Den beste Gratis VPN Android 2024

Uansett hvilken Internett-tilkoblet enhet du bruker, er den uunngåelige sannheten at personvernet ditt på nettet er i fare. Det er med mindre du bruker en pålitelig VPN-leverandør. Vi vet at det ikke er lett å forplikte seg til en premium VPN-leverandør, så hvis du er på jakt etter en pålitelig gratis VPN Android, er du på rett sted. Her har vi samlet informasjon om noen av de beste gratis VPN-ene for Android-enheten din. Så hvis du lurer på hvilken som er den beste gratis VPN Android, følg med og finn alternativene vi anbefaler.

SKAFF DEG ExpressVPN
Trykk her for de beste app VPN gratis Android

ExpressVPN passer helt perfekt for Android. ExpressVPN yter fantastisk strømmehastighet, har et stort antall tilgjengelige servere og er veldig brukervennlig. Kjøp nå for eksklusiv rabatt!

Artikkelen oppdatert på: 9. juni 2024

Gratis mot Betalte VPN-er

Hvis du leter etter den beste gratis VPN for Android, bør du sannsynligvis vite at gratis VPN tjenester gir beskyttelse på nett, uten å kreve betaling. Dette betyr at du kan koble til et offentlig eller delt nettverk uten å bekymre deg for personvernets sårbarhet.

Imidlertid er det en merkbar forskjell mellom betalte og gratis VPN-er. I motsetning til betalte VPN-leverandører, kan enkelte gratis VPN-leverandører  bruke og selge informasjonen din til tredjeparter for penger. Noen få pålitelige leverandører tilbyr imidlertid gratis VPN-planer, men de har ofte mange  begrensninger og dårlige beskyttelse.

Selv om en gratis VPN ikke alltid er det beste alternativet for Android eller andre enheter, vil vi gi deg en kort oversikt over de beste gratis VPN Android . Allerede nå kan vi si at ExpressVPN er en veldig god VPN som går under gratis VPN Android. Listen kan du se her

beste gratis vpn android

Selv om ideen om den beste gratis VPN Android tjenestene høres fristende ut, har noen gratis VPN-er uønskede bivirkninger, som irriterende reklame og datalekkasjer. Dette gir jo mening, siden så lenge VPN-tjenestene ikke koster deg noe, må du nesten tjene penger på en annen måte. Ofte er dette imellom reklame. VPN-tjenester som er gratis inkluderer sjeldent apper, mens betalte VPN-tjenester gjør det. I mange tilfeller er gratis VPN-tjenester kun tilgjengelig for bærbare og stasjonære datamaskiner.

De beste gratis VPN Android tjenestene er oftest begrensede versjoner av betalte-tjenester. Du kan imidlertid prøve dem uten kostnad og oppgradere hvis du liker dem. Begrensninger kan omfatte hastighet, data og båndbreddebegrensninger, eller en begrenset periode med ubegrenset bruk. Likevel, så lenge du velger den rette, er det helt trygt å bruke en gratis VPN på Android eller en hvilken som helst annen enhet. Selv om det finnes bare noen få gratis VPN-er som beskytter personvernet ditt, så vi vil anbefale å bruke en betalt VPN.

Beste gratis VPN-ene

Etter å ha testa ulike beste gratis VPN Android kan vi si at ExpressVPN er den beste. Vi har gjort mange undersøkelser og tekster, og ExpressVPN scorer nesten fullt på alt. Her så vi etter hastighet, brukervennlighet, funksjoner og design. Om du ønsker å ta den billige veien, anbefaler vi denne VPN-en på det sterkeste.

Best Alle Rundt 1 ExpressVPN: Anmeldelse 2024
9.8
2 CyberGhost: Anmeldelse 2024
9.5
3 Private Internet Access VPN: Anmeldelse 2024
9.3
4 IPVanish: Anmeldelse 2024
9
5 NordVPN: Anmeldelse 2024
8.8

Velge den beste VPN-en

Når man skal velge den beste gratis VPN Android er det utrolig viktig å se på forskjellige punkter og søke litt rundt. Dette har vi altså gjort for deg her. Vi skal snakke om global serverdekning, tilkoblingshastighet, personvern, kundeservice og begrensninger. 

Global serverdekning

Man kan selvfølgelig ikke forvente så mye av en gratis VPN. Utfra testene våres, var det ExpressVPN som hadde beste serverdekning og man hadde mulighet til å tilkoble seg på IP-er rundt over hele jordkloden. Betalte VPN-er kommer alltid til å ha bedre og viere serverdekning, fordi de faktisk får betalt, slik at de kan bruke pengene på å forbedre det.

Hastighet

Fordi gratis VPN-er er så begrensede, vil du sannsynligvis oppleve noen ytelsesproblemer. Generelt er dette et resultat av de begrensede serverne som gratis brukere har tilgang til. ExpressVPN er kjent som den eneste VPN-en vi ennå har anmeldt som ikke satte en begrensning på brukerens båndbredde. Hotspot Shield VPN går i motsatt retning, og gir 500 MB båndbredde per dag, men begrenser deg til hastigheter på bare 2 Mbps. Hotspot Shield VPN tjener også penger på gratis Android brukere med annonser.

Personvern

VPN-er kan bidra til å forbedre personvernet ditt på nettet, men de har begrensninger. Når trafikken din forlater VPN-serveren, kan den overvåkes og kanskje fanges opp. Spesielt hvis du kobler til nettsteder som ikke bruker HTTPS. Det er også mulig, om enn vanskelig, å bruke kompliserte tidsalgoritmer for å forutsi når og hvor du forlater den krypterte tunnelen. Annonsører har også verktøy til disposisjon for å spore deg på nettet, så vi anbefaler å bruke en frittstående sporingsblokkering og personvernfokuserte VPN-er, som ExpressVPN.

beste gratis vpn android

Når vi gjennomgår VPN-er, ser vi over hver tjenestes personvernpolicy. Det er en god måte å finne ut hvilken, om noen, informasjon tjenesten samler inn. Ideelt sett bør et VPN-selskap si at de ikke samler inn noen logger på brukeraktivitet. Legg også merke til hvor selskapet er lokalisert, siden beliggenhet kan diktere lover om oppbevaring av data. Vi anbefaler på det sterkeste at du leser anmeldelsen for beste gratis VPN Android før du bestemmer deg.

Kundeservice

Kundeservice er en utrolig viktig funksjon når du skal velge en VPN leverandør. Man kommer mest sannsynlig til å møte på problemer en eller annen gang, derfor er det viktig at leverandøren kan gode muligheter og rutiner for hvordan du kan kontakte de. De fleste har live hjelp på selve nettsiden, e-mail du kan sende til eller rett og slett ringe til dem for videre veiledning.

Begrensninger

Ofte har gratisversjonene begrensinger, dette kan være færre funksjoner, mindre sikkerhet eller dårlige ytelse. En betalt VPN har mulighet til å koble seg på IP-er rundt om i hele verden, mens gratis VPN-er kan ofte bare koble seg på noen få. En gratis VPN mangler også ofte funksjoner som kan være essensielle. Sjekk ut anmeldelsen om ExpressVPN

Fordelene med VPN-er

Når det kommer til fordelene med VPN-er er dette så mangt. Dette kan være alt ifra å passere geoblokkering, slik at du får tilgang til innhold, til beskyttelse.

Økt tilgang og kamp mot sensur

Med en VPN kan du få en annen IP-adresse. IP-adresser indikerer hvor enheten befinner seg når den surfer på internett, streamer innhold eller deltar i annen nettaktivitet. Noen nettsteder og tjenester tillater ikke brukere fra visse land å få tilgang til noe eller alt av det de har å tilby. Dette er vanlig med strømmetjenester som henvender seg til bestemte steder.

Det er også vanlig at enkelte forretningsnettsteder begrenser hvordan du kan bruke deres offentlige arbeidstjenester basert på hvor du er, for eksempel å få tilbud eller få tilgang til mer spesifikk informasjon om tjenestene deres. Hvis du bruker beste gratis VPN Android, kan du få det til å se ut som om du bruker internett fra et sted som er akseptabelt for tjenesten du prøver å få tilgang til. Dette er noe som vi syntes er utrolig kjekt!

Økt sikkerhet og personvern

Fordelene med å bruke en VPN er enorme. En av de viktigste er det faktum at bedrifter effektivt kan sikre nettverket sitt. Uten din viten kan en applikasjon eller et nettsted holde oversikt over aktiviteten din på nettet. De kan deretter analysere dataene de samler inn og bruke dem til å prøve å målrette deg med annonser. Uten en VPN kan du oppleve en tilstrømning av popup annonser som kan forstyrre nettleseropplevelsen din og være en generell plage.

Hvis du bruker et VPN, kan det hindre personer, programvare og nettlesere i å få tilgang til tilkoblingen din. Dette holder informasjonen du sender og mottar sikker og anonym.

gratis vpn android

En annen av de viktigste fordelene med VPN er muligheten til å skjule din private informasjon. Hackere kan bruke en rekke metoder for å fange opp sensitiv informasjon du skriver inn på nettsider. Ved å bruke denne informasjonen kan de prøve å utgi seg for deg, få tilgang til bankkontoer, kredittkortinformasjon og mer. Med en VPN kan du imidlertid glede deg over sikkerhet på høyt nivå, for eksempel 256-bits kryptering. Dette får all kommunikasjon på nettet til å se ut som useriøs, forvansket tekst og tegn for alle som er i stand til å finne en måte å avskjære dem.

Gå til ExpressVPN
Eksklusivt tilbud til slutten av juni 2024

Sette opp en VPN på enheten din

Når du skal sette opp en VPN på enheten din anbefaler vi å sette opp app android vpn gratis  som skal tillate bruk av OpenVPN-protokollen. Gratis VPN Anroid kan også settes opp manuelt, her kan du se hvordan.

Konklusjon

Nå har du fått lest om beste gratis VPN Android, og du har fått forhåpentligvis litt mer kunnskap om hva en VPN er og hva du bør se etter. Vi har også skrevet litt om beste gratis VPN app Android og hvorfor denne er best. Vi går virkelig god for VPNene som er nevnt i denne artikkelen. Disse VPNene er blant markedets raskeste, tryggeste og mest stabile. Dessuten tar de personvern på alvor og holder virkelig det de lover.

andreas

Andreas, en programvareingeniør og selverklært internettentusiast, føler seg helt hjemme på dette nettstedet. Å dykke ned i tekniske detaljer gir ham stor glede - jo mer komplekst, desto bedre. Med en tidligere bakgrunn som hacker, har Andreas ikke bare en grundig forståelse av biter og bytes, men han har også en kreativ tilnærming. For eventuelle spørsmål eller samarbeidsmuligheter kan du kontakte Andreas via e-post på andreas@personvernpanettet.no.

Jeg vil gjerne høre fra deg.

Legg igjen et svar

PersonvernPåNettet.no