F Secure Antivirus Anmeldelse 2024

F Secure

F-Secure er et ganske populært antivirus som brukes av millioner av mennesker, men er det virkelig bra? Er det sikkert? I denne F secure anmeldelse vil vi se en dypere titt på hva den tilbyr.

Test ut f-secure her
Beskytt enhetene dine mot virus på nettet med F Secure Antivirus.

Prøv antivirus F Secure, et av de mest pålitelige antivirusprogrammene på markedet. Prøv det nå i dag med spesialrabatt.

Artikkelen oppdatert på: 12. mai 2024

Historie

Antivirus F Secure har vært i forkant av cybersikkerhet i tre tiår, og har sett cyberkriminalitet utvikle seg fra digital hærverk til en industri på flere milliarder dollar. Siden 1988 har den bransjeledende innovasjon, prisbelønte produkter og nettverk av topppartnere gjort oss i stand til å beskytte forbrukere over hele verden.

F‑Secure ble først etablert under navnet Data Fellows av Petri Allas og Risto Siilasmaa. Hovedoperasjonene inkluderte opplæring av databrukere og bygging av tilpassede databasesystemer for industrikunder. Forsett å les Antivirus F Secure anmeldelse for å få mer informasjon!

Fsecure pris

F Secure pris

Fsecure i likhet med Sophos Intercept X, selger antivirus F Secure bare Elements via sin partnerkanal, noe som betyr at prisene ikke er helt gjennomsiktige.

Antivirus F Secure sier at Elements starter på 460kr per enhet per år, men det er uten funksjonene for endepunktdeteksjon og -respons (EDR), som var en stor del av hvorfor vi likte produktet.

De fleste bedrifter vil ha disse egenskapene, men de må betale nesten det dobbelte for å få dem, siden de hever startprisen til 830kr per enhet per år.

Prøve F-Secure

Sammendrag

KARAKTERISTISK VERDI
Utgaver tilgjengelig F-Secure SAFE, F-Secure TOTAL
Multi-pålogging Fra 1-10 enheter
Støttede enheter Windows, macOS, Android, iOS
Pengene tilbake-garanti Om30 dager
Prisen starter fra 67,49 $ (5,62 $ per måned)
Gratis avtale Ikke tilgjengelig

Sikkerhet – F Secure test

Sikkerhet er utrolig viktig når man skal velge antivirusprogram. Heldigvis har F Secure veldig bra sikkerhet på forskjellige stadier.

Virus søk

I tillegg til å oppdatere antivirusdefinisjoner ved oppstart, tilbyr appen å kjøre en rask skanning. Vi takket nei til tilbudet, og foretrakk å kjøre en fullstendig skanning. Generelt bør du alltid kjøre en full skanning rett etter at du har installert et nytt antivirusprogram.

Ved å klikke på Skann-knappen i hovedvinduet kjøres også en hurtigskanning. For å få en full skanning, starter du med å klikke i Virus & Threats-panelet hvor som helst bortsett fra på Skann-knappen. Dette får opp et stort vindu der du kan starte skanninger, se etter oppdateringer, sende inn mistenkte filer til F-Secure og mer.

Da vi kjørte hele skanningen hos Fsecure , var den ferdig på 31 minutter, mindre enn halvparten av den nåværende gjennomsnittlige tiden. F-Secure bruker tydelig den første fullskanningen for å optimere prosessen, en gjentatt skanning fullført på bare tre minutter. Mange antivirusverktøy bruker en enkel fremdriftslinje for å fortelle deg hvordan skanningen går. Noen anslår til og med hvor lang tid det vil ta å bli ferdig.

F-Secure viser fremdriften med et uvanlig sirkulært sveip som unnslipper den runde fremdriftslinjen for å male hele vinduet. Jeg la merke til at fremdriftsrapporten ble sittende fast i ganske lang tid på 11%, og deretter raskt fullført.

F Secure Sikkerhet

Sanntidsbeskyttelse

I denne delen av «Antivirus F Secure anmeldelse» skal vi gå igjennom sanntidsbeskyttelse. F Secure har selvfølgelig sanntidsskanning, og dette syntes vi er utrolig bra. Sanntidsskanning beskytter datamaskinen ved å skanne alle filer når de åpnes og ved å blokkere tilgangen til de filene som inneholder skadelig programvare.

Når datamaskinen prøver å få tilgang til en fil, skanner sanntidsskanning filen for skadelig programvare før den lar datamaskinen få tilgang til filen. Hvis sanntidsskanning finner skadelig innhold, setter den filen i karantene før den kan forårsake skade.

Opptreden – Fsecure test

Normalt legger du ikke merke til skanneprosessen hos Secure F fordi den tar kort tid og bruker en liten del av systemressurser. Hvor mye tid og systemressurser som sanntidsskanning tar avhenger av for eksempel innhold, plassering og filtype. Filer på flyttbare stasjoner som CDer, DVDer og bærbare USB-stasjoner tar lengre tid å skanne.

Prøve F-Secure

Kom i gang

Etter en rask installasjon oppdaterer F-Secure automatisk antivirusdefinisjonene. Når det er gjort, er den klar til å begynne å beskytte PC-en din. Mangeårige FSecure entusiaster vil merke en stor endring i produktets utseende.

De siste årene brukte den en minimalistisk skjerm, med en enkel meny med to elementer til venstre og sikkerhetsstatusvarsling som dominerte resten av hovedvinduet. En knapp for å skanne systemet og en lenke til innstillinger avrunder den gamle skjermen, og etterlater rikelig med mellomrom.

Andre funksjoner

I denne delen av vår «Antivirus F Secure anmeldelse» skal vi snakke om funksjoner som er viktig at et antivirus program har. Slik som andre antivirus program, har F Secure også unike funksjoner som gjør ting lettere og mer sikkert. Du kan også justere skanneinnstillingene manuelt for kun å skanne filtyper som vanligvis inneholder skadelig kode, eller for å skanne inne i komprimerte filer.

Brannmur

I stedet for å inkludere sin egen proprietære brannmur, bruker produktet operativsystemets innebygde brannmur. Denne tilnærmingen gir optimal ytelse og sikkerhet, og følger også retningslinjene for beste praksis for operativsystemet.

VPN

Fsecure er en komplett nettbeskyttelsespakke som inkluderer F‑Secure SAFE internettsikkerhet, F‑Secure ID PROTECTION for å holde passordene og online identiteten din trygg og F‑Secure FREEDOME VPN for å beskytte personvernet ditt på nettet.

F Secure Andre funksjoner

Cloud backup

Fsecure Cloud Protection for Salesforce er en skybasert sikkerhetsløsning designet for å komplementere de opprinnelige sikkerhetsfunksjonene til Salesforce-plattformene. Den har dedikerte sikkerhetskomponenter som reduserer risikoen ved filer og URL-er lastet opp av brukere.

Passordbehandler

Secure F KEY er en passordbehandlingsapp som lagrer og beskytter alle passord, kredittkortnumre og PIN-koder.

Prøve F-Secure

Brukervennlighet

Grensesnittet er vennlig og lett å forstå. Når du har aktivert Chrome-utvidelsen, vil du se tre grønne haker som forsikrer deg om at datamaskinen din er beskyttet. Det er også en fremtredende knapp for å kjøre en rask skanning etter virus, og en Innstillinger-lenke. En full skanning kan bare kjøres i innstillingene, hvor du også kan planlegge en vanlig full skanningstid.

F Secure anmeldelse

Kompatibilitet

F Secure anmeldelse kan brukes på Windows, Mac, IOS og Android.

Kundeservice

Fsecure er avhengig av sin kunnskapsbase for å gi støtte. Heldigvis fungerer de begge bra, så dette er ikke et stort problem. Begrensningene for kundeservicen er mangelen på 24/7 support og e-postalternativer. Kunnskapsbasen er sannsynligvis det første stedet du vil gå når du leter etter hjelp.

Du finner mange fremgangsmåter og løsninger på hyppige problemer her. Noen artikler kommer med korte videoer som lar deg følge dem lettere. Hvis du ønsker å få hjelp kjapt, kan du kontakte F Secure kundeservice.

Prøve F-Secure

Sammenligninger

For å kunne finne ut om F Secure faktisk er bra, kan det være lurt å sammenligne den med andre antivirus leverandører. Derfor skal vi sammenligne fsecure med 3 andre forskjellige antivirus under.

F-Secure vs Malwarebytes

Vi har både testet F Secure og McAfee, og utifra våres tester mener vi at McAfee er bedre. Hovedgrunnen til dette er at McAfee er både enklere å bruke, og tilbyr mange flere funksjoner som kan være nyttige. Prisen er også så og si lik, så man får absolutt mer verdi av å bruke Malwarebytes. Hvis du ønsker å lese anmeldelsen til Malwarebytes kan du gjøre det her.

F-secure vs Mcafee

Disse er nesten helt like når det kommer til funksjoner, pris og sikkerhet. Det som skiller disse to antivirusene, er at F Secure anmeldelse har rett og slett ikke like bra grensesnitt. Vi syntes at Malwarebytes er enklere å navigere rundt, og man har ikke så mange knapper å forholde seg til. Ønsker du å lære mer om Mcafee, har du muligheten til å gjøre det.

F-secure vs Norton 360

I et nøtteskall kan vi si at Norton 360 er en av de mest effektive og effektive antivirusprogramvarene som beskytter PC-en og bærbare datamaskiner mot mistenkelig skadelig programvare og trusler på nettet. Mens antivirus F Secure app overvåker eiendeler og håndhever sikkerhetspolicyer for å revidere eiendeler og infrastruktursikkerhet. Den beskytter bedrifter og forbrukere mot alt fra avanserte cyberangrep og datainnbrudd til utbredte ransomware-infeksjoner. Du kan lese anmeldelsen til Norton 360 her.

Konklusjon – fsecure anmeldelse

Antivirus F Secure er et flott produkt som virkelig har strammet seg inn de siste årene. Selv om det har noen mindre feil i rapporteringen, er dette et stort sett tilgivelig problem. McAfee gjør fortsatt en bedre jobb med rapportering, men antivirus f secure er absolutt en antivirus du bør teste ut. Gitt sin sterke policy-administrasjon, utmerkede gjenkjenningsevner og en full pakke med sikkerhetsverktøy som strekker seg utover enkel anti-malware, har antivirus F Secure fått sine bemerkelser.

7.8 TOTAL POENGSUM
F Secure Test

Personvern og sikkerhet
8
Kjennetegn
7.5
Brukerstøtte
7.5
Pris
8.5
Brukervennlighet
7.5
FORDELER
  • Full skanning virker veldig grundig sammenlignet med annen antivirus programvare.
  • 30 dager fra datoen for første installasjon av f-secure.
  • Alle verktøyene er tilgjengelige i én app kontra noen av konkurrentene der de har separate apper for hvert verktøy.
ULEMPER
  • For sanntids- eller manuell skanning, hvis F-Secure finner noe, vil det flytte mistenkelige filer til papirkurven, ikke ideelt.
  • For å avinstallere nettleserutvidelsen må du avinstallere f-secure fullstendig.
  • Komplisert installasjonsprosess.
andreas

Andreas, en programvareingeniør og selverklært internettentusiast, føler seg helt hjemme på dette nettstedet. Å dykke ned i tekniske detaljer gir ham stor glede - jo mer komplekst, desto bedre. Med en tidligere bakgrunn som hacker, har Andreas ikke bare en grundig forståelse av biter og bytes, men han har også en kreativ tilnærming. For eventuelle spørsmål eller samarbeidsmuligheter kan du kontakte Andreas via e-post på andreas@personvernpanettet.no.

Jeg vil gjerne høre fra deg.

Legg igjen et svar

PersonvernPåNettet.no