TrueKey anmeldelse 2024

TrueKey

TrueKey er sett på som en populær passordbehandler: er det riktig? Er det verdt å prøve? Følg med og la oss fortelle deg alt du trenger å vite i vår TrueKey anmeldelse.

PRØV NÅ
Få full kontroll på alle passord med True Key - gratis nedlasting!

Lei av å måtte logge deg inn og ut overalt? Last ned True Key helt gratis i dag og fjern bryet med passord!

Artikkelen oppdatert på: 9. juni 2024

Oversikt

Vi må selvsagt starte vår TrueKey anmeldelse med å snakke om selskapet bak. McAfee er et amerikansk selskap som selger sikkerhetsprogramvare for datamaskiner. Selskapet ble stiftet i 1987 av grunnleggeren John McAfee, som selskapet er oppkalt etter. McAfees mål er å gjøre det mulig for forbrukere og familier å trygt tilbringe tid på nettet.

Noen av verdiene som står sentralt hos McAfee er kvalitet, trygghet, innovasjon, inkludering, å være et transparent selskap og å holde kunden i fokus. McAfee tilbyr blant annet produkter som VPN, passordbehandler og antivirus. I vår TrueKey anmeldelse skal vi se nærmere på passordbehandleren.

Pris

True Key Pris

Det finnes både en gratisversjon og en premiumversjon. Begge versjonene inneholder de viktigste funksjonene og synkronisering mellom enheter. Gratisversjonen lar deg kun lagre opp til 15 passord.

Om du har behov for å lagre flere passord bør du velge premiumversjonen. Premiumversjonen koster deg kun 179 kroner i året og lar deg lagre en ubegrenset mengde passord.

McAfee lar deg betale med bankkort, kredittkort eller PayPal. De har også full 30-dagers returrett dersom du skulle finne ut at du ikke er fornøyd med programmet likevel.

Oppsummering

KARAKTERISTISK VERDI
Multi-pålogging Fra ∞ enheter
Kompatible enheter Windows, macOS, Android, iOS
Pengene tilbake garanti? Om 30 dager
Kryptering Ikke oppgitt
Prisen starter fra
Gratis avtale? Ja, men begrenset

Sikkerhet

Kryptering

Programmet benytter seg av AES-256, en av de sterkeste krypteringsalgoritmene som finnes på markedet. Denne typen kryptering brukes også blant annet av Google og de amerikanske myndighetene. Det ville tatt billioner av år å forsøke å knekke denne krypteringen, så du kan være sikker på at passordene dine er helt trygge.

Masterpassord

Du må benytte deg av et masterpassord for å få tilgang til passordene dine. Dette sørger for at ingen andre enn deg kan se passordene du har lagret i programmet. Om du forsøker å logge inn med en enhet du ikke har klarert, må du alltid bekrefte med andre faktorer i tillegg til masterpassord.

McAfee har en streng policy på å aldri dele eller selge data som tilhører kunder, og du kan føle deg trygg på at ingen andre enn deg vet hva passordene dine er.

TrueKey Hjem

Flerfaktorautentisering

Flerfaktorautentisering hindrer personer som kan masterpassordet ditt i å logge på kontoen din. Hos True Key må du bekrefte innlogging med minst to faktorer. Jo flere faktorer du legger til, jo sterkere blir profilen din.

Biometrisk autentisering

Biometrisk autentisering bruker unike biologiske kjennetegn for å la deg logge på en konto. Dette programmet tilbyr biometrisk autentisering i form av ansiktsgjenkjenning og fingeravtrykk.

Synkronisering

Programmet synkroniserer passordene dine mellom ulike enheter, og med en gang du har logget inn på kontoen din har du automatisk tilgang til alle passordene dine uansett hvor du er eller hvilken enhet du benytter deg av.

PRØV TRUE KEY NÅ

Kom i gang

Det er enkelt å begynne å bruke programmet.

 1. Registrer deg hos McAfee etter å ha lest vår TrueKey test
 2. Bekreft e-postadressen din
 3. Last ned programmet på datamaskinen din eller installer utvidelsen via nettleseren din
 4. Installer programmet
 5. Bruk gratisversjonen eller oppgrader til premiumversjonen for full kontroll på alle dine passord

Funksjoner

Legge til passord

Den første funksjonen vi skal se på i vår TrueKey test er hvordan man legger til passord. Programmet følger med av seg selv når du surfer på nettet. Hver gang du logger inn på en ny side, vil programmet automatisk lagre informasjonen for deg, slik at du slipper å legge til passordene dine manuelt.

Importere og eksportere passord

Du kan importere passordene dine fra alle kjente passordbehandlere 0g nettlesere. Om du har behov for å eksportere passordene dine kan du enkelt gjøre dette inne i programmet.

Generere passord

Generatoren som hører med programmet hjelper deg med å generere sterke, trygge og unike passord som deretter lagres så du slipper å huske dem selv. Du trenger aldri å være redd for at noen klarer å gjette passordet ditt igjen.

Autoutfylling

Programmet fyller automatisk inn passordene dine når du skal logge inn ulike steder. Du slipper å løfte en eneste finger i løpet av innloggingen.

Andre funksjoner

 • Digitalt legitimasjonslager hvor du trygt kan lagre kredittkort, ID-er, passnummer og annen sensitiv informasjon
 • Legg til trygge notater for å huske viktig informasjon, for eksempel passord for Wi-Fi
 • Trygg deling av passord
 • Automatisk utlogging for å holde informasjonen din trygg når du er vekke fra datamaskinen

TrueKey funksjoner

Brukervennlighet

Dette er en relativt enkel passordbehandler, med den fordel at det er ekstremt lett å bruke. Dette er en utrolig brukervennlig plattform som selv en komplett nybegynner kunne klart å bruke. Designet er intuitivt og det er lett å finne frem til de ulike funksjonene. Man kan enkelt navigere seg inne på plattformen og nyte rask respons fra programmet.

Kompabilitet

Du kan velge om du ønsker å laste ned programmet til enhetene dine eller få tilgang via nettlesere. Programmet er tilgjengelig for nedlasting for Windows, macOs, Android og iOS. Du kan også benytte deg av plattformen via utvidelser hos Chrome, Firefox, Microsoft Edge og Safari. Fordelen ved å gjøre dette er at du slipper å laste ned noe som helst på enhetene dine og dermed sparer plass.

Kundesupport

Det er lett å finne frem til ulike løsninger for problemer hos McAfee, og om du trenger å komme i kontakt med en ekspert får du raskt god hjelp. McAfee tilbyr flere typer kundesupport:

 • Chat, åpen fra mandag til fredag (kl. o9:00-18:00)
 • Telefon, åpen fra mandag til fredag (kl. 09:00-18:00)
 • FAQ
 • Brukerforum

PRØV TRUE KEY NÅ

Sammenligning

True Key vs. 1Password

I vår TrueKey test ser vi at det finnes en gratisversjon, og en svært rimelig premiumversjon. Samtidig tilbyr 1Password mange flere funksjoner enn konkurrenten. Her kommer det helt an på hva du trenger – les resten av vår TrueKey anmeldelse for å vite om dette er programmet for deg.

True Key vs. Dashlane

Dashlane utmerker seg med mengden funksjoner og som den eneste store passordbehandleren som ikke benytter seg av AES-256 kryptering. I denne situasjonen vil NordPass ofte være det beste valget om du vil ha en sterk og funksjonell passordbehandler, men vår TrueKey test viser at programmet vinner igjen på prisen i denne situasjonen.

True Key vs. RoboForm

RoboForm har noen flere funksjoner enn True Key, men koster omtrent dobbelt så mye i året. Den største forskjellen mellom disse to programmene er prisen, og ellers er de ikke særlig ulike utenom at Password Boss tilbyr å kontrollere passordstyrken på passordene dine.

TrueKey enheter

TrueKey Test

Vår TrueKey test viser at dette er et av de billigste programmene på markedet. De tilbyr en gratisversjon hvor du kan lagre opp til 15 passord helt gratis. Om du skal lagre flere enn 15 passord må du oppgradere til den rimelige premiumversjonen, som kun koster 179 kroner i året.

Vi har også sett på sikkerhet i vår TrueKey test. Programmet er veldig trygt, med samme kryptering som Google og de amerikanske myndighetene. Du må ha et masterpassord og kunne verifisere at du eier kontoen med flerfaktorautentisering eller biometrisk autentisering for å få tilgang til passordene dine. Programmet synkroniserer også passordene dine på tvers av enheter for enkel pålogging.

I vår TrueKey anmeldelse har vi sett at programmet tilbyr de mest grunnleggende funksjonene for passordbehandling, som automatisk lagring av passord, import og eksport av passord, generering av sterke passord og autoutfylling av passord. Programmet er tilgjengelig hos Windows, macOs, Android og iOS, og som en utvidelse hos de største nettleserne.

Passordbehandleren er svært brukervennlig med et enkelt og intuitivt design som gjør det lett å navigere seg og finne funksjoner. Selv en komplett nybegynner kunne klart å bruke denne plattformen. Om du mot formodning skulle få problemer tilbyr McAfee god og stødig kundesupport i form av FAQ, forum, chat og på telefon.

Konklusjon

Som vi har sett i vår True Key anmeldelse er dette en enkel, men velfungerende passordbehandler fra selskapet McAfee, perfekt for den komplette nybegynner som vil lagre passord trygt.

Når vi i vår TrueKey anmeldelse sammenligner med andre programmer ser vi at andre programmer har mange flere funksjoner. Samtidig ligger disse programmene i en helt annen prisklasse, og True Key vinner mye på å være så billig som det er.

Om du er en komplett nybegynner som skal bruke programmet for å lagre dine egne passord, viser vår TrueKey anmeldelse at dette er programmet for deg. Er du imidlertid en som har mange passord og gjerne vil øke sikkerheten enda et hakk, er vårt førstevalg for passordbehandler 1Password.

True Key
7.4 TOTAL POENGSUM
TrueKey Anmeldelse 2024

Personvern og sikkerhet
9
Funksjoner
6
Kundesupport
7
Valuta for pengene
8
Brukervennlighet
7
Avatar photo

Maria, med bakgrunn fra informatikk og erfaring som online-manager, har alltid hatt en dyp kjærlighet for teknologi og hvordan det påvirker forbedringen av menneskers liv. Å være forfatter er nå noe hun virkelig er takknemlig for. Som en del av denne spennende reisen legger hun spesiell vekt på sikkerhet og personvern i artiklene sine. Maria er opptatt av lesernes og sin egen velferd, og hennes ønske er at alle skal surfe trygt på internett. For eventuelle henvendelser eller samarbeidsmuligheter, kan du kontakte Maria via e-post på maria@personvernpanettet.no.

Jeg vil gjerne høre fra deg.

Legg igjen et svar

PersonvernPåNettet.no