Surfshark Antivirus Anmeldelse 2024

Surfshark Antivirus

Surfshark er et svært populært antivirusprogram på markedet. Er det faktisk så bra som alle hevder? Følg med videre for å all informasjon du trenger i vår Surfshark antivirus anmeldelse.

PRØV NÅ
Beskytt enhetene dine med det prisvinnende programmet Surfshark i dag!

Prøv det prisvinnende antivirusprogrammet Surfshark i dag og spar opptil 86% med vårt tilbud om du abonnerer i 12 måneder + 2 måneder gratis.

Artikkelen oppdatert på: 12. mai 2024

Hva er Surfshark?

Surfshark er et selskap basert i Nederland, som ble grunnlagt av Vytautas Kaziukonis i 2018. I 2022 ble selskapet slått sammen med Nord Security. Surfshark fører flere ulike produkter innenfor cybersikkerhet – VPN, antivirus, Alert, Search og Incogni. Målet deres er å utvikle allment tilgjengelige sikkerhetsløsninger, og hjelpe mennesker med å få full kontroll over sine digitale liv.

Pris

Surfshark Antivirus Pris

Det finnes tre ulike abonnement. Det første varer i 12 måneder + 2 måneder gratis for $2.05 i måneden. Med vår rabatt kan du spare opptil 86% på dette abonnementet. Det andre abonnementet varer i 24 måneder + 2 måneder gratis for $3.48 i måneden. På dette abonnementet kan du spare opptil 76% med vår rabatt.

Det siste abonnementet varer kun 1 måned, og koster $14.44 i måneden. Du har 30-dagers full returrett uansett hvilket abonnement du velger, og kan velge å betale med kort, PayPal, Google/Amazon Pay og kryptovaluta.

PRØV SURFSHARK NÅ

Oppsummering

KARAKTERISTISK VERDI
Utgaver tilgjengelig Surfshark One
Multi-pålogging Fra 5 enheter
Støttede enheter Windows, macOS, Android
Pengene tilbake-garanti Om30 dager
Prisen starter fra 90,48 $ (3,48 $ per måned)
Gratis avtale Ikke tilgjengelig

Sikkerhet

Skanning

Dette programmet skanner alle filer du laster ned for å identifisere virus i sanntid. Noe som er spesielt for antivirus Surfshark er at du også kan velge spesifikke tidspunkt for skanning av filer, og ikke minst ekskludere trygge filer fra skanning.

Surfshark Antivirus Skanning

Sanntidsbeskyttelse

Sanntidsbeskyttelse skanner konstant enheten din for virus og hindrer installering av skadelig programvare. Våre tester har vist at Surfshark har god sanntidsbeskyttelse.

Cloud Protect

Hver dag oppdages det ny skadelig programvare. Cloud Protect jobber hele døgnet for å hindre nye virus i å skade enhetene dine. Dette er essensielt for å holde enhetene dine trygge over lengre tid.

Ytelse

Dette programmet er kjent for å ikke påvirke CPU og RAM. Med andre ord vil ikke enheten din gå saktere om du bruker dette programmet. Dette er en stor fordel for antivirus Surfshark, da andre antivirus ofte sakker ned enheter betydelig mye.

Aktivitetslogger

Din aktivitet vil ikke spores når du benytter deg av programmet. Dermed finnes det heller ikke aktivitetslogger, og du kan være sikker på at informasjonen bare kan ses av deg og ingen andre mennesker.

PRØV SURFSHARK NÅ

Kom i gang

Det er enkelt å begynne å bruke Surfshark.

  1. Betal for Surfshark Antivirus og registrer deg som kunde
  2. Bekreft e-postadressen din
  3. Last ned og installer programmet på enhetene du ønsker å bruke antivirus Surfshark på
  4. Logg inn, og nyt et nytt, forhøyt nivå av sikkerhet på enhetene dine

Funksjoner

VPN

En VPN vil sørge for at ingen andre kan spore deg på nettet. Dette gjør den ved å gjemme IP-adressen din og dermed også din geografiske lokasjon. Antivirus Surfshark inkluderer en ubegrenset Surfshark VPN som vil holde deg trygg på nettet blant annet når du surfer på offentlige nettverk og gi deg muligheten til å få tilgang til sensurert innhold.

Varsler om dataangrep

Denne funksjonen varsler deg om dataangrep. Dette skjer ved at programmet konstant overvåker aktiviteten din og passordene dine og gir beskjed om din informasjon lekkes til tredjeparter. Ved hjelp av denne funksjonen kan du raskt endre passord eller begrense skaden som er skjedd som følge av dataangrepet.

Surfshark Antivirus Varsler om dataangrep

Trygt søk

Trygt søk gjør akkurat hva det høres ut som – det gir deg muligheten til å søke trygt på nettet. Dette gjør Antivirus Surfshark ved å fjerne annonser og reklame, hindre sporing av data og aktivitet og gi deg søkeresultater som er relevante i forhold til hvor du bor.

Få ekstra beskyttelse mot reklame, skadelig programvare og nettsteder som gir seg ut for å være noe annet enn det de er med denne funksjonen, samtidig som du sørger for at all informasjonen din holdes trygg.

Identitetsbeskyttelse

Denne funksjonen hjelper deg å fjerne data ulike selskaper har lagret om deg uten at du trenger å løfte en finger. Dette skjer ved at du velger hvilken informasjon du ønsker å fjerne når du registrer deg, slik at programmet automatisk kan ta kontakt med selskapene på vegne av deg. Hold deg trygt unna scams, identitetstyveri og høye kostnader med denne funksjonen.

Brukervennlighet

Programmet har et grensesnitt som er enkelt å forstå selv for en komplett nybegynner. Det er enkelt å utføre vanlige oppgaver, og programmet responderer raskt når du bruker det. Surfshark er enkelt å lære seg, og selv om du skulle gjøre en feil vil det aldri være noe krise. Designet er lettforståelig og behagelig å bruke. Programmet tilbyr enkel og effektiv sikkerhet, og setter kundens trygghet i første rekke.

Kompabilitet

Surfshark er kompatibelt med de mest populære operativsystemene for datamaskiner: Windows, macOS, Linux og Chromebook. I tillegg kan det installeres på mobiltelefoner som kjører både Android og iOS. Det stopper imidlertid ikke der. Programmet fungerer på alle nettlesere, og har ikke minst egne utvidelser for Brave, Firefox og Chrome.

Surfshark Antivirus Kompabilitet

Kundeservice

Dersom du mot formodning skulle få noen problemer mens du bruker programmet, har Surfshark et team som er tilgjengelig 24/7 for å hjelpe deg. Du kan ta kontakt med kundeservice via e-mail eller live chat, eller forsøke å lese deg frem på hjelpesenteret deres.

Alternativer

Surfshark Antivirus vs. Malwarebytes

Vi regner Malwarebytes som beste antivirus på markedet. De har best beskyttelse og mange flere funksjoner enn Surfshark. Samtidig finnes det ingen gratisversjon, og det er ikke et rimelig program. Om du ser etter et rimeligere program som gjør de viktigste oppgavene til et antivirus og er lett å bruke vil du bli fornøyd med Surfshark.

Surfshark Antivirus vs. Mcafee

Mcafee vinner på at de dekker ubegrensede enheter, og ikke minst tilbyr en gratis prøveperiode. Det står ganske likt med programmet vi har høyest oppe på listen, og vil nok vinne over Surfshark da de har flere funksjoner og veldig god beskyttelse. Dette vil være et godt alternativ til Surfshark om du vil prøve et annet program gratis med flere funksjoner.

Surfshark Antivirus vs. Norton 360

Det er få punkter som skiller Surfshark Antivirus og Norton 360. Det viktigste er at Surfshark har færre funksjoner, samtidig som det er enklere å bruke og ikke påvirker enhetens ytelse. Begge disse programmene er gode antivirus, men vi vil anbefale Surfshark når det kommer til prisen.

Konklusjon

Vår antivirus Surfshark anmeldelse har vist at dette er et enkelt og effektivt program som vil kunne beskytte enhetene dine mot de fleste virus. Programmet vil fungere godt for de fleste fordi det har et svært brukervennlig design, er lett å forstå i praksis og er kompatibelt med de fleste operativsystemer og nettlesere.

I vår Surfshark Antivirus review har vi sammenlignet Surfshark med de andre programmene og sett at det er mye rimeligere, samtidig som vi ser at de andre programmene har flere og bedre funksjoner, i tillegg til bedre kundeservice. Med bakgrunn i dette vil vi si at programmet fungerer flott for dem som kun trenger bra antivirus med de vanligste funksjonene.

Likevel vil vi anbefale Malwarebytes som #1 antivirus fordi det har flere funksjoner og vi vurderer dette programmet til å være det beste og tryggeste man kan få tak i på markedet i dag.

8.1 TOTAL POENGSUM
Surfshark anmeldelse

Personvern og sikkerhet
8.5
Funksjoner
7
Kundeservice
7
Valuta for pengene
8.5
Brukervennlighet
9.5
FORDELER
  • Rimelig
  • Brukervennlig design
  • Kompatibelt program
ULEMPER
  • Få funksjoner
  • Ingen prøveperiode
  • Vanskelig å kontakte kundeservice
Avatar photo

Maria, med bakgrunn fra informatikk og erfaring som online-manager, har alltid hatt en dyp kjærlighet for teknologi og hvordan det påvirker forbedringen av menneskers liv. Å være forfatter er nå noe hun virkelig er takknemlig for. Som en del av denne spennende reisen legger hun spesiell vekt på sikkerhet og personvern i artiklene sine. Maria er opptatt av lesernes og sin egen velferd, og hennes ønske er at alle skal surfe trygt på internett. For eventuelle henvendelser eller samarbeidsmuligheter, kan du kontakte Maria via e-post på maria@personvernpanettet.no.

Jeg vil gjerne høre fra deg.

Legg igjen et svar

PersonvernPåNettet.no