ExpressVPN: Anmeldelse 2021

black friday og cyber monday 2021

expressvpn

ExpressVPN er en av de eldste og mest berømte VPN-tilgangene på markedet. Med alle sine fordeler er det ikke rart. ExpressVPN er kompatibel med flere av Netflix’ versjoner, har en høy hastighet og et bredt omfang av land du kan knytte deg til. I tillegg er softwaren enkel å bruke uavhengig av hvilken plattform du er på, selv Android og iOs. Les den fulle anmeldelsen under.

ExpressVPN tilbyr et vidt nettverk som er både raskt og til å stole på

ExpressVPN har vært på markedet i flere år og har vært hyllet av sine brukere siden begynnelsen. Dette er en solid VPN-tilgang som gir et hastig, solid og troverdig privat nettverk. Slik kan du for eksempel se på BBC utenfor Storbritannia eller få amerikansk Netflix utenfor USA. For ikke å nevne at de har servere som dekker det meste av verden: 145 land, deriblant Storbritannia, USA, Canada og Australia.

ExpressVPN er tilgjengelig på alle plattformer takket være innebygde applikasjoner. Dette er en langt enklere og mer praktisk måte å benytte VPN på en mobiltelefon, selv om det er fullt mulig å gjennomføre manuelt.

ExpressVPN er dessuten torrentvennlig: Du kan trygt bruke både P2P og torrents.

ExpressVPN: Oversiktstabell

Trekk Verdi
Loggføring Ingen logger, dine data og identitet er trygge
Torrenter Tillatt med torrents
Netflix US, UK, CA, AU, DE, FR,
Samtidige innlogginger Opp til 5 samtidige tilkoblinger
Dekket land 94+
Støttede enheter Windows, Android, iOS, macOS, Chrome, Firefox, Router, Console, Apple TV, PlayStation, Xbox, Amazon Fire TV, Roku, Kindle
Pengene tilbake-garanti? 30 dager
Protokoller Lightway, OpenVPN (UDP/TCP), L2TP-IPsec, SSTP, PPTP
Trafikkdata Ubegrenset
Kryptering Sterk: Militær kvalitet 256-bit
IP-adresse Ikke oppgitt
Servere 3 000+

De viktigste sidene av ExpressVPN

Kill Switch

Det første er et trekk som er viktig for torrentbrukere. Kill Switch har som hovedmål å beskytte ditt personvern under nedlastning. Ettersom det alltid er en viss risiko for en uforventet avbrytelse i tilknytningen, selv med den beste VPN-tilgangen. Dermed kan den faktiske IP-adressen din bli eksponert. Men med Kill Switch-tjenesten blokkeres datatrafikken til ExpressVPN knytter seg tilbake igjen. Dermed lekker ikke IP-adressen din ut på internett.

Loggføringspolicy

ExpressVPN fører en streng policy om ingen loggføring på aktiviteten din. Bruk av torrents er dermed ikke et problem med denne VPN-tjenesten. Den faktiske IP-adressen din blir aldri lagret men noe tilknytningsdata blir loggført: Tidspunkt du er tilknyttet og båndvidde. Dette er utelukkende av statistiske grunner, så selskapet vet hvor de bør tilføye nye servere eller gjøre endringer på nettverket sitt.

Ny erfaring med Lightway

Opplev en enklere måte å koble seg til VPN på, med den nye generasjonen VPN-protokoll fra ExpressVPN, Lightway. Lightway er utviklet av ExpressVPN, og er en helt ny VPN-protokoll som gir deg raskere, mer pålitelig og sikrere tilkobling. Laget for en bedre opplevelse med VPN, vil Lightway-protokollen hjelpe deg å koble til raskere, enklere og minske batteri bruk. Det spiller ingen rolle om enheten din bytter fra Wi-Fi til 4G, Lightway vil enkelt håndtere nettverksendringer, og holde deg tilkoblet.

Å se på Netflix med ExpressVPN

expressvpn

Netflix er en av verdens mest populære strømmetjenester for video. ExpressVPN er en av de beste VPN-tjenestene å benytte for å se på Netflix på grunn av sin høye hastighet som tilrettelegger for HD-streaming. Den gir også tilgang ikke bare til det amerikanske Netflixbiblioteket, men også til det britiske, det australske, det tyske og det italienske. Dette fordi det er et bibliotek der det er en server – og ExpressVPN har servere i hele verden. Vær forsiktig og ta en kikk på tabellen under for å kontrollere kompatibiliteten med VPN-tilgangen og Netflix. Denne kan nemlig forandre seg over tid.

Dette er kanskje ikke den billigste VPN-tilgangen, men den kommer med en premium tjeneste. Du har valget mellom tre pakker: 1 måned, 6 måneder eller 12 måneder. Den mest interessante pakken er selvsagt den årlige, som gir en 35% rabatt. Dette er ikke så dyrt hvis du måler det opp mot ditt digitale personvern. For skarve 70kr i måneden kan du være trygg på at ingen ser deg på nettet.

Ta en titt på ExpressVPNs software

Windows

expressvpn windows

Android

expressvpn android

iOS

Expressvpn iOS

Pris

expressvpn pris

Konklusjon

ExpressVPN er en full VPN-løsning som kan tilfredsstille mange ulike behov. Den passer derfor godt for hvem som helst som trenger en VPN-tilgang som er lett å bruke og som er kompatibel med Netflix.

Med ExpressVPN kan du dessuten komme forbi sensur i alle land (selv i Kina) Du kan installere VPN-tilgangen på din iPad, Android eller iPhone. Dessuten passer den godt for brukere som vil strømme film og tv-programmer og laste ned torrents uten begrensninger.

ExpressVPN er ikke perfekt, men det finnes ingen store ulemper ved å bruke den. Dersom du leter etter argumenter mot å bruke ExpressVPN må det være at abonnementet koster litt mer enn andre VPN-abonnement. Dessuten er det ingen integrert NAT brannmur og heller ingen IP-binding. Et siste argument mot å abonnere på ExpressVPN er at det, til tross for sin policy om ingen loggføring, lagrer en del, om enn begrenset, data.

9.8 TOTAL POENGSUM
ExpressVPN Anmeldelse: Utmerket

Personvern og sikkerhet
10
Funksjoner
9
Hastighet og ytelse
10
Verdi for pengene
10
Brukervennlighet
10
PROS
  • Høy hastighet
  • Bredt omfang av servere i mange land
  • Innebygget app for iPhone og Android
  • Ingen loggføring (for uten forbruk)
  • Tillatt med P2P og BitTorrent
  • Brukervennlig
CONS
  • Ikke den billigste VPN-tilgangen
  • Få konfigurasjonsmuligheter
  • Ingen innebygd brannmur (NAT-brannmur)
  • Ingen IP-binding

Jeg er en skikkelig internettfreak! Og det er derfor jeg er i gode hender på dette nettstedet. Jeg vil vite alt om alle forhold knyttet til Internett. For meg er det en glede å gå inn i teknisk dybde - jo mer komplisert, jo bedre. Som tidligere hacker kjenner jeg ikke bare bitene og bytene ekstremt godt, men har også en tendens til å være veldig kreative.

Jeg vil gjerne høre fra deg.

Legg igjen et svar

PersonvernPåNettet.no