Beste VPN for USA 2024

Det kan være flere grunner til at man vil ha en amerikansk VPN. Med en VPN IP USA så kan du få tilgang til masse annet innhold som er begrenset til USA. I tillegg kan du med en VPN USA få tilgang til det samme innholdet som hjemme dersom du er på reise eller bor i USA. I tillegg er det en rekke grunner til hvorfor alle burde ha en VPN og det kan brukes på alle plattformer. Dette vil vi lære deg om i denne artikkelen.

SKAFF DEG ExpressVPN
Få tilgang til det samme innholdet som i USA med ExpressVPN

Med en ExpressVPN kan du åpne en helt ny verden. Prøv det i 30 dager uten risiko.

Beste VPN for USA

Vi har gått gjennom de fleste og de beste leverandørene for å finne den beste VPN USA for deg. På denne måten slipper du å gjøre denne jobben selv. Vi ser på en rekke verdier slik at du får mest mulig for pengene og du holder deg sikrest mulig. Det er masse innhold der ute som ellers ikke ville vært tilgjengelig. Og det er mange aktører som ønsker å dra nytte av din informasjon uten at du veit det. Derfor tester vi og rangerer disse for deg, så du kan velge din foretrukne amerikansk VPN.

Best Alle Rundt 1 ExpressVPN: Anmeldelse 2024
9.8
2 CyberGhost: Anmeldelse 2024
9.5
3 Private Internet Access VPN: Anmeldelse 2024
9.3
4 IPVanish: Anmeldelse 2024
9
5 NordVPN: Anmeldelse 2024
8.8

Hvordan velge beste amerikansk VPN

Det er mange parametere som kan være avgjørende for bra en VPN USA er. I denne testen har vi gått gjennom disse parametrene og kommet fram til hvilken vi mener er best. Det handler ikke bare om best verdi, men også trygghet og kvalitet. Når vi har testet beste amerikansk VPN så har vi sett på følgende parametere:

Global dekning

Det kan være ganske drastisk forskjell mellom hvor bra en VPN dekker globalt. Det er ikke alle som har servere i alle land, så vi ser etter beste VPN IP USA. Du burde ha en VPN med flest mulig antall servere. Med en VPN IP USA kan du sette din lokasjon slik at det ser ut som om du ser fra USA og vil på denne måten få tilgang til innhold som vises der. Når du først sjekker ut forskjellen rundt om kring så kommer du til å bli overrasket hvis du bruker en VPN IP USA. 

På grunn av regler, lisenser og lokale avtaler så blir innhold på forskjellige plattformer og tjenester begrenset. Det vi si at du vil i de fleste tilfeller kunne se forskjellige ting basert på hvor du er. Eksempelvis gjelder dette Netflix som har noen titler som man kan se overalt, men deres bibliotek kan variere stort fra region til region. Noen plasser har mer, noen har mindre og noe har annet innhold. Dette gjelder også andre tjenester som Hulu, Amazon og Apple. For eksempel BBC har innhold du kun kan se i Storbritannia. Dette får du med en VPN USA.

Hastighet

Når man skifter lokasjon med en USA IP VPN, så kan dette redusere hastigheten når du bruker en VPN. Derfor er vi ute etter den som holder høyest mulig hastighet. For det vil variere ganske drastisk hvor raske disse tjenestene er basert på hvor bra deres servere er, deres lokasjon og hastighet.

Sikkerhet

En viktig del av hvorfor man burde ha en VPN USA er at det bidrar i stor grad til din sikkerhet på nett. Med US IP adresse VPN kan du for eksempel surfe tryggere på public wifi. Noe man kanskje tar for gitt og ikke tenker så mye over er din trygghet når man er på nett. Det er dessverre slik i dag at det er mange der ute med lumske hensikter.

Når du bruker VPN IP USA bør du kunne lese og høre på mer helt trygt. Du kan med amerikansk VPN lese nyheter, bøker og artikler som kan være begrenset til USA. Bruker du US IP address VPN så kan du også høre på annen musikk, radio og podcaster. Du vil kunne finne innhold for de fleste behov med USA VPN.

Kundeservice

Det kan variere ganske drastisk hvor bra service man for og hvor tilgjengelig den er. Derfor tar vi med kundeservice i beregningen. På denne måten får du best hjelp dersom du for eksempel har utfordringer med VPN USA IP.

Pris

Vi har sett på hvor mye en VPN USA koster og veid de mot hverandre. I tillegg er det flere som har gode rabatter dersom man kjøper for en lengre periode om gangen. En amerikansk VPN bør lønne seg!

Gå til ExpressVPN
Eksklusivt tilbud til slutten av juni 2024

amerikansk vpn

Gratis VPN kan være farlig

Det er helt klart at man ikke ønsker å betale for en USA VPN dersom man ikke må. Men dersom du går for et gratis alternativ så må du være bevisst på risikoen. De gratis alternativene har ikke den samme graden av sikkerhet i tillegg har vi ingen garanti for hva de gjør med din informasjon. Derfor vil det være et dårlig alternativ for din trygghet. I tillegg så kan det være at du får mye dårligere hastighet. Det kan være begrensninger i hvilket innhold du kan se. Og de har som regel et mye lavere antall servere du kan koble til.

Prøv heller ExpressVPN hvor du får en 30 dager pengene tilbake garanti. På denne måten kan du se om du liker løsningen. I tillegg så vil innholdet du får tilgang til ha en mye høyere verdi enn det du betaler for løsningen. Derfor bør du gå for VPN USA med vår anbefalte

Hvordan får man en amerikansk IP adresse?

Før vi går inn på hvordan man får VPN IP USA. Så skal vi kjapt gå inn på hva en IP adresse er. IP står for Internet Protocol. Det er hva en enhet sin identitet og adresse er i et nettverk. Det kan ikke være flere med samme IP adresse i et nettverk så den vil være unik. IP adressen vil fortelle en leverandør eller mottaker av informasjonen om hvor informasjonen kommer fra.

vpn usa

Det er her en VPN IP USA kommer inn. Med en VPN USA kan du bytte IP adresse slik at det ser ut som om du befinner deg i USA. På denne måten kan du se innhold fra USA som du ellers ikke ville kunne sett i Norge eller resten av verden.

Gå til ExpressVPN
Eksklusivt tilbud til slutten av juni 2024

Du får mye mer ut av en VPN enn du kanskje tror

Skal man først betale for en tjeneste så er det klart at du ønsker å få mest mulig ut av den. Heldigvis er det slik at du med en USA VPN får ganske mye med på kjøpet. Derfor vil vi gå gjennom hva du får ut av en VPN USA. Med en amerikansk VPN får du altså følgende:

vpn ip usa

Bidra i kampen mot sensur og kjemp for fri ytring og fritt internett:

I tillegg til at det er aktører som vil forgripe seg på din sikkerhet så er det andre ting som du bør være bevisst på. Det er nemlig slik at stater, selskaper og andre aktører ønsker å kontrollere informasjon og trafikk. Eksempler på dette kan være leverandører som begrenser hastighet til visse sider. Det finnes de som kontrollerer media og hvilke nyheter du ser. Med en amerikansk VPN og en VPN IP USA så kan du på lovlig vis være med i denne kampen.

Få økt privatliv og sikkerhet når du er tilkoblet internett

Når du for eksempel bruk VPN IP USA for å forbedre din sikkerhet. Når du har IP adresse gjennom flere ledd vil det være særdeles vanskelig å gjøre målrettede angrep mot deg og din tilkobling. Hva slags angrep som kan forekomme kan være forskjellig. Det kan være tyveri av informasjon og annen data. Virus og Malware som hindrer bruk av enhet og nett. Og flere andre metoder som utvikler seg stadig. Derfor bør du ha en slik amerikansk VPN og VPN IP USA.

Gå til ExpressVPN
Eksklusivt tilbud til slutten av juni 2024

Slik setter du opp din VPN

Du trenger heldigvis være særlig teknisk for å kunne sette opp en VPN selv. Dette gjelder på de fleste plattformer som er tilgjengelig. Det kan være på en PC, ios android, smart-TV eller andre enheter. Etter at du har bestilt en avtale og opprettet en bruker så følger du disse enkle stegene:

  1. Bestill avtale og opprett bruker. Jeg anbefaler anbefaler at du bestiller ExpressVPN
  2. Last ned applikasjonen på gjeldende enhe
  3. Installer applikasjonen
  4. Logg inn med brukerinformasjonen du opprettet
  5. Velg en server i USA, så får du en amerikansk IP adresse 

Og slik får du tilgang til mengder med nytt innhold og samtidig holder du deg mye sikrere med en USA VPN.

Konklusjon

Uansett hvorfor du skulle trenge en amerikansk VPN så får du så mye mer samtidig. Enten du skal reise eller vil se innhold fra andre land i verden så bør du samtidig tenke på din egen sikkerhet når du er på nett. I tillegg kan dette også være ganske gunstig når man får gode tilbud og så mye innhold. Derfor anbefaler vi for US IP adresse VPN og andre relaterte behov at du bruker ExpressVPN.

andreas

Andreas, en programvareingeniør og selverklært internettentusiast, føler seg helt hjemme på dette nettstedet. Å dykke ned i tekniske detaljer gir ham stor glede - jo mer komplekst, desto bedre. Med en tidligere bakgrunn som hacker, har Andreas ikke bare en grundig forståelse av biter og bytes, men han har også en kreativ tilnærming. For eventuelle spørsmål eller samarbeidsmuligheter kan du kontakte Andreas via e-post på andreas@personvernpanettet.no.

Jeg vil gjerne høre fra deg.

Legg igjen et svar

PersonvernPåNettet.no