noen juridiske forespørsler om brukerdata. Dette betyr at hvis en warrant canary fjernes fra et selskaps nettside, er det sannsynlig at selskapet har mottatt en juridisk forespørsel om brukerdata. Denne funksjonen gir et ekstra lag med transparens og sikkerhet for brukere.

Personvernerklæring

En annen funksjon som skiller ExpressVPN fra CyberGhost er at ExpressVPN’s personvernpolicy har blitt gransket av Altius IT, en tredjeparts sikkerhetsfirma. Dette gir et ekstra nivå av trygghet for brukere at ExpressVPN’s personvernpolicy er nøyaktig og at selskapet er dedikert til å beskytte brukernes personvern.

Avblokkering av streaming (Netflix, Amazon Prime etc.)

ExpressVPN er vinneren når det gjelder avblokkering av streamingtjenester. ExpressVPN er i stand til å konsekvent avblokke populære streamingtjenester som Netflix, Amazon Prime og Hulu etc., mens Cyberghost har hatt noen problemer med å få tilgang til disse tjenestene i fortiden.

Torrent

ExpressVPN er også vinneren når det gjelder torrenting for Cyberghost VPN vs ExpressVPN. ExpressVPN tillater torrenting på alle sine servere og har spesialiserte servere for P2P-filoverføring. Cyberghost tillater også torrenting, men brukere kan måtte manuelt koble til en spesifikk server for best mulig opplevelse.

Prøv vinneren: ExpressVPN

Pris og plan

Cyberghost VPN eller ExpressVPN er begge populære VPN-tjenester som tilbyr en rekke funksjoner for å forbedre online sikkerhet. Når det gjelder pris og planer, er CyberGhost vinneren. CyberGhost tilbyr en mer rimelig prisstruktur og et bredere utvalg av planer å velge mellom.

Planer

CyberGhost har en gratis versjon tilgjengelig, som er begrenset når det gjelder funksjoner og tilgang til servere, men det er et flott valg for dem som vil teste tjenesten før de forplikter seg til en betalt plan.

For dem som vil ha flere funksjoner og tilgang til flere servere, tilbyr CyberGhost premium planer, inkludert en familieplan som gir flere brukere mulighet til å koble til VPN-en samtidig.

ExpressVPN tilbyr ikke en gratis versjon, men den tilbyr en pengene tilbake garanti på 30 dager.

Gratis prøveperiode

Når det gjelder prøveversjon, tilbyr både ExpressVPN og CyberGhost en prøveperiode. ExpressVPNs prøveversjon varer i 30 dager, mens CyberGhosts prøveversjon varer i 45 dager. Dette gir brukerne muligheten til å teste tjenesten og sørge for at den tilfredsstiller deres behov før de forplikter seg til en betalt plan.

Kampanjer og kuponger

Begge ExpressVPN og CyberGhost tilbyr promosjoner og kuponger fra tid til annen, så det er verdt å holde et øye med tilbudene. I tillegg tilbyr begge tjenester en pengene tilbake garanti, som gir brukerne muligheten til å få tilbakebetalt hvis de ikke er fornøyde med tjenesten. ExpressVPN tilbyr en 30-dagers pengene tilbake garanti, mens CyberGhost tilbyr en 45-dagers pengene tilbake garanti.

Konklusjonen er at selv om ExpressVPN og CyberGhost begge er gode VPN-tjenester med en rekke funksjoner for å forbedre online sikkerhet, har CyberGhost en fordel når det gjelder pris og planer.

Med sin gratis versjon og mer rimelige prisstruktur, er CyberGhost et godt alternativ for dem som er på budsjett, mens ExpressVPNs 30-dagers pengene tilbake garanti og prøveversjon er gode alternativer for dem som vil teste tjenesten før de forplikter seg til en betalt plan.

Prøv vinneren: ExpressVPN

Samtidige tilkoblinger og operativsystem

Hvem vinner ExpressVPN Vs Cyberghost angående tilkobling og operativsystem?

Cyberghost er vinneren når det gjelder samtidige tilkoblinger og kompatibilitet med operativsystemer. Cyberghost tillater opptil 7 samtidige tilkoblinger, mens ExpressVPN tillater opptil 5.

Begge tjenestene støtter et bredt spekter av operativsystemer, men Cyberghost har mer omfattende støtte for rutere og andre enheter.

Cyberghost VPN VS ExpressVPN Kundestøtte

Begge Cyberghost VPN Vs ExpressVPN har utmerket kundestøtte. Begge tjenestene tilbyr støtte gjennom telefon og e-post, live chat, og selvbetjening innhold eller FAQ.

ExpressVPN har også et fellesskap og forum tilgjengelig, mens Cyberghost tilbyr støtte på flere språk.

Konklusjon

Til slutt, Cyberghost VPN Vs ExpressVPN er begge gode VPN-tjenester med mye å tilby. Men ExpressVPN er vinneren i denne sammenligningen.

ExpressVPN har et større nettverk av servere, raskere hastigheter og mer avanserte sikkerhetsfunksjoner. Cyberghost har også sine styrker, spesielt når det gjelder pris og plan og samtidige tilkoblinger og operativsystem.

Til slutt avhenger valget mellom ExpressVPN vs Cyberghost av dine spesifikke behov og preferanser.

andreas

Andreas, en programvareingeniør og selverklært internettentusiast, føler seg helt hjemme på dette nettstedet. Å dykke ned i tekniske detaljer gir ham stor glede - jo mer komplekst, desto bedre. Med en tidligere bakgrunn som hacker, har Andreas ikke bare en grundig forståelse av biter og bytes, men han har også en kreativ tilnærming. For eventuelle spørsmål eller samarbeidsmuligheter kan du kontakte Andreas via e-post på andreas@personvernpanettet.no.

Jeg vil gjerne høre fra deg.

Legg igjen et svar

PersonvernPåNettet.no